-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
τα εχω παιξει μαλλον...Μάλλον?
Άδη μαζί σου στην εκστρατεία -
τι να φάω;;
1.γιαουρτάκι
2.δημητριακά
3.τοστ
4.κάτι άλλο...το τρίτο απορρίπτεται γιατί βαριέμαι να ετοιμάζω
έχουν τελειώσει κ τα σπόρια...
-
το 3 τοτε...και φτιαξε 2...ο γυρος δε με πιασε...
-
Τι νέα?
Ποιος θα μου φτιάξει ένα ζεστό γάλα με μέλι? Μόλις γύρισα από τη δουλειά...
-
Τι λες μωρη φλωράτζα? Γαλα με μέλι....ενα τσαγακι αν θες στο κερναω παντως!
-
Τσάι δεν έχω πιει ποτέ μου.
Και φλωράντζα να πεις το γκόμενό σου. Λουτροκαμπινέ.
-
Δεν έχεις πιει ποτε τσαι? Τι διαολο το αμαξι σου δνε το βγάζεις απο το γκαραζ?
-
Εσύ τι λες? Εχω μαζέψει 250.000 χλμ τα τελευταία 8 χρόνια (με διάφορα αμάξια - έκανα τον υπολογισμό πριν από λίγο).
Καλά, άστο, πάω για ύπνο χωρίς γάλα. Μου έκοψες την όρεξη.
-
ελα εδω μωρέ...τσοπα....ΠΑΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ φτιαξε ενα γαλα με εξτρα μέλι για τον Νικολα μας!
Το ποτηράκι Νικολα μου καθαρό ειναι...απλα έχει λαδια απεξω γιατί κάτι έπαθε η λαδιέρα του πάσχου πάλι και την έφτιαχνε!
-
Αύριο έχω ρεποοοοοοοοοοοοοο!!!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τσάι δεν έχω πιει ποτέ μου.Δεν έχεις πιει ποτε τσαι? Τι διαολο το αμαξι σου δνε το βγάζεις απο το γκαραζ?
Τείνω να συμφωνήσω με τον ratanplan
Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει τσαγιαστεί κάποιος κάποια φορά στο δρόμο ακόμα και Enzo να οδηγεί. Μόνο κάποιος πραγματικά τρελός, χεράς και με αμαξάρα πιστεύω ότι θα μπορούσε να το πει αυτό... οποιοσδήποτε άλλος δε μπορεί να μην έχει πετύχει κάποια στιγμή στο δρόμο κάποιον πιο τρελό, πιο χερά, με καλύτερες ρόδες και να έχει μετανοιώσει την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να 'παίξει' μαζί του -
Eμένα πάντως δεν με παίζει κανείς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα πάντως δεν με παίζει κανείς.Φαίνεται ότι δεν κυκλοφορείς στην κατάλληλη 'παιδική χαρά', είτε ότι δεν εμπνέεις τους γρήγορους οδηγούς να ασχοληθούν μαζί σου
Γιατί δε δοκιμάζεις να ψεκάσεις με λίγο AXE το αυτοκίνητό σου; Με την αντίδραση που έχει στους ανθρώπους βάση της τελευταίας διαφήμισης που έχω δει, όλο και κάποιο αυτοκίνητο θα βρεθεί να παίξει μαζί σουΠλάκα κάνω... μη παρεξηγηθούμε κιόλας
-
Όπως λέει και άλλος χρήστης, είμαι αργός στις ευθείες.
Βασικά, ούτε κοντράκηδες με παίζουν, ούτε γκόμενες, ούτε τπτ. Σκατά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει τσαγιαστεί κάποιος κάποια φορά στο δρόμο ακόμα και Enzo να οδηγεί. Μόνο κάποιος πραγματικά τρελός, χεράς και με αμαξάρα πιστεύω ότι θα μπορούσε να το πει αυτό...
Κι ομως υπαρχουν αρκετοι...
Στελιο εφυγε ο λεμές που ζηταγε γαλα με μελι;Δεν του δινες βιτριολι να παει για υπνο;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τσάι δεν έχω πιει ποτέ μου.
Δεν έχεις πιει ποτε τσαι? Τι διαολο το αμαξι σου δνε το βγάζεις απο το γκαραζ?
Τείνω να συμφωνήσω με τον ratanplan
Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει τσαγιαστεί κάποιος κάποια φορά στο δρόμο ακόμα και Enzo να οδηγεί. Μόνο κάποιος πραγματικά τρελός, χεράς και με αμαξάρα πιστεύω ότι θα μπορούσε να το πει αυτό... οποιοσδήποτε άλλος δε μπορεί να μην έχει πετύχει κάποια στιγμή στο δρόμο κάποιον πιο τρελό, πιο χερά, με καλύτερες ρόδες και να έχει μετανοιώσει την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να 'παίξει' μαζί τουΒρε αυτά που λεεεεεεεεες εγώ τ'ακούυυυυυυω βερεσέεεεεεεεεεεεε...
Εγώ πάντως το εννοούσα κυριολεκτικά ότι δεν έχω πιει ποτέ τσάι, τώρα τι λέτε εσείς...
Πάσχο κακάρισες? Να μαζέψουμε τα αυγά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όπως λέει και άλλος χρήστης, είμαι αργός στις ευθείες.Ο άλλος χρήστης όμως είναι αργός & στις στροφές..
-
Εγω που ειμαι αργος παντου τι να πω..?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω που ειμαι αργος παντου τι να πω..?Σε νοιώθω, μία από τα ίδια και δω..
-
που θα παει..θα 'ρθει ασπρη μερα και για μας...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#12]