-
Έχετε τη δύναμη και την εξουσία να διώξετε όλα τα αυτοκίνητα και μηχανάκια από τις πόλεις και από τις Εθνικές...κανένας πεζός στους δρόμους, κανένας τροχαίος δεν θα σας σταματήσει, τα φανάρια όλα πράσινα και τα διόδια όλα ανοιχτά...
Ποια διαδρομή θα διαλέγατε να κάνετε;
Μπορείτε να διαλέξετε σιρκουί (μέσα σε πόλη ή σε χωριά - πολλούς γύρους), ή ειδική διαδρομή (από το Α στο Β)...
Προσωπικά, θα διάλεγα την διάσχιση της Θεσσαλονίκης από την Δυτική Είσοδο μέχρι τα Μουδανιά, μέσω Εγνατίας flat out...
...αλλά και το Θεσσαλονίκη - Αθήνα με το Leon* δεν θα με χαλούσε καθόλου σαν ιδέα...
*Τα βενζινάδικα θα δούλευαν φυσικά 24/7!!!
-
Έχετε τη δύναμη και την εξουσία να διώξετε όλα τα αυτοκίνητα και μηχανάκια από τις πόλεις και από τις Εθνικές...κανένας πεζός στους δρόμους, κανένας τροχαίος δεν θα σας σταματήσει, τα φανάρια όλα πράσινα και τα διόδια όλα ανοιχτά...
Ποια διαδρομή θα διαλέγατε να κάνετε;
Μπορείτε να διαλέξετε σιρκουί (μέσα σε πόλη ή σε χωριά - πολλούς γύρους), ή ειδική διαδρομή (από το Α στο Β)...
Προσωπικά, θα διάλεγα την διάσχιση της Θεσσαλονίκης από την Δυτική Είσοδο μέχρι τα Μουδανιά, μέσω Εγνατίας flat out...
...αλλά και το Θεσσαλονίκη - Αθήνα με το Leon* δεν θα με χαλούσε καθόλου σαν ιδέα...
*Τα βενζινάδικα θα δούλευαν φυσικά 24/7!!!
-
Μετά από την πρόσφατη (ξανά) εμπειρία, θα ήθελα το Θεσσαλονίκη - Αθήνα σίγουρα...όσο ωραία και αν είναι η ιδέα να πας σαν τρελός στην πόλη,η έλλειψη άλλων οδηγών αλλά και οι ωραίοι δρόμοι σε μερικά σημεία, θα έκαναν ένα ταξίδι μούρλια...και ας πλήρωνα και διόδια!
Οι στροφές στη Μαγνησία δε, θα είχαν την τιμητική τους...
-
Ερωτευθηκα τους 'Βωξίτες' τελευταία
Φάνκυ,τι να κάνεις στο Θεσσαλονίκη-Αθηνα;Να τελικιάσεις το αυτοκίνητο,και έτσι;
-
Εγω δεν την αλαζω με τιποτα .
Ξυλοκαστρο -Τρικαλα - λιμνη Δασιου -Καρυα -
Μήπως μαζί με τα αυτοκίνητα μπορούμε να απομακρύνουμε και τα σταθερά εμπόδια από την άκρη του δρόμου;
-
Ρόδος: Η διαδρομή που ξεκινάει από τη διασταύρωση για Αρχίπολη στη Ρόδου - Λίνδου μέχρι Σορωνή... Στροφιλίκι στο δάσος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φάνκυ,τι να κάνεις στο Θεσσαλονίκη-Αθηνα;Να τελικιάσεις το αυτοκίνητο,και έτσι;α) Να τελικιάΖω συνέχεια
β) Να πάω με λίγη παραπάνω ασφάλεια στον προορισμό μου
γ) Να πάω πιο γρήγορα στον προορισμό μου
δ) Να στρίψω σε εκείνες τις απίστευτες καμπέςΠιο ασφαλής νιώθω με 220-230 στην ευθεία και 170 στις καμπές, παρά με 90-100 και τους τυπικούς Νεοέλληνες που πετυχαίνεις στη διαδρομή...
-
Δεν είναι απαραίτητο να είσα μόνος για να ευχαριστηθείς μια διαδρομή...
Χθες κατηφόρησα παρέα σχεδόν από τα Σέρβια έως τον Βόλο με ένα άλλο αυτοκίνητο και ήταν σαφώς πιο διασκεδαστικό να οδηγεί μία ο ένας και μία ο άλλος στο βουνό παρά να έκανα όλο τον δρόμο μόνος μου!
Η κοπελιά μου στο δεξί είχε κλείσει όχι μόνο το 'talking ESP' και μάλιστα δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου. Μόνο μου είπε ότι ήθελε να με αφήσει να το ευχαριστηθώ!
-
Β. Εύβοια, από Ψαχνά-Λίμνη και αντίστροφα.
-
Εκανα την διαδρομη Καρπενησι-Κρικελο-Δομνιτσα -Αραχοβα- Πλάτανος ορεινης Ναυπακτιας -ναυπακτος . (ορος Καλιακουδα)
Η πιο δυσκολη και επικινδυνη διαδρομη που εχω κανει .
Ατελειωτες στροφες ,ανεβα -κατεβα , πετρες στο δρομο , και χαος διπλα σου . Το impeza με την αργη σχεση στο στοιχειο του . με εντυπωσιασε και οχι μονο εμενα
Ποια διαδρομή θα θέλατε να σας παραχωρήσουν;