-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το κωλόπαιδο τουλάχιστον ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, οπότε μπορεί να το μοσχοπουλήσει μετά το Κόπα Αμέρικα (αμήν και πότε να πάει στα τσακίδια).OK αμα πανηγυριζετε για τα λεφτα που θα φερει. Συμφωνω.
Pasxe για τα μεταξυ μας αποτελεσματα μιλαω. Εκει δεν ειμαστε ισα τα τελευταια χρονια;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε παιδια,ξερουμε για ποια ομαδα μιλαμε; Για τη Μοχουμ,οχι τη barcelona...ποσο καλυτερη ηταν η περσυνη μποχουμ απο εναν παναθηναϊκο...Απλα ο γκεκας ανδειχτηκε εκει γιατι ήταν ο μονος τροπος να κανει κατι μπροστα η ομαδα του,και οπως στον Ηρακλή ο Κωσταντινου πχ,ετχι και εκει όλοι οι συμπαικτες του εψαχναν (αν ειναι δυνατον και με μια μπαλια,αλλο που δεν κατεχει το κοντρολ) τον Γκεκα..Τεσπα,αυτη ειναι η γνωμη μου,αλλωστε και η Bundesliga δεν ειναι κανα σπουδαιο πρωταθλημα...Ποσο μαλλον η Μποχουμ που ειναι συνεχεια σε ζωνη υποβιβασμου.4 γκολ εβαλε ο Φανης στο 1ο του φιλικο με την Λεβερκουζεν!!
Οσο για την Μποχουμ, κοντεψε να βγει Ευρωπη με δυνατο φινις. Ενταξει δεν ειναι καμια σπουδαια ομαδα. Οχι και καλυτερη απο εναν Παναθηναικο. Ε, να, σαν τον Ολυμπιακο ας πουμε
-
hrdoukas
Βγαλανε μεν παικτες ολοι αυτοι που λες (καλα, η ΑΕΚ δεν εβγαλε κανεναν - ο Κατσουρανης δεν πηγε πιτσιρικας), οχι τετοιας ποιοτητας δε, που να κανουν μεταγραφες σ' αυτα τα λεφτα Δυο καλοι παικτες εφυγαν/φευγουν απο Ελλαδα για μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ, και οι δυο ειναι απο Ολυμπιακο (edit: ξεχασα τον Ντιαρα του ΟΦΗ, αλλα αυτος αλλαξε δυο συλλογους μετα την Κρητη και πριν παει Ρεαλ)
Στα λοιπα συμφωνω εκτος απο:- Ο Τουρε δε δοκιμαστηκε, αποκτηθηκε με μεταγραφη εναντι 1,5 εκ. (ο Μπαμπαγκιντα δοκιμαστηκε σα χαρη στον Σελουκ και τελικα αποκτηθηκε ελευθερος)
- Η ΑΕΚ μονο Κατσουρανη καθιερωσε τα τελευταια χρονια, οι αλλοι της απαρχης του Ντεμη (με την -πιθανη- εξαιρεση του Παπασταθοπουλου) δωσανε τη θεση τους στους βετερανους του 'πουλαμε διαρκειας και (λεμε οτι) παμε για τιτλο'
- Δεν ισχυει απολυτα οτι φευγουν χειροτεροι οι παικτες απο τον Ολυμπιακο. Για καθε Ταραλιδη υπαρχει ενας Τοροσιδης (χαλαρα ο καλυτερος νεος ελληνας), για καθε Παππα, ενας Πατσατζογλου (αλλο που χτυπησε το παιδι), για καθε Μαριτς, ενας Στολτιδης κοκ Ακομα κι ο Κωστουλας εφυγε πολυ ανωτερος παικτης απ' οτι ηρθε. Μην ξεχναμε οτι στο παιδομαζωμα του '96 (Τζολε, Στελιος, Νταμπιζας, Γεωργατος λιγο νωριτερα) ηταν ολοι παικτες υψηλης ποιοτητας που εκαναν μεταγραφες σε μεγαλους ευρωπαικους συλλογους (ο Γκεο πουλήθηκε δυο φορες στην Ιντερ με ασυλληπτα ποσα...), πραγμα που δεν πετυχε καμια αλλη ομαδα. Αν ο Τζολε (ο μονος που δεν εκανε μεταγραφη) εκοβε τις κακιες συνηθειες θα ηταν στο χαλαρο ο νο2 στον κοσμο στη θεση του
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν ο Τζολε (ο μονος που δεν εκανε μεταγραφη) εκοβε τις κακιες συνηθειες θα ηταν στο χαλαρο ο νο2 στον κοσμο στη θεση τουΠοιες κακες συνηθειες;;
Νο1 ποιος ειναι;;
Μου αρεσουν τα αινιγματα!! -
Ωπα, ωπα!!! Μια φορα πουληθηκε ο Γκεο. Ηρθε δανεικος απο την Ιντερ και ξαναγυρισε
-
og2002gr
- Τα τσιγαρα, τα ποτα και τα ξενυχτια, με αυτη τη σειρα
- Ο Ρ. Καρλος φυσικα.
greo
Παντως υπεγραψε νεο συμβολαιο στην επιστροφη του, με διπλασιες αποδοχες
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Pasxe για τα μεταξυ μας αποτελεσματα μιλαω. Εκει δεν ειμαστε ισα τα τελευταια χρονια;;Ποια τελευταια χρόνια; Τα.....2 ας πουμε; Ναι τα δυο τελευταια χρονια εχω 2 νικες και εσυ μια και μια χαριστικη=1 1/2 νικη.Απο κει και περα,αστο δεν τιθεται θεμα συγκρισης....θα αρχισουμε τις ιεροσυλιες και ειναι ντροπη...
4 γκολ εβαλε ο Φανης στο 1ο του φιλικο με την Λεβερκουζεν!!
Το φιλικο δεν το ειδα,οπότε δεν εχω αποψη...δεν παυει να ειναι φιλικο...και το λεω γιατι εγω πιστευω οτι απ τα φιλικα μπορεις να βγαλεις μερικα ασφαλη συνμπερασματα για παικτες που δεν ξερεις...Τον γκεκα τον εχω δει και τραβαγα τα βυζια μου,αν και απο τοτε εχει σαφως βελτιωθει...τι να σου πω...να δουμε πως θα παει φετος...
Οσο για την Μποχουμ, κοντεψε να βγει Ευρωπη με δυνατο φινις. Ενταξει δεν ειναι καμια σπουδαια ομαδα. **Οχι και καλυτερη απο εναν Παναθηναικο. Ε, να, σαν τον Ολυμπιακο ας πουμε **
Καλο...στα funniest ή στα ανεκδοτα το θες;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν ο Τζολε (ο μονος που δεν εκανε μεταγραφη) εκοβε τις κακιες συνηθειες θα ηταν στο χαλαρο ο νο2 στον κοσμο στη θεση τουΣυμφωνω και το εχω ξαναπει για τον Τζολε...(α ρε καραφλα,τι σου εφταιγε η γενια των καρακουνηδομπασιναδων; ).. Επισης ο γκεο όντως τη δευτερη φορα που εφυγε για την Ιντερ υπεγραψε συμβολαιο με ακομα μεγαλυτερες αποδοχες..διπλασιο δε νομιζω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Pasxe για τα μεταξυ μας αποτελεσματα μιλαω. Εκει δεν ειμαστε ισα τα τελευταια χρονια;;
Ποια τελευταια χρόνια; Τα.....2 ας πουμε; Ναι τα δυο τελευταια χρονια εχω 2 νικες και εσυ μια και μια χαριστικη=1 1/2 νικη.Απο κει και περα,αστο δεν τιθεται θεμα συγκρισης....θα αρχισουμε τις ιεροσυλιες και ειναι ντροπη...
Kαλα προσθεσε και μερικα χρονακια πιο πισω. Θα εκπλαγεις!! (Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις. Μου αρκει που θα το διαπιστωσεις και μονος σου εστω και στα κρυφα)
4 γκολ εβαλε ο Φανης στο 1ο του φιλικο με την Λεβερκουζεν!!
Το φιλικο δεν το ειδα,οπότε δεν εχω αποψη...δεν παυει να ειναι φιλικο...και το λεω γιατι εγω πιστευω οτι απ τα φιλικα μπορεις να βγαλεις μερικα ασφαλη συνμπερασματα για παικτες που δεν ξερεις...Τον γκεκα τον εχω δει και τραβαγα τα βυζια μου,αν και απο τοτε εχει σαφως βελτιωθει...τι να σου πω...να δουμε πως θα παει φετος...
Δυνατοτατο φιλικο προετοιμασιας ηταν. 16-0 εληξε...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ποια τελευταια χρόνια; Τα.....2 ας πουμε; Ναι τα δυο τελευταια χρονια εχω 2 νικες και εσυ μια και μια χαριστικη=1 1/2 νικη.Απο κει και περα,αστο δεν τιθεται θεμα συγκρισης....θα αρχισουμε τις ιεροσυλιες και ειναι ντροπη...
Kαλα προσθεσε και μερικα χρονακια πιο πισω. Θα εκπλαγεις!! (Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις. Μου αρκει που θα το διαπιστωσεις και μονος σου εστω και στα κρυφα)
Ρε πας καλα ή σε βαρεσε η ζεστη....πωωωω θα με κανεις να βγω εξω απ ρουχα μου παλι.Ελεος.Δεν πατε καλα,τα ισοπεδωνετε ολα οι βαζελοι...ακου εδω ρε...
-
12.000 κοσμος στην πρωτη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ...
Τρελα για τον ΠΑΟΚ!!!
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! -
-
-
Εσυ τι γελας ρε ταγαρι?
που εκανες κλειστη πρωτη! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:svivhaha:Αυτό το emoticon δείχνει τον κινητήρα σου, γι αυτό γελάει ε?
-
-
τι να λέμε τώρα ο pasxos προσωπικα έχει κουραστεί πολύ για να φέρει τον Ολυμπιακό σ'αυτό το επίπεδο. Αγοράζει παίχτες, ανακοινώνει μεταγραφές, κερδίζει τον Παναθηναικό, κουρεύει το γκαζόν του Καραϊσκάκη...
Αντίθετα όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε μεγάλες μπασκλασαρίες και ολίγον τι για γέλια... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εσυ τι γελας ρε ταγαρι?
που εκανες κλειστη πρωτη!Μη μου ματιασουν τα παιχτρονια...εσενα τι να ματιασουν;Το Βαγγελή;
-
Παμε ρε Argentina
-
Τί συμβαινει με τον Ηρακλη ας πει καποιος. Τί ρεζιλικια ειναι αυτα;
Μεχρι οτι 'Παει για διαλυση' διαβασα. Εκαψαν τα γραφεια της ομαδας, ο Ρεμος προσπαθησε αλλα την 'έκανε με ελαφρια'...Τί φταιει; Αν εχει οικονομικα προβληματα, αν χρωσταει δηλαδη, γιατι δεν εκανε η διοικηση προσπαθεια να εμπαινε στο αρθρο 33 - που μην ξεχναμε δυο ομαδες επωφεληθηκαν; Το λεω αυτο γιατι το αρθρο 33 μολις πριν 1-2 χρονια καταργηθηκε και μπορουσε να ειχε μπει και ο Ηρακλης. Δεν ειναι δυνατον τα χρεη να εγιναν σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα - απο τοτε που καταργηθηκε το 33 δηλαδη.
Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι δεν υπαρχει στη Θεσ/νικη ενας δυο λεφταδες να παρουν την ομαδα, εφοσον δεν χρωσταει. Κριμα ρε παιδι μου.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]