-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Στο συρταρι του σωκρατη κοκκαληηηηηηηηηηη!!!!'αφού ο παοκ είναι η εφηβική ομάδα του κόκκαληηηηηηη!'
'ο διορισμένος υπάλληλοοοοοοος!!!' -
Αν τους γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε ταληρακι...
Τα παιχνιδια ειναι του κΟΥΠΟΥνιου , ειναι ολα στημενα... -
-
Δημητρης Ελευθεροπουλος
Όσο για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ελληνική ομάδα πλην του Ολυμπιακού, ήταν χαρακτηριστικός και σχεδόν απόλυτος: 'Με ρώτησαν και στην Ιταλία το ίδιο και τους απάντησα ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στην Ελλάδα με κάποια άλλη φανέλα εκτός από αυτή του Ολυμπιακού. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο. Εκεί πρώτα μαθαίνουμε να λέμε Ολυμπιακός και μετά μπαμπά. Έζησα όλα μου τα όνειρα με τον Ολυμπιακό. Έπαιξα σε όλα τα τμήματα υποδομής του. Όταν τελείωνα την προπόνηση με τους πιτσιρικάδες, καθόμουν και χάζευα τους μεγάλους. Έλεγα: Κάποια στιγμή θα παίζεις με αυτούς.
Πεστα ρε Μητσο...
Επισης,τη Δευτερα στην Ελλαδα για να υπογραψει ο Ραουλ Μπραβο ( ωραιο επιθετο,κανει για τον ολυμπιακο..)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δημητρης ΕλευθεροπουλοςΌσο για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ελληνική ομάδα πλην του Ολυμπιακού, ήταν χαρακτηριστικός και σχεδόν απόλυτος: 'Με ρώτησαν και στην Ιταλία το ίδιο και τους απάντησα ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στην Ελλάδα με κάποια άλλη φανέλα εκτός από αυτή του Ολυμπιακού. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο. Εκεί πρώτα μαθαίνουμε να λέμε Ολυμπιακός και μετά μπαμπά. Έζησα όλα μου τα όνειρα με τον Ολυμπιακό. Έπαιξα σε όλα τα τμήματα υποδομής του. Όταν τελείωνα την προπόνηση με τους πιτσιρικάδες, καθόμουν και χάζευα τους μεγάλους. Έλεγα: Κάποια στιγμή θα παίζεις με αυτούς.
Σνιφ, κλαψ...συγκινήθηκα πάλι ρε γαμώτο...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δημητρης Ελευθεροπουλος
Όσο για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ελληνική ομάδα πλην του Ολυμπιακού, ήταν χαρακτηριστικός και σχεδόν απόλυτος: 'Με ρώτησαν και στην Ιταλία το ίδιο και τους απάντησα ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στην Ελλάδα με κάποια άλλη φανέλα εκτός από αυτή του Ολυμπιακού. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο. Εκεί πρώτα μαθαίνουμε να λέμε Ολυμπιακός και μετά μπαμπά. Έζησα όλα μου τα όνειρα με τον Ολυμπιακό. Έπαιξα σε όλα τα τμήματα υποδομής του. Όταν τελείωνα την προπόνηση με τους πιτσιρικάδες, καθόμουν και χάζευα τους μεγάλους. Έλεγα: Κάποια στιγμή θα παίζεις με αυτούς.
Ανατριχιασα!!!
-
Kαι εγω...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν τους γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε ταληρακι...
Τα παιχνιδια ειναι του κΟΥΠΟΥνιου , ειναι ολα στημενα...αυτά είναι για του κουτούςςςςςς!
είναι να 'χαμε να λέγαμεεεεεεεεε!'ρε τον φουκαρά τον Πάοκ!' (γκράν!) (κλείνει το τηλέφωνο με δύναμη μετά από αυτή την φράση!)
-
Αυτα ειναι για τον αφελη και το γιδι...
Ο ΠΑΟΚ ειναι σκλαβωμενος...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δημητρης Ελευθεροπουλος
Ανατριχιασα!!!
Ειναι επειδη βαζελοι γινατε,δε γεννηθηκατε..και ποτε δε θα καταλαβετε τη διαφορα..
-
σαν τον Ντέμη ένα πράγμα ... γεννήθηκε ΑΕΚ...
είναι επαγγελματίες...συναισθηματισμοί δεν χωρούν.
-
Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου όταν, ενώ έχανε 0-2 εντός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κι ο κόσμος φώναζε να τρέξουν μπας και γίνει κανένα θαύμα, ο 'γαυρόπουλος' έκανε πασούλες στον εαυτό του μέσα στην περιοχή.
Αυτή ήταν η αιτία που ήθελα να ξεκουμπιστεί όπως κι ορισμένα άλλα πράγματα (πχ το ότι δεν δούλευε για να διορθώσει τις αδυναμίες του, δηλ. τις εξόδους και το διώξιμο της μπάλας με τα πόδια), όχι το λάθος με τη Γιουβέντους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σαν τον Ντέμη ένα πράγμα ... γεννήθηκε ΑΕΚ......και Αθλετικο Μαδριτης
-
Μαλλον ο Καστιγιο παει στην Βαλενθια.
Τωρα θα δουμε κατι κωλοτουμπες απο Γκοτζους και Κοντους. Τωρα θα μας πουν πως ο Κοκκαλης ξεπουλαει τον Ολυμπιακο και πως ο Καστιγιο ηταν παικταρας και το καλυτερο παιδι. Θα μας πουν πως απο μικρος ηταν παππαδακι και πως εχει ιδρυμα τυφλων κ.τ.λ
ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4ΑΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ?
-
red_army7
πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πάρει ο Ολυμπιακός; Το κόβω για κανα 15άρι...
-
Καπου εκει μαλλον,αλλα εγω χαιρομαι που θα παει σε μεγαλη ομαδα και ειμαι σιγουρος οτι θα σαρωσει. Ο Καραγκουνακος πηγε στην Ιντερ και τον εδιωξαν με τις κλωτσιες οπως και στην Μπενφικα. Ο Σειταριδης παιζει και δεν παιζει στην Ατλετικο και θα φυγει και αυτος με τις κλωτσες.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο Καραγκουνακος πηγε στην Ιντερ και τον εδιωξαν με τις κλωτσιες οπως και στην Μπενφικα. Ο Σειταριδης παιζει και δεν παιζει στην Ατλετικο και θα φυγει και αυτος με τις κλωτσες.ετσι ετσι...σιγα μην αξιζουν οι παικτες του βαζελου με τους οποιους η εθνικη μας πηρε το γιουρο
-
Τότε γιατί τους διώξατε;
Καραγκούνης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Κυργιάκος κ.ά...
Επειδή τους κέρδισαν κάτι τυχαίοι Γιαννακόπουλοι και Τζόλε;
'Τρέλα' και 'Ντελίριο' για τον Καραγκούνη; Δηλαδή αν/όταν επιστρέψει ο Γιαννακόπουλος θα ξετρελαθούν οι γαύροι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τότε γιατί τους διώξατε;
Καραγκούνης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Κυργιάκος κ.ά...
Επειδή τους κέρδισαν κάτι τυχαίοι Γιαννακόπουλοι και Τζόλε;Δεν τους διωξαμε 'εμεις'. Το τι εκανε η διοικηση εκεινη τι στιγμη είναι αλλο θέμα. Δεν σημαινει οτι δεν τους θεωρουμε ή δεν ειναι η καλυτερη φουρνια ελληνων ποδοσφαιριστων. Ρωτα και τους δικούς σου. Κατι θα ξερουν που τους θελουν σαν τρελοι...
'Τρέλα' και 'Ντελίριο' για τον Καραγκούνη; Δηλαδή αν/όταν επιστρέψει ο Γιαννακόπουλος θα ξετρελαθούν οι γαύροι;
Ο Καραγκουνης ειναι κατι σαν συμβολο για τον Παναθηναικο. Μια σημαια που επιστρεφει, και αυτην την στιγμη ειναι κατι που λειπει απο την ομαδα.
understood ή να βαλω το RedLine mode;;
-
Καλα ασχοληθειτε με Καραγκουνηδες και μπασιναδες,τη γενια της Ριζουπολης παλι πατε να φερετε... Τεσπα,δεν καταλαβαινετε ακομα γιατι ο Ολυμπιακος ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπροστα σε σχεση με σας.Παικτες σαν τον Τουρε και τον Καστιγιο ουτε στα ονειρα σας...εναν καστιγιο που τον θελει η Βαλενθια με 18 εκατομμυρια.Οσο κανει ολος ο βαζελος κι η Αεκ μαζι...ΕΛΕΟΣ.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]