-
'Φρένο στη μουρμούρα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θέλησε να βάλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος πάτησε γκάζι στην αισιοδοξία. Ο μεγαλομέτοχος των 'πρασίνων' με δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης της Super League, τόνισε χαρακτηριστικά: 'Το γεγονός ότι δεν μαθαίνετε ονόματα δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν νύχτα μέρα. Ψάχνουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά', ενώ συμπλήρωσε: 'Ο κόσμος της ομάδας να μην ανησυχεί, οι μεταγραφές θα γίνουν στην ώρα τους'. Νιβάλντο Μπατίστα Σαντάνα, το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του κεντρικού αμυντικού για τον Παναθηναϊκό.'
Απο το sportime........
Παλι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λεει ο ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ............
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
define ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ'Θα πάμε στον τελικό του Τσάμπιο Λιγκ, χοχοχο'.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Νιβάλντο Μπατίστα Σαντάνα, το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ...Αυτε ς ειναι μεταγραφες...3 σε 1: Κατι να θυμιζει σε Ριβαλντο (ποιοτητα) + (παλια δοξα) + (καλλιτεχνικη φυση)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
define ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
'Θα πάμε στον τελικό του Τσάμπιο Λιγκ, χοχοχο'.
Νιβάλντο Μπατίστα Σαντάνα, το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ...
Αυτε ς ειναι μεταγραφες...3 σε 1: Κατι να θυμιζει σε Ριβαλντο (ποιοτητα) + (παλια δοξα) + (καλλιτεχνικη φυση)
πολυ καλο και αυτο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
define ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
(για τη συγκεκριμενη δηλωση -που δεν ηταν τοσο συγκεκριμενη, αλλα τεσπα- ειναι μεγαλη η κουβεντα, αλλα) να σου ξαναπω οτι τα χρηματα πανε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ;
Εχεις υπ' οψιν τη δουλεια που γινεται στον ερασιτεχνη;
Εχεις υπ' οψιν τη δουλεια που γινεται στον ερασιτεχνη της δικιας σου ομαδας; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχεις υπ' οψιν τη δουλεια που δεν γινεται στον ερασιτεχνη της δικιας σου ομαδας; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πηγανε. Στην 4!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εσυ οπαδε μελος αντε να σκασεις τα 60ευρουδακια σου στον υιο Κοκκαλη, προσεξε ομως γιατι μπορει να λες πως τα σκορπατε για πλακα τα λεφτα, αλλα και για πλακα μπορει να σας 'σκορπισουν' στο CL και να αρχισουν παλι οι 7ρες
μέλη επι πληρωμή είναι και στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Μπάρτσα και ούτω καθεξείς. Βοηθούν την ομάδα τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάνει εσένα πιο έξυπνο φίλαθλο το να μην πληρώνεις μία συνδρομή για την ομάδα που αγαπάς...
Αμα συγκρινεις Ρεαλ και Μπαρτσα με τα Ελληνικα δεδομενα τοτε τι να πω..... εχεις και εσυ δηλαδη Ραουλ, Μπεκαμ, Ανρυ, Ροναλτινιο Μεσι κτλ κτλ.....
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Εσυ οπαδε μελος αντε να σκασεις τα 60ευρουδακια σου στον υιο Κοκκαλη, προσεξε ομως γιατι μπορει να λες πως τα σκορπατε για πλακα τα λεφτα, αλλα και για πλακα μπορει να σας 'σκορπισουν' στο CL και να αρχισουν παλι οι 7ρες
μέλη επι πληρωμή είναι και στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Μπάρτσα και ούτω καθεξείς. Βοηθούν την ομάδα τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάνει εσένα πιο έξυπνο φίλαθλο το να μην πληρώνεις μία συνδρομή για την ομάδα που αγαπάς...
Αμα συγκρινεις Ρεαλ και Μπαρτσα με τα Ελληνικα δεδομενα τοτε τι να πω..... εχεις και εσυ δηλαδη Ραουλ, Μπεκαμ, Ανρυ, Ροναλτινιο Μεσι κτλ κτλ.....
Πες μου εσυ RedLine σαν οπαδος του Παναθηναικού, εχουμε προεδρο ??????
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατί η Ρεάλ και η Μπάρτσα δεν ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο τους.
define ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
Εκ του αποτελεσματος και οχι μονο στο ποδοσφαιρο, αλλα λαμβανοντας υπ' οψιν οτι προκειται για τον μεγαλυτερο αθλητικο οργανισμο στην Ελλαδα, που καλλιεργει τα περισσοτερα αθληματα και πρωταγωνιστει σχεδον σε ολα, εχοντας παραλληλα χιλιαδες εγγεγραμμενους αθλητες, ειναι ο τελευταιος που μπορει να κατηγορηθει οτι κοροιδευει Υπενθυμιζω οτι τα χρηματα απο τη συνδρομη των μελων πανε στον ερασιτεχνη και οτι οι αλλοι μεγαλοι ελληνικοι συλλογοι (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ) στα ερασιτεχνικα τμηματα υπολειτουργουν...
Εδω εχεις μπερδευτει λιγακι, ενα συμβολικο ποσο πηγαινει προς τον ερασιτεχνη και αυτο επειδη ειναι νομος, ο Ολυμπιακος δεν ειναι οργανισμος, ειναι σωματειο,σωματειο συγκεκριμενου χρωματος, δεν νομιζω οπαδοι αλλων ομαδων να γινονται μελη συτου του 'οργανισμου'.... αληθεια αναρωτηθηκες ποτε ποσα απο αυτα τα λεφτα που δινουν οι οπαδοι μελη πανε υπερ στιβου για παραδειγμα? Εγω προσωπικα δεν ξερω αλλα φανταζομαι οτι ουτε ευρω δεν φτανει εκει.
Επισης θα διαφωνησω μαζι σου οτι στον Παναθηναικο τουλαχιστον υπολειτουργουν τα ερασιτεχνικα τμηματα σε σχεση με τα αντιστοιχα του Ολυμπιακου, το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα.
Και αν φυγουμε και απο τα ερασιτεχνικα και φτασουμε στα τμηματα υποδομης, πχ ποδοσφαιρου και εκει ο Παναθηναικος ειναι μπροστα, ειτε σε θεματα εγκαταστασεων, υποδομης, οργανωσης,ταλεντων κτλ. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο Ολυμπιακος εβγαλε παικτη απο τα μικρα τμηματα και τον προωθησε στην επαγγελματικη ομαδα???? -
Προεδρο οχι δεν εχουμε....προεδρους εχουμε ομως...... Γιαννακοπουλοι
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.......
Αλλα μιλω για την ομαδα ποδοσφαιρου......
Δεν θα μπορουσε στο τεχνικο τιμ να ηταν οι Βαζεχα, Σαραβακος (οι σημαιες), ενω εχουμε ολους τους ασχετους ?????????? -
Εδω εχεις μπερδευτει λιγακι, ενα συμβολικο ποσο πηγαινει προς τον ερασιτεχνη και αυτο επειδη ειναι νομος, ο Ολυμπιακος δεν ειναι οργανισμος, ειναι σωματειο,σωματειο συγκεκριμενου χρωματος, δεν νομιζω οπαδοι αλλων ομαδων να γινονται μελη συτου του 'οργανισμου'.... αληθεια αναρωτηθηκες ποτε ποσα απο αυτα τα λεφτα που δινουν οι οπαδοι μελη πανε υπερ στιβου για παραδειγμα? Εγω προσωπικα δεν ξερω αλλα φανταζομαι οτι ουτε ευρω δεν φτανει εκει.
Επισης θα διαφωνησω μαζι σου οτι στον Παναθηναικο τουλαχιστον υπολειτουργουν τα ερασιτεχνικα τμηματα σε σχεση με τα αντιστοιχα του Ολυμπιακου, το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα.Εσυ εχεις μπερδευτει. Το συνολο των εισπαραξεων απο τα μελη πανε στον ερασιτεχνη. Οι ισολογισμοι ειναι δημοσιευμενοι και στη διαθεση του καθενος.
Για τα περι ερασιτεχνη ΠΑΟ και υπολειτουργιας ψαξε να βρεις δηλωση του Γιαννακοπουλου προ μιας βδομαδας που ριχνει τα βαρη στον Σταθοκωστοπουλο σε ερωτηση δημοσιογραφου για την καταντια του ερασιτεχνη.
Ξεμπερδεψε λιγο στο μυαλο σου και τα περι οργανισμου γιατι τα εχεις θολα.
Τελος οσον αφορα τις εγκαταστασεις κανε μια βολτα απο τον Ρεντη. Φτιαξαμε κατι... παραγκες εκει προσφατα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επισης θα διαφωνησω μαζι σου οτι στον Παναθηναικο τουλαχιστον υπολειτουργουν τα ερασιτεχνικα τμηματα σε σχεση με τα αντιστοιχα του Ολυμπιακου, το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα.Εσυ εχεις μπερδευτει. Το συνολο των εισπαραξεων απο τα μελη πανε στον ερασιτεχνη. Οι ισολογισμοι ειναι δημοσιευμενοι και στη διαθεση του καθενος.
Για τα περι ερασιτεχνη ΠΑΟ και υπολειτουργιας ψαξε να βρεις δηλωση του Γιαννακοπουλου προ μιας βδομαδας που ριχνει τα βαρη στον Σταθοκωστοπουλο σε ερωτηση δημοσιογραφου για την καταντια του ερασιτεχνη.
Ξεμπερδεψε λιγο στο μυαλο σου και τα περι οργανισμου γιατι τα εχεις θολα.
Τελος οσον αφορα τις εγκαταστασεις κανε μια βολτα απο τον Ρεντη. Φτιαξαμε κατι... παραγκες εκει προσφαταΜιας και γνωριζεις τους ισολογισμους του ερασιτεχνη, τα λεφτα λοιπον πανε εκει....και μετα? που πανε? Διοτι ενας ισολογισμος 'μαγειρευεται' με πολλους τροπους........
Η δηλωση Γιαννακοπουλο περι Βλαση ηταν κυριως πικαριστικη, και αυτο διοτι απολεσθει το πρωταθλημα στο Βολλευ.......
Οσο για τις εγκαταστασεις σας εχω παει στου Ρεντη, και μαλιστα πολλες φορες, πολυ περισσοτερες ισως και απο εσενα που εισαι οπαδος του Ολυμπιακου Το σιγουρο ειναι οτι για να μιλας για Ρεντη δεν εχεις παει
ποτε Παιανια -
Συνέντευξη Μακρή-Γεωργάτου στον Πρέβεδο (από Achaia channel,μέγεθος 5,5 MB):
http://www.keepmyfile.com/download/73efc01697154Στο site πού θα μπείτε πατήστε DOWNLOAD FILE
-
Το σιγουρο ειναι οτι για να μιλας για Ρεντη δεν εχεις παει
ποτε ΠαιανιαΣαν συνολο εγκαταστασεων δλδ θες να πεις οτι εχεις καλυτερες; Οκ,επισης εχεις πολλα πραματα μπερδεμενα στο μυαλο σου...οπως το που πανε τα χρηματα απο τον ερασιτεχνη..Επισης,ξεμπερδεψου με τις ξενες ομαδες.Ναι,συγκρινω Ολυμπιακο με Μπαρτσα και Ρεαλ,όχι γιατι ειναι στο ιδιο επιπεδο αλλα γιατι θελω να τους φτασω και στο προτυπο αυτων προσπαθω να κινηθω.Καταλαβες τωρα τη διαφορα;Αν οχι πες μου να στα γραψω στα Σουαχιλι,αντε στη Γραμμικη Β'.
Τελος,αν δεν ξερεις να μη μιλας,γιατι διαβασα να λες,ουτε ενα ευρω δεν παει στον Στιβο,φανταζομαι.Αμα εχεις φαντασια κρατα την για τον εαυτο σου.Α!Και ΑΝ σε ενδιαφερει για το Στιβο ψαξε και δες ονοματα πολυπρωταθλητων που ανηκουν στον Ολυμπιακο.Αυτα.Περαστικα.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το σιγουρο ειναι οτι για να μιλας για Ρεντη δεν εχεις παει
ποτε ΠαιανιαΣαν συνολο εγκαταστασεων δλδ θες να πεις οτι εχεις καλυτερες; Οκ,επισης εχεις πολλα πραματα μπερδεμενα στο μυαλο σου...οπως το που πανε τα χρηματα απο τον ερασιτεχνη..Επισης,ξεμπερδεψου με τις ξενες ομαδες.Ναι,συγκρινω Ολυμπιακο με Μπαρτσα και Ρεαλ,όχι γιατι ειναι στο ιδιο επιπεδο αλλα γιατι θελω να τους φτασω και στο προτυπο αυτων προσπαθω να κινηθω.Καταλαβες τωρα τη διαφορα;Αν οχι πες μου να στα γραψω στα Σουαχιλι,αντε στη Γραμμικη Β'.
Τελος,αν δεν ξερεις να μη μιλας,γιατι διαβασα να λες,ουτε ενα ευρω δεν παει στον Στιβο,φανταζομαι.Αμα εχεις φαντασια κρατα την για τον εαυτο σου.Α!Και ΑΝ σε ενδιαφερει για το Στιβο ψαξε και δες ονοματα πολυπρωταθλητων που ανηκουν στον Ολυμπιακο.Αυτα.Περαστικα..Τι ακριβως μου γραφεις? Δειχνεις να ζαλιζεσαι και να ειρωνευεσαι τις εγκαταστασεις του Παναθηναικου εναντι του Ολυμπιακου. Εχεις παει και στα δυο και ξερεις? Εγω εχω παει, και αν θες μπορουμε να μιλησουμε λεπτομερεστατα επι του θεματος, το να θες να συγκρινεις Ρεντη με Παιανια δειχνει καποιον που μονο ασχετος μπορει να ειναι και μιλαει με υποθεσεις.
Για τα λεφτα των μελων εξακολουθω να εχω τισ επιφυλαξεις μου στο που πανε και καταληγουν τα λεφτα. Ενας ισολογισμος δεν λεει απολυτως τιποτα, και οσοι ασχολουνται με οικονομικα μπορουν να στο επιβαιβαιωσουν Και μιας και ειμαι τοσο ασχετος και δεν γνωριζω, εσυ που προφανως ξερεις ( για να λες οτι φανταζομαι εσυ θα ξερεις) για πες μας ποσα πανε στον στιβο και πως μοιραζονται τα λεφτα? Οσο για ονοματα πρωταθλητων στο στιβο, δεν αμφισβητησα αυτο το γεγογος, απορω πως το θετεις σαν θεμα. Οπως και το γεγονος των 'ντοπε' πρωταθλητων στιβου.......
Οσο για το αν θες να συγκρινεις την ομαδα σου με Ρεαλ και Μπαρτσα καλα κανεις, δικαιωμα σου, στο μονο που μπορεις οντως να συγκριθεις με αυτους ειναι οτι και εσεις εχετε μελη οπαδους που πληρωνουν συνδρομη
Τωρα το αν θες να δημιουργεις εντυπωσεις και να πουλας πνευμα πες μου να αρχισω να κανω και εγω το ιδιο.
Σε διαβεβαιω πως και εγω μπορω να το κανω και μαλιστα σε πολυ 'υψηλο επιπεδο' , δεν μου ειναι δυσκολο να γινω εριστικος και προκλητικος -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Συνέντευξη Μακρή-Γεωργάτου στον Πρέβεδο (από Achaia channel,μέγεθος 5,5 MB):
http://www.keepmyfile.com/download/73efc01697154Στο site πού θα μπείτε πατήστε DOWNLOAD FILE
Εσυ εισαι ο καλυτερος του χωριου, ασε εμας τους υπολοιπους να 'τρωγονται'
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.......
Αλλα μιλω για την ομαδα ποδοσφαιρου......
Δεν θα μπορουσε στο τεχνικο τιμ να ηταν οι Βαζεχα, Σαραβακος (οι σημαιες), ενω εχουμε ολους τους ασχετους ??????????Θα μπορουσαν να ειναι πολλα......το οτι συμπαθουμε Βαζεχα και Σαραβακο αυτο δεν τους κανει και καταλληλους για την τεχνικη ηγεσια.
Τοσους προπονητες αλλαξαμε τα τελευταια χρονια, δεν φταιγανε ολοι.
Πανε οι εποχες που φωναζε ο 'Καπετανιος' τον Ροτσα και σου επαιρνε περιπατο το πρωταθλημα, και οι αλλες ομαδες ειναι πλεον οργανωμενες και κινουνται ( προσπαθουν τουλαχιστον) σε Ευρωπαικα πρωτυπα.
Αν θες την γνωμη μου δεν ειναι θεμα προπονητη το προβλημα του Παναθηναικου, αλλα διοικησης, Ο Τζιγγερ περιβαλεται απο ασχετους τεχνοκρατες που και Παναθηναικοι δεν ειναι, και δεν εχουν σχεση με το αθλημα. Ο Τζιγγερ οραμα εχει, αλλα απο μονο του δεν φτανει αυτο, πρεπει και το χερι βαθια στην τσεπη να βαλει ( το επιβαλει ο ανταγωνισμος) , και να διαλυσει την 'αυλη' που τον περιβαλλει και να επιστρατευσει ποδοσφαιρικες αξιες τυπου Δομαζου, Βαζεχα, Σαραβακου, και αλλων παλαιμαχων ως συνδετικοι κρικοι διοικησης-παικτων-φιλαθλων.
Το προτυπο Νικολαιδη στην ΑΕΚ μου αρεσει, ο Ντεμης εχεις ισχυρη προσωπικοτητα, ξερει τον χωρο, την ψυχολογια των παικτων και ειναι φιλοδοξος, και αν το ΑΕΚακι δεν ειχε οικονομικα προβληματα θα ειχε φτιαξει καλυτερη ομαδα απο γαυρο και εμας. -
Βραζιλια εχασε προχτες απο το Μεξικο 0-2 και η Αργεντινη νικησε χτες 4-1 τις ΗΠΑ στα πρωτα παιχνιδια ομιλων για το Copa America. Παιζεται ωραια μπαλιτσα παντως.
Ολο το προγραμμα εδω: http://www.afa.org.ar/?m=news&n=2974
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]