-
Κοιταξτε φατσα ο πρακτορας οταν τον αποδοκιμαζε η «7»
Ετσι ειναι κυριε Κοκκαλη οταν χαϊδευεις αυτια συνεχεια....Τωρα απο το αυτους εχουμε αυτους θελουμε παμε σε στροφη 180° και στον πολεμο χαρακωματων....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mην μου αγχωνεσαι λεμε....
Δεν χανεις τα πρωτια(στις μαλακιες εννοω)Εγω στα ειπα παντως....Μη μου πεις μετα οτι δεν στα'λεγα....
Ε ναι,τα λες εκ του ασφαλούς,γιατι που ξερεις,μπορει να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και μετα απο 14 χρονια να τσιμπησετε κανα πρωταθληματακι κι εσεις οι αμοιροι. Δε λεω,το λες απλα και μονο για να εχεις αλλοθι στην περιπτωση αυτη... Τεσπα,όσο στην ομαδα ειναι τζολε στολτιδης,νικοπολιδης και και κωσταντινου,οχι πρωταθλημα δε θα δεις,αλλα κατι αλλο... Α!Και τον Ριβαλντο στα 36 του να παρεις,αμφιβαλλεις οτι ο στολτιδης και ο Τζολε ξερουν τοσο καλα το παιχνιδι του που δεν θα τον αφησουν να κανει κιχ; Μην ξεχνας ειναι 36...
-
Τα πολλα μας λογια ειναι φτωχια....
Η συνεχεια(αν φυσικα ερθει στην ΑΕΚ) στα γηπεδα...
Ειδωμεν... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα κάτι άλλο...είπε ο Ριβάλντο ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Οταν του έκανε ο πάρεδρος όμως πρόταση με μειωμένες αποδοχές δεν την δέχτηκε.Μας δουλεύει; Η μιλάμε για κροκοδείλια δάκρυα...;
'Η μήπως απλώς δεν του αρέσει να τον περνάνε για μαλάκα;
Μεγάλος παίκτης δεν λέω αλλά με την κίνηση του αυτή έκανε κατ' εμέ μαλακία...αλήθεια θα το έκανε στον πρόεδρο της Μπάρτσα ή της Μίλαν;
Αν αληθεύουν όσα είπε ο Ριβάλντο μάλλον το ερώτημα είναι αν θα τον δουλεύανε έτσι στη Μπάρτσα ή στη Μίλαν
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν χανεις τα πρωτια(στις μαλακιες εννοω)Εγω στα ειπα παντως....Μη μου πεις μετα οτι δεν στα'λεγα....
τι εγινε Βαγγελη, βαλατε στοχους για του χρονου ή δε τα μαρτυρατε ακομη μη τρομαξουν οι αντιπαλοι??? ,
αντε θελω να ακουω δηλωσεις....
δε χρειαζεται βεβαια να πω ποσο εξω πεσατε στα περσυνα πλανα ε??
-
Να πεσει ασβεστης στα κεφαλια των Κοκκαλη Λουβαρη και στου Bagus(γιατι ειναι ψαρι )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εγινε Βαγγελη, βαλατε στοχους για του χρονου ή δε τα μαρτυρατε ακομη μη τρομαξουν οι αντιπαλοι??? ,
αντε θελω να ακουω δηλωσεις....
δε χρειαζεται βεβαια να πω ποσο εξω πεσατε στα περσυνα πλανα ε??
Βρε μην ασχολεισε με εμας...Aπλα ενημερωτικα,ο στοχος ειναι το πρωταθλημα πλεον...
Εσεις μαλλον θα εχετε υψηλοτερους(πχ τελικος champions league γκουχ γκουχ-στραβοκαταπια ρε γμτ)Οσο για τα περσινα πλανα,ετσι ειναι εαν ετσι νομιζεις Σπυρο
Ρενταρμυ παλιωσες ρε για 3 μηνες παραπανω κ την εχεις δει ??
Θα πω στο βυσμα μου να σε στειλει στη Γαυδ**(ρ)ο** ρεεεε (εγκαθετος mode) -
Ας με στειλει και στην Λερο με τους τρελους. 5 μηνακια μου μενουν ακομα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Μετα θα ΚΟΙΜΑΜΑΙ 15 ωρες την μερα και τις υπολοιπες ωρες θα βγαινω βολτες και θα ριχνω γκομενακια.
Υ.Γ Οπως καταλαβες bagus ειμαι τεμπελοσκυλο και ουτε που σκεφτομαι την δουλεία μετα τον στρατο.
-
ας παρει ο παυλαρας τη παε παο και θα τρεχουν να κρυφτουνε οι κοκκαληδες και οι ντεμουληδες!!
-
Καλα κανεις ρε
Εκτος της δουλειας να μην σκεφτεσαι επισης ουτε τον ΟΣΦΠ γιατι ερχονται δυσκολες μερες....
-
Ο χρήστης Verka έγραψε:
ας παρει ο παυλαρας τη παε παο και θα τρεχουν να κρυφτουνε οι κοκκαληδες και οι ντεμουληδες!!Nαι καλα. Για να κανεις ομαδαρα στο ποδοσφαιρο θες 100 εκ ευρο και πανω. Στο μπασκετ με 15 εκ ευρο παιρνεις ευρωπαικα και μετα το παιζεις μαγκας ακομα και αν εισαι 1.20 με τα χερια αναταση και αμορφωτος κρετινος
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλα κανεις ρεΕκτος της δουλειας να μην σκεφτεσαι επισης ουτε τον ΟΣΦΠ γιατι ερχονται δυσκολες μερες....
Δεν φοβαμαι τιποτα οσο εχω τον Μπορχιτο(κομπρα της ερημου). Φετος ηταν περιοδος προσαρμογης. Του χρονου θα φτυνει δηλητηριο
-
κατω τα χερια απο τον παυλαρα!
και 100 εκ. να χρειαστουνε θα τα βρει και θα τα δωσει. ο τυπος ειναι αρχοντας. τον παω με τα χιλια!
ο τζιγγερ αντιπροσωπευει ολη τη τσιγκουνια και τη μιζερια της φαρας βαρδινογιαννη -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ας παρει ο παυλαρας τη παε παο και θα τρεχουν να κρυφτουνε οι κοκκαληδες και οι ντεμουληδες!!
Nαι καλα. Για να κανεις ομαδαρα στο ποδοσφαιρο θες 100 εκ ευρο και πανω. Στο μπασκετ με 15 εκ ευρο παιρνεις ευρωπαικα και μετα το παιζεις μαγκας ακομα και αν εισαι 1.20 με τα χερια αναταση και αμορφωτος κρετινος
Ρε καλώς τα παιδιάααααααα
-
ποια ομαδα κοστιζει 100 εκατ ευρω στην ελλαδα?
αμα λεμε σε λεφτα εφημεριδας και ο παοκ εδινε 700 εκατ δραχμες στον ταισον νουνιεζ...και αλλα 800 για τον μπρατιτς..εκεινον που ειχε βαλει στο γαβρο γκολ απο τα 1000 μετρα..
καλα κανει ο παυλαρας και δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο...ειναι σοβαρος ανθρωπος..
υγ, αν και βεβαια ο παοκ ειχε τη τυχη στα χερια του και τη πεταξε δε μπορω να μη πω κατι για την αεκ που ευαγγελιζεται διαφορα...ας ειμαστε φειδωλοι στα λογια την επομενη του ενσαλιβισμου..ο παοκ ειχε και παλια συμμετοχη σε διαφορες νιλες που γινανε τελευταιες αγωνιστικες αλλα δε το παιξε και σταυροφορος της σουπερλιγκα..
οι αεκτσηδες βεβαια καλα θα κανουν και θα απολαμβανουν τον καναδο αν δε κανω λαθος επιθετικο του χρονου.. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βρε μην ασχολεισε με εμας...Aπλα ενημερωτικα,ο στοχος ειναι το πρωταθλημα πλεον...Ε οχι να μας το παιζετε και απο πανω τωρα τα χανούμια...
Οσο για τα περσινα πλανα,ετσι ειναι εαν ετσι νομιζεις Σπυρο
Καλη καραμελα η Halls δε λεω.
Δεν φοβαμαι τιποτα οσο εχω τον Μπορχιτο(κομπρα της ερημου). Φετος ηταν περιοδος προσαρμογης. Του χρονου θα φτυνει δηλητηριο
Ρε συ,ελεος,αυτα δεν τα λεω ουτε εγω... Ποιος Μπορχα και πρασσινα αλογα..τα ιδια ελεγα και ο Krus,δωστε του λιγο χρονο και @@..Το παλικαρι ειναι αλλου,αμπαλος.-Δεν κανει,πως το λενε;
υγ:Ο τουντσαι εχει κλείσει. Οοοοοοοοοοολεεεεεεεεε Εσυ bagus ποιον εκλεισες; Ρε συ,παρτο χαμπαρι,δεν εχεις λεφτα για να πας για πρωταθλημα οσο εισαι με τον κοντό.-Αμα το καταλαβεις αυτο,ελα να μιλησουμε σοβαρα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Nαι καλα. Για να κανεις ομαδαρα στο ποδοσφαιρο θες 100 εκ ευρο και πανω. Στο μπασκετ με 15 εκ ευρο παιρνεις ευρωπαικα και μετα το παιζεις μαγκας ακομα και αν εισαι 1.20 με τα χερια αναταση και αμορφωτος κρετινος
Βρε καλως τον λεβεντη!
Εσεις στο basket που δωσατε παραπανω λεφτα γιατι δεν πηρατε Ευρωπαικη? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
1ον γιατι προσπαθεις να εντυπωσιασεις με ΒΛΑΚΕΙΕΣ... σου ειπα να ερθεις να φας ξυλο??? Αλλο ποστ διαβασες?Οι αλλοι που ερχονται γιατι δεν λενε τετοια?2ον θα σε παρακαλουσα να μην κανεις κρισεις επι προσωπικου μιας και ποτε δεν ειπα κατι για σενα!οποτε μην λες οτι δερνω κοσμο και τετοια γιατι ειναι βλακειες σου επειδη προσπαθεις να κρατηθεις απο καπου μη εχοντας τι αλλο να πεις!
3ον ανεβα οποτε θες για ουζακι...χαρα μου θα ειναι!
Αστο μεγαλε, στην μπαλα σου κανω 'ντριμπλα' οποτε γουσταρεις, οποτε θες ελα να δοκιμασουμε τις γνωσεις μας,εχω παει και σε καμια 15ρια Ευρωπαικα γηπεδα με την ομαδα μου, εσυ? Και δεν μου απαντησες, ποτε ηταν που σας εριξε 4ρα ο Αρης στην Τουμπα?
Οσο περι Τουμπας και αν ειμαστε κοτες η οχι, μαλλον υπαρχει το κομπλεξ της περιφερειας στην μεση, οπου η 'μαγκια' μετριεται αν ερθουμε πανω η οχι......εσυ το ειπες εξαλου -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμεις παιζουμε καθε χρονο Ευρωπη βρε κακομοιρη
Μου φκιασες και μενα τη διαθεση ρε ρεντλαιν... Να σαι καλα...Αααα!Δε στα πανε;Δεν παιζεις ΕΥΡΩΠΗ μαναρι μου...δεν εισαι στο cl... Αρα μην ακνεις ωευδεις δηλωσεις... Ελεος,να δω ποτε θα σταματησεις να μιλας για ποδοσφαιρο...
Εισαι και ασχετος, το UEFA δεν ειναι Ευρωπη? Χαχας εισαι και γελας ετσι? Εγω γελαω για τις 7ρες και στο οτι 10 χρονια δεν εχεις σταυρωσει εκτος εδρας νικη
Αφου παλι καναπε θα αραξετε απο Νοεμβρη....τι το βασανιζεις? -
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]