-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να σου θυμισω το 1996 οταν φτασαμε ενα βημα πριν απο τον τελικο του Champions League και αποκλειστικαμε απο τον Αγιαξ στο Ολυμπιακο σταδιο, αμεσως μετα την ληξη του αγωνα βγηκατε στο πασαλιμανι και πανηγυριζατε τον αποκλεισμο μας με βεγγαλικα, κροτιδες και εκδηλωσεις ανακουφισης......
Kαι λιγα καναμε.Λοιπον,αντε στο μπασκετακι σου και ασε με εμενα να πανηγυριζω το πρωταθλημα στον αρχοντα των σπορ... Και στο ξαναλεω,σημασια εχουν τα μεταξυ τους παιχνιδια οταν συγκρινουμε 2 ομαδες.Αρα τον πε#$λο....
Άρα λογικά δεν θα έπρεπε να το πανηγυρίζεις..
-
EΛΕΟΣ παιδια με το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και το ποιος εφαγε τα περισσοτερα στην ευρωπη...
Υμαρτον πια! -
ΡΕ διαβαζεις τι γραφεις; Σου ριχνω στο κεφαλι λεμε ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των μεταξυ μας παιχνιδιων... Το οτι εχασα **1 φορα **φετος δε μου λεει κατι...εισαι 15 βαθμούς πισω και στις τελευταιες αγωνιστικες ο Ολυμπιακος σερνεται.Θα μπορουσες να εισαι 20+ βαθμούς πισω.Αυτο το διανοείσαι; Μιλαμε για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.Αρα βεβαια και το πανηγυριζω γιατι πολύ απλα δεν υπαρχει ομαδα εδω στην Ελλαδα ουτε καν να με κοντραρει.Αμ πιασω τα στανταρ αποδοσης δεν εχει ελπιδα κανεις.
Α!και μην ξεχνας αυτο που εχω ξαναπει.Εχω ακριβως οσα πρωταθλήματα εχουν οιλοι οι αλλοι μαζι... Αυτο σημαινει οτι αν αυριο ο προεδρος πει δεν κατεβαζω ομαδα για τα επόμενα 25 χρονια ουτε τοτε θα μπορεσεις να φτασεις τα πρωταθλήματα μου.. Γκεγκε; Και ασε τον ρεντλαιν να χαιρεται και να λεει για χούντες και παπαρια.. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
EΛΕΟΣ παιδια με το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και το ποιος εφαγε τα περισσοτερα στην ευρωπη...
Υμαρτον πια!για ποδόσφαιρο μιλάνε...εάν δεν θες μην τους διαβάζεις.
-
-
**ΠΑΟΚ **
Καταλαβες ελτεο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
**ΠΑΟΚ **Καταλαβες ελτεο?
Λάθος θέμα.
Στις τράπεζες και στα δάνεια έχεις δικαιοδοσία.
-
Αντε ρε γατι...πανε πιο περα!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
**ΠΑΟΚ **
Καταλαβες ελτεο?
Λάθος θέμα.
Μετα την Αεκ,σειρα ο Παοκ... Ωπ συγνωμη,η Αεκ σωθηκε επειδη εβαλε λεφτα ο Ντεμης.... Τα πηρε απ τις γαρδενιες που πουλαει το δεσποινακι...
-
Βασικα μετα τον Κωσκοτα πηραμε σειρα...
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Βασικα μετα τον Κωσκοτα πηραμε σειρα...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!
look whos talking...τα μπαόκια ....
-
Καλα εσυ μη μιλας μπαοκακι...Πανε τα περασμενα μεγαλεια σου...Ανεβαινε ο πρωταθλητης στην Σαλονικη και εβριζαν ολοι την ομαδα του δημοσιου...τον ολυμπιακο οπως λεγατε...Τωρα τι θα λετε αραγε; Αρα σωπατε καλυτερα.Εσεις δε μετρατε καν.Ποιος ασχολείται μ εσας ωρε; Κανα Αιγαλεω αντε καμια Λαρισα... Εχε υποψη σου Θανε οτι μπορω να μην κατεβασω ομαδα για τα επομενα 150 χρονια και παλι δε θα με φτασεις στα πρωταθληματα... Ετσι θα μετραω τις διαφορες μας τωρα με τις υπολοιπες αγελες...
-
Τι να μου πεις και εσυ?Που βλεπεις την Τουμπα μονο απο καρτ ποσταλ??
Φλωροι μονο μεσα στο καραισκακη μιλατε...Οταν ανεβειτε ξανα μιλα μου πασχο!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τι να μου πεις και εσυ?Που βλεπεις την Τουμπα μονο απο καρτ ποσταλ??
Φλωροι μονο μεσα στο καραισκακη μιλατε...Οταν ανεβειτε ξανα μιλα μου πασχο!
....στην Τούμπα των ασπρόμαυρων στρατευμένων προβάτων;
-
Να σαι καλα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
**ΠΑΟΚ **
Καταλαβες ελτεο?
Λάθος θέμα.
Μετα την Αεκ,σειρα ο Παοκ... Ωπ συγνωμη,η Αεκ σωθηκε επειδη εβαλε λεφτα ο Ντεμης.... Τα πηρε απ τις γαρδενιες που πουλαει το δεσποινακι...
Ευτυχως που υπαρχει και ο Οσφπ και σωζεται η τιμη του Ελληνικου ποδοσφαιρου.....
ρε τι σας κανουν εκει στο λιμανι ? Πλυση εγκεφαλου ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΡΕ διαβαζεις τι γραφεις; Σου ριχνω στο κεφαλι λεμε ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των μεταξυ μας παιχνιδιων... Το οτι εχασα **1 φορα **φετος δε μου λεει κατι...εισαι 15 βαθμούς πισω και στις τελευταιες αγωνιστικες ο Ολυμπιακος σερνεται.Θα μπορουσες να εισαι 20+ βαθμούς πισω.Αυτο το διανοείσαι; Μιλαμε για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.Αρα βεβαια και το πανηγυριζω γιατι πολύ απλα δεν υπαρχει ομαδα εδω στην Ελλαδα ουτε καν να με κοντραρει.Αμ πιασω τα στανταρ αποδοσης δεν εχει ελπιδα κανεις.
Α!και μην ξεχνας αυτο που εχω ξαναπει.Εχω ακριβως οσα πρωταθλήματα εχουν οιλοι οι αλλοι μαζι... Αυτο σημαινει οτι αν αυριο ο προεδρος πει δεν κατεβαζω ομαδα για τα επόμενα 25 χρονια ουτε τοτε θα μπορεσεις να φτασεις τα πρωταθλήματα μου.. Γκεγκε; Και ασε τον ρεντλαιν να χαιρεται και να λεει για χούντες και παπαρια..Ετσι ειμαστε μεις σαδομαζοχιστες, θελουμε να τελειωνουμε πατο αλλα να σας κεδιζουμε 2 φορες την ιδια χρονια
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ευτυχως που υπαρχει και ο Οσφπ και σωζεται η τιμη του Ελληνικου ποδοσφαιρου.....
ρε τι σας κανουν εκει στο λιμανι ? Πλυση εγκεφαλου ?
μας ταιζουν κουτόχορτο κονσέρβα από την Ντεμίνιο ΑΕ...κάνει εξαγωγή μετά την ΑΕΚ...
-
ποιος ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ ρε παιδια???
α ναι, αυτοι που γεμιζουν το γηπεδο 1 φορα το χρονο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιος ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ ρε παιδια???α ναι, αυτοι που γεμιζουν το γηπεδο 1 φορα το χρονο...
Τις υπόλοιπες αγωνιστικές το χουνε κλειστό για 'ανακατασκευή'.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]