-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ε ναι, στις Alfa Romeo σου αλλάζουν 3-4 φορές την μονάδα του imobillizer και στο τέλος πετυχαίνεις την σωστή
Το ξέρω
-
Μήπως το αυτοκίνητο έχει συναγερμό που έχει εγκατασταθεί εδώ;
-
κ μενα τον κανει αλλα ειναι σχεδον ανεπαίσθητος. Δλδ τον ακούς μόνο με ανοιχτά παράθυρα και αν δεν εχει φασαρία κ μόνο αν τον αφήσεις απότομα (τουλάχιστον σε μένα). Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό πάντως.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
GT 17.000 χλμ
αν δεν το αφήνεις να κρυώσει μετα από 'απολαυστική' βόλτα,Στα σύγχρονα turbo δεν υπάρχει τέτοιο θέμα....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στα σύγχρονα turbo δεν υπάρχει τέτοιο θέμα....Είναι υδρόψυκτα;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟ GOLF ,ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ! ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕ ΚΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ!
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ! ΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ??ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ.Ο ΗΧΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ [b][b]ΠΙΟ ΤΡΑΧΥΣ.ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ??[/b][/b]
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟ GOLF ,ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ! ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕ ΚΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ!
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ! ΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ??ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ.Ο ΗΧΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ [b][b]ΠΙΟ ΤΡΑΧΥΣ.ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ??[/b][/b]
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
Δεν πιστεύω να πλήρωσες για νέα αντλία αν είσαι μέσα στην εγγύηση. Πάντως εγώ μετά την επισκευή, θα άλλαζα το βενζινάδικο στο οποίο γέμιζα και δεν θα ξαναπατούσα εκεί.
-
μιαν ερώτηση: τη μέρα που δεν έπαιρνε μπροστά, πως ακριβώς ήταν παρκαρισμένο το αμάξι?Μήπως ήταν σε σημείο με απότομη κλίση?
Σε έναν φίλο μου είχε συμβεί αυτό (με renault) κ κάλεσε την εξπρες. Απλά του το μετακίνησε κ πήρε μπρος με τη μία. Μου συνέβη κ μένα με το TSI έχοντας παρκαρει σε σημείο με πολύ κλίση. Η μίζα ήταν νεκρή εντελώς. Το άφησα να τσουλήσει 1 μετρο κ πήρε εμπρός κανονικά! Δεν θυμάμαι πως ακριβώς του είχαν εξηγήσει το λόγο για τον οποίο συνέβη.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
Δεν πιστεύω να πλήρωσες για νέα αντλία αν είσαι μέσα στην εγγύηση. Πάντως εγώ μετά την επισκευή,** θα άλλαζα το βενζινάδικο** στο οποίο γέμιζα και δεν θα ξαναπατούσα εκεί.
+1
-
Ο χρήστης mitsnas έγραψε:
Μετά από 15 ημέρες αναμονής παρέλαβα το ολοκαίνουργιο GOLF 1.4 TSI Sportline. Η Πρώτη μου επαφή μαζί του είναι Θετικότατη.Να τονίσω επίσης και την AΨΟΓΗ συμπεριφορά του εξουσιοδοτημένου Ρώρρης ΕΠΕ στη Λυκόβρυση.Σε ότι μου είπε για το χρόνο παράδοσης δεν είχε απόκλιση ούτε μισή μέρα!!. Ασε που το αυτοκίνητο το έκλεισα με 50 Ευρώ και οχι με 1500 που ζητούσανε άλλα εξουσιοδοτημένα καταστήματα...Και με δώρα αυτόματο συναγερμό (κλείνει και τα παράθυρα) , αισθητήρες παρκαρίσματος και πατάκια.Διακανονισμός μέσω της Millenium Bank 11150 Ε προκαταβολή και 36χ341 Ευρώ.Το μόνο που μου τη σπάει είναι το στρώσιμο μέχρι τις 3500-4000 σαλ. για τα πρώτα 1500 Κμ.Ελπίζω να βοήθησα κάποιους..πως ακριβώς να τους βοήθησες??Το πως θα 'κλεισεις' το αμάξι στην αντιπροσωπεια δεν νομίζω ότι είναι τεχνικό πρόβλημα..
Καλορίζικο εντούτοις και καλοτάξιδο! Αν παρατηρήσεις κανέναν περιέργο θόρυβο ή πρόβλημα μας ενημερώνεις!
-
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ! ΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ??
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗΔεν τρέχει τίποτα, τι ίδιο ακριβώς παρουσιάστηκε σε Octavia A5 Rs, αν θυμάμαι καλά στα 9000+ χλμ, αστοχία υλικού. Φυσιολογική ζημιά για το γκρουπ Vag
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν πιστεύω να πλήρωσες για νέα αντλία αν είσαι μέσα στην εγγύηση. Πάντως εγώ μετά την επισκευή, θα άλλαζα το βενζινάδικο στο οποίο γέμιζα και δεν θα ξαναπατούσα εκεί.Παρακαλείται ο χρήστης Puntofato να σταματήσει τα καντήλια, ενοχλεί τα ψάρια!
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Εγώ έχω ένα astra 1.6T και κάνει ένα παρόμοιο θόρυβο μ' αυτόν που αναφέρεις, μόνο που σε εμένα το κάνει μόνο την πρώτη φορά που θα ξεκινήσω με σβηστό τον κινητήρα και μόνο στην αλλαγή από 1η σε 2α με το άφημα του συμπλέκτη, ακούγεται κάπως σαν 'κλανκ'. Και είναι κάτι που το κάνει από την πρώτη μέρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία, και καλό θα ήταν να κάνεις και συ το ίδιο.μάλλον ακούς το αυτόματο κλείδωμα θυρών.. κάπου στα 15χμ/ωρα εμπλέκεται
-
Φυσιολογική φθορά η 6 μηνων αντλια βνζινης??
Μα ποσες φορες θα μου χαλαει η αντλια βενζινης στο golf tsi??
θα τρελλαθω!! -
Οι αντλιες βενζινης ειναι πανακριβες!! Ποιος ειναι ο καλυτερος βενζινας των Νοτιων προαστιων???
-
Οι αντλιες βενζινης ειναι πανακριβες!!Πλήρωσες για την αντλία ή τη κάλυψε η εγγύηση;
-
πολύ πιθανόν να χάλασε και από κακής ποιότητας βενζίνη...
tomaso δεν είχες καταλάβει όμως κάτι πιο πρίν?
βάζεις βενζίνη συνέχεια από τον ίδιο?
100άρα? -
Ο χρήστης polinikis7 έγραψε:
Εγώ έχω ένα astra 1.6T και κάνει ένα παρόμοιο θόρυβο μ' αυτόν που αναφέρεις, μόνο που σε εμένα το κάνει μόνο την πρώτη φορά που θα ξεκινήσω με σβηστό τον κινητήρα και μόνο στην αλλαγή από 1η σε 2α με το άφημα του συμπλέκτη, ακούγεται κάπως σαν 'κλανκ'. Και είναι κάτι που το κάνει από την πρώτη μέρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία, και καλό θα ήταν να κάνεις και συ το ίδιο.
μάλλον ακούς το αυτόματο κλείδωμα θυρών.. κάπου στα 15χμ/ωρα εμπλέκεται
-
Αν ήταν diesel θα έλεγα και εγώ για νοθευμένο καύσιμο, αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αστοχία υλικού ή ελαττωματικό ανταλλακτικό, αν θέλετε πιο απλά. tommaso μην τρελαίνεσαι, αυτά είναι τα vag, μπορεί να μη σου ξαναβγάλει ποτέ και τίποτα αλλά μπορεί και να σε ξενερώνει κάθε τρεις και λίγο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν πας με άλλον, σας βάζουν να ρίχνετε σφαλιάρες ο ένας στον άλλο φωνάζοντας 'ΕΙΜΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ'.
Golf TSI/GT 1.4 - Προβλήματα...