-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@NikosA3: έχει πάρει το μάτι σου πουθενά και για νέους κινητήρες;Άν μιλάς σε μένα ...όχι...δε γνωρίζω παραπάνω πέρα από το QTV και το cabrio A3...δε ξέρω περαιτέρω λεπτομέρειες.
ο technik ίσως?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λογικά το νέο Α3 θα έχει το Quattro της επόμενης γενιάς. Το QTV system, Quattro Torque Vectoring...το οποίο είναι βασικά πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.
Αυτό θα αντικαθιστά τα quattro στα μοντέλα με εγκάρσια τοποθέτηση του κινητήρα;
Όχι, το QTV απλά θα προστεθεί στα Α4, Α6, Α8 (3 διαφορικά - Τorsen), που έχουν τοποθετημένο τον κινητήρα κατά τον διαμήκη άξονα.
Τα Α3, ΤΤ, ποιο πιθανόν είναι να συνεχίσουν με Haldex II, ή ΙΙΙ.
@thaliarque
Ατμοσφαιρικά σύνολα σε λίγα κυβικά μην περιμένεις (βλ. TFSI 1.4 & 1.8 ) -
Κι άλλη φώτο...
Έλεος αυτή η Audi πάντως...έκανε ένα διαφορετικό σχέδιο στα πίσω φώτα του Α5...και τώρα τα βάζει και στο Α3...δεν έχουν ακούσει τον όρο πρωτοτυπία??
-
Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με τα δυο threads για το Α3.
Το κάμπριο αφορά έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου οπότε, αν το συγκεκριμένο θέμα αφορά το επόμενο, δεν έχει θέση εδώ μέσα.
@νδρέας
-
Ναι Νίκο εσένα εννοούσα. Βλέπω το ενδιαφέρον σου για άλλα κορίτσια 1-2
μέρες πριν παντρευτείς και δεν αντέχω να μην το σχολιάσω...εκτός αν
πρόκειται απλώς για μπάτσελορ πάρτυ και μετά το γάμο περιοριστείς στο
BMW Forum.Στα του τόπικ: απλώς με προβληματίζουν τα κενά από τον 1.4TFSI στον
1.8 και από κει στον 2.0, 125-> 160 -> 200... Δε χωράει κάτι πιο κάτω και
ενδιάμεσα;Πάλι οφτόπικ: επεσήμανε κανείς το λάθος στο διάγραμμα-σκελετό του ΤΤ
στο συγκριτικό στους 4Τ; Το ΤΤ εμφανίζεται με κινητήρα τοποθετημένο κατά
τον διαμήκη και όχι τον εγκάρσιο άξονα. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ναι Νίκο εσένα εννοούσα. Βλέπω το ενδιαφέρον σου για άλλα κορίτσια 1-2
μέρες πριν παντρευτείς και δεν αντέχω να μην το σχολιάσω...εκτός αν
πρόκειται απλώς για μπάτσελορ πάρτυ και μετά το γάμο περιοριστείς στο
BMW Forum.Ναι ένα bachelor έκανα...αύριο παντρεύομαι!
Γενικά με ενδιαφέρει η αυτοκίνηση...και συγκεκριμένα 1-2 συγκεκριμένες εταιρίες.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κι άλλη φώτο...Έλεος αυτή η Audi πάντως...έκανε ένα διαφορετικό σχέδιο στα πίσω φώτα του Α5...και τώρα τα βάζει και στο Α3...δεν έχουν ακούσει τον όρο πρωτοτυπία??
Ελα ντε...
-
¸÷ïõí öáãùèåß üëïé ìå ôçí Audi. Ãéá ôçí Alfa Romeo üìùò ãéá ðáñÜãåéãìá êïõâÝíôá. ÊïéôÜæåéò ôá öþôá ðßóù üëùí ôùí ìïíôÝëùí êáé åßíáé ßäéá. ÊïéôÜæåéò 159 êáé Brera áðü ìðñïóôÜ, êáé áí äå äåéò ðÝñá áðü ôç ìåóáßá êïëþíá äåí îÝñåéò ðïéï åßíáé ðïéï...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έχουν φαγωθεί όλοι με την Audi. Για την Alfa Romeo όμως για παράγειγμα κουβέντα. Κοιτάζεις τα φώτα πίσω όλων των μοντέλων και είναι ίδια. Κοιτάζεις 159 και Brera από μπροστά, και αν δε δεις πέρα από τη μεσαία κολώνα δεν ξέρεις ποιο είναι ποιο...Πρώτος απ'όλους εγώ θα σου πω πόσο μου την έχει σπάσει σε αυτό η Alfa Romeo που 159/Brera/Spider έχουν ίδια μούρη και πανομοιώτυπο εσωτερικό! Δεν είναι και λίγο 3/5 μοντέλα να μοιάζουν μεταξύ τους μπροστά και μέσα...ενώ η 147 GT έχουν ίδιο εσωτερικό!
Αλλά βλέπεις εδώ μιλάμε για τα Audi...
-
Πρώτος απ'όλους εγώ θα σου πω πόσο μου την έχει σπάσει σε αυτό η Alfa Romeo που 159/Brera/Spider έχουν ίδια μούρη και πανομοιώτυπο εσωτερικό! Δεν είναι και λίγο 3/5 μοντέλα να μοιάζουν μεταξύ τους μπροστά και μέσα...ενώ η 147 GT έχουν ίδιο εσωτερικό!Αλλά βλέπεις εδώ μιλάμε για τα Audi...
Ρε παιδιά, τα γράφεται και τα εννοείται κιόλας. Η Brera και η Spider είναι οι κουπέ και η κάμπριο έκδοση της 159. Τέλος.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ðñþôïò áð'üëïõò åãþ èá óïõ ðù ðüóï ìïõ ôçí Ý÷åé óðÜóåé óå áõôü ç Alfa Romeo ðïõ 159/Brera/Spider Ý÷ïõí ßäéá ìïýñç êáé ðáíïìïéþôõðï åóùôåñéêü! Äåí åßíáé êáé ëßãï 3/5 ìïíôÝëá íá ìïéÜæïõí ìåôáîý ôïõò ìðñïóôÜ êáé ìÝóá...åíþ ç 147 GT Ý÷ïõí ßäéï åóùôåñéêü!
ÁëëÜ âëÝðåéò åäþ ìéëÜìå ãéá ôá Audi...
Ñå ðáéäéÜ, ôá ãñÜöåôáé êáé ôá åííïåßôáé êéüëáò. Ç Brera êáé ç Spider åßíáé ïé êïõðÝ êáé ç êÜìðñéï Ýêäïóç ôçò 159. ÔÝëïò.
@íäñÝáò
Άρα δεν είναι όλα τα Alfa Romeo ίδια μεταξύ τους;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Άρα δεν είναι όλα τα Alfa Romeo ίδια μεταξύ τους;Άρα δεν μιλάμε για γκάμα η οποία στις διαφορετικές κατηγορίες της (μικρή/μεσαία/μεγάλη/εκτός δρόμου) διαφέρει μόνο ώς προς το μήκος.
@νδρέας
-
ÅíôÜîåé ìùñÝ, üëá ôá Alfa Romeo äéáöïñåôéêÜ, üëá ôá Audi ßäéá.
-
Σε λάθος τοπικ είστε παιδιά...
-
ÎÝñåéò ôé ãßíåôáé; ÓõììåôÝ÷ù óôï forum ëßãï êáéñü, ðáñáêïëïõèþ êÜðùò ðáñáðÜíù. Ìïõ áñÝóåé ãéáôß åßíáé åíçìåñùôéêü, áëëÜ áõôïß ïé Éôáëüöéëïé äåí ðáëåýïíôáé ìå ôßðïôá.
-
Ο Ιταλόφιλος είμαι εγώ;;;
Πολύ προσεκτικά παρακολουθείς...
@νδρέας
Νικο σωστή η παρατήρηση αλλά εσύ την ξεκίνησες τη συζήτηση για την Alfa Romeo και ήταν παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπήρχε αντίλογος. Θέλω να πω ότι κάπως αργά το θυμήθηκες.
-
ÓéãÜ ìçí Ýêáíá êáé öÜêåëï ìå ôïõò Éôáëüöéëïõò êáé ìç, ìå ðëÞñç óôïé÷åßá.
You guys take waaay too seriously.
-
Νικο σωστή η παρατήρηση αλλά εσύ την ξεκίνησες τη συζήτηση για την Alfa Romeo και ήταν παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπήρχε αντίλογος. Θέλω να πω ότι κάπως αργά το θυμήθηκες. -
Νικο σωστή η παρατήρηση αλλά εσύ την ξεκίνησες τη συζήτηση για την Alfa Romeo και ήταν παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπήρχε αντίλογος. Θέλω να πω ότι κάπως αργά το θυμήθηκες.
Ωχ ναι... Ο κατάσκοπος KWSN το ξεκίνησε, είχα προσέξει λάθος. Συγγνώμη.
@νδρέας
-
Ï êáôÜóêïðïò KWSNÌðïñþ íá ðáßîù êáé åãþ ôï ðáé÷íßäé ôçò åéñùíåßáò, ï Ikar ðïõ ìå ãíùñßæåé áðü Üëëá fora èá ìðïñïýóå íá ôï åðéâåâáéþóåé.
Ãéá ôçí þñá üìùò, èá Ýëåãá íá êüøåéò ôçò åéñùíåßåò áöïý ïýôå ìå îÝñåéò, ïýôå åãþ óå åéñùíåýôçêá.
Νέο Audi A3 (2009);