-
Ευχαριστώ και πάλι!
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
**Τι να κάνουμε bravehard, δεν είναι όλοι φτασμένοι επαγγελματίες, να κονομάνε από τους αγώνες **και άρα, όπως προκύπτει από το είδος της εμπλοκής τους, να έχουν τις γνώσεις αλλά και την υποχρέωση να τα κάνουν όλα τέλεια.
.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ....ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ MGROVER 25 με Δ.Α. 5639 Η MGZR 105 με Δ.Α. 5644, ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΑΛΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ Ε.Α.Λ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Α ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 2/11/2007 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 18/2007
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=22&page_id=704
.....ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΙΣΧΥ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ AYTOKINHTΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ Η F.I.A ???
...ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ.....
ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ??
ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ FIA ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε ??
....Η ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ?????....ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ''ΠΑΣΩΝ'' ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ...ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??
...ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ POST ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ .. = ΤΡΙΜΠΟΥ..ΕΛΟ ..
-
ΜΑΚΗ ...... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ?(Βlac pit )
Η ΚΙΜ ΑΠΟ ΚΟΚΟ , ΠΩΣ ΠΑΕΙ ?
....ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΡΕ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ...... ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΙΜ......!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΜΑΚΗ ...... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ?(Βlac pit )
Η ΚΙΜ ΑΠΟ ΚΟΚΟ , ΠΩΣ ΠΑΕΙ ?
....ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΡΕ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ...... ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΙΜ......!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΒλεπω με ζηταει ο οργανισμος σας .Αυτη η Κιμ ποια ειναι θελω και εγω.Γιατι ανευλαβης επειδει τα λεω εξω απο τα δοντια ακομα περιμενω απαντηση απο τον καταστροφεα αν του αρεσε η προτροπη που του εκανα, μηπως και βρει την υγεια του το αθλημα. προς το παρον
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Θα μου επιτρέψετε να σας επαναφερω στην απορία μου. Επειδή είμαι σε κρίσιμο σημείο από πλευράς φανοποιίας, τι πρέπει να κάνω? μήπως να βάλω τις εργοστασιακές βάσεις (αφου δότης υπάρχει...) και να τις ενισχύσω, ή να εφαρμόσω το σύστημα με τις κοιλοδοκούς?
Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να γίνει ραφή εσωτερικά στο πλάι του μαρσπιέ και στο πάτωμα , και φυσικά στο πλάι του τουνελ και στο πάτωμα. Το θέμα δεν ειναι απλά να την βολέψουμε και να μπουν τα μπάκετ, το θέμα είναι να είμαστε εντάξει σφαιρικά. Ποιά λύση να ακολουθήσω?Αγααπητε Γιαννη,
Ριξε μια τετοιου τυπου βαση
με σωλήνα τυπου παρθενοραφης, ολιγον απο τραβερσα του αυτ/του κομμενη και τουμπαρισμενη και λιγο απο τραβερσα γκρεμοτσακισμενη και να σαι σιγουρος οτι αφου εχει αυτη της φωτογραφιας υπογραφη και τις ευλογιες του super dupper waw τεχνικου εφορου να τρεξει και Akropolis (sic) τοτε εσυ με τον Κολοκτρωνη δεν θα αντιμετωπισεις ποτε πρόβλημα.
Αν τωρα επιθυμεις να μαθεις και πως στεριζονται οι κρικοι (δακτυλιοι κατα το επιστημονικότερο) για τις ζωνες η πως παιρνουν φωτια οι πυροσβεστηρες μεινε εδω .
Θα τα μαθεις και θα τα δεις ολα και τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις και το νοημα της ταυτοτητας του αγωνιστικου αυτ/του – περαν των 80 Euros ( επισης sic)Φιλικα
Μ.Τ -
Ο χρήστης blac pit έγραψε:
**Βλεπω με ζηταει ο οργανισμος σας .Αυτη η Κιμ ποια ειναι θελω και εγω.Γιατι ανευλαβης επειδει τα λεω εξω απο τα δοντια ακομα περιμενω απαντηση απο τον καταστροφεα αν του αρεσε η προτροπη που του εκανα, μηπως και βρει την υγεια του το αθλημα. προς το παρον **:wall:ΑΝ ΣΕ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΕΙ......!!!
ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΛΑΒΗ.....
http://uk.youtube.com/watch?v=1zhq4vZQi ... re=related
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΜ,ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΑΔΕΙΑ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ....
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
...ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??
...ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ POST ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???
Μ.Τ..ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΑΣΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΡΙΟ
ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ !Μ.Κ (ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΚΑ)
-
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΓιατι εμενα ποιος μου απαντησε. φαινετε η πληγη ποναει
-
Ο χρήστης blac pit έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΓιατι εμενα ποιος μου απαντησε. φαινετε η πληγη ποναει
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΚ
-
Αττικό 2003. Ιστορικά. Τότε τρέχανε και τα open. Περνάμε τεχνικό έλεγχο ως Ι-19, 1600 δηλαδή. προσωρινη κατάταξη βλέπω είμαστε Ι-20. Δίλιτροι δηλ. Ρωτάω, έχει γίνει λάθος μου λένε. Οπως περάσατε τεχνικό έλεγχο μου λένε. Τερματίζουμε πρώτοι στα 1600, περιμένουμε να πάρουμε κύπελλο στην Πεντέλη και μας λένε είσαστε 4οι στα διλιτρα!!!!!ποιός μας έβαλε στα δίλιτρα? άνωθεν εντολή! να το λύσουμε να το μετρήσουμε μπορούμε? όχι πρίν 10 λεπτά έληξε η προθεσμία για ενστάσεις. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με το μεγαλείο των ελληνικών αγώνων. Για την ιστορία, δικαιολογήθηκε η αλλαγή αυτή γιατι στην Ριτσώνα το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί διλιτρο. Ειχε δηλωθεί όμως γιατί φοραγε καπάκι 121 από 2002, και δεν είχε φτάσει στα χέρια μας η εγκύκλιος που είχε βγει τότε και άφηνε ελευθερο το καπάκι. Το οποίο σημειωτέον είναι ίδιο, τα 118 που φοράγαν τα 1600 ti είναι ίδια με τα απλά 121. Επίσης το αυτοκίνητο έτρεξε Παλάδιο εκείνη την χρονιά ως 1600 και πηρε την πρώτη θέση. Αυτά όλα σε μια συμμετοχή με αποκλειστικό σκοπό το θέαμα και τον χαβαλέ.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Αττικό 2003. Ιστορικά. Περνάμε τεχνικό έλεγχο ως Ι-19, 1600 δηλαδή. προσωρινη κατάταξη βλέπω είμαστε Ι-20. Δίλιτροι δηλ..Μα και στις συμμετοχες Ι20 φαινεσται γιατρε και προπαντων στον πινακα εκκινησαντων Ι20 ξανα. Αν δεχτουμε οτι στις συμμετοχες ειχε γραφτει για αλλους λογους (να κλεισει κλαση), στον πινακα εκκινησαντων (μετα τον τεχνικο ελεγχο) δεν το ειδατε?
-
Στον τεχνικό περάσαμε Ι-19 και το ΟΚ υπάρχει ακόμα πάνω στο αυτοκίνητο ως Ι-19. Και ως Ι-19 το είχαμε δηλώσει. Στις συμμετοχές φαινόταν όντως ως Ι-20 το είπαμε και μας είπαν ότι θα το διορθώσουν. Μπορεί να ευθυνόμαστε και εμείς ως πλήρωμα λόγω της απειρίας μου δεδομένου ότι ηταν ο πρώτος μου αγώνας. Επείδη όμως το επισημάναμε και επειδή ειχαμε περάσει ΤΕ ως 19 δεν το σκεφτήκαμε ότι θα εξελλισόταν έτσι. Προφανώς το 'ασε θα τον βάλουμε στα δίλιτρα να συμπληρώσουμε' που ειπωθηκε όταν καθόμασταν στα τραπεζάκια κάτω από τα πεύκα, για εμάς ήτανε. Στην τελική, καναμε ιδιαίτερα συγκρατημένο αγώνα, γιατί ήμασταν μπροστα στα 1600 και αν το ξεραμε θα ζορίζαμε παραπάνω. Και ένα τελευταίο, αν υπήρχαν αμφιβολίες για τον κυβισμό γιατί δεν μας λύσανε παρά μας αλλάξανε κλάση με το έτσι θέλω?
-
Και δεν το έγραψα γιατί έτσι μου ήρθε μετά από σχεδόν 5 χρόνια, το αναφέρω γιατί από αυτά που βλέπω και ακούω, πιστεύω πως δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση καθόλου.
-
@blac_pit
Φαίνεται ζορίζεσαι να σου απαντήσω. Πράγμα που κάνω, όχι επειδή δικαιούσαι μια απάντηση, αλλά αποκλειστικά και μόνο επειδή είχες, σε αντίθεση με τις λοιπές ανώνυμες λειράτες κότες εδώ μέσα, τα @@ να υπογράψεις με το πραγματικό σου όνομα.
Επειδή λοιπόν:
Η άγνοια σου για τα γεγονότα τόσο του παρελθόντος (πχ. με ποιό τρόπο βγήκαν οι κανονισμοί της Sport 1600 του 2005, ρώτα το φιλαράκι σου τον bravehard να μάθεις) όσο και του παρόντος (ξύπνα καημένε, αυτό που ζητάς έχει γίνει ήδη, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω ουδεμία σχέση με την ΕΘΕΑ -πάω μόνο, αν μου επιτρέπεις , ως τεχνικός έφορος σε 7-8 αγώνες το χρόνο, όπου έχουμε την αμοιβαία χαρά να μην έχουμε συναντηθεί...) είναι παροιμιώδης
Η θάλασσα που τα έχεις κάνει όποτε ασχολήθηκες με τεχνικούς κανονισμούς και τεχνικούς ελέγχους με οποιαδήποτε ιδιότητα (εκπρόσωπος ΣΟΑΑ σε ενιαίο ή τελευταίο παράδειγμα το Micra cup βλ. Ριτσώνα 2006 κα.) είναι χαρακτηριστική
Η οξυδέρκεια και η κριτική σου ικανότητα είναι αυταπόδεικτες από την εμπνευσμένη σου εικόνα για την αιτία όλων των δεινών του αθλήματος
Για τους λόγους αυτούς η οποιαδήποτε αρνητική κριτική από την πλευρά σου ή από οποιοδήποτε της κλάσης σου στην πραγματικότητα είναι για μένα τιμητική. Αν έλεγες καλά λόγια θα ανησυχούσα...
Οπότε σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@Η άγνοια σου για τα γεγονότα τόσο του παρελθόντος (πχ. με ποιό τρόπο βγήκαν οι κανονισμοί της Sport 1600 του 2005, ρώτα το φιλαράκι σου τον bravehard να μάθεις) :
ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΕΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ SAXO-RALLYE,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΑΡΧΕΣ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ , ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ,ΤΕΟΙΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΕΙΧΕΣ,ΝΕΡΩΝΑΣ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ.
ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΖΜΑΝ ΤΩΝ IBIZA ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ HONDA CIVIC ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ.
ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.(?)ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΙΛΑΡΑΚΟ (ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ)
ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΤE ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ? -
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.Οποιος ρώτησε απορίες σε αυτό το τόπικ και οπουδήποτε αλλού προσπάθησα να τον βοηθήσω. Αλλοι μου την πέφτουν χωρίς να τους έχω προκαλέσει και το 'χουν μετατρέψει σε προσωπικό.
Και εσύ, αντί τουλάχιστον να μην ασχοληθείς, τους σιγοντάρεις με 'εξυπνάδες' του στυλ 'υπομονή, τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα' και με σαχλαμάρες - μπηχτές για τις 'άχρηστες ταυτότητες' (επειδή δεν είναι σε άλλη γλώσσα πλην των Ελληνικών, λες και οι Ιταλικές ή οι Γερμανικές είναι σε άλλη γλώσσα ? ή λες και έχουν περισσότερες πληροφορίες άλλων χωρών ? ή λες και βγαίνουν με αυστηρότερη διαδικασία ?).
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΕΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ SAXO-RALLYE,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΑΡΧΕΣ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΕπειδή (μεταξύ άλλων) δεν μπόρεσα να κάνω αυτά που είχαμε πει, και στα οποία συμφωνώ ακόμα, και επειδή δεν με ενδιαφέρει η 'καρέκλα', σηκώθηκα και έφυγα από την ΕΘΕΑ από πέρισι Και ως προς ένα βασικό στόχο που είχα όταν ξανασχολήθηκα, να βρεθεί μια σωστή λύση για το δύσμοιρο πρωτάθλημα ταχύτητας, δυστυχώς απέτυχα
Οπότε σε παρακαλώ το β΄πληθυντικό να το χρησιμοποιείς όπου ταιριάζει.
Αν τώρα νομίζεις, πως η υιοθέτηση από την ΕΘΕΑ του ενιαίου 106 ως βασικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ταχύτητας πήγε το άθλημα μπροστά, λυπάμαι αλλά διαφωνούμε. Μια λύση ανάγκης για 1-2 το πολύ χρόνια ήταν, καλή όταν θεσπίστηκε, μέχρι να βρεθεί λύση σε επαγγελματικά επίπεδα τύπου 'αυτοκίνητα τουρισμού με αντιπροσωπείες από πίσω', αναχρονιστική τώρα διότι όλοι βολεύονται (με πρώτη την ΕΘΕΑ αλλά και τους αγωνιζόμενους, δες μόνο την αντίδραση για τα Ν/3 και τα 'κανονικά' Α/6, μήπως και ανακατευτεί λίγο η τράπουλα) και πραγματική πρόοδος δεν υπάρχει...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ , ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ,ΤΕΟΙΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΕΙΧΕΣ,ΝΕΡΩΝΑΣ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ.
Αν σε προσβάλλει ο χαρακτηρισμός 'φιλαράκι' σε σχέση με τον blac_pit, ας πρόσεχες όταν τον σιγοντάριζες.
ΙΜΗΟ, καλύτερα το υφάκι (που δεν το παραδέχομαι αλλά τέλος πάντων...) παρά η αφ΄υψηλού και επί παντός επιστητού (ακόμα και σε αυτά που δεν έχεις ιδέα, πχ. ταυτότητες) μηδενιστική ξερολίστικη κριτική.ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΖΜΑΝ ΤΩΝ IBIZA ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ HONDA CIVIC ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ.
Ενώ εσύ γεννήθηκες μαθημένος...
ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.(?)
Δεν περίμενα εσένα να κάνω την αυτοκριτική μου, πολλές φορές και σε αυτό το Forum και αλλού (ιδίως αλλού, όπου έχει μεγαλύτερη σημασία, εδώ για διαδικτυακό καφενείο πρόκειται και η συζήτηση δυστυχώς πολλές φορές είναι αντίστοιχου επιπέδου).
ΦΙΛΑΡΑΚΟ (ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ)
ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?Δεν καταλαβαίνω τι λες...
Αν λες για τη Sport 1600, την άποψή μου για τη συγκεκριμένη κατηγορία την έγραψα παραπάνω.Ο,τι άλλο θες, σε ΡΜ, δε βλέπω γιατί να απασχολούμε άλλους με (εν τέλει...) προσωπικά.
-
Δεν αντιλαμβάνομαι ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα APR
**
Οταν γίνονται οι 'τυπικοί' έλεγχοι, γκρινιάζουν, πως δε γίνονται οι έλεγχοι. Οταν γίνονται οι ουσιαστικοί έλεγχοι, γκρινιάζουν, πως έχουν έξοδα. Ε, μα χωρίς αυγά δε γίνεται ομελέτα**.....ΚΑΤΣΕ ΣΤ' ΑΥΓΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ GR N ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2005 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΡΔΕΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.....
...ΓΙΑ ΔΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΑΣΤΡΟ-ΡΑΠΑΤΑΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ...ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ...ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, ΑΥΓΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.........ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ
........ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ???....ΚΑΙ ΕΣΥ ,(ΟΧΙ Ο nass!!), ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ 49,5 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ???
...ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
**Τι να κάνουμε bravehard, δεν είναι όλοι φτασμένοι επαγγελματίες, να κονομάνε από τους αγώνες **και άρα, όπως προκύπτει από το είδος της εμπλοκής τους, να έχουν τις γνώσεις αλλά και την υποχρέωση να τα κάνουν όλα τέλεια.
.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ....ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ MGROVER 25 με Δ.Α. 5639 Η MGZR 105 με Δ.Α. 5644, ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΑΛΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ Ε.Α.Λ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Α ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 2/11/2007 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 18/2007
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=22&page_id=704
.....ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΙΣΧΥ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ AYTOKINHTΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ Η F.I.A ???
...ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ.....
ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ??
ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ FIA ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε ??
....Η ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ?????....ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ''ΠΑΣΩΝ'' ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ...ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??
Μ.Τ**...ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??
Μ.Τ**
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON