-
Υπαρχουν πιο συμαντικά θεματα που θελουν υπενθιμιση απο τα.... αυτοκολλητα...
πχ ενα προσφατο απο το αρχειο μου...
κι ενα ακόμα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
[, γιατο και δεν προκειτε να φτιαξει τιποτα σ'αυτο το σπορ μιας και τα λιγα ατομα που θα μπορουσαν να κανουν κατι , δυστυχως δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει υποκυπτοντας ανεγκεφαλα , στην ωρα της !
Πονηρουλη, με καρφωσες παλι
Η ...εχει αδικο μηπως ο Ζηβας ?
Οχι, ο Ζηβας δεν εχει αδικο, αλλά αυτοι ειμαστε ολοι κι ολοι. Και δεν εχει αλλους που θα κανουν κατι για φτιαξουν τα πραγματα. Παρα μονο εμας, που...αυτοι ειμαστε ολοι κι ολοι!
Καταλαβαινεις τι εννοω. Ή εμφυλιος κι οποιον παρει ο χαρος, ή** ολοι στο τραπεζι με καινουργια διαθεση και μυαλα.Ας διαλεξετε (διαλεξουν), εγω προτιμω το δευτερο**.Δεν ειναι στο χέρι ΜΑΣ να κάτσουμε στο τραπέζι.Στο χέρι ΤΟΥΣ είναι και έμπρακτα δεν μας θέλουν στο ίδιο τραπέζι
(εσένα και άλλους,σε διώξανε απο εκείνη την ομάδα προβολής,άλλους πάλι δεν τους αποδέχτηκαν όταν οι ίδιοι!!! είχαν βγάλει ανακοίνωση 'όποιος μπορεί να βοηθήσει,ας επικοινωνήσει' (ή κάτι παρόμοιο ίδιας έννοιας)...Οπότε απλά επαναλαμβάνεις(εσύ και άλλοι καλοπροαίρετοι) 'όλοι στο τραπέζι κλπ',
αφού δεν μας κάθεται να κάτσουμε όλοι μαζί,πόσες φορές θα το επαναλάβεις?(ότι αυτό θέλεις)απλά δεν είναι στο χέρι σου.
υγ.βαριέμαι να ψάξω κανά αρχείο εδώ που πριν 5-6 χρόνια ξαναγράφαμε τα ίδια(και άλλος θα πει πριν 12 χρόνια λέγατε τα ίδια και πριν 15,κλπ,κλπ)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οχι, ο Ζηβας δεν εχει αδικο, αλλά αυτοι ειμαστε ολοι κι ολοι. Και δεν εχει αλλους που θα κανουν κατι για φτιαξουν τα πραγματα. Παρα μονο εμας, που...αυτοι ειμαστε ολοι κι ολοι!
Καταλαβαινεις τι εννοω. Ή εμφυλιος κι οποιον παρει ο χαρος, ή ολοι στο τραπεζι με καινουργια διαθεση και μυαλα.Ας διαλεξετε (διαλεξουν), εγω προτιμω το δευτερο.Δεν σε πιανω my doc
......δεν εχει αλλους ......παρα μονον εμας ......ολοι κι ολοι ......
Τοσα χρονια εκτος απο τα δεν ειδαμε τις δυνατοτητες μας ?
Αν κατσουμε οι ιδιοι στο τραπεζι , πιστευεις οτι κατι θα γινει ? .............
Να κανουμε ενα θεμα εδω στο φορουμ , ρωτωντας τον κοσμο τι πιστευει οτι πρεπει να γινει για το μελλον ? Κι εννοω ριζοσπαστικη αλλαγη στο αθλημα .....η ενεσεις για να κραταμε το πτωμα ζωντανο- νεκρο ! ισως να μαθουμε τιποτα , δεν το φτιαχνεις εσυ που εισαι και μανουλα σε τετοια docako ..........
υ.γ. και μην ξαναριξεις σποντουλες για ....με στεναχωρεις , πολυ . ουτε για αστειο .
εντωμεταξυ εγραψε ο Αμαξο ..... και το ισοπεδωσε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Χριστακο, εγω που ειμαι τρομπας και γλυφω παπαρια ηλιθιων , εχω μια αλλη προσεγγιση.
Δεν τα βαζω μ αυτον που ακολουθει πιστα τον κανονισμο. Πιστευω οτι οι κανονισμοι πρεπει να ακολουθουνται κατα γραμμα, χωρις + και -. Τα βαζω μ αυτους που φτιαχνουν τους κανονισμους και δεν τους εκσυγχρονιζουν. Ετσι, αντι να ζηταω στραβα ματια, λεω : ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Μηπως συμφωνεις σ αυτο, να το τελειωνουμε?
Ξερω. Θα πεις 'ποιοι θα το κανουν?' Ολοι γμτ, τι την θελαμε την ομοσπονδια?Ν'αρχισω απ'το τελευταιο που δεν το καταλαβα , ρωτας αν ολοι θελαμε την Ομοσπονδια ?
Οχι βεβαια ολοι , οπως και τον ΣΟΑΑ , δεν ειναι αρμονικο , λαμογια του χωρου να θελουν δημοκρατικες = λογικες διαδικασιες , νομους που δεν εχουν μεσα και υπερηφανευοντε γιατι μπορουν να εκτελεσουν τετοιους χουντοκανονισμους ...... , η κανεις οτι δεν το ειδες αυτο που εγραψε (για υπενθυμηση μου) αυτο το υποκειμενο που ειναι και φιλος σου ?
Τι να φτιαξουν ? Κανονισμους νεους ? Ο Μανωλης και τα κλασικα καλαμπουρια που πλαισιωνουν αυτην την Αρχη στο σπορ ?
Οταν φιλε μου γιατρε , δεν εχει ο προεδρος , ουτε το στοιχειωδες μυαλο να σκεφτει και να δωσει διαταγη στους Τ.Ε. **** .... τι να περιμενω να φτιαξουν ολοι αυτοι οι ..................
Τα βαζω ομως και με ολους αυτους που σαν προβατα , ακολουθουν οτι κουταμαρα κι αν τους πουν οτι ειναι κανονισμος .
Και εδω εχουμε οχι απλες κουταμαρες (περα οτι στην φαση αυτη η παροιμια βρακι δεν εχει ο κωλος μας .....γυρλαντες στο πουλι μας παει γαντι) αλλα και ανεδαφικες .Στεκουν ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ τα γραμματα να εχουν αυτες τις διαστασεις Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ οταν ο μεσος ορος των γραμματων στα επιθετα μας ειναι πανω απο 8 και τα περισοτερα ξεπερνουν τα 15 και τα πισω τζαμια τις περισσοτερες δεν ειναι καν 40cm ? Εκει που θα πρεπει να κολληθει το νουμερο των 250mm ? Ειναι βλεπεις το σοβαρο μας προβλημα .....το Ακροπολις (μην δειξουμε τριτοκοσμικοι , τρομαρας σας ).
Aσε την αλλη ηλιθιοτητα με την ταινια στο μπαρμπριζ που τους μαρανε αν ειναι 12 ποντους και δεν ειναι 10 που οπου να κοιταξεις σ'ολη την ευρωπη ειναι περιπτωση αν δεις να τρεχει ετσι κανενα αυτοκινητο .Κι επειδη τα ελυσαν οοοοοοοολα τα προβληματα του σπορ , εμεινε αυτο να σπασουν παπαρια οι παλιογκασμαδες και να τρεξουν να μην χασουν ...... ολοι οι .....αυτοι που ανεφερα , και το επαναλαμβανω γιατι ετσι πιστευω οτι ειναι , γιατο και δεν προκειτε να φτιαξει τιποτα σ'αυτο το σπορ μιας και τα λιγα ατομα που θα μπορουσαν να κανουν κατι , δυστυχως δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει υποκυπτοντας ανεγκεφαλα , στην ωρα της !
Η ...εχει αδικο μηπως ο Ζηβας ?
'Λαμογια του χωρου' - 'χουντοκανονισμοι' - 'Υποκειμενο' -' γκασμας περι γραμματων και τεχνων' - 'ανεγκεφαλοι' - 'ηλιθιοτητα' -'να σπασουν παπαρια' - 'παλιoγκασμαδες'
Βρισε...
Βρισε φιλε μου, να ξεσπασεις, να πας ηρεμος στην Κυρα το βραδυ !!!'el-em'
-
Μόλις κατάφερα να τυπώσω τα ονόματά μας (για το ΔΕΘ) σε Helvetica, και με ομάδες αίματος.
Σας πληροφορώ ότι ΔΕΝ χωράει, ειδικά το όνομα του συνοδηγού μου (Καπετανιάς Α+), αν πάμε σε ύψος γράμματος 5cm. Βγαίνει κοντά στα 50cm μήκος και ΔΕΝ χωράει στο πίσω τζάμι του 106, ώστε να αφήσει χώρο και για τα νούμερα.....Και επίσης αυτό το κόλλημα που τρώμε ξαφνικά με τα 10cm και ψάχνουμε να βρούμε ερμηνείες και παλιές ρήσεις κλπ...
Τελικά ποιο είναι το θέμα με τα 10cm της φάσας???
Ομοιομορφία? Δεν υπάρχει αφού έχουμε διαφοροποιήσεις στις κλίσεις των παρμπρίζ.
Ασφάλεια? Εφόσον τα σκιάδια ενός πολιτικού αυτοκινήτου είναι πολύ πιο φαρδιά από 10cm, δεν υπάρχει ούτε θέμα ασφάλειας.Καλοπροαίρετα ρωτάω: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΦΑΣΑ?
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
.......Τελικά ποιο είναι το θέμα με τα 10cm της φάσας???
Ασφάλεια? Εφόσον τα σκιάδια ενός πολιτικού αυτοκινήτου είναι πολύ πιο φαρδιά από 10cm, δεν υπάρχει ούτε θέμα ασφάλειας.Καλοπροαίρετα ρωτάω: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΦΑΣΑ?
Ευχαριστω!
Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε απο το Ακροπολις που κάποιος σχεδόν είχε καλύψει το μισό πισω τζάμι με διαφήμιση. Απο την εξωτερικη διαφημιστική κάλυψη ξεκίνησε και τώρα μάλλον θα τα πάρει όλα η μπάλα (σκιάδια κλπ).
-
Μόλις κατάφερα να τυπώσω τα ονόματά μας (για το ΔΕΘ) σε Helvetica, και με ομάδες αίματος.
Σας πληροφορώ ότι ΔΕΝ χωράει, ειδικά το όνομα του συνοδηγού μου (Καπετανιάς Α+), αν πάμε σε ύψος γράμματος 5cm. Βγαίνει κοντά στα 50cm μήκος και ΔΕΝ χωράει στο πίσω........Ευχαριστω!
Φαντασου τωρα ,,,να ειχες 206 Κωστα !
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
.......
Ευχαριστω!
Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε απο το Ακροπολις που κάποιος σχεδόν είχε καλύψει το μισό πισω τζάμι με διαφήμιση. Απο την εξωτερικη διαφημιστική κάλυψη ξεκίνησε και τώρα μάλλον θα τα πάρει όλα η μπάλα (σκιάδια κλπ).
Να μην πάρει η μπάλα και τους αγώνες συλήβδην, έτσι όπως μας σπάνε τα @@@@ με ανούσιες παπαριές.
Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε μερικούς αγώνες φέτος, και καθόμαστε να ασχολούμαστε με τα +-2cm στα αυτοκόλλητα....Ειλικρινά εάν δεν ήταν αγώνας του ΑΟΘ, που θέλω πολύ να τον στηρίξω, για τους ανθρώπους που έχουν υπερβάλει εαυτόν τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρχε περίπτωση να μπω στη διαδικασία.
Και όποιος θέλει στον τεχνικό έλεγχο του ΔΕΘ, να κάτσω να του απαριθμήσω +- 22 (πλην δυστυχώς) αγωνιζόμενους που δεν μπόρεσαν να έρθουν, και μετά ας κάτσει όποιος θέλει να μου μετρήσει τα +-2cm στη φάσα....
Να δούμε τελικά εάν μας έχει μείνει σοβαρότητα και ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... -
Σας πληροφορώ ότι ΔΕΝ χωράει, ειδικά το όνομα του συνοδηγού μου (Καπετανιάς Α+), αν πάμε σε ύψος γράμματος 5cm. Βγαίνει κοντά στα 50cm μήκος και ΔΕΝ χωράει στο πίσω τζάμι του 106, ώστε να αφήσει χώρο και για τα νούμερα.....Εγώ είμαι τόσο μαλάκας που τα έφτιαξα πριν τον προηγούμενο αγώνα, είδα ότι δε χωράνε στο μήκος και ξαναπλήρωσα για άλλα αυτοκόλλητα, με γράμματα ύψους επίσης 5 cm όχι σε Helvetica, αλλά σε άλλη πιο στενή γραμματοσειρά που μοιάζει με Helvetica αλλά δεν είναι. Φυσικά έχεις δίκιο, το νούμερο δε χωράει, το μισό είναι κολλημένο στην οροφή, αλλά τι να κάνουμε; Τώρα, αν κάποιο αστέρι με πετάξει έξω επειδή δεν έχω Helvetica, ε, τότε μάλλον πρέπει να πουλήσω το αυτοκίνητο ως ακατάλληλα μικρό για τους ελληνικούς αγώνες.
Και επίσης αυτό το κόλλημα που τρώμε ξαφνικά με τα 10cm και ψάχνουμε να βρούμε ερμηνείες και παλιές ρήσεις κλπ...
Ευχαριστω!
Στο επόμενο Παλάδιο ας έρθει όποιος θέλει να κάνει τον πρωινό Αη Γιάννη και το απογευματινό Μελετάκι με φάσα 10 cm και χωρίς τα σκιάδια που έχουν εξαφανιστεί λόγω ρολ-κέιτζ. Μετά μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα ασφαλείας.
-
Κάτι τέτοιο ικανοποιεί τον κανονισμό για τα 10εκ της διαφημιστικής φάσας αλλά και το πρόβλημα του ήλιου ?
http://www.ircseries.com/photogallery/d ... 1/id/19176
Και ομοιομορφία και λύση στο πρόβλημα :
http://www.ircseries.com/photogallery/d ... 1/id/19120
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Σας πληροφορώ ότι ΔΕΝ χωράει, ειδικά το όνομα του συνοδηγού μου (Καπετανιάς Α+), αν πάμε σε ύψος γράμματος 5cm. Βγαίνει κοντά στα 50cm μήκος και ΔΕΝ χωράει στο πίσω τζάμι του 106, ώστε να αφήσει χώρο και για τα νούμερα.....Εγώ είμαι τόσο μ@λ@κ@ς που τα έφτιαξα πριν τον προηγούμενο αγώνα, είδα ότι δε χωράνε στο μήκος και ξαναπλήρωσα για άλλα αυτοκόλλητα, με γράμματα ύψους επίσης 5 cm όχι σε Helvetica, αλλά σε άλλη πιο στενή γραμματοσειρά που μοιάζει με Helvetica αλλά δεν είναι. Φυσικά έχεις δίκιο, το νούμερο δε χωράει, το μισό είναι κολλημένο στην οροφή, αλλά τι να κάνουμε; Τώρα, αν κάποιο αστέρι με πετάξει έξω επειδή δεν έχω Helvetica, ε, τότε μάλλον πρέπει να πουλήσω το αυτοκίνητο ως ακατάλληλα μικρό για τους ελληνικούς αγώνες.
Και επίσης αυτό το κόλλημα που τρώμε ξαφνικά με τα 10cm και ψάχνουμε να βρούμε ερμηνείες και παλιές ρήσεις κλπ...
Ευχαριστω!
Στο επόμενο Παλάδιο ας έρθει όποιος θέλει να κάνει τον πρωινό Αη Γιάννη και το απογευματινό Μελετάκι με φάσα 10 cm και χωρίς τα σκιάδια που έχουν εξαφανιστεί λόγω ρολ-κέιτζ. Μετά μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα ασφαλείας.
Αγαπητε scn και G.F.
Αν και δεν ειμαι Τεχνικος Εφορος, αν ειχατε διαβασει ολα τα post που αφορουν την ανακοινωση της 04.08.12, θα ειχατε προσεξει οτι τοσο ο nass οσο και εγω εχουμε γραψει οτι η διαφημιστικη φασα πρεπει να ειναι φαρδους 10 εκατοστων. Απο εκει και περα μπορει καποιος να κολησει ημιδιαφανες φυμε αυτοκολλητο για την προστασια απο την αντανακλαση του ηλιου, οσο φαρδυ θελει, αρκει να μπορει ο οδηγος να βλεπει εξω τοσο τον δρομο οσο και τα φαναρια της τροχαιας. Οποτε το θεμα του πρωινου Αη. Γιαννη και του απογευματινου Μελετακιου, εχει λυθει.
Τωρα, οσο αφορα το θεμα των γραμματων με υψος 5 εκατοστων που δεν χωρανε στο πισω παραθυρο του scn, θα ηθελα να σας κανω γνωστο (διοτι μαλλον δεν το γνωριζατε) οτι μολις φετος οριστηκε το υψος των γραμματων στα 5 εκ. Μεχρι φετος ολοι οι κανονισμοι οριζαν σαν υψος τα 10 εκατοστα!!
Τι κανατε τοσα χρονια λοιπον ?
Τρεχατε με λαθος ονοματα και καποιοι εκαναν τα 'στραβα ματια'.Φιλικα,
'el-em'
-
Νομίζω οτι τα 10εκ στα γράμματα αφορούσαν τις περιπτώσεις που ήταν μόνον το όνομα του οδηγού ?
-
ναι,ετσι είναι παντού x εκατοστά μαύρης ταινίας ,για σκίαση και 10 εκατοστά έγχρωμο αυτοκόλλητο.
βέβαια εδώ δίνεις παράδειγμα αυτοκινήτων 2012 και κόστους εκατοντάδων χιλιάδων...
τώρα αν στο 205 που οδηγώ,στο 106 στο κορόλλα ,στο έσκορτ του 80,στην ασκόνα 400,αλλάξει κάτι απο την μιζέρια των αγώνων μας αν το έγχρωμο αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ είναι 10 εκατοστά και όχι 12-15...
κατ εμε ,πολύ κουβέντα για το 'τίποτα'.(τίποτα σε σχέση με την κατάστασή μας ,που πάμε να πειστούμε ότι αυτά είναι σοβαρά προβλήματα...)
εδώ που τα λέμε ο κανόνας υπήρχε(και μια χαρά ήταν),η αυστηρή τήρηση του είναι άκαιρη και σχεδόν ανούσια...
αυτό με τα γράμματα...ενώ εμείς έχουμε ονόματα σιδηρόδρομους...άλλο πάλι...
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Νομίζω οτι τα 10εκ στα γράμματα αφορούσαν τις περιπτώσεις που ήταν μόνον το όνομα του οδηγού ?Οπως πολυ σωστα εγραψες 'νομιζεις'.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μεχρι φετος ολοι οι κανονισμοι οριζαν σαν υψος τα 10 εκατοστα!!
Τι κανατε τοσα χρονια λοιπον ?
Τρεχατε με λαθος ονοματα και καποιοι εκαναν τα 'στραβα ματια'.Αυτό είναι αλήθεια. Ευτυχώς που βρέθηκαν αυτοί οι κάποιοι, γιατί αν έβαζα το όνομά μου σε Helvetica 10 cm το συνολικό μήκος είναι 1,44 μ. και θα έπιανε και τη μισή πίσω πόρτα. Εδώ με τη Helvetica 5 cm και πιάνει τη μισή πίσω κολώνα.
Παρεμπιπτόντως, ο λόγος που αναγκάστηκα στον προηγούμενο αγώνα να φτιάξω νέα αυτοκόλλητα είναι επειδή μου είχε γίνει παρατήρηση στον προ-προηγούμενο τεχνικό έλεγχο ότι πρέπει να έχω και τα αρχικά γράμματα του μικρού ονόματος (είχα μόνο τα επώνυμα και την ομάδα αίματος). Το αναφέρω εδώ για όσους ξεκινήσουν να φτιάχνουν αυτοκόλλητα.
Πάντως ήταν ωραίο που γύρισα στην Ελλάδα και είδα το θέμα συζήτησης. Με έκανε να αισθανθώ ότι έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε με fine-tuning, όπως η γραμματοσειρά των ονομάτων, το πλάτος της φάσας και τα δεύτερα ημιδιαφανή αυτοκόλλητα. Δυστυχώς, μετά είδα πόσες συμμετοχές είχε η Ριτσώνα και πόσες έχει το σπριντ Λαμίας, οπότε συνήλθα.
-
Σκεψου να ετρεχε ο Θανασης Χατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννόπουλος!
http://kmas01.pblogs.gr/2011/04/ena-asy ... ainia.html
Παντως η αληθεια ειναι οτι ειχε παραγινει με καποια ονοματα με μονωτικη ή χειρογραφα. Προφανως δεν θα λυθουν τα προβληματα του χωρου απο μια τετοια ανακοινωση-υπενθυμιση αλλα αν δεν συμφωνουμε για κατι τοσο απλο, τοτε τι; -
Ο χρήστης ThedKar έγραψε:
Παντως η αληθεια ειναι οτι ειχε παραγινει με καποια ονοματα με μονωτικη ή χειρογραφα. Προφανως δεν θα λυθουν τα προβληματα του χωρου απο μια τετοια ανακοινωση-υπενθυμιση αλλα αν δεν συμφωνουμε για κατι τοσο απλο, τοτε τι;ας κανανε παρατήρηση ή ακόμα και ας κόβανε(αν ήτανε τόσο άσχημο) αυτούς...
αν και σε αυτοκίνητο 20ετίας 25ετιας ή και 30ετιας μια μονωτική ή χειρόγραφο ένα όνομα το κάνει πιό καλτ! μια που δεν μιλαμε και για κλιο R3...ή S2000
... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παντως η αληθεια ειναι οτι ειχε παραγινει με καποια ονοματα με μονωτικη ή χειρογραφα. Προφανως δεν θα λυθουν τα προβληματα του χωρου απο μια τετοια ανακοινωση-υπενθυμιση αλλα αν δεν συμφωνουμε για κατι τοσο απλο, τοτε τι;ας κανανε παρατήρηση ή ακόμα και ας κόβανε(αν ήτανε τόσο άσχημο) αυτούς...
αν και σε αυτοκίνητο 20ετίας 25ετιας ή και 30ετιας μια μονωτική ή χειρόγραφο ένα όνομα το κάνει πιό καλτ! μια που δεν μιλαμε και για κλιο R3...ή S2000
...Βρε Δημητρη,
Δεν κανει να τα λες εσυ (που εχεις τρεξει και εξω) αυτα !
Αν πηγαινες σε καποιον αγωνα στην Ιταλια, θα φροντιζες απο πριν να διαβασεις 'πως το παιζουν το παιχνιδι' εκει, και να παρουσιασεις το αυτοκινητο σου στον Τ.Ε. οπως πρεπει, η θα εγραφες στ@ρχιδι@ σου τοσο την Οργανωση οσο και τους Κανονισμους ?
Εδω ειναι το θεμα !Φιλικα,
'el-em'
-
Εγώ είμαι τόσο μ@λ@κ@ς που τα έφτιαξα πριν τον προηγούμενο αγώνα, είδα ότι δε χωράνε στο μήκος και ξαναπλήρωσα για άλλα αυτοκόλλητα, με γράμματα ύψους επίσης 5 cm όχι σε Helvetica, αλλά σε άλλη πιο στενή γραμματοσειρά που μοιάζει με Helvetica αλλά δεν είναι
Αρχίσαμε τις μαϊμουδιές, ε;
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
....Εγώ είμαι τόσο μ@λ@κ@ς που τα έφτιαξα πριν τον προηγούμενο αγώνα, είδα ότι δε χωράνε στο μήκος και ξαναπλήρωσα για άλλα αυτοκόλλητα, με γράμματα ύψους επίσης 5 cm όχι σε Helvetica, αλλά σε άλλη πιο στενή γραμματοσειρά που μοιάζει με Helvetica αλλά δεν είναι. Φυσικά έχεις δίκιο, το νούμερο δε χωράει, το μισό είναι κολλημένο στην οροφή, αλλά τι να κάνουμε; Τώρα, αν κάποιο αστέρι με πετάξει έξω επειδή δεν έχω Helvetica, ε, τότε μάλλον πρέπει να πουλήσω το αυτοκίνητο ως ακατάλληλα μικρό για τους ελληνικούς αγώνες.
...+1. Μόλις τα έκοψα μήπως και γίνει ο Πύργος, αλλά είναι πάνω απο 55εκ. Καλύτερα θα ταιριάζουν στο παρμπρίζ παρά στα πίσω τζάμια.
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON