-
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=114 Από 8/1/2007.
*8. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 1/1/2008
6.3 ΑΝΑΡΤΗΣΗ
...
Αμορτισέρ:
Eίναι ελεύθερα με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός τους, ο τύπος τους (τηλεσκοπικά, με μπράτσο κλπ), η αρχή λειτουργίας τους (υδραυλικά, τριβής, μικτά κλπ) και τα σημεία στήριξής τους παραμένουν αμετάβλητα.
Απαγορεύεται η χρήση εδράνων γραμμικού τύπου.
Επιτρέπεται η χρήση μόνο απλών εδράνων *Μήπως κρούετε ανοικτές θύρες ?
Κανείς τεχνικός έφορος δεν ισχυρίστηκε πως είναι super ή σκέτα διαβασμένος -ιδίως σε σχέση με επαγγελματίες, που είναι δουλειά τους να είναι διαβασμένοι (αν και στην Ελλάδα οι ημιμαθείς 'επαγγελματίες' είναι συχνό φαινόμενο). Οπότε προς τι η όλη συζήτηση, εκτός από δημιουργία εντυπώσεων, πούλημα μούρης και 'προσωπικά' γραμμάτια ?
-
Ο χρήστης no_show έγραψε:
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...Oι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι (silent block) μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball μόνο με την προϋπόθεση ότι τα αμορτισέρ δεν λειτουργούν σαν οδηγοί. Μόνο για ράλι στην Αφρική οι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball ακόμα και αν τα αμορτισέρ λειτουργούν σαν οδηγοί
ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;;;;;;;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (ΑΝΤΙΤΡΥΒΙΚΟ ΜΕΣΟΝ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ) , ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠ ΜΑΟΥΝΤ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...
Oι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι (silent block) μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball μόνο με την προϋπόθεση ότι τα αμορτισέρ δεν λειτουργούν σαν οδηγοί. Μόνο για ράλι στην Αφρική οι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball ακόμα και αν τα αμορτισέρ λειτουργούν σαν οδηγοί
ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;;;;;;;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (ΑΝΤΙΤΡΥΒΙΚΟ ΜΕΣΟΝ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ) , ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠ ΜΑΟΥΝΤ .
ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ
ΤΑ TOP MOUNT ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ BRUNO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EVO-10 ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
OK EYXAΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΤΕΘΗ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ Ν ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΑΛΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
-
...Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο BRUNO ...ETΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ.........., ΚΑΙ ΟΙ 'ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
..ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟ......
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ?ΟΧΙ.... ΣΚΕΤΟ !!!!
ΑΣΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΩ....!!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ?ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ! ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΒΑΛΕ!
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ!
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ! ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ! ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!
ΟΚ.
Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τα προφανή.
Και επιπλέον χρησιμοποιείς το όνομά μου στο avatar σου.
Λυπαμαι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ.
Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τα προφανή.
Και επιπλέον χρησιμοποιείς το όνομά μου στο avatar σου.
Λυπαμαι.Το προφανές είναι ότι πάλι προσπαθείς να καλύψεις του κολλητούς σου! Βέβαια μπορεί να τους 'χρωστάς' και να μην το λές. Θα το ανακαλύψω και θα επανέλθω!
Είσαι τελικά κούκος ρολογιού? Δεν το είχα συνειδητοποιήσει!!!
-
Οτι να'ναι.
Παιχνιδάκια με εμένα όχι όμως. Ούτε εξυπναδούλες.
Το αποτέλεσμα θα το δεις σε λίγο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....Το αποτέλεσμα θα το δεις σε λίγο.Να το εκλάβω σαν απειλή?
Αν με μπανάρεις γι'αυτό μάλλον θα επιβεβαιώσεις τις υποθέσεις μου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το αποτέλεσμα θα το δεις σε λίγο.Δέν μάς είπες μόνον ποιόν από όλους με αυτό το nic ήθελες να πετάξεις έξω....
Ακαρδε
-
πουλι ειναι αυτο ή λερναια υδρα
-
Ποστάρω εδώ μιας και είναι ... γεμάτο τεχνικούς εφόρους, να ρωτήσω αν ξέρετε να μου πείτε για τα Renault Clio Williams και τα VW Golf(3) το 2008 θα τρέχουν Α ή Ε;
-
το peugeot 106 rallye 1300 θα τρεχει Ν1,Α5 ή Ε9;
-
Και ξαναρωτώ...
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...αν ξέρετε να μου πείτε για τα Renault Clio Williams και τα VW Golf(3) το 2008 θα τρέχουν Α ή Ε; -
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για τις βάσεις των καθισμάτων σε Micra K12?
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για τις βάσεις των καθισμάτων σε Micra K12?ο πιο αρμοδιος ειναι ο κυριος nass να σου απαντησει ,αλλα και παλι δεν νομιζω να βγαλεις ακρη..
το λεω διοτι σε τεχνικο ελεγχο που μου εγινε μου ειπαν οτι οι βασεις μου δεν ειναι συμφωνες με τον κανονισμο και οτι πρεπει να κοψω την τραβερσα και να τοποθετησω δυο εγκαρσιους μεταλλικους σωληνες οπου πανω εκει θα πρεπει να τοποθετησω-βιδωσω την βαση του καθισματος..
πραγμα που γυσικα δεν ισχυει,που ακουστηκε να χρειαζεται να κοψουμε μερος του σασι για να ειμαστε νομιμοι..παρολαυτα δυο γνωστοι αγωνιζομενοι διπλα μου ακριβως με ιδια αυτοκινητα ειχαν ακριβως ιδια βαση με εμενα ,με τον ιδιο τροπο στηριγμενη και δεν τους εγινε καμια παρατηρηση..
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON