-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, του το λες τώρα ότι αυτό που φτιάχνει δεν είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς και αν θέλει περισσότερες λεπτομέρειες να απευθυνθεί στον αρχι-τεχνικό έφορο.Το υπογραμμίζω γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Άσχετα με το γεγονός ότι ο σημερινός αρχι-τεχνικός έφορος είναι εξαιρετικός και μεγάλο ευτύχημα που τον έχουμε, ο τρόπος θα πρέπει να είναι τα γραπτά κείμενα και όχι τα λόγια. Με το J και τον εθνικό κανονισμό ανά χείρας λύνονται τα πάντα. Σε μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, απλώς βρίσκεις και τυπώνεις τις αντίστοιχες σελίδες των κανονισμών και τις δίνεις στον άνθρωπο να διαβάσει. Αν δεν ξέρει να διαβάζει, ας βρει κάποιον που ξέρει (υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις). Οι προφορικές υποδείξεις εγκυμονούν τεράτιους κινδύνους.
Παράδειγμα: Σε Τ.Ε. σπριντ πριν 4-5 χρόνια ο τεχνικός έφορος ήθελε να με κόψει. Μάλιστα συμβουλεύτηκε και τον δεύτερο τεχνικό έφορο που ήταν στον Τ.Ε. και συμφώνησαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν πρέπει να τρέξω. Επειδή το περίμενα γιατί άκουγα διάφορες παπαριές γύρω-γύρω για το συγκεκριμένο θέμα, είχα τυπώσει από το σπίτι μου τις συγκεκριμένες σελίδες του J και τις είχα πάρει μαζί. O τεχνικός έφορος τις διάβασε, σάστισε, είδε ότι μάλλον έχω δίκιο, αλλά και πάλι δε μπορούσε να δεχτεί ότι είχε κάνει τέτοιο λάθος. Έτσι, έβαλε το αυτοκίνητο στην άκρη και μόλις βρήκε χρόνο πήρε τηλέφωνο τον αρχι-τεχνικό έφορο που λέγαμε πριν. Εκείνος, φυσικά, του επιβεβαίωσε ότι αυτά που διαβάζει είναι σωστά και, με 45 λεπτά καθυστέρηση, πήρα το ΟΚ.
Εν ολίγοις, σε τέτοια θέματα, μόνο γραπτά. Τίποτε άλλο. Και, βέβαια, πολύ πριν παρουσιαστεί κάποιος για ΔΤΤ.
-
Ας μη λέμε τα αυτονόητα... Εννοείται ότι τα γραπτά μετράνε. Το 'να απευθυνθείς στον αρχι-τεχνικό έφορο' σημαίνει 'αν θέλεις κάποια διευκρίνηση ή εξήγηση επί των γραπτών κανονισμών'.
(Καλό το υποννοούμενο )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Καλό το υποννοούμενο )Σου μιλάω ειλικρινά, δεν ήταν υπονοούμενο για κανέναν. Αυτό που εννοούσα είναι ότι μπορεί αύριο να υπάρχει άλλος αρχι-τεχνικός έφορος, ο οποίος να μην έχει αντίστοιχη άνεση στην επικοινωνία, ούτε αντίστοιχη άνεση στην κατανόηση θεμάτων, ούτε αντίστοιχη άνεση να πει 'αυτό το ξέρω και είναι έτσι' ή 'το άλλο δεν το ξέρω και θα το κοιτάξω'.
-
Σχετικά με το θέμα των διαφημίσεων σε τζάμια και των ονομάτων κτλ. (http://www.omae-epa.gr/pressrelease/754) να διευκρινιστεί ότι τα 10 cm - 8 cm σε μπροστά - πίσω παρ-μπριζ αναφέρονται στο ύψος της ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ας πούμε των γραμμάτων 'SERVICE MITSOS').
Από εκεί και πέρα ο οδηγός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ επιτρέπεται, για λόγους ασφάλειας (προστασίας της όρασής του από τον ήλιο), να έχει κολλημένη στο μπροστά παρ-μπριζ μια μαύρη φάσα όσο μεγάλη θέλει (ας πούμε ακόμα και 20-30 cm 'κάτω' από το τέλος της διαφήμισης) αρκεί να μπορεί, καθισμένος στο κάθισμά του, να βλέπει έξω το δρόμο, τις πινακίδες του αγώνα καθώς φυσικά και τα φανάρια, σήματα τροχαίας κτλ. (μην το κάνουμε και θυρίδα οδηγού τανκ )
Θα ζητηθεί από την ΟΜΑΕ να εκδώσει σχετική διευκρίνηση (διότι η ανακοίνωση γράφει:
Οποιοδήποτε άλλο αυτοκόλλητο στα δυο αυτά σημεία του αυτοκινήτου, απαγορεύεται.
που είναι περιοριστικό και προφανώς αναφέρεται σε ημιδιαφανείς διαφημίσεις 'διάτρητες' σαν των λεωφορείων-τραμ ή και αδιαφανείς, που απαγορεύονται, και όχι στις φάσες που λέω) αλλά εν πάσει περιπτώσει αυτή είναι η πολιτική που θα ακολουθηθεί στο επερχόμενο ράλι ΔΕΘ-ράλι σπριντ Θερμαϊκού. Εξάλλου και στο WRC (πχ. ράλι Ακρόπολις) ακριβώς τα ίδια ισχύουν (οι περισσότεροι 'εργοστασιακοί' έχουν τέτοιες μαύρες φάσες στα παρ-μπριζ τους).
-
ευχαριστουμε νασο κ ελπιζουμε στην διευκρινηση ( τη γραπτη)
η διαφημιστικη φασα των 10 εκ που μετριεται στο κεντρο η στα ακρα ??? γιατι λογω καμπυλοτητας του παρμπριζ υπαρχει διαφορα κεντρο με ακρη
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
ευχαριστουμε νασο κ ελπιζουμε στην διευκρινηση ( τη γραπτη)η διαφημιστικη φασα των 10 εκ που μετριεται στο κεντρο η στα ακρα ??? γιατι λογω καμπυλοτητας του παρμπριζ υπαρχει διαφορα κεντρο με ακρη
Στο κεντρο του παρμπριζ βεβαια, αρκει τα ακρα να ειναι αναλογικα πιο φαρδυα και να μην κατεβαινουν μεχρι το καπω.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σχετικά με το θέμα των διαφημίσεων σε τζάμια και των ονομάτων κτλ. (http://www.omae-epa.gr/pressrelease/754) να διευκρινιστεί ότι τα 10 cm - 8 cm σε μπροστά - πίσω παρ-μπριζ αναφέρονται στο ύψος της ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ας πούμε των γραμμάτων 'SERVICE MITSOS').Από εκεί και πέρα ο οδηγός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ επιτρέπεται, για λόγους ασφάλειας (προστασίας της όρασής του από τον ήλιο), να έχει κολλημένη στο μπροστά παρ-μπριζ μια μαύρη φάσα όσο μεγάλη θέλει (ας πούμε ακόμα και 20-30 cm 'κάτω' από το τέλος της διαφήμισης) αρκεί να μπορεί, καθισμένος στο κάθισμά του, να βλέπει έξω το δρόμο, τις πινακίδες του αγώνα καθώς φυσικά και τα φανάρια, σήματα τροχαίας κτλ. (μην το κάνουμε και θυρίδα οδηγού τανκ )
Θα ζητηθεί από την ΟΜΑΕ να εκδώσει σχετική διευκρίνηση (διότι η ανακοίνωση γράφει:
που είναι περιοριστικό και προφανώς αναφέρεται σε ημιδιαφανείς διαφημίσεις 'διάτρητες' σαν των λεωφορείων-τραμ ή και αδιαφανείς, που απαγορεύονται, και όχι στις φάσες που λέω) αλλά εν πάσει περιπτώσει αυτή είναι η πολιτική που θα ακολουθηθεί στο επερχόμενο ράλι ΔΕΘ-ράλι σπριντ Θερμαϊκού. Εξάλλου και στο WRC (πχ. ράλι Ακρόπολις) ακριβώς τα ίδια ισχύουν (οι περισσότεροι 'εργοστασιακοί' έχουν τέτοιες μαύρες φάσες στα παρ-μπριζ τους).
Αγαπητε Νασο,
Οπως και κατ'ιδιαν σου απαντησα, δεν κοπηκε κανεις για ημιδιαφανη αντιηλιακη μεμβρανη, η οποια παγκοσμιως επιτρεπεται.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σχετικά με το θέμα των διαφημίσεων σε τζάμια και των ονομάτων κτλ. (http://www.omae-epa.gr/pressrelease/754) να διευκρινιστεί ότι τα 10 cm - 8 cm σε μπροστά - πίσω παρ-μπριζ αναφέρονται στο ύψος της ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ας πούμε των γραμμάτων 'SERVICE MITSOS').
Από εκεί και πέρα ο οδηγός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ επιτρέπεται, για λόγους ασφάλειας (προστασίας της όρασής του από τον ήλιο), να έχει κολλημένη στο μπροστά παρ-μπριζ μια μαύρη φάσα όσο μεγάλη θέλει (ας πούμε ακόμα και 20-30 cm 'κάτω' από το τέλος της διαφήμισης) αρκεί να μπορεί, καθισμένος στο κάθισμά του, να βλέπει έξω το δρόμο, τις πινακίδες του αγώνα καθώς φυσικά και τα φανάρια, σήματα τροχαίας κτλ. (μην το κάνουμε και θυρίδα οδηγού τανκ )
Αγαπητε Νασο,
Οπως και κατ'ιδιαν σου απαντησα, δεν κοπηκε κανεις για ημιδιαφανη αντιηλιακη μεμβρανη, η οποια παγκοσμιως επιτρεπεται.
Φιλικα,
'el-em'
Πάντως, Λώρη, ο έλεγχος που έγινε δεν ήταν απόλυτα σωστός..... Και σύμφωνα με αυτά που λέει ο Νάσος, αδίκως με έβαλαν να κόψω κατά δύο εκατοστά το μονόχρωμο μπλε κομματάκι κάτω από την επιγραφή PEUGEOT SPORT η οποία ήταν σαφώς κάτω από 10 εκατοστά.... Μικρό το κακό, αλλά η ταλαιπωρία του μπρος πίσω στην ταβέρνα το πρωί για το 'ΟΚ' του ΤΕ, θα ήταν αχρείαστη.... Ο Τ.Ε. έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα από τη διεθνή πρακτική και την κοινή λογική..... Προς ενημέρωση και αυτό...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σχετικά με το θέμα των διαφημίσεων σε τζάμια και των ονομάτων κτλ. (http://www.omae-epa.gr/pressrelease/754) να διευκρινιστεί ότι τα 10 cm - 8 cm σε μπροστά - πίσω παρ-μπριζ αναφέρονται στο ύψος της ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ας πούμε των γραμμάτων 'SERVICE MITSOS').Από εκεί και πέρα ο οδηγός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ επιτρέπεται, για λόγους ασφάλειας (προστασίας της όρασής του από τον ήλιο), να έχει κολλημένη στο μπροστά παρ-μπριζ μια μαύρη φάσα όσο μεγάλη θέλει (ας πούμε ακόμα και 20-30 cm 'κάτω' από το τέλος της διαφήμισης) αρκεί να μπορεί, καθισμένος στο κάθισμά του, να βλέπει έξω το δρόμο, τις πινακίδες του αγώνα καθώς φυσικά και τα φανάρια, σήματα τροχαίας κτλ. (μην το κάνουμε και θυρίδα οδηγού τανκ )
Το ιδιο θεμα Νασο (με το πλατος των φασων μπαρμπριζ) ειχε δημιουργηθει περι το 1985 ,και σε επισκεψη του Κατριγκερ στο Ακροπολις τοτε , ρωτησε ανθρωπος του συνδεσμου τον ανθρωπο της φια , και του ειπε χαρακτηριστικα οτι οι δεκα αυτοι ποντοι ενοουντε σε καθετη προβολη !
Δεν εχει την απλη λογικη του αυτο ρε παιδια ? την ιδια κλιση εχουν τα μπαρμπριζ ολων των αυτοκινητων ? φυσικα η κλιση τοτε στα περισσοτερα ηταν πολυ μικροτερη ως προς την καθετοτητα κι ο μεσος ορος ηταν μια λογικη συνταγη .Παντως ειναι αυτο που λενε ..... οτι η ιστορια επαναλαμβανεται και οι γκασμαδες επισης !
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αγαπητε Νασο,
Φιλικα,
'el-em'
Πάντως, Λώρη, ο έλεγχος που έγινε δεν ήταν απόλυτα σωστός..... Και σύμφωνα με αυτά που λέει ο Νάσος, αδίκως με έβαλαν να κόψω κατά δύο εκατοστά το μονόχρωμο μπλε κομματάκι κάτω από την επιγραφή PEUGEOT SPORT η οποία ήταν σαφώς κάτω από 10 εκατοστά.... Μικρό το κακό, αλλά η ταλαιπωρία του μπρος πίσω στην ταβέρνα το πρωί για το 'ΟΚ' του ΤΕ, θα ήταν αχρείαστη.... Ο Τ.Ε. έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα από τη διεθνή πρακτική και την κοινή λογική..... Προς ενημέρωση και αυτό...
Σπυρο,
Αλλο ημιδιαφανης μεμβρανη και αλλο το αδιαφανες φοντο του Peugeot Sport.
Αυτο επρεπε να ειναι 10 εκ και γι'αυτο σου ζητηθηκε να το μικρυνεις.Φιλικα,
'el-em'
-
Ακουγεται μονο σε εμενα λιγο τραβηγμενο να ζητησουν σε οδηγο να κοψει κατα 2cm τη φασα του παρμπριζ?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ακουγεται μονο σε εμενα λιγο τραβηγμενο να ζητησουν σε οδηγο να κοψει κατα 2cm τη φασα του παρμπριζ?Κι εμένα μου φάνηκε τραβηγμένο, όχι να μου ζητηθεί να την μικρύνω κατά 2cm (το οποίο και έκανα), αλλά να μην μου δώσουν το ΟΚ, ταλαιπωρώντας με άδικα τη μέρα του αγώνα, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η συγκεκριμένη 'φάσα' όχι μόνο δεν εμπόδιζε το οπτικό μου πεδίο, αλλά είναι και μικρή σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στην πιάτσα...Είπαμε όμως, ο κανονισμός-κανονισμός...Την έφτιαξα, τελείωσε.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ακουγεται μονο σε εμενα λιγο τραβηγμενο να ζητησουν σε οδηγο να κοψει κατα 2cm τη φασα του παρμπριζ?
Κι εμένα μου φάνηκε τραβηγμένο, όχι να μου ζητηθεί να την μικρύνω κατά 2cm (το οποίο και έκανα), αλλά να μην μου δώσουν το ΟΚ, ταλαιπωρώντας με άδικα τη μέρα του αγώνα, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η συγκεκριμένη 'φάσα' όχι μόνο δεν εμπόδιζε το οπτικό μου πεδίο, αλλά είναι και μικρή σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στην πιάτσα...Είπαμε όμως, ο κανονισμός-κανονισμός...Την έφτιαξα, τελείωσε.....
Βρε Σπυρο,
Αφου την εφτιαξες- τελειωσε, γιατι συνεχιζεις το παραπονο σου ?
Αλλωστε την εφτιαξες μια και καλη και για τους επομενους αγωνες που τυχον θα τρεξεις.
Δεν 'κυκλοφορουν στην πιατσα' αλλα 'κυκλοφορουσαν στην πιατσα', γι'αυτο να εισαι σιγουρος.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ακουγεται μονο σε εμενα λιγο τραβηγμενο να ζητησουν σε οδηγο να κοψει κατα 2cm τη φασα του παρμπριζ?Ακουγεται σε εσενα καθως και σε ολους οσους εχουν μυαλο , φιλοτιμο , δεν ειναι τρομπες , δεν γλυφουν παπαρια ηλιθιων , για να κανουν εναν κωλοαγωνα τους , και εχουν αυτο που λειπει στους περισσοτερους σημερινους νεοελληνες Λευτερακο μου .
-
Χριστακο, εγω που ειμαι τρομπας και γλυφω παπαρια ηλιθιων , εχω μια αλλη προσεγγιση.
Δεν τα βαζω μ αυτον που ακολουθει πιστα τον κανονισμο. Πιστευω οτι οι κανονισμοι πρεπει να ακολουθουνται κατα γραμμα, χωρις + και -. Τα βαζω μ αυτους που φτιαχνουν τους κανονισμους και δεν τους εκσυγχρονιζουν. Ετσι, αντι να ζηταω στραβα ματια, λεω : ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Μηπως συμφωνεις σ αυτο, να το τελειωνουμε?
Ξερω. Θα πεις 'ποιοι θα το κανουν?' Ολοι γμτ, τι την θελαμε την ομοσπονδια? -
Αυτοί που φτιάχνουν τους κανονισμούς είναι και αυτοί που συνήθως ελέγχουν την εφαρμογή τους.
Ωραία , να φτιάξουμε καινούργιους κανονισμούς για τους εθνικούς μας αγώνες , όπως όλα τα κράτη με προηγμένο μηχανοκίνητο αθλητισμό !
Με ποιά λογική ? Προς ποιά κατευθυνση ? Με 'οδηγό' την ανακοίνωση της ομαε της 4ης Αυγ. , μιας ανακοίνωσης -κατ'εμε- εκτός τόπου και χρόνου που δείχνει ότι η ομαε ίσως δέν έχει καταλάβει ποιοι είναι πλέον αυτοί που εξακολουθούν να την τιμούν με την συμμετοχή τους ?
Μου δίνει την εντύπωση , μερικές φορές , ότι ακόμα απευθυνεται προς την 'Νικ. Ι. Θεοχαράκης' την 'Τoyota Ελλας' το 'Avin rally team' ... και λοιπές 'πρώην' δυνάμεις του χώρου.Περιμένω το πνεύμα του νομοθέτη να εναρμονιστεί με την εποχή σεβόμενο και την μεγάλη ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμου , για ένα καλύτερο 'αυριο'...
Καλημέρα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστακο, εγω που ειμαι τρομπας και γλυφω παπαρια ηλιθιων , εχω μια αλλη προσεγγιση.
Δεν τα βαζω μ αυτον που ακολουθει πιστα τον κανονισμο. Πιστευω οτι οι κανονισμοι πρεπει να ακολουθουνται κατα γραμμα, χωρις + και -. Τα βαζω μ αυτους που φτιαχνουν τους κανονισμους και δεν τους εκσυγχρονιζουν. Ετσι, αντι να ζηταω στραβα ματια, λεω : ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Μηπως συμφωνεις σ αυτο, να το τελειωνουμε?
Ξερω. Θα πεις 'ποιοι θα το κανουν?' Ολοι γμτ, τι την θελαμε την ομοσπονδια?Ν'αρχισω απ'το τελευταιο που δεν το καταλαβα , ρωτας αν ολοι θελαμε την Ομοσπονδια ?
Οχι βεβαια ολοι , οπως και τον ΣΟΑΑ , δεν ειναι αρμονικο , λαμογια του χωρου να θελουν δημοκρατικες = λογικες διαδικασιες , νομους που δεν εχουν μεσα και υπερηφανευοντε γιατι μπορουν να εκτελεσουν τετοιους χουντοκανονισμους ...... , η κανεις οτι δεν το ειδες αυτο που εγραψε (για υπενθυμηση μου) αυτο το υποκειμενο που ειναι και φιλος σου ?
Τι να φτιαξουν ? Κανονισμους νεους ? Ο Μανωλης και τα κλασικα καλαμπουρια που πλαισιωνουν αυτην την Αρχη στο σπορ ?
Οταν φιλε μου γιατρε , δεν εχει ο προεδρος , ουτε το στοιχειωδες μυαλο να σκεφτει και να δωσει διαταγη στους Τ.Ε. **** .... τι να περιμενω να φτιαξουν ολοι αυτοι οι ..................
Τα βαζω ομως και με ολους αυτους που σαν προβατα , ακολουθουν οτι κουταμαρα κι αν τους πουν οτι ειναι κανονισμος .
Και εδω εχουμε οχι απλες κουταμαρες (περα οτι στην φαση αυτη η παροιμια βρακι δεν εχει ο κωλος μας .....γυρλαντες στο πουλι μας παει γαντι) αλλα και ανεδαφικες .Στεκουν ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ τα γραμματα να εχουν αυτες τις διαστασεις Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ οταν ο μεσος ορος των γραμματων στα επιθετα μας ειναι πανω απο 8 και τα περισοτερα ξεπερνουν τα 15 και τα πισω τζαμια τις περισσοτερες δεν ειναι καν 40cm ? Εκει που θα πρεπει να κολληθει το νουμερο των 250mm ? Ειναι βλεπεις το σοβαρο μας προβλημα .....το Ακροπολις (μην δειξουμε τριτοκοσμικοι , τρομαρας σας ).
Aσε την αλλη ηλιθιοτητα με την ταινια στο μπαρμπριζ που τους μαρανε αν ειναι 12 ποντους και δεν ειναι 10 που οπου να κοιταξεις σ'ολη την ευρωπη ειναι περιπτωση αν δεις να τρεχει ετσι κανενα αυτοκινητο .Κι επειδη τα ελυσαν οοοοοοοολα τα προβληματα του σπορ , εμεινε αυτο να σπασουν παπαρια οι παλιογκασμαδες και να τρεξουν να μην χασουν ...... ολοι οι .....αυτοι που ανεφερα , και το επαναλαμβανω γιατι ετσι πιστευω οτι ειναι , γιατο και δεν προκειτε να φτιαξει τιποτα σ'αυτο το σπορ μιας και τα λιγα ατομα που θα μπορουσαν να κανουν κατι , δυστυχως δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει υποκυπτοντας ανεγκεφαλα , στην ωρα της !
Η ...εχει αδικο μηπως ο Ζηβας ?
-
Να υπενθυμίσω πάντως ότι δεν πρόκειται για νέο κανονισμό αλλά υπενθύμιση υπάρχοντος κανονισμού (ΓΚ Ράλι), γιαυτό άλλωστε και είναι 'Ανακοίνωσή' και όχι 'Εγκύκλιος'
-
Σωστα Nass .... μα το timing ηταν η μεγαλη επιτυχια !
Θελει πολυ μυαλο να εφαρμοζει καποιος ξαφνικα πραγματα ανουσια , χωρις ιδιαιτερο προβλημα στην εκτελεση των αγωνων , που θα μπορουσε απλως με συστασεις **σε προκλητικες **περιπτωσεις κατσικαρεων που δεν εχουν ανοιξει j , στους τεχ.ελεγχους να κανει το αυτονοητο !
Βεβαια η ομαδα αιματος (την οποια εχουν καταργησει (?) στους διεθνεις ) εδω ...... την ξετρυπωσαν παλι .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[, γιατο και δεν προκειτε να φτιαξει τιποτα σ'αυτο το σπορ μιας και τα λιγα ατομα που θα μπορουσαν να κανουν κατι , δυστυχως δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει υποκυπτοντας ανεγκεφαλα , στην ωρα της !Πονηρουλη, με καρφωσες παλι
Η ...εχει αδικο μηπως ο Ζηβας ?
Οχι, ο Ζηβας δεν εχει αδικο, αλλά αυτοι ειμαστε ολοι κι ολοι. Και δεν εχει αλλους που θα κανουν κατι για φτιαξουν τα πραγματα. Παρα μονο εμας, που...αυτοι ειμαστε ολοι κι ολοι!
Καταλαβαινεις τι εννοω. Ή εμφυλιος κι οποιον παρει ο χαρος, ή ολοι στο τραπεζι με καινουργια διαθεση και μυαλα.Ας διαλεξετε (διαλεξουν), εγω προτιμω το δευτερο.
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON