Άκουσα κάτι προ ημερών, που είναι πολύ παλιό!!!...
Συνευρέθηκα σε συγκέντρωση 16 (ρεζιλίκι για τους υπόλοιπους), οδηγούς αγώνων, με την αρχή που θεσμικά τους εκπροσωπεί.
Και αναφέρομαι όπως το φώναξε ένας οδηγός, πρωτοκλασάτος, που όσες φόρες τον έλεγξα στο παρελθόν, ήταν πάντα σύννομος, ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ, λέγοντας: «τρία χρόνια δεν με έχει ελέγξει κανένας ΤΕ…»!!!!....
Και αναρτιέμαι, μην ελέγχοντας τον, μήπως τον εκθέτουμε?. Μήπως δεν θα έχουν και πολύ άδικο, αυτοί που μπορεί να σκεφτούν ότι κάνουμε σε αυτόν τα στραβά μάτια?. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
Επίσης άλλος οδηγός, παραπονέθηκε, ότι το αυτοκίνητο που έφερε από το εξωτερικό, «όπου πρωτοστατούσε»…
« δεν ήταν δυνατόν να έχει λάθος στήριξη στο μπακετ»…
Και εδώ τινάχτηκα από την θέση μου…. « δεν είναι δυνατόν να με πετάξει έξω ένας δικαστικός επιμελητής…». Με άλλα λόγια πχ, εγώ θα μπορούσα να τον πετάξω…..
Και εδώ πρέπει ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ:
- οι ΤΕ πότε δεν ήταν γιδια. Όλοι έχουν τελειώσει σεμινάρια, διαγωνίστηκαν γραπτώς, πήραν πτυχία μετά από πρακτική εξάσκηση. Άρα το βιοποριστικό τους επάγγελμα, είναι αδιάφορο του ΤΕ. Και οπωσδήποτε κάθε χρόνο, περνάμε συμπληρωματικά σεμινάρια.
- Ο φίλος Γιάννης, όλοι τον γνωρίζουμε, είναι από τους πλέον έμπυρους ΤΕ, και θεωρώ άτοπη μομφή, όσο και απαράδεκτη για αυτόν.
- Ένα αυτοκίνητο που μονταρίστηκε σαν αγωνιστικό κάποτε, και είχε με έναν τρόπο τα συστήματα ασφάλειας, δεν σημαίνει ότι όταν αυτά βελτιωθούν, για να διασφαλίζουν έτι περισσότερο τον φίλο οδηγό, δεν θα αναπροσαρμοστούν.
- Και σίγουρα εγώ σαν ΤΕ, και επειδή ένα αυτοκίνητο είχε πάρει ΟΚ σε κάποιους αγώνες,(και εδώ δεν σχολιάζω…), πρέπει ντε και καλά να στραβωθώ η….και να μην επισημάνω παρατυπίες. Όταν δε αυτές αφορούν θέματα ασφάλειας εγκληματώ.
- Ένα στοιχειώδες έντυπο, πρέπει να γραφτεί και να φωτοτυπηθεί, και να δοθεί ενυπόγραφα στους φίλους οδηγούς, για να τους εξηγεί τα κατά τα άλλα αυτονόητα!.
- Μα και εμείς οι ΤΕ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΥΠΙΚΟΙ. Όλοι είναι φίλοι, μα στην δουλειά τουλάχιστον εγώ, δεν πιστεύω εάν δεν δω……
Φιλικά.
Antonis-team.