-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.
Οποιος ρώτησε απορίες σε αυτό το τόπικ και οπουδήποτε αλλού προσπάθησα να τον βοηθήσω. Αλλοι μου την πέφτουν χωρίς να τους έχω προκαλέσει και το 'χουν μετατρέψει σε προσωπικό.
Και εσύ, αντί τουλάχιστον να μην ασχοληθείς, τους σιγοντάρεις με 'εξυπνάδες' του στυλ 'υπομονή, τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα' και με σαχλαμάρες - μπηχτές για τις 'άχρηστες ταυτότητες' (επειδή δεν είναι σε άλλη γλώσσα πλην των Ελληνικών, λες και οι Ιταλικές ή οι Γερμανικές είναι σε άλλη γλώσσα ? ή λες και έχουν περισσότερες πληροφορίες άλλων χωρών ? ή λες και βγαίνουν με αυστηρότερη διαδικασία ?).
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΕΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ SAXO-RALLYE,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΑΡΧΕΣ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΕπειδή (μεταξύ άλλων) δεν μπόρεσα να κάνω αυτά που είχαμε πει, και στα οποία συμφωνώ ακόμα, και επειδή δεν με ενδιαφέρει η 'καρέκλα', σηκώθηκα και έφυγα από την ΕΘΕΑ από πέρισι Και ως προς ένα βασικό στόχο που είχα όταν ξανασχολήθηκα, να βρεθεί μια σωστή λύση για το δύσμοιρο πρωτάθλημα ταχύτητας, δυστυχώς απέτυχα
Οπότε σε παρακαλώ το β΄πληθυντικό να το χρησιμοποιείς όπου ταιριάζει.
Αν τώρα νομίζεις, πως η υιοθέτηση από την ΕΘΕΑ του ενιαίου 106 ως βασικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ταχύτητας πήγε το άθλημα μπροστά, λυπάμαι αλλά διαφωνούμε. Μια λύση ανάγκης για 1-2 το πολύ χρόνια ήταν, καλή όταν θεσπίστηκε, μέχρι να βρεθεί λύση σε επαγγελματικά επίπεδα τύπου 'αυτοκίνητα τουρισμού με αντιπροσωπείες από πίσω', αναχρονιστική τώρα διότι όλοι βολεύονται (με πρώτη την ΕΘΕΑ αλλά και τους αγωνιζόμενους, δες μόνο την αντίδραση για τα Ν/3 και τα 'κανονικά' Α/6, μήπως και ανακατευτεί λίγο η τράπουλα) και πραγματική πρόοδος δεν υπάρχει...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ , ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ,ΤΕΟΙΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΕΙΧΕΣ,ΝΕΡΩΝΑΣ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ.
Αν σε προσβάλλει ο χαρακτηρισμός 'φιλαράκι' σε σχέση με τον blac_pit, ας πρόσεχες όταν τον σιγοντάριζες.
ΙΜΗΟ, καλύτερα το υφάκι (που δεν το παραδέχομαι αλλά τέλος πάντων...) παρά η αφ΄υψηλού και επί παντός επιστητού (ακόμα και σε αυτά που δεν έχεις ιδέα, πχ. ταυτότητες) μηδενιστική ξερολίστικη κριτική.ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΖΜΑΝ ΤΩΝ IBIZA ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ HONDA CIVIC ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ.
Ενώ εσύ γεννήθηκες μαθημένος...
ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.(?)
Δεν περίμενα εσένα να κάνω την αυτοκριτική μου, πολλές φορές και σε αυτό το Forum και αλλού (ιδίως αλλού, όπου έχει μεγαλύτερη σημασία, εδώ για διαδικτυακό καφενείο πρόκειται και η συζήτηση δυστυχώς πολλές φορές είναι αντίστοιχου επιπέδου).
ΦΙΛΑΡΑΚΟ (ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ)
ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?Δεν καταλαβαίνω τι λες...
Αν λες για τη Sport 1600, την άποψή μου για τη συγκεκριμένη κατηγορία την έγραψα παραπάνω.Ο,τι άλλο θες, σε ΡΜ, δε βλέπω γιατί να απασχολούμε άλλους με (εν τέλει...) προσωπικά.
ΣΕ PM ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠ'ΟΣΕΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.
ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ(ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ-ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ)ΤΗΝ SPORT ΑΣ'ΤΗΝ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ PEUGEOT 106.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ -ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ν ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ?
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ -ΤΕΛΟΣ- ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ SUPER PASS ΤΟΥ ACROPOLIS,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΤΑΤΕ!
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
[quote='nass
Επειδή (μεταξύ άλλων) δεν μπόρεσα να κάνω αυτά που είχαμε πει, και στα οποία συμφωνώ ακόμα, και επειδή δεν με ενδιαφέρει η 'καρέκλα', σηκώθηκα και έφυγα από την ΕΘΕΑ από πέρισι Και ως προς ένα βασικό στόχο που είχα όταν ξανασχολήθηκα, να βρεθεί μια σωστή λύση για το δύσμοιρο πρωτάθλημα ταχύτητας, δυστυχώς απέτυχα.[/quote]
KYΡIOI , ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ..............
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ) ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ......... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΜΑΖΙ ΣΑΣ .
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΥΔΕΙΣ , ΑΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΣΑΣ , ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ..........
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ? ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ...ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΑΣΣ ?
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ (?) ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ (ΒΟΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ), ΥΠΑΡΧΕι ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΣΜΟΥΣ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Επειδή (μεταξύ άλλων) δεν μπόρεσα να κάνω αυτά που είχαμε πει, και στα οποία συμφωνώ ακόμα, και επειδή δεν με ενδιαφέρει η 'καρέκλα', σηκώθηκα και έφυγα από την ΕΘΕΑ από πέρισι Και ως προς ένα βασικό στόχο που είχα όταν ξανασχολήθηκα, να βρεθεί μια σωστή λύση για το δύσμοιρο πρωτάθλημα ταχύτητας, δυστυχώς απέτυχα
.
KYΡIOI , ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ..............
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ) ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ......... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΜΑΖΙ ΣΑΣ .
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΥΔΕΙΣ , ΑΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΣΑΣ , ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ..........
ΜΑΣΤΟΡΑ,
ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ'' ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΜΚ
-
-
ΩΩΩΩΩΠ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΚΑΙ ΕΣΥ ,(ΟΧΙ Ο nass!!), ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ 49,5 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ???
ΓΙΑΤΙ
1.Θεωρω οτι ο Νασος καταλαβε το λαθος του και τις συνεπειες που αυτο ειχε στην αγωνιστικη μου συμμετοχη κι επιδοση (χαθηκε ο υπνος μιας ολοκληρης νυχτας) και δεν θελω να του το κοπαναω. Κι επειδη ειναι ωριμος ανθρωπος κι ελπιζω με καλη την διαθεση για τους αγωνιζομενους, σιγουρα στο μελλον θαναι πιο προσεκτικος.
2.Γιατι ,οπως ζηταω να μου συγχωρουν τα δικα μου λαθη, πρεπει και να...
3.Γιατι προσφατα, και για δικους μου λογους πηρα-και θα κρατησω- μια αποφαση ,.συμφωνα με την οποια ,Α) οταν θ ασχολουμαι με τους αγωνες θα το κανω μονο στο μετρο μου μου φτιαχνουν το κεφι, και Β) την επομενη φορα που θα νοιωσω μειωμενος η αδικημενος, θ αντιδρασω ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΑ ,ανεξαρτητως συνεπειων.
4. Γιατι βαρεθηκα τις ανουσιες κοντρες εδω μεσα, και δεν εχω διαθεση να μπω κι εγω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις. Εκει ησουν, ξερεις τα γεγονοτα, αν θες γραψε τα. Αν οχι, 'δημοσιογραφος' εισαι, παρε συνεντευξη απο τον Ραπατα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΩΩΩΩΩΠ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΚΑΙ ΕΣΥ ,(ΟΧΙ Ο nass!!), ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ 49,5 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ???
...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ , ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΖΜΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ...???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει.
Εφόσον κάποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν στο έργο ή στο μη έργο του και παραιτείται προκειμένου να βρεθούν άλλοι ικανότεροι, γιατί τον πυροβολείτε;
Εδώ κάηκε μια ολόκληρη χώρα μέσα σε 2 εβδομάδες και προσωπικά δεν άκουσα κανέναν να παραιτηθεί! Και εσείς πυροβολείτε το Νάσο που δεν είναι σήμερα σε θέση ευθύνης;
Προς Μ.Τ. :
Είναι αστείο να ψάχνει οποιοσδήποτε υπεύθυνες απαντήσεις για τεχνικά ζητήματα μέσα σε ένα φόρουμ. Γράψε χαρτί στην ΕΘΕΑ και πες μας αν σου απαντήσουν. -
Το ότι προσπαθεί να απαντήσει και να καθοδηγήσει προς την σωστή κατευθυνση είναι ενα θετικό στοιχείο για τον κυριο Nass. Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά οπότε δεν μπορώ να κρίνω παραπάνω, αλλά τουλάχιστον απαντάει και δεν πουλάει μούρη και 'ειμαι 30 χρόνια ΤΕ εσυ θα μου πείς την δουλειά μου ' 'αμα θέλω πάτε σπίτια σας' κτλ που έχω ακούσει κατα καιρούς.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η άγνοια σου για τα γεγονότα τόσο του παρελθόντος (πχ. με ποιό τρόπο βγήκαν οι κανονισμοί της Sport 1600 του 2005, ρώτα το φιλαράκι σου τον bravehard να μάθεις) όσο και του παρόντος (ξύπνα καημένε, αυτό που ζητάς έχει γίνει ήδη, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω ουδεμία σχέση με την ΕΘΕΑ -πάω μόνο, αν μου επιτρέπεις , ως τεχνικός έφορος σε 7-8 αγώνες το χρόνο, όπου έχουμε την αμοιβαία χαρά να μην έχουμε συναντηθεί...) είναι παροιμιώδης
Η θάλασσα που τα έχεις κάνει όποτε ασχολήθηκες με τεχνικούς κανονισμούς και τεχνικούς ελέγχους με οποιαδήποτε ιδιότητα (εκπρόσωπος ΣΟΑΑ σε ενιαίο ή τελευταίο παράδειγμα το Micra cup βλ. Ριτσώνα 2006 κα.) είναι χαρακτηριστική
:Γιατι εχω αγνοια για τους κανονισμους ΣΠΟΡΤ 1600 του 2005 ποσες φορες μιλησαμε στο τηλεφωνο (γιατι στις συνεδριασεις δεν με ηθελες ) και δεν δεχοσουν κουβεντα χωρις να εχεις επιχειρηματα ξεχασες μαλον πως εφιαξες τα α6 στην πιστα με προδιγραφες Ν και πως δεν μπορουσαν να τρεξουν τα αυτοκινητα των αναβασεων .αυτο στο ειχα επισημανει και δεν το δεχοσουν ετσι γιατι γουσταριζες.Αλλα παρολα αυτα δεν θα ειχα τιποτα εναντιον σου.Αν(αυτο μπορει να μην το γνωριζουν στο φορουμ) δεν ερχοσουν να αχοληθεις με τους τεχνικους κανονισμους του DRAGSTER χωρις να εχεις ιδεα περι τινος προκειται και χωρις να εχεις ερθει ποτε σε αγωνα και χωρις να ξερεις κανενα απο τα παιδια που σημετειχαν και με τι κοπο ετοιμαζαν τα αυτοκινητα τους,και με ελαφρα τη καρδια κατηργησες τις δυο μικρες κατηγοριες .ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ( ΦΩΤΑ) ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.αν αυτο δεν ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ βλακεια και ασχετοσυνη τοτε τι ειναι.
ΥΓ. στη ριτσωνα τι δεν σου αρεσε οτι επιασα τον παραβατη? μηπως ηταν φιλος σου η μηπως δεν τα εμαθες καλα .γιατι ολλοι μου ειπαν μπραβο.
ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΠΗΣ
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Το ότι προσπαθεί να απαντήσει και να καθοδηγήσει προς την σωστή κατευθυνση είναι ενα θετικό στοιχείο για τον κυριο Nass. Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά οπότε δεν μπορώ να κρίνω παραπάνω, αλλά τουλάχιστον απαντάει και δεν πουλάει μούρη και 'ειμαι 30 χρόνια ΤΕ εσυ θα μου πείς την δουλειά μου ' 'αμα θέλω πάτε σπίτια σας' κτλ που έχω ακούσει κατα καιρούς.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 'ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ' ΟΥΤΕ ΤΟ ' ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ' ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ............... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ.ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ .......... ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΕΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ MITSUBISHI?
ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?(ΠΕΡΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ)
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΡΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ).ΜΚ
-
Δεν μου λες ρε τριμπουρδελε εσυ γιατι γληφεις σε μενα αλλα λες, μηπως θελεις να σε παρω τηλεφωνο και να σε χεσω?
-
Ο χρήστης blac pit έγραψε:
Δεν μου λες ρε τριμπουρδελε εσυ γιατι γληφεις σε μενα αλλα λες, μηπως θελεις να σε παρω τηλεφωνο και να σε χεσω?...OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
[...OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!EΣΥ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΤΡΙΜΠΟΥ ... ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Υ.Γ. Τελικα .... μηπως εισαστε βαλτοι απ'τους κολλητους σας για να μην ασχολουμαστε με τις χοντραδες τους , που στο κατω κατω ειναι και οδηγοι αγωνων , και συνεχιζουν ακομα και στα Μεγαρα να προκαλουν ζητωντας απ'τους οδηγους που ετρεχαν να τους συμπληρωσουν την φωτοτυπια
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 'ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ' ΟΥΤΕ ΤΟ ' ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ' ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ............... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Που λέει σε τεχνικούς κανονισμούς 'μου φαίνεται' κτλ. ?
Ισως πάλι εσύ με την τεράστια επαγγελματική εμπειρία σου όταν δεις μια φωτο σε ένα forum να είσαι έτοιμος να απαντήσεις στον άνθρωπο με 100% βεβαιότητα. Εγώ πάλι προτιμώ το 'μου φαίνεται' που σημαίνει 'δεν είμαι σίγουρος αν δεν το δω από κοντά'. Βλέπεις, δεν είμαι ξερόλας να τους κρίνω όλους και να έχω άποψη για όλα, ρώτησε ο άνθρωπος για το κάθισμα, του είπα 'από τη φωτο μου φαίνεται', ρώτησε ο άλλος για την εισαγωγή των ιστορικών, του είπα 'δεν είμαι σίγουρος, πάρε αυτό το τηλέφωνο να ρωτήσεις'.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ.ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ .......... ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.
Σε βάσεις καθισμάτων αναφέρεσαι ? Διάβασε το 8.5 της εγκυκλίου και έλα πες που λέει αυτά που έβγαλες από το μυαλό σου...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΕΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Είναι βλέπεις τόσο διαφορετικό αυτό που λέει η εγκύκλιος, που όλα από την αρχή τα έφτιαξαν
Είσαι τόσο εμπαθής, που δεν αναγνωρίζεις καν το ό,τι δόθηκε σωστή λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και ότι η FIA από 1/1/2008 επιτρέπει τη λύση αυτή (με μόνη διαφοροποίηση το ό,τι πρέπει να είναι βιδωτές αυτές οι κατασκευές, που αν γινόταν αυτό TOTE θα έπρεπε να ξαναφτιαχτούν, μια και είναι όλες κολλητές)
Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ MITSUBISHI?
ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.It is prohibited for the seat belts to be anchored to the seats or their supports
Οπου γίνεται αυτό, είναι αναγνωρισμένα... Τα άλλα που λες για Ιταλίες και Ελλάδες είναι για λαϊκή κατανάλωση._
ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ.
Οποιος ξέρει ανάγνωση το βρίσκει πανεύκολα. Του συγκεκριμένου φίλου του απάντησα και εδώ.
Οποιος έχει επιλεκτική στραβωμάρα, ό,τι και να του πουν θα λέει τα δικά του.ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?(ΠΕΡΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ)
Περί μηδενιστικού ξερολισμού ο λόγος.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΡΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ).
Σε αυτό συμφωνούμε.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[...OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!
EΣΥ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΤΡΙΜΠΟΥ ... ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Υ.Γ. Τελικα .... μηπως εισαστε βαλτοι απ'τους κολλητους σας για να μην ασχολουμαστε με τις χοντραδες τους , που στο κατω κατω ειναι και οδηγοι αγωνων , και συνεχιζουν ακομα και στα Μεγαρα να προκαλουν ζητωντας απ'τους οδηγους που ετρεχαν να τους συμπληρωσουν την φωτοτυπια
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΙΡΚΟΥΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑΤΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΟΧΙ?
ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΩΤΑ ΤΟΝ Κο ΠΟΥΛΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑ ΕΧΘΕΣ (ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ)!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ!ΜΚ
ΜΚ
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[...OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!
EΣΥ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΤΡΙΜΠΟΥ ... ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Υ.Γ. Τελικα .... μηπως εισαστε βαλτοι απ'τους κολλητους σας για να μην ασχολουμαστε με τις χοντραδες τους , που στο κατω κατω ειναι και οδηγοι αγωνων , και συνεχιζουν ακομα και στα Μεγαρα να προκαλουν **ζητωντας απ'τους οδηγους που ετρεχαν να τους συμπληρωσουν την φωτοτυπια **
....AΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ JCB....... ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ......
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ??
Ο ΗΛΙΑΔΗΣ Η Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ???ΦΙΛΑΚΙΑ
-
ΤΡΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ?
Μ.Κεμενα μου φαινεται οτι ισως μπορει και να τρεχουν μαστρο μπαμπη...
-
Αυτές που δείχνεις ναι τρέχουν αρκεί η πλάκα να έχει εμβαδόν 80 cm2 (2x40 cm2 εφόσον μιλάμε για 2 σημεία στήριξης) και φυσικά πάχος 3 mm τουλάχιστον. Αναφέρονται και στο J σχήμα 253.62. Οι συγκεκριμένες δε φαίνονται (sic ) να είναι 80 cm2 (ούτε καν 40 cm2) αλλά γενικά δεν είναι τόσο αυστηρή η εφαρμογή του συγκεκριμένου σημείου.
Αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν απαγορεύονταν αυτές οι στηρίξεις, όπως είπες πριν. Η στήριξη στις βάσεις των καθισμάτων απαγορεύεται (γιαυτό και αναφέρθηκα σε αυτήν), καθώς επίσης και η στήριξη 2 ιμάντων σε ένα σημείο στήριξης. Για πες μου πότε κάποιος τεχνικός έφορος είπε πως στηρίξεις σαν της φωτο είναι λάθος (με την αίρεση του εμβαδού)...
Περιμένω απάντηση στο
ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Περιμένω απάντηση στο
ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ
ΚΙ'ΕΓΩ , ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΩΜΑ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ROLL BAR (SIC)
Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ?ΜΚ
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON