-
Τα 'δύο ποτάμια' σοδειά 2013 βραβεύτηκαν με το χρυσό μετάλλιο στον 14ο διεθνή διαγωνισμό οίνου Θεσσαλονίκης.
Η βράβευση θα γίνει την Παρασκευή 7/3/2014 στο Οινόραμα και ώρα 18:00-20:00.Σας περιμένουμε στην εκδήλωση της βράβευσης, να γνωριστούμε και να δοκιμάσετε την νέα σοδεία μας του 2013 γιατί το μεγαλύτερο βραβείο είναι η δική σας αγάπη για το κρασί και τον τόπο μας.
Στην υγεία σας!
μετα απο μια κούτα απο δαυτα δεν μπορω παρα να υποκλιθω.
-
καβα αμεθυστος 2005
Πάρα πολύ καλό
-
Οβηλος 2007.
Το περίμενα πολύ καλύτερο
-
Μέσα στην κρίση....κατέβα κατηγορία ....παίξε κάτι σε τετραπακ....μήπως και ακολουθήσουμε...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Μέσα στην κρίση....κατέβα κατηγορία ....παίξε κάτι σε τετραπακ....μήπως και ακολουθήσουμε...πίνε λιγότερο.
Ο Οβηλος πραγματικά δεν τα άξιζε τα λεφτά του.
-
Εγώ παντως εχω πιει μόνο το λευκό και είναι εξαιρετικό.
-
Παίζει να έπεσα και στη φιάλη. Δεν ξέρω. Καθόλου ισορροπημένο. Κάπως όξινο.
-
Μήπως βιάστηκες και δεν το περίμενες να αναπνεύσει;
-
Ti ποικιλιες εχειο οβηλος? μηπως ηθελε καραφιασμα οπως λεει ο ονυξ?
-
Cabernet Sauvignon είναι. Μεταφέρθηκε σε κανάτα 30-40 λεπτά πριν το πιούμε. (το κάνω σε ολα τα κόκκινα)
Το μόνο που παρατήρησα ήταν το κάμποσο κατακάθι στη φιάλη αλλα δεν πρέπει να παίζει ρόλο.
Τεσπα στο μέλλον θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία.
-
Ρε παιδες, ανοιξα ενα τετοιο:
και εχει κατι σαν κομματακια μεσα, σαν ιζημα, κατι μαυρακια που αν τα πιασεις γινονται σαν βρεγμενη σταχτη στα χερια σου. τι ειναι αυτο?
-
Ιζημα είναι δεν παθαίνεις τίποτα. Βάλτο σε μια κανάτα.
-
Κατακαθι του κρασιού σε όλα υπάρχει απλα το φιλτράρισμα σε αυτό δεν ηταν τόσο σωστο πριν εμφιαλωθει.
Sent from Corsair's brick
-
Μερικά κρασιά είναι αφιλτράριστα, επίτηδες για καλύτερη διατήρηση των ιδιοτήτων κλπ, μπορεί και να το αναφέρουν για να ξέρεις να το φιλτράρεις πριν την κατανάλωση.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μερικά κρασιά είναι αφιλτράριστα, επίτηδες για καλύτερη διατήρηση των ιδιοτήτων κλπ, μπορεί και να το αναφέρουν για να ξέρεις να το φιλτράρεις πριν την κατανάλωση.Ποιών ιδιοτήτων;
Sent from Corsair's brick
-
Αρωματικών και γευστικών. Σίγουρα όχι οπτικών!
-
μηπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ κρασί σε ασκό των 5 ή 10 λίτρων απο μοσχάτο λήμνου και το ξηρό και το ημίγλυκο.
γιατί πηγαίνοντας συχνά στο σουπερ μαρκετ για να τα αγοράσω έχω δεί οτι κάπου καταντάει ασύμφορο.
-
Πήγα το Σάββατο σ' ένα μαγαζί και ήπια ένα απο τα χειρότερα λευκά κρασιά που έχω δοκιμάσει ποτέ! Δεν έγραφε επάνω ούτε ποικιλία ούτε τίποτα, απλά λευκός ξηρός οίνος. Και το χρέωσαν 35€! Ψάχνω απο περιέργεια να το βρω στο Internet αλλά δεν το έχω πετύχει πουθενά. Το ξέρει κανένας; 'Αίγλη' του Τσαντάλη
-
Ο χρήστης J.Walker έγραψε:
Πήγα το Σάββατο σ' ένα μαγαζί και ήπια ένα απο τα χειρότερα λευκά κρασιά που έχω δοκιμάσει ποτέ! Δεν έγραφε επάνω ούτε ποικιλία ούτε τίποτα, απλά λευκός ξηρός οίνος. Και το χρέωσαν 35€! Ψάχνω απο περιέργεια να το βρω στο Internet αλλά δεν το έχω πετύχει πουθενά. Το ξέρει κανένας; 'Αίγλη' του ΤσαντάληΕγώ πάντως ουδέποτε το έχω ξανακούσει
-
Ούτε εγώ το έχω ξανακούσει! Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο κρασί που δεν έχουμε ξανακούσει και που δεν υπάρχει πουθενά στο Internet και το πλήρωσες 35 ευρώ.... Μάλλον κάτι δεν πάει καλά!
Κρασιά