-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
επειδή ίσως μερικοι να ψαρώνουν με τα λεγόμενα του ΚΙΚΙΖΑ, αρκεί η υπενθύμιση ότι τουλάχιστον μια φορά κοντεψε να αγοράσει κατι βουνοπλαγιές όταν προσπάθησε να ακολουθήσει την κίνηση και ακομα μια φορά που δεν είχε καθολου κίνηση έφερε σβούρες μέσα στην πίστα
Εκεί μπορεί να εξηγείται όλη αυτή η ανησυχία που τον διακατέχει.
+00 (μηδέν )
-
Κύριοι άδικα τσακώνεστε.
Εχει παρουσιαστεί και νεα έκδοση του gt86 για μετακίνηση στην πόλη.https://www.youtube.com/watch?v=_R5KVmjnZUg&feature=player_embedded#!
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Κύριοι άδικα τσακώνεστε.
Εχει παρουσιαστεί και νεα έκδοση του gt86 για μετακίνηση στην πόλη.Τρελλο lol !!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Η γνώμη μου, αν την πώ, θα κριθεί από άλλους θετικά και από άλλους αρνητικά, από τον πρότερο άτιμο βίο μου (ΑΕ86).Λίγοι μπόρεσαν να καταλάβουν τι προσπάθησαν να κάνουν οι Ιάπωνες, και ασχολούνται με τούρμπο, ζαντολάστιχα και πλαστικά στο ταμπλό.
Είναι τουλάχιστον απερίσκεπτο να λές από τον καναπέ σου ηλίθιους μια ομάδα μηχανικών που πάλεψε να ζυγίσει και να στήσει με τέτοιο τρόπο ένα αυτοκίνητο, καθώς και όλους αυτούς που το οδήγησαν και ενθουσιάστηκαν.
Παρακαλώ, περιμένετε...
Ακριβως για αυτο το λογο εχει αξια η γνωμη σου....
Περιμενουμε....................
-
Φυσικα και πρεπει να γραψει κανα 2 σελιδ...λογακια ο Euripides παραπανω και ας ενοχληθει οποιος θελει οσο θελει
Και ενα συντομο vs με το Ae86 αν μπορεις -
Μίλησα με Ευριπίδη και σας παρακαλεί να έχετε λίγη υπομονή ακόμα γιατί έπεσε σε κίνηση και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από κάτι δαιμονισμένα 1000αρια και 1200αρια
Κάτι για μεθαύριο μου είπε
-
-
Γύρω στο 1:30 ο γύρος?
-
Ρε σεις αυτό δεν ήταν που υποτίθεται δεν είχε δύναμη? Που δε θα μπορούσε να ακολουθήσει τη κίνηση?
Αυτό διπλώνει στα Μέγαρα σε κάθε κάπα ρε σεις.
-
Ο Euripides δεν έχει γράψει ακόμα και δεν τον βλέπω στους μπαναρισμένους.
-
patience is a virtue
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γύρω στο 1:30 ο γύρος?Πράγματι ...
Ρε σεις, έχουν περάσει άσφαλτο στο μέγαρο (έχω κάτι χρόνια να πάω) ...; -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε σεις αυτό δεν ήταν που υποτίθεται δεν είχε δύναμη? Που δε θα μπορούσε να ακολουθήσει τη κίνηση?Συγγνωμη, ειδες εσυ πουθενα κινηση στο video αυτο; Η κινηση ηταν τοσο μπροστα που ουτε που φαινοταν κυριε.
Δικιο ειχαν καποιοι καποιοι. -
Τι σας παραξενεύει στο χρόνο;
Sent via mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Sent via mobile device(Νταξ, μην ανοίξουμε τώρα το κεφάλαιο των 'Megara powaa lap times', αλλά...) Όταν οι Τροχοί μετρούσαν το δικό μου (π.χ.) πριν 9 χρόνια στο 1:23, μάλλον τώρα το παράκαναν με τα ντριφτ ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Sent via mobile device(Νταξ, μην ανοίξουμε τώρα το κεφάλαιο των 'Megara powaa lap times', αλλά...) Όταν οι Τροχοί μετρούσαν το δικό μου (π.χ.) πριν 9 χρόνια στο 1:23, μάλλον τώρα το παράκαναν με τα ντριφτ ...
Ε μα βέβαια το παράκαναν.
Δε μπήκε για να κάνει χρόνο, αλλά ντριφτ, αφού σχεδόν παντού είναι διπλωμένος.
Οπότε περίπου 2-3 δέκατα σε κάθε στροφή χαμένα...
Sent via mobile device
-
Αν εσεις βλεπετε 2-3 δεκατα μονο σε καθε στροφη, ή πρεπει να βαλετε γυαλια ή εγω να αλλαξω τα δικα μου
-
Δε νομίζω ότι χάνει μόνο απ' τις όποιες πλαγιολισθήσεις. Θεωρώ ότι γενικά πρόκειται μάλλον για χαλαρό γύρο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν εσεις βλεπετε 2-3 δεκατα μονο σε καθε στροφη, ή πρεπει να βαλετε γυαλια ή εγω να αλλαξω τα δικα μουΤα δέκατα δεν είναι στραγάλια μίστερ
-
Toyota has announced the UK introduction of the GT 86 TRD which will go on sale March 1.
Limited to 250 units in United Kingdom, the 2013 Toyota GT 86 TRD will be available in both 6-speed manual and automatic versions in either Pearl White paint or GT86 Black. Prices start from 31,495 GBP for the manual and 32,995 GBP for the automatic.
The 2+2 coupe sits on 18-inch alloy wheels and comes with a rear bumper spoiler, deep front and side skirts, rear diffuser and quad exhaust system. There's also a TRD branded fuel filler cover and radiator cap, along with a TRD gear shift lever.
The manual version hits 62 mph (100 km/h) in 7.7 seconds and reaches a top speed of 140 mph (225 km/h) while the automatic needs 8.4 seconds and will do 130 mph (209 km/h).
Source: Toyotahttp://www.worldcarfans.com/11302085360 ... -31495-gbp
Toyota GT-86 / Subaru BRZ