-
Σας εχει με το ταχυδρομειο ενας φακελος με τον νεο ΚΟΚ;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μυαλό ΜΗΔΕΝ.
Ρε γαμώτο, έχει βουήξει το σύμπαν για το νέο ΚΟΚ. ΟΛΟΙ ξέρουν ότι οι τροχαίοι θα έχουν βγει παγανιά για τα μάτια του κόσμου.
Στ' @@ μας όμως. Εμείς είμαστε ελληνάρες, τριχωτοί, τσαμπουκαλήδες, ξερόλες, αλλά πάνω από όλα ΜΑΛΑΚΕΣ. Σε μία διαδρομή 200 μέτρων από το σπίτι μου ως την Α.Ο. συνάντησα το πρωί τέσσερα αυτοκίνητα. Στα τρία ο/η οδηγός μιλούσε στο κινητό!!! Ξεκληριστείτε ρε ζώα, δεν αξίζετε να επιβιώνετε! Ούτε ο ΚΟΚ σας σώζει, ούτε τα δικαστήρια, ούτε ο Θεός ο ίδιος!Και αυτό ισχύει σε όλα τα θέματα Πέτρο!...Συμφωνώ απόλυτα...
Αλήθεια, δεν πρέπει όπου να'ναι, να βγάλουν οι εφημερίδες καμιά 'είδηση' για λιμο, σεισμό, καταποντισμό ή κάτι τέλος πάντων, για να αδειάσουν οι αποθήκες των πτωχών πλην τιμίων super market?
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μυαλό ΜΗΔΕΝ.
Ρε γαμώτο, έχει βουήξει το σύμπαν για το νέο ΚΟΚ. ΟΛΟΙ ξέρουν ότι οι τροχαίοι θα έχουν βγει παγανιά για τα μάτια του κόσμου.
Στ' @@ μας όμως. Εμείς είμαστε ελληνάρες, τριχωτοί, τσαμπουκαλήδες, ξερόλες, αλλά πάνω από όλα ΜΑΛΑΚΕΣ. Σε μία διαδρομή 200 μέτρων από το σπίτι μου ως την Α.Ο. συνάντησα το πρωί τέσσερα αυτοκίνητα. Στα τρία ο/η οδηγός μιλούσε στο κινητό!!! Ξεκληριστείτε ρε ζώα, δεν αξίζετε να επιβιώνετε! Ούτε ο ΚΟΚ σας σώζει, ούτε τα δικαστήρια, ούτε ο Θεός ο ίδιος!Και αυτό ισχύει σε όλα τα θέματα Πέτρο!...Συμφωνώ απόλυτα...
Αλήθεια, δεν πρέπει όπου να'ναι, να βγάλουν οι εφημερίδες καμιά 'είδηση' για λιμο, σεισμό, καταποντισμό ή κάτι τέλος πάντων, για να αδειάσουν οι αποθήκες των πτωχών πλην τιμίων super market?
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Σορρυ που ξαναρωτνάω αλλά εννοώ εάν τρως πρόστημο από τον τροχονόμο εάν οι πίσω δε φοράνε ζώνες. Προβλέπει δηλαδή ο νέος ΚΟΚ πρόστημο για τους πίσω? Από νομικής πλευράς ρωτνάω.. Γνωρίζει κανείς στα σίγουρα που ίσως να έχει διαβάσει και τον νέο ΚΟΚ?Είναι υποχρεωτικό (και ήταν ΚΑΙ με τον παλιό ΚΟΚ).
άρθρο 12 παράγραφος 5 εδάφιο α':
'Η χρήση των ζωνών ασφαλείας είναι υποχρεωτική τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβάτες των οχημάτων'
Όλους τους επιβάτες.
άρθρο 12 παράγραφος 11 εδάφιο γ':
'Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 5 και 6 τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ και επιτόπου αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού, από τον βεβαιούντα την παράβαση, για δέκα (10) ημέρες...'
Τις διατάξεις της παραγράφου 5 μπορεί, προφανώς, να τις παραβεί κάθε επιβάτης και όχι μόνο ο οδηγός.
-
Το θέμα είναι οι πολιτικοί και ο προθυπουργός φοράνε ζώνες ασφαλείας?
Αν όχι, τότε πρέπει να φάνε και αυτοί πρόστιμο για να δώσουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο. Ο κώδικας είναι για όλους τους πολίτες του Ελληνικού κράτους. Πολίτες είναι και αυτοί. Εμείς τους ψηφίζουμε. Οχι εξαιρέσεις. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αν όχι, τότε πρέπει να φάνε και αυτοί πρόστιμο για να δώσουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο. Ο κώδικας είναι για όλους τους πολίτες του Ελληνικού κράτους. Πολίτες είναι και αυτοί. Εμείς τους ψηφίζουμε.πάντως κράνος δεν φοράνε...βλέπε easy riders αλα Πολύδωρα (αγγαρεία κάνω ), Βουλγαράκη, Κουλούρη Μπακογιάννη κτλ κτλ κτλ...
-
Και όταν κάποιος από αυτούς πέσει με 20 χαω και τσακίσει το άδειο του κρανίο στο πεζοδρόμιο, θα φταίει η 'κακιά η στιγμή' και θα κυματίζουν οι σημαίες μεσίστια μετά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν όχι, τότε πρέπει να φάνε και αυτοί πρόστιμο για να δώσουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο. Ο κώδικας είναι για όλους τους πολίτες του Ελληνικού κράτους. Πολίτες είναι και αυτοί. Εμείς τους ψηφίζουμε.πάντως κράνος δεν φοράνε...βλέπε easy riders αλα Πολύδωρα (**αγγαρεία κάνω **), Βουλγαράκη, Κουλούρη Μπακογιάννη κτλ κτλ κτλ...
Μήπως πρέπει να...**εκτίσει την ποινήν του **για να συμμορφωθεί κι αυτός;
-
Κι εγω σαν Ελλην - αλλανθαστος και 'παρτακιας' - νομιζω οτι τα μετρα ειναι 100 σωστα.
Καθομαστε και λεμε πόσα ΘΑ πληρωσουμε αν δεν βαλουμε ζωνη. Ας μην κανουμε παρανομιες για να μην πληρωνουμε.
Θα μου πειτε: δεν εχουμε καλους δρομους δεν εχουμε παιδεια, οι αστυνομικοι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους κλπ κλπ.
Ωραια. Μεχρι λοιπον να φτιαχτουν οι δρομοι, να αποκτησουμε παιδεια και να διορθωθουν ολα τα στραβα της κοινωνιας μας ας μην υπαρχουν προστιμα οποτε θα ειμαστε ο καθενας κι απανω του. -
Μα δεν είπε κανείς ότι δεν φοράμε ζώνη ή δεν τηρούμε το κόκκινο...αλλά να σου κόβουν κλήση για υπερβολική (oh my god τι έγκλημα έκανα) στην ΑΟ επειδή πάω με 115 και όχι 80 στην ατελείωτη ευθεία από Περιφερειακή Υμμητού προς Ραφήνα...ε συγνώμη είναι για γέλια.
Ας ξεκινήσουν από την παιδεία, από την σωστή αστυνόμευση (και όχι σήμερα κόβω μόνο ζώνες και δίπλα μας περνάνε σαπάκια-χάροι με ταμπελάκι ΚΤΕΟ και σφυρίζουμε αδιάφορα) και τότε ας βάλουν 700 ευρώ πρόστιμο ...350 με την έκπτωση εάν είσαι καλός πελάτης φιλαράκι...
-
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ PROSPECTUS ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Η Ο ΛΙΑΠΗΣ Ή Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ... ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΖΩΝΗ!!!!
ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ 'ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤ?'
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ' Α, ΝΑΙ!!!' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ!!! 10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟ..... ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΤΟΝ ΓΚΙΟΖΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ!!!! ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΣΑΚΚΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΣΑΚΚΑΚΙ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΖΩΝΗ... ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ......
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΑΚΚΙΑ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ!!!! -
Λιάπης....δεν τιμωρούμε απλά θέλουμε να συμμορφώσουμε...
οκ...πάρτε μου μόνο το δίπλωμα και τις πινακίδες μην μου επιβάλλετε χρηματικό πρόστιμο...! Ετσι δεν τιμωρούμαι;
Εισπρακτικό είναι ότι κ να λένε.-
τα υπόλοιπα είναι γνωστές αμπελοφιλοσοφίες ...γνωστή η ρήση το αμπελοφιλοσοφείν εστι πολυδωρίζειν...
(ή κάπως έτσι)
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ PROSPECTUS ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Η Ο ΛΙΑΠΗΣ Ή Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ... ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΖΩΝΗ!!!!
ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ 'ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤ?'
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ' Α, ΝΑΙ!!!' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ!!! 10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟ..... ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΤΟΝ ΓΚΙΟΖΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ!!!! ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΣΑΚΚΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΣΑΚΚΑΚΙ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΖΩΝΗ... ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ......
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΑΚΚΙΑ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!
-
Παιδαι ειδα σημερα **για πρωτη φορα στη ζωη μου **ταξιτζη να φοραει ζωνη στο Περιστερι !!!!!Αυτο κι αν ειναι ειδηση...
Ακουσα για καποιο βιντεο ενος ηλιθιου που εδειξε το πρωι το Mega και ο διοικητης της τροχαιας ...καραφλιασε....Με 270 χλμ κινιοταν στην Αθηνα και τραβαγε και βιντεο του κατορθωματος του... .....Μαλιστα κυκοφορει και στο internet το video αλλα δεν το βρηκα..
-
Double post
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Παιδαι ειδα σημερα **για πρωτη φορα στη ζωη μου **ταξιτζη να φοραει ζωνη στο Περιστερι !!!!!Αυτο κι αν ειναι ειδηση...Ακουσα για καποιο βιντεο ενος ηλιθιου που εδειξε το πρωι το Mega και ο διοικητης της τροχαιας ...καραφλιασε....Με 270 χλμ κινιοταν στην Αθηνα και τραβαγε και βιντεο του κατορθωματος του... .....Μαλιστα κυκοφορει και στο internet το video αλλα δεν το βρηκα..
Eδω το μοιραζε περιοδικο,δε θυμαμαι αν ηταν το DRIVE.Tο εχω ,ειναι 'εμπνευσμενο' απο τα Getaway in Stocholm ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν όχι, τότε πρέπει να φάνε και αυτοί πρόστιμο για να δώσουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο. Ο κώδικας είναι για όλους τους πολίτες του Ελληνικού κράτους. Πολίτες είναι και αυτοί. Εμείς τους ψηφίζουμε.πάντως κράνος δεν φοράνε...βλέπε easy riders αλα Πολύδωρα (αγγαρεία κάνω ), Βουλγαράκη, Κουλούρη Μπακογιάννη κτλ κτλ κτλ...
μη ξεχνας τον Μεγιστο Ψωμιαδη, αλλα αυτος μαλλον δε φοραει ΚΑΙ γιατι θελει να τον βλεπουν/αναγνωριζουν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη ξεχνας τον Μεγιστο Ψωμιαδη, αλλα αυτος μαλλον δε φοραει ΚΑΙ γιατι θελει να τον βλεπουν/αναγνωριζουν...Το ΚΑΙ το εβαλες για να μεγαλωσει η προταση (που θα λεγε κι ο greo);
Ο παλιο%#^@ ο Ψωμιαδης, οταν τον ρωτησε δημοσιογραφος 'γιατι δεν φορατε κρανος' απαντησε: 'Σας το 'χω πει τοσες φορες, εμεις οι ποντιοι το εχουμε ενσωματωμενο'
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Παιδαι ειδα σημερα **για πρωτη φορα στη ζωη μου **ταξιτζη να φοραει ζωνη στο Περιστερι !!!!!Αυτο κι αν ειναι ειδηση.....κι εγώ είδα 2-3 στην Πατησίων. Να δούμε πόσες μέρες θα κρατήσει. Ανάλογα μάλλον πόσο θα είναι θέμα στα κανάλια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λιάπης....δεν τιμωρούμε απλά θέλουμε να συμμορφώσουμε...οκ...πάρτε μου μόνο το δίπλωμα και τις πινακίδες μην μου επιβάλλετε χρηματικό πρόστιμο...! Ετσι δεν τιμωρούμαι;
+10000
Twra, opoios exei xrhma exei perissotera 'dikaiwmata' apo tous allous pou den exoun. Kai de milame gia timwria, gia emporio milame.
sorry gia ta greeklish, 8a kanw edit molis vre8w se pc me ellinika.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.