-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ξαναγυρνα στο νηπιαγωγείο...έγραψα (και ξαναγράφω με κεφάλαια μπας και το καταλάβεις)...
'..ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ...'
Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτή τη φράση?!?!
Το ότι κάνεις επιλεκτικο quote μόνο με το κομμάτι που ίσως σε βολεύει, αγνοώντας επιδεικτικά αυτό που έχει γραφτεί στο ίδιο κείμενο, μια σειρά παρακάτω κι αναιρεί αυτό που θες να παρουσιάσεις, προφανώς και σε εκθέτει και αναδεικνύει για σένα κάτι που επίσης γράφει στο κείμενο αυτό για IQ αμοιβαδας!!! Enjoy!!Sent from my Neo V using Tapatalk
Υποθέτω ότι πρέπει πράγματι να ξαναγυρίσω στο νηπιαγωγείο για να μάθω να γράφω με 'κεφάλαια' όπως εσύ.
Τέλος πάντων. Εσύ συνέχισε να 'εύχεσαι' να μην σκοτωθεί αυτός που δεν διευκόλυνες ενώ μπορούσες κι εγώ, με το φτωχό μυαλό της αμοιβάδας, θα συνεχίσω να διευκολύνω όποιον μπορώ με ασφάλεια, έστω και αν δεν είναι συγγενής, γνωστός ή οτιδήποτε άλλο.
LOL, o διορθωτής κειμένου του κινητού σου ζητάει ταπεινά συγγνώμη! Αλλα να μου πεις...που να καταλάβεις εσύ με το IQ αμοιβαδας τι σημαίνει ' Sent from my Neo V using Tapatalk' και να κάνεις το στοιχειώδη συσχετισμό του λάθους τονισμου.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Κόβει και τους τόνους ο διορθωτής ? Το ίδιο νηπιαγωγείο βγάλατε ?
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κόβει και τους τόνους ο διορθωτής ? Το ίδιο νηπιαγωγείο βγάλατε ?Όταν κι άμα χρησιμοποιήσεις smartphone θα καταλάβεις. Βέβαια μια αμοιβαδα απέχει πολύ από αυτό, θα θεωρούταν τεράστιο εξελικτικό άλμα...θαύμα της φύσης...και δεν δείχνεις για τέτοιο. Οπότε σταματάω κάπου εδώ να σπαταλάω το χρόνο μου με σένα, γιατι ξέρεις τι λέει ο λαός...μην μπλέκεις σε καυγά με ένα χαζό, θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγάλης εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο.
-
-
Μετα λετε για μενα..
Λοιπον, το αυτοκινητο καθεται εκει που βρισκεται (στην αριστερη), το μηχανακι αν χωραει στο οτι-εχει-μεινει-απο-την-δεξια περναει απο εκει, κ φυσικα δεν ειναι 'προσπεραση απο δεξια' γιατι τα δυο οχηματα βρισκονται σε δυο διαφορετικες λωριδες.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Απορώ με την άνεση που έχουν μερικοί να λένε 'αν στριμωχτεί μόνος του και σκοτωθεί.... πρόβλημά του'. Δεν τους απασχολεί το ότι σκοτώνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος θα είχε σωθεί αν τον διευκόλυναν ? Είναι τόοοσο σίγουροι με μια ματιά στον καθρέπτη του αυτοκινήτου, πως αυτός ο άνθρωπος άξιζε να σκοτωθεί ? Πως αυτός ο άνθρωπος, απλά, δεν έκανε μια στιγμιαία λάθος εκτίμηση γιατί δεν είχε την ανάλογη εμπειρία, δεν είχε υπολογίσει σωστά κ.λπ. ? Στους κακούς οδηγούς αξίζει να σκοτωθούν ? Όλοι αυτοί γεννήθηκαν καλοί οδηγοί ? Και άρα δεν διευκολύνουν, έστω κι αν έχουν την δυνατότητα ? ?Οφειλει να προσπαθησει να γινει καλυτερος οδηγος οπως πολλοι απο μας. Πως? Με πολλους τροπους....ειτε επισκεπτομενος την πιστα, στην αλανα, με δεκαδες ωρες οδηγησης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε ΟΛΕΣ τις συνθηκες, υιοθετοντας σωστες οδηγικες αξιες (πχ οχι ενα χερι εξω απ το παραθυρο και τεμπελικη οδηγηση, οχι κινητα, οχι συνομιλιες, οχι φαγοποτι κλπ κλπ), να μαθει καποιες τεχνικα χαρκτηριστικα του αυτοκινητου (που ειναι οφελιμο το μοτερ του, σχεσεις κιβωτιου για να εχει παντα την καταλληλη σε ολες τις συνθηκες) και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
Μου εχει τυχει σκηνικο να αλλαζει τυπος λωριδα απο μεσαια στην αριστερη ενω εγω ηδη βρισκομουν διπλα του στην αριστερη, να τον αποφευγω στο τσακ γλυφοντας με τον αριστερο μου καθρεπτη το διαζωμα, να τον πλακωνω στις κορνες, να ερχεται διπλα μου προσπαθωντας να με κοιταξει και στο καπακι να πεφτει στον μπροστινο του επειδη δεν κοιταζε το δρομο αλλα ηθελε να δει τη φατσα μου. Ναι εκει ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ και το ευχαριστηθηκα οσο δεν παει
Επισης αν διαβασεις εγκληματολογια ενας δραστης-εγκληματιας κρινεται και απο τη φατσα οποτε ναι αν δω στον καθρεπτη καποια περιεργη και παει γυρευοντας θα τον βαλω σε μπελαδες χωρις να εχω ΚΑΜΙΑ ΤΥΨΗ ειτε φυγει εκτος δρομου, ειτε τουμπαρει, ειτε πεσει ειτε ειτε ....
Απ τη στιγμη που δεν ειναι καποιος δικος μου ανθρωπος δεν δινω την παραμικρη δεκαρα. Να κανει ο,τι εκανα (και κανω ακομα) και γω για να γινω καλυτερο τιμονι. Η οδηγηση ειναι τεχνη και ΔΕΝ ειναι για ολους (οπως τα περισσοτερα πραγματα σ αυτη τη ζωη καλως ή κακως ) -
Μολις πηρα μηνημα απο την κορη μου οτι της πηραν το διπλωμα για 30 μερες!!! ηταν στη διαδρομη Μεγαρα - Αθηνα τι μπορει να εκανε?? (δεν τολμαω να την παρω για λεπτομεριες γιατι θα εχει νευρα!!!) Εχουν βγει παγανια για συγκεκριμενες παραβασεις?? εχει 10 χρονια διπλωμα χωρις τετοιες ιστοριες...
-
Και γράψανε τον πατέρα μου στον περιφερειακό Άνω Λιόσια - Διυλιστήρια για υπερβολική ταχύτητα. Πήγαινε με 90 ενώ το όριο ήταν 60. Αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα.
-
Τι προβλεπει ο ΚΟΚ για την κινηση ποδηλατου σε επαρχιακες οδους, τυπου παλαιας εθνικης?
-
Τελικα στο δακτυλιδι του ΟΤΕ μιλουσε σε κινητο....
θα παει να κλαφτει... στη τροχαια... -
Εύχομαι να μη μασησουν και να μην της το δώσουν. Κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να μάθουμε ότι κάποιες πράξεις που κάνουμε εν γνώση μας κι επανειλημμένα, έχουν συνέπειες!!! Αν έπαιρνε κανένα στο λαιμό της, όντας αφηρημένη μιλώντας στο κινητό, θα προσπαθούσε να κλαφτει και στο δικαστή που θα τη δίκαζε???
-
Μα εχει και blu tooth και δεν καταλαβα γιατι το εκανε... Εγω δεν ευχομαι τιποτα απολυτως αν τα καταφερει καλως... αν οχι παλι καλως δεν ειναι παιδι πλεον, και σιγουρα για μενα ειναι αξιοπιστη οδηγος ομως ολοι κανουμε παραβασεις και ποτε μας πιανουν, και ποτε οχι ,εκεινη 10 χρονια δεν την επιασαν για κατι... μια χαρα σκορ το βρισκω... σε διαφορα κρατη και 150.000 χλμ.
-
Ε ωραία, τώρα θα μάθει να μην μιλάει και στο κινητό, με τον πιο ανώδυνο μάλιστα τρόπο. Θα το πει και στην παρέα της και ίσως να σταματήσουν κι αυτοί ανάλογες συμπεριφορές.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα εχει και blu tooth και δεν καταλαβα γιατι το εκανε... Εγω δεν ευχομαι τιποτα απολυτως αν τα καταφερει καλως... αν οχι παλι καλως δεν ειναι παιδι πλεον, και σιγουρα για μενα ειναι αξιοπιστη οδηγος ομως ολοι κανουμε παραβασεις και ποτε μας πιανουν, και ποτε οχι ,εκεινη 10 χρονια δεν την επιασαν για κατι... μια χαρα σκορ το βρισκω... σε διαφορα κρατη και 150.000 χλμ.Πολύ ορθά ομίλησες.
-
Έγραψε κανείς ότι μιλούσε στο κινητό; Μπορεί να ήταν υπερβολική ταχύτητα.. Πιθανολογώ...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Έγραψε κανείς ότι μιλούσε στο κινητό; Μπορεί να ήταν υπερβολική ταχύτητα.. Πιθανολογώ...από 224.v » 08/04/13 1:48
Τελικα στο δακτυλιδι του ΟΤΕ μιλουσε σε κινητο....
θα παει να κλαφτει... στη τροχαια... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ε ωραία, τώρα θα μάθει να μην μιλάει και στο κινητό, με τον πιο ανώδυνο μάλιστα τρόπο. Θα το πει και στην παρέα της και ίσως να σταματήσουν κι αυτοί ανάλογες συμπεριφορές.Μα δεν το κανει συνηθως, και σε μενα δεν το 'σηκωνει' αν οδηγει με παιρνει μετα οταν φτασει, ισως να εμεινε το μπλε δοντι απο μπαταρια τι να πω... πληρωνεις και μαθαινεις. Η πλακα ειναι οτι του συντροφου της του πηραν πινακιδες διπλωμα εχθες!!! και πινακιδες επισης της κολλητης της τι να πω να επεσε σε παγανιες!!! παντως τριτωσε το γεγονος οποτε μπορουμε ολοι να ησηχασουμε για καποιο διαστημα!!
@ Dodger με Aygo υπερβολικη ταχυτητα δυσκολα να την πιασει σε εθνικη οδο
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τι προβλεπει ο ΚΟΚ για την κινηση ποδηλατου σε επαρχιακες οδους, τυπου παλαιας εθνικης?Είναι νόμιμο απ'όσο ξέρω. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Δες κι εδώ: http://www.podilates.gr/?q=node/8078
Εάν η οδός δεν έχει την πινακίδα 'Οδός ταχείας κυκλοφορίας' ή 'αυτοκινητόδρομος', επιτρέπεται.
-
Να γινω πιο σαφης...To Σαββατο πηγαμε μια βολτα μεχρι την Κορινθο και κατεβαινοντας χρησιμοποιησαμε την παλαια Εθνικη οδο. Σε ολο το μηκος συναντουσα ποδηλατες, εκτος κατοικημενων περιοχων, οι οποιοι ειτε κινουνταν σε δυαδες/τριαδες, καταλαμβανοντας ολο το δρομο, εξαναγκαζοντας να βγεις αντιθετο για να προσπερασεις, ειτε κατα μονας (ουαου) αλλα παλι κινουμενοι στο κεντρο του οδοστρωματος, οποτε παλι επρεπε να βγεις αντιθετο για να προσπερασεις...Τι ισχυει βαση ΚΟΚ για τα παραπανω?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Να γινω πιο σαφης...To Σαββατο πηγαμε μια βολτα μεχρι την Κορινθο και κατεβαινοντας χρησιμοποιησαμε την παλαια Εθνικη οδο. Σε ολο το μηκος συναντουσα ποδηλατες, εκτος κατοικημενων περιοχων, οι οποιοι ειτε κινουνταν σε δυαδες/τριαδες, καταλαμβανοντας ολο το δρομο, εξαναγκαζοντας να βγεις αντιθετο για να προσπερασεις, ειτε κατα μονας (ουαου) αλλα παλι κινουμενοι στο κεντρο του οδοστρωματος, οποτε παλι επρεπε να βγεις αντιθετο για να προσπερασεις...Τι ισχυει βαση ΚΟΚ για τα παραπανω?την ιδια εμπειρια εχω και εγω και σιχτιριζα (στον ιδιο δρομο)
αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι απαγορευεται η κινηση σε στοιχους στην ιδια λωριδα στα 2τροχα οχηματα...
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.