-
ναι, στον 'δρομος χωρις ονομα'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:yahoo:
ναι, στον 'δρομος χωρις ονομα'ωχουουουου,σε βλεπω να πινεις καφε στο Λιτοχωρο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
μωρε, αν καθησουμε και ποτε να μην ερθουν για παραγγελια δε με χαλαει.. παιρνουμε καφε απο το δρομο!
+S...
Το S δεν έχει ποτηροθήκες
-
Αν δεν σας-μας αρέσει, πάμε λίγο πιο πέρα στο Άπολις
-
Το ΤΡ έχει καλύτερη 'θέα' απ΄όσο θυμάμαι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μωρε, αν καθησουμε και ποτε να μην ερθουν για παραγγελια δε με χαλαει.. παιρνουμε καφε απο το δρομο!
+S...
γραψε λαθος!
το S εχει ποτηροθηκες και μαλιστα με ενα σαν ελασμα το οποιο χρησιμοποιειται σαν partitioner.. χωριζει τον ενιαιο χωρο στα 2..
ειναι εκει που βρισκεται το τασακι, το οποιο αφαιρειτα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
+S...
γραψε λαθος!
το S εχει ποτηροθηκες και μαλιστα με ενα σαν ελασμα το οποιο χρησιμοποιειται σαν partitioner.. χωριζει τον ενιαιο χωρο στα 2..
ειναι εκει που βρισκεται το τασακι, το οποιο αφαιρειτα!Δεν αφαιρώ ποτέ το τασάκι
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αν δεν σας-μας αρέσει, πάμε λίγο πιο πέρα στο ΆπολιςΔεν αφήνετε τα πέρα δώθε γιατί ζαλίστηκα. Είπαμε τέρα νόβα (πως στο καλό το λένε) και τέλος.
-
Διάβασα Τάκη,και αισθάνομαι έτοιμος για τη μεγάλη περιπέτεια ανεύρεσης του Τerra Petra...(αν φθάσω ποτέ, χαιρετίστε με!!)
Τώρα βέβαια,δικαίως θα ρωτήσει κάποιος 'μα καλά,εσύ δεν έχεις ξαναπάει?'
'Aσφαλώς' θα απαντούσα,
'και θυμάμαι με ευγενή νοσταλγία τα δείγματα δήθεν ασθενούς φύλου που κυκλοφορούσαν στο κατάστημα εκείνη την ημέρα,αλλά..' θα συνέχιζα,
'ξεχνάς ότι είμαι απροσανατόλιστος,ειδικώς και γενικώς ,και πως η δυνατότητα να είμαι ακριβής σε ραντεβού τείνει προς το μηδέν!'Vi ses i lordag ,μάλλον!!
Υ.Γ να μη ξεχάσω....η προπελίτσα με τις νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση μαμεί!
Δεν με νοιάζει η σχιστοματική τεχνολογία!
Πιέζω τον Σιέλε να αγοράσει S,γιατί θέλω να του κάνω κακό! -
Τρούλης θεός!!!!
Μη φοβάσαι Τρούλη. Θα πάμε παρέα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Τρούλης θεός!!!!
Μη φοβάσαι Τρούλη. Θα πάμε παρέα!
Αυτό είναι ένας ακόμη λόγος να φοβάται.
-
Μαζί μου είναι απολύτως ασφαλής!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μαζί μου είναι απολύτως ασφαλής!Ορκίσου.
-
-
Kι εγώ θέλω κάποιον να με πάει...
Δεν έχω Νάβι... -
ρε απατεωνα κουκε.. τον τσιλη τον εχω κλεισει εγω, ειπαμε!!!
θα φτασουμε σιγουρα! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Kι εγώ θέλω κάποιον να με πάει...
Δεν έχω Νάβι...Νίκο θα προσπαθήσω να σου σχεδιάσω μια διαδρομή στο GoogleMaps: Sonora Desert-Terra Petra...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε απατεωνα κουκε.. τον τσιλη τον εχω κλεισει εγω, ειπαμε!!!
θα φτασουμε σιγουρα!Ο Τρούλης θα έρθει μαζί μου για να δοκιμάσει το νέο x-brace που έβαλα!
-
Αφήστε τα ες και πείτε που είναι τελικά ο καφές? Παμπ το κάνατε.... Άντε γιατί φεύγω σήμερα.
-
Μη βαρά ρε θείοοοο!!!!
Αφού έχει βάλει οδηγίες ο Τάκης ρε γιατρέ. Για σένα, όπως κατεβαίνεις από Εθνική...
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::