-
Ωχ!!!! Καλά που μας το είπες Κώστα!
Κάτσε να σκεφτώ τώρα...
-
Πετρούπολη - terra petra με μεγάλο parking και θέα; Μια ιδέα...
-
Done!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Done!
Και εκει μην ψαχνετε για ...μωμ BMW, θα δείτε τον .... να σας περιμένει χορεύοντας στο πνέυμα των ημερων.
-
Άλλος εγκάθετος κι αυτός!
-
Eίναι 2 μέρες που μου έχουν στείλει αυτό site και έχω πεθάνει στο γέλιο....
-
Μια διεύθυνση για το Terra Petra παρακαλώ;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πετρούπολη - terra petra με μεγάλο parking και θέα; Μια ιδέα...+1
-
Terra Petra στην Πετρούπολη:
**Α. Με δικό μας μέσο. **
-
Ανεβαίνουμε τη λεωφόρο Θηβών προς Ίλιον και στο Λακιώτη στρίβουμε αριστερά στο φανάρι στην Ανδρέα Παπανδρέου η οποία μας πηγαίνει καρφί στο θέατρο Πέτρας.
-
Κατεβαίνουμε τον Κηφισό προς Πειραιά, μετά τις τρεις γέφυρες στρίβουμε δεξιά στην έξοδο προς Ίλιον-Περιστέρι και όλο ευθεία ακολουθούμε την Ανδρέα Παπανδρέου όπως παραπάνω.
3.Συντεταγμένες για Google Earth: 38 02'42.05N, 23 40'22.51E
Β. Με ΜΜΜ.
-
Από Πλατεία Βάθη ή από το σταθμό Αττικής (μετρο-ηλεκτρικός) λεωφορεία 719 Παλατιανή, Α11 & 747 Πετρούπολη μέχρι το τέρμα τους.
-
Από σταθμό μετρό Αγ.Αντωνίου στο Περιστέρι, λεωφορείο 700 Πετρούπολη.
-
-
Λογικά θα είμαι εκεί...
-
Θα δουλεύω....αλλά θα πεταχτώ για λίγο.
-
Κι εγώ λογικά θα ειμαι εκεί παίδες...
-
Γιατί τέτοιες ώρες κύριε kouk; Εμείς που εργαζόμαστε να μη πιούμε καφέ;
-
12?????
Πετρουπολη??????
δεν παιζει.....
Δεν θα χω ξυπνησει ακομα!!!!!!! -
Ο χρήστης barbie έγραψε:
Γιατί τέτοιες ώρες κύριε kouk; Εμείς που εργαζόμαστε να μη πιούμε καφέ;Εχμ!!!...Για να πιούμε τον πρωινό μας καφέ εμείς οι αδειούχοι κυρία Μπάρμπι μας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί τέτοιες ώρες κύριε kouk; Εμείς που εργαζόμαστε να μη πιούμε καφέ;
Εχμ!!!...Για να πιούμε τον πρωινό μας καφέ εμείς οι αδειούχοι κυρία Μπάρμπι μας!
Πολύ καλά τα λες φίλε μου (και για να ησυχάσουμε λιγάκι από τους μη αδειούχους).
-
αλλαγές βλέπω
-
μηπως θελει ο τρουλης να περασω να τον παρω? στον ... δρομο μου ειναι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μηπως θελει ο τρουλης να περασω να τον παρω? στον ... δρομο μου ειναι!Mη το πάθει ο πρόεδρος μόνο .... θα στείλει συνοδεία την ..... Μ-Power Force
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Terra Petra στην Πετρούπολη:**Α. Με δικό μας μέσο. **
-
Ανεβαίνουμε τη λεωφόρο Θηβών προς Ίλιον και στο Λακιώτη στρίβουμε αριστερά στο φανάρι στην Ανδρέα Παπανδρέου η οποία μας πηγαίνει καρφί στο θέατρο Πέτρας.
-
Κατεβαίνουμε τον Κηφισό προς Πειραιά, μετά τις τρεις γέφυρες στρίβουμε δεξιά στην έξοδο προς Ίλιον-Περιστέρι και όλο ευθεία ακολουθούμε την Ανδρέα Παπανδρέου όπως παραπάνω.
3.Συντεταγμένες για Google Earth: 38 02'42.05N, 23 40'22.51E
Β. Με ΜΜΜ.
-
Από Πλατεία Βάθη ή από το σταθμό Αττικής (μετρο-ηλεκτρικός) λεωφορεία 719 Παλατιανή, Α11 & 747 Πετρούπολη μέχρι το τέρμα τους.
-
Από σταθμό μετρό Αγ.Αντωνίου στο Περιστέρι, λεωφορείο 700 Πετρούπολη.
Συμπληρώνω για όσους χρησιμοποιήσουν την αττική οδό:
-
Έξοδος 6-Λεωφόρος Φυλής. Κατευθυνόμαστε προς Ίλιον-Αγίους Αναργύρους, και στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων ακολουθούμε τις πινακίδες προς Ίλιον-Πετρούπολη και θέατρο Πέτρας.
-
Έξοδος 7-Λεωφόρος Δημοκρατίας. Ακριβώς τα ίδια με την έξοδο 6.
(Οι λεωφόροι Φυλής (λεγεται και Χασιάς) και Δημοκρατίας καταλήγουν στην πλατεία Αγ.Αναργύρων. )
Χάρτης στο GoogleMaps, από την πλατεία Αγ.Αναργύρων μέχρι το χώρο στάθμευσης στο Terra Petra
-
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::