-
-
χεχεχεχε...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
αν πάει και ο stubos, έρχομαι.
μήπως ξέρεις ότι δεν πρόκειται να έρθει ο stubos και γι αυτό το λες αυτό?
Δεν ήξερε τίποτα, αλλά αρχίζω να πιστεύω οτι έχει Γαλλική διαίσθηση !!!
Δουλεύω και τα σαββατοκύριακα τελευταία
(θα είναι κι αυτός ο αντιπαθητικός Spit .... ) -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
...Και ποιος σου λέει ότι το άλλο δουλεύει,ε;
Άλλωστε είναι προφανές ότι αλλάζει μπουζί ο άνθρωπος! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Και ποιος σου λέει ότι το άλλο δουλεύει,ε;
Άλλωστε είναι προφανές ότι αλλάζει μπουζί ο άνθρωπος!τι μπουζί ρε? Εδώ ο βλέμμα του δείχνει ότι τα έχει αλλάξει όλα και πάλι δεν δουλεύει τίποτα!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
αν πάει και ο stubos, έρχομαι.
μήπως ξέρεις ότι δεν πρόκειται να έρθει ο stubos και γι αυτό το λες αυτό?
Δεν ήξερε τίποτα, αλλά αρχίζω να πιστεύω οτι έχει Γαλλική διαίσθηση !!!
Δουλεύω και τα σαββατοκύριακα τελευταία
(θα είναι κι αυτός ο αντιπαθητικός Spit .... )αυτό σκέφτομαι ... για αυτόν τον Spit.
όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά κάτι θα με βάλει να φτιάχνω μέσα στην Εθνική. -
Αυτό το Ford υπάρχει χρόνια κοντά στο πατρικό μου στην γενέτειρά μου:
Το ταξίδι με το Audi μου βγήκε ξυνό. Έσπασε η μηχανή. Κομμάτια.
-
όχι ρε γαμώτο...τι έγινε?
-
Αυτο ειναι Ford Zephyr?? Aχαρο αυτοκινητο, παντως στην Ελλαδα λιγα τετοια υπηρχαν. Τα πισω φαναρια δεν ειναι τα αυθεντικα ομως στο συγκεκριμενο.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αυτο ειναι Ford Zephyr?? Aχαρο αυτοκινητο, παντως στην Ελλαδα λιγα τετοια υπηρχαν. Τα πισω φαναρια δεν ειναι τα αυθεντικα ομως στο συγκεκριμενο.Τα πίσω φανάρια είναι από Opel Kadett C
-
πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το http://www.citroenami.tk/
ακόμα και οι εχθροί του ami θα δουν ότι ο άνθρωπος έχει κάνει τρομερή δουλειά.
που τις βρήκε όλες αυτές τις φωτογραφίες -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:sorry: όχι ρε γαμώτο...τι έγινε?Ασε Κώστα, είμαι τόσο σκασμένος που δεν έχω όρεξη ούτε να μιλήσω. Είμαι για άλλη μηχανή τουλάχιστον.... Το είχα πάρει και είχα πάει επάνω στα πάτρια εδάφη και στην επιστροφή στο Σχηματάρι εκεί που πήγαινα χαλαρός κι ωραίος.... σπαράλια όλα. Έφυγαν ολόκληρα κομμάτια από τον κορμό και το κάρτερ, άνοιξε μια τρύπα και βλέπεις μέσα όλα τα εντόσθια. Και πάνω στη φούρια μου έχασα και το δίπλωμα. Το αυτοκίνητο δεν έχει έλθει ακόμη στο συνεργείο, διανυκτέρευσε κάπου στη Θήβα στην οδική βοήθεια κι έτσι δεν έχω κουβεντιάσει ακόμα με τον μάστορα. Αλλά είχε μόνο 1300 χιλιόμετρα από την γενική επισκευή που του είχα κάνει.
-
όταν λες γενική επισκευή ....εννοείς και μηχανή προφανώς?
Τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να φταίει?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
όταν λες γενική επισκευή ....εννοείς και μηχανή προφανώς?Τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να φταίει?
ναι γενική επισκευή μηχανής: πιστόνια, ελατήρια, μπιέλες, μέταλλα, βαλβίδες, οδηγούς, φλάντζες, πλανιάρισμα το καπάκι, τα πάντα. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Θα δω τι θα μου πούμε και στο συνεργείο. Μήπως δεν την είχαν μοντάρει σωστά;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ναι γενική επισκευή μηχανής: πιστόνια, ελατήρια, μπιέλες, μέταλλα, βαλβίδες, οδηγούς, φλάντζες, πλανιάρισμα το καπάκι, τα πάντα. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Θα δω τι θα μου πούμε και στο συνεργείο. Μήπως δεν την είχαν μοντάρει σωστά;
Τεράστια ζημιά για επισκευασμένη μηχανή ...
Αν έχουν πράγματι κάνει λάθος στην συναρμολόγηση, φαντάζεσαι οτι μπορείς να βγάλεις άκρη? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αν έχουν πράγματι κάνει λάθος στην συναρμολόγηση, φαντάζεσαι οτι μπορείς να βγάλεις άκρη?οκ, μην βιαζόμαστε και βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε αλλά πόσες πιθανότητες έχουμε να μην οφείλεται σε λάθος του μηχανικού? Εδώ την επισκεύασε πριν 1300 kms.
από την άλλη δεν είναι και λίγα... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αν έχουν πράγματι κάνει λάθος στην συναρμολόγηση, φαντάζεσαι οτι μπορείς να βγάλεις άκρη?Δεν πιστεύω ότι μπορώ να βγάλω άκρη, δεν είμαι σε θέση να βρω την αιτία μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Το θέμα τώρα είναι να δούμε τι άλλο έχει πειραχτεί. Αλλά μετά θα πρέπει να βάλω άλλη μηχανή που σίγουρα θα χρειάζεται κι αυτή γενική επισκευή. Τον ξαναεμπιστεύομαι να μου την κάνει;
-
Κατ΄αρχήν κουράγιο και ψυχραιμία....
Είπαμε οτι η ενασχόληση με το 'άθλημα', είναι επίπονη και ψυχικά και οικονομικά. Αλλά όταν κάνεις γενική επισκευή στον κινητήρα, το μόνο που δεν περιμένεις μετά, είναι να χρειαστεί να ξαναπληρώσεις για το ίδιο θέμα. Ειδικά για τα χλμ που κάνει ένα 'ιστορικό'....
Τον μηχανικό που έκανε την δουλειά τον ήξερες καιρό, ή σου 'έλαχε' απλώς? Αν τον ξέρεις και σε ξέρει καλά, μπορεί και να βγάλεις άκρη. -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κατ΄αρχήν κουράγιο και ψυχραιμία....
Είπαμε οτι η ενασχόληση με το 'άθλημα', είναι επίπονη και ψυχικά και οικονομικά. Αλλά όταν κάνεις γενική επισκευή στον κινητήρα, το μόνο που δεν περιμένεις μετά, είναι να χρειαστεί να ξαναπληρώσεις για το ίδιο θέμα. Ειδικά για τα χλμ που κάνει ένα 'ιστορικό'....
Τον μηχανικό που έκανε την δουλειά τον ήξερες καιρό, ή σου 'έλαχε' απλώς? Αν τον ξέρεις και σε ξέρει καλά, μπορεί και να βγάλεις άκρη.Οχι, πηγαίνω και το άλλο μου παλιό-αλλά όχι ακόμη κλασσικό- αυτοκίνητο για σέρβις εδώ και 2-3 χρόνια, αλλά παρότι είναι συνοικιακό συνεργείο μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να βρώ συνεργείο γι΄ αυτή τη δουλειά, 2-3 συνεργεία Audi που πήγα δεν αναλάμβαναν... κι έτσι κατέληξα σ'αυτόν που ήταν πρόθυμος να το κάνει, πρόθυμος να εξηγήσει κι από τον τρόπο που μιλάει δείχνει να έχει πάρα πολλές γνώσεις. Με έχει εντυπωσιάσει μερικές φορές με τις εξηγήσεις που δίνει και τις γνώσεις του. Το θέμα βέβαια είναι ότι έχει κι έναν συνεταίρο.. κλασσική περίπτωση μάστορα βαρύ κι αμίλητου που αυτός κυρίως κάνει τη δουλειά.... Τι να πω....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
...Περίεργο... ακούγεται σα να έχει κόψει μπιέλα και σου ξύρισε με τη μπιέλα ότι βρήκε! Το έχω πάθει σε μηχανή, που το κομμάτι της μπιέλας τρύπησε το κάρτερ. Από την άλλη, αν δε σου είχε 'δεσει' σωστά τα πιστόνια μπορεί να συμβεί αυτό (και άνετα μετά από 2000ΚKm κιόλας).
Όταν κάνεις ανακατασκευή πρέπει να κρατήσεις όλες τις παλιές βίδες-ασφαλιστικά ή να βάλεις ΟΛΑ καινούργια (ειδικά εκεί που έχεις θερμικά φορτία και μεγάλες τάσεις) . Τόσο η θερμική συμπεριφορά όσο και η αντοχή των χαλύβων έχει εντελώς διαφοροποιηθεί κατά την πολυετή χρήση σε σχέση με τους αντίστοιχους καινούργιους και μάλιστα οι πρώτες υποψήφιες αστοχίες είναι στους νέους.Ο κινητήρας γυρίζει;
Υπομονή... αν χρειαστείς βοήθεια βάλε μια φωνή, ok;
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#3]