-
Αυτός ο Άλφα το έχει παραξηλώσει με τις διαφημίσεις....
Ειδικά μετά την δεύτερη έξοδο του Raikkonen από τα Pit Stop και ενώ η αγωνία είναι στο φόρτε, ο Αλφα και ο Πουρναράκης μας τύφλωσαν στις διαφημίσεις.
Μα καλά λίγο φιλότιμο δεν έχουν.
Αλλά τι να περιμένω Ελλάδα είναι εδώ.
Όταν τους βάζουν διάφορους περιορισμούς από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο διαμαρτύρονται....
Τώρα σφυρίζουν αδιάκοπα.
Ξέρω κύριοι του Άλφα, αυτά που λέω για σας είναι μπενάκης και βγενάκης...
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο μεγάλο κανάλι του ΑΛΦΑ που σέβεται τον τηλεθεατή.Αλήθεια βρε πουρναράκη, αυτό το 'τιμημένο' το 2ο pit stop του Massa που είναι?????????????????????
-
Ο χρήστης bavaria-munchen έγραψε:
Αυτός ο Άλφα το έχει παραξηλώσει με τις διαφημίσεις....
Ειδικά μετά την δεύτερη έξοδο του Raikkonen από τα Pit Stop και ενώ η αγωνία είναι στο φόρτε, ο Αλφα και ο Πουρναράκης μας τύφλωσαν στις διαφημίσεις.
Μα καλά λίγο φιλότιμο δεν έχουν.
Αλλά τι να περιμένω Ελλάδα είναι εδώ.
Όταν τους βάζουν διάφορους περιορισμούς από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο διαμαρτύρονται....
Τώρα σφυρίζουν αδιάκοπα.
Ξέρω κύριοι του Άλφα, αυτά που λέω για σας είναι μπενάκης και βγενάκης...
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο μεγάλο κανάλι του ΑΛΦΑ που σέβεται τον τηλεθεατή.Αλήθεια βρε πουρναράκη, αυτό το 'τιμημένο' το 2ο pit stop του Massa που είναι?????????????????????
Δεν μας το έδειξε ποτέ ο Βρετανός σκηνοθέτης. Χάσαμε όμως το πρώτο του Αλόνσο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
και γω περιμενα τον Σταθακη πως κ πως σημερα...Έπρεπε να είναι στο συνέδριο γιατί είχε ψηφοφορία. Θα έρθει πιθανότατα στο Ουγγρικό.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
και γω περιμενα τον Σταθακη πως κ πως σημερα...
Έπρεπε να είναι στο συνέδριο γιατί είχε ψηφοφορία. Θα έρθει πιθανότατα στο Ουγγρικό.
μακαρι!!!!!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Έπρεπε να είναι στο συνέδριο γιατί είχε ψηφοφορία. Θα έρθει πιθανότατα στο Ουγγρικό.
Aν τον ρωτήσετε γιατί ως πολιτικός δεν έχει (καταφέρει να) κάνει τίποτα από όλα όσα (σωστά και υπέροχα) πρέσβευε ως δημοσιογράφος από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως, θα ήμουν υπόχρεος. Ακόμα δρόμοι μπουρδέλα, όρια ταχύτητας για ανέκδοτα, αστυνόμευση για τον μπέο (και τον αλογοσκούφη), σηματοδότηση του θανάτου, κυκλοφοριακή αγωγή ουσιαστικά ανύπαρκτη στα σχολεία κλπ. Εκτός από την 'κοινωνική προσφορά του αντ1' με τα δύο ποτήρια που σπάνε στο τσούγκρισμα και χύνεται το κρασί, έχει προσφέρει κάτι άλλο που δεν έχουμε αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια;
Ρωτάω, γιατί εγώ τα καίρια και σημαντικά θέματα από τον Σταθάκη περιμένω να πάρει πρωτοβουλίες να τα διορθώσει. Δεδομένου πως ο επόμενος που θα μπορούσε (λέμε τώρα...) να κάνει κάτι είναι ο... Πολύδωρας. -
Υπαρχει ενα pattern εδω, δεν ειναι μονο ο Σταθακης που δεν εχει καταφερει κατι για τον χωρο απο τον οποιο εγινε γνωστος. Ουτε οι Ιωαννιδης, Φασουλας καταφεραν τιποτα για τον αθλητισμο, ουτε καν υπουργοποιηθηκαν οποτε..
ΥΓ Περι Σταθακη, δεχομαι φυσικα οτι εχει συνδεθει με μια εποχη των τηλεοπτικων μεταδοσεων της F1 (που ηταν λιγοτερο απαιτητικη για ευνοητους λογους) αλλα δεν μπορω να φανταστω τι χρησιμο θα μπορουσε να προσφερει σε μια μεταδοση σημερα περα απο γενικολογα. Μακαρι να διαψευστω.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Aν τον ρωτήσετε γιατί ως πολιτικός δεν έχει (καταφέρει να) κάνει τίποτα από όλα όσα (σωστά και υπέροχα) πρέσβευε ως δημοσιογράφος από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως, θα ήμουν υπόχρεος. Ακόμα δρόμοι μπουρδέλα, όρια ταχύτητας για ανέκδοτα, αστυνόμευση για τον μπέο (και τον αλογοσκούφη), σηματοδότηση του θανάτου, κυκλοφοριακή αγωγή ουσιαστικά ανύπαρκτη στα σχολεία κλπ. Εκτός από την 'κοινωνική προσφορά του αντ1' με τα δύο ποτήρια που σπάνε στο τσούγκρισμα και χύνεται το κρασί, έχει προσφέρει κάτι άλλο που δεν έχουμε αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια;
Ρωτάω, γιατί εγώ τα καίρια και σημαντικά θέματα από τον Σταθάκη περιμένω να πάρει πρωτοβουλίες να τα διορθώσει. Δεδομένου πως ο επόμενος που θα μπορούσε (λέμε τώρα...) να κάνει κάτι είναι ο... Πολύδωρας.Σωστός ο cavallino
Αν τώρα στην απάντηση του ξεκινήσει με τα γνωστά:'θα τα κάνουμε στη νέα τετραετία','πετύχαμε πολλά,μπορούμε περισσότερα' κτλ...
Βάλτε διαφημίσεις... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρωτάω, γιατί εγώ τα καίρια και σημαντικά θέματα από τον Σταθάκη περιμένω να πάρει πρωτοβουλίες να τα διορθώσει.Αν και ξεφευγουμε λιγο, να επισημανω οτι σε μια συνεντευξη του παλαιοτερα ειχε επισημανει ο ιδιος οτι, ακομα και απο τη θεση του βουλευτη, ειναι δυσκολο να αλλαξεις καποια πραγματα γιατι εισαι παλι αντιμετωπος με τη γραφειοκρατεια και τη... δημοκρατια (αν με πιανετε).
Παντως, απ'ο,τι θυμαμαι, επικεντρωθηκε πιο πολυ στο θεμα παιδεια των νεων και την κυκλοφοριακη αγωγη στα σχολεια. Το αν και τι πετυχε εκει δεν το γνωριζω αναλυτικα. Προσωπικα, εχω ακομα λιγη πιστη...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν και ξεφευγουμε λιγο, να επισημανω οτι σε μια συνεντευξη του παλαιοτερα ειχε επισημανει ο ιδιος οτι, ακομα και απο τη θεση του βουλευτη, ειναι δυσκολο να αλλαξεις καποια πραγματα γιατι εισαι παλι αντιμετωπος με τη γραφειοκρατεια και τη... δημοκρατια (αν με πιανετε).
Και απο ποια θεση μπορει να γινει τπτ? Απο του πρωθυπουργου? Απο του προεδρου της δημοκρατιας? Παντως πολυ καλη δικαιολογια...
-
Οταν μια ομαδα παιρνει 14 βαθμους και η αλλη παλι 14 τοτε η διαφορα τι γινεται; Μειωνεται
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν και ξεφευγουμε λιγο, να επισημανω οτι σε μια συνεντευξη του παλαιοτερα ειχε επισημανει ο ιδιος οτι, ακομα και απο τη θεση του βουλευτη, ειναι δυσκολο να αλλαξεις καποια πραγματα γιατι εισαι παλι αντιμετωπος με τη γραφειοκρατεια και τη... δημοκρατια (αν με πιανετε).
Και απο ποια θεση μπορει να γινει τπτ? Απο του πρωθυπουργου? Απο του προεδρου της δημοκρατιας? Παντως πολυ καλη δικαιολογια...
εγω δεν βλεπω προβλημα! Αμα καποιος ομολογει οτι δεν μπορει να κανει κατι, ο κοσμος ισως αποφασισει να βαλει καποιον αλλον στη θεση του που ισως μπορει...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οταν μια ομαδα παιρνει 14 βαθμους και η αλλη παλι 14 τοτε η διαφορα τι γινεται; ΜειωνεταιΚαι όταν έχουμε δεύτερη εκκίνηση τι γίνεται;
Έχουν πρόβλημα αυτοί που δεν είναι ψύχραιμοι. Δηλαδή ο Alonso.
Απορώ γιατί το βάζουν και οδηγεί το κουλάδι. -
Ας αποφασίσει επιτέλους ο ΤΠ τι γένους είναι τα μονοθέσια...στην αρχή ήταν όλα ουδέτερα.Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια το BAR του Villeneuve (ναι,αυτό λίγο έξω από το Μόντρεαλ ).Τώρα βλέποντας ότι δεν πολυταιριάζει το ουδέτερο με τα μονοθέσια,μερικά επιλεκτικά τα έχει κάνει γένους θηλυκού(προφανώς κατάλαβε πόσο αστείο ακούγεται,αν και μερικές φορές το λέει,το Red Bull του Coulthard-δίνει φτερά- ή το Super Auguri του Sato-σούπερ αγγούρι...πως λέμε σούπερ γιαγιά.
Α...και ο επόμενος αγώνας είναι το Ευρωπαϊκό GP.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οταν μια ομαδα παιρνει 14 βαθμους και η αλλη παλι 14 τοτε η διαφορα τι γινεται; Μειωνεται
Και όταν έχουμε δεύτερη εκκίνηση τι γίνεται;
Έχουν πρόβλημα αυτοί που δεν είναι ψύχραιμοι. Δηλαδή ο Alonso.
Απορώ γιατί το βάζουν και οδηγεί το κουλάδι.μπαααα εγω εχω αλλάξει γνώμη
καλά κάνουν και θάβουν τον Αλόνσο.
οταν λένε καλά λόγια για αυτόν τον γρουσουζευουν(Ισπανία, Γαλλία την ημέρα των δοκιμαστικών)γι αυτό ας λένε ο,τι θέλουν καλύτερα
-
-
Το πρόβλημα με τον κ.Σταθάκη είναι ότι μιλάει όλο και περισσότερο σαν εκπρόσωπος του κόμματός του και λιγότερο σαν δημοσιογράφος ή άνθρωπος του χώρου που αγαπάμε. Τον θυμάμαι να προσπαθεί σε κάποια συζήτηση να δικαιολογήσει το νέο Κ.Ο.Κ. και δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα και άκουγα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς, άσχετα με την πολιτική μας τοποθέτηση, είχαμε πολλές ελπίδες όταν κάποιος του χώρου (από τους σχετικούς και αποδεδειγμένα ευαίσθητους, μάλιστα) μπήκε στη Βουλή.
-
Υπάρχουν κάποια νέα σχετικά με εκείνο το διαγωνισμό της ING-Renault που λέγαμε?
-
-
κουλαδι ο Αλονσο!!!!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Έπρεπε να είναι στο συνέδριο γιατί είχε ψηφοφορία......
Προτιμησε τον 'Πολντο' απο τον 'Μικι' ......
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
-
Το πρόβλημα με τον κ.Σταθάκη είναι ότι μιλάει όλο και περισσότερο σαν εκπρόσωπος του κόμματός του και λιγότερο σαν δημοσιογράφος ή άνθρωπος του χώρου που αγαπάμε. Τον θυμάμαι να προσπαθεί σε κάποια συζήτηση να δικαιολογήσει το νέο Κ.Ο.Κ. και δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα και άκουγα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς, άσχετα με την πολιτική μας τοποθέτηση, είχαμε πολλές ελπίδες όταν κάποιος του χώρου (από τους σχετικούς και αποδεδειγμένα ευαίσθητους, μάλιστα) μπήκε στη Βουλή.
-
Υπάρχουν κάποια νέα σχετικά με εκείνο το διαγωνισμό της ING-Renault που λέγαμε?
Nai to ftiaxno!
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μονο απο τη θεση του Αλογοσκουφη,μιας και εχει και το μαχαιρι και το πεπονι. Υπαρχει καποια αποφαση της πολιτειας που να μη χρειαζεται χρημα για να υλοποιηθει;
Οι αλλοι ολοι εχουν μονο δικιο,τιποτε αλλο. -
Τα καλά να λέγονται.
Πολύ ωραίο το ρεπορτάζ από τις εγκαταστάσεις της Red Bull.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)