-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
...
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ (με την καλυτερη των εννιων) ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΙΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΗΣΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΔΙΚΩΣ !
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ....................ΑΜΦΙΒΟΛΕΣΔεν θέλω να φανώ γραφικός ή τυπολάτρης ή.. ή..., αλλά (εφ'οσων μιλάμε για το gtcc)
α) δεν πρόκειται για ντριφτάδες, και
β) η συμμετοχή τους δεν ήταν αμφίβολη)
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Nikos Bugs ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ,( ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ) , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ .
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ , ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .Υ.Γ. ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ PC ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ , ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟ .ΣΟΡΙ .
-
οκ, αλιμονο, δεν πειράζει.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοούσα ότι πρέπει να χαρακτηριστούν 'οδηγοί αγώνων'. Απλά επειδή δεν είναι ντραφτάδες, γι'αυτο το διευκρίνησα (ξέρω ότι αρκετοί, όλα αυτά τα events-'αγώνες' τα αποκαλούν drift, και γι'αυτο είπα στο προηγούμενό μου ποστ ότι δεν θέλω να φανώ γραφικός ή 'τυπολάτρης').
Πάντως για να γυρίσουμε περισσότερο στην ουσία, πιστεύετε κ. Χρήστο ότι τα Μέγαρα είναι κατάλληλη πίστα για αγώνα (ή θα την χαρακτηρίζατε ok') ? (ασχέτως με το τι έχει γίνει μέχρι τώρα ή το τι πρέπει να γίνει και λοιπές ιστορίες για αγρίους που έχουν συζητηθεί πολλές φορές αλλά κανένεας δεν έχει τρομάξει)
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ....ΤΥΜΠΑΚΙ ,ΤΡΙΠΟΛΗ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ , ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ .... ΜΠΡΑΝΤΣ ΧΑΤΣ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ , ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ .
-
ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
τΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΜΑΣ
dimos
-
Ο καιρός στάθηκε αρωγός, και παρά τη συννεφιά, η βροχή ευτυχώς δεν ήρθε ποτέ! Μελανό σημείο του αγώνα ήταν οι λίγες συμμετοχές και ειδικά στην κατηγορία S3 (Racing 250) που δεν έγινε λόγω μη συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού. Αυτό ήταν αποτέλεσμα των συνεχών αγώνων και παράλληλων διοργανώσεων, που σίγουρα έχουν κουράσει και εξαντλήσει οικονομικά τους αγωνιζόμενους. Και για αυτό το λόγο η ΕΛΠΑ αποφάσισε να δώσει επιπλέον κίνητρα και οικονομικές ελαφρύνσεις στους αναβάτες, με τη δυνατότητα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορίες για όσους το επιθυμούν. Το βασικότερο όμως είναι η θέσπιση του Μεγάλου Τελικού με πριμ στους 10 πρώτους αναβάτες! (300, 200, 100, 70, 50, 40, 30, 20, 10, 5 Ευρώ).
ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο καιρός στάθηκε αρωγός, και παρά τη συννεφιά, η βροχή ευτυχώς δεν ήρθε ποτέ! Μελανό σημείο του αγώνα ήταν οι λίγες συμμετοχές και ειδικά στην κατηγορία S3 (Racing 250) που δεν έγινε λόγω μη συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού. Αυτό ήταν αποτέλεσμα των συνεχών αγώνων και παράλληλων διοργανώσεων, που σίγουρα έχουν κουράσει και εξαντλήσει οικονομικά τους αγωνιζόμενους. Και για αυτό το λόγο η ΕΛΠΑ αποφάσισε να δώσει επιπλέον κίνητρα και οικονομικές ελαφρύνσεις στους αναβάτες, με τη δυνατότητα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορίες για όσους το επιθυμούν. Το βασικότερο όμως είναι η θέσπιση του Μεγάλου Τελικού με πριμ στους 10 πρώτους αναβάτες! (300, 200, 100, 70, 50, 40, 30, 20, 10, 5 Ευρώ).ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ?
Κουιζ:
Οι αυτοκινηταδες:
A) Ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου?
Β) Εχουν κατουρισει στο πηγαδι?
Γ) Κατι δεν κανουν καλα?
Δ) Ολα τα παραπανω?Ο νικητης κερδισει χρυσουν ορολογιο-quarzt
Με τις υγειες μας -
Προσωρινη αναβολη Η για φετος τελος ?!!?
Καλα ολα αυτα που λετε Μηπως γινεται επειδη φτιαχνεται η πιστα στο σχηματαρι ??μηπως καποιος ενοχληθηκε .. με αυτη ?? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ (με την καλυτερη των εννιων) ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΙΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΗΣΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΔΙΚΩΣ !
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ....................ΑΜΦΙΒΟΛΕΣΣυνονόματε, εσύ τουλάχιστον δεν πρέπει να συμμετέχεις στην κλασική νεοελληνική αντιμετώπιση του 'όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω'...
Όσοι συμμετέχουν στο GTCC (και στο F2F παλαιότερα) δεν είναι 'ντριφτάδες'... μάλλον αθεράπευτοι 'πιστάδες' είναι και αρκετοί από αυτούς είναι πολύ καλοί οδηγοί.
Μπορεί να μην είναι 'οδηγοί αγώνων' όπως λες (όπως φυσικά δεν είναι ΟΔΗΓΟΙ αγώνων και πολλοί από αυτούς που εσύ τους αποδίδεις αυτή την ιδιότητα) αλλά θα μπορούσαν να βάλουν τα γυαλιά σε αρκετούς 'οδηγούς αγώνων'.
Όσο για τους Πραγματικούς 'ντριφτάδες' όπως τους βλέπουμε σε σχετικούς αγώνες στο εξωτερικό (και ο όρος δεν είναι υποτιμητικός) προσωπικά θαυμάζω τον απόλυτο έλεγχο που έχουν στο όχημά τους έστω και αν δεν με συγκινεί καθόλου αυτή η μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.Στο ψητό τώρα... φυσικά και το σκεφτόμαστε πως να μετακινηθούμε με το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Τροχαία με εργαλείο τον νέο ΚΟΚ... όπως λογικά θα το σκέφτονται και οι 'οδηγοί αγώνων' (με ή χωρίς τρέϊλερ) αφού και για τη δική τους γούνα έχει νέα ράματα η ΕΛΑΣ...
Το δια ταύτα: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ?? -
Εκκλησία VS. «Δαιμονίας», σημειώσατε Χ (για την ώρα λέω εγώ...)
Και για να μη ξεχνιόμαστε... «δεν θα με αξιώσει ο Καλός Θεούλης να φτάσω τα 75? Τότε θα πάρω το αίμα της γενιάς μου πίσω και όχι μόνο της δικής μου γενιάς... »
Φιλικά
Speedy -
Από την πρώτη φορά που μπήκα στην πίστα με αυτοκίνητο διαπίστωσα την άσχημη κατάσταση της πίστας και ακόμα ως θεατής την έλειψη υποδομών. Τόσα χρόνια η κατάσταση παραμένει η ίδια. Όλοι εσεις που ασχολήστε με τον χώρο τί έχετε κάνει; Πώς έχετε αντιδράσει για αυτήν την συγκεκριμένη κατάσταση; Το οτί η τροχαία απογόρευσε τον αγώνα τώρα είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό δυστυχώς. Ίσως τώρα να ήταν η πίστα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ίσως....
-
Υπενθυμίζω πως η πίστα ανήκει στον Αναστασιάδη, όχι στους 4Τ ή στον ALMAN...
Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρος πως τυχόν εκκρεμότητες με την άδεια από το κράτος θα έχουν να κάνουν με πχ. τουαλέτες, κερκίδες, πάρκινγκ κτλ., άντε και το διαθέσιμο χώρο στα πάντοκ, παρά με κερμπ, ποιότητα ασφάλτου, αμμοπαγίδες. Πολύ απλά, δε θεωρώ πως υπάρχει κάποιος δημόσιος υπάλληλος που να κατέχει από τα δεύτερα. Οχι πως τα πρώτα δεν είναι σημαντικά, αλλά τόση ώρα μιλάμε για τα δεύτερα.
Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με τον καινούργιο νόμο για τα αυτοκινητοδρόμια (υπάρχει ? ισχύει ?)... Λέτε να βγάλανε νόμο με βάση τον οποίο όλα τα υπάρχοντα αυτοκινητοδρόμια είναι ακατάλληλα ? (υπάρχει σχετική συζήτηση στο 'Περί αυτοκίνησης' νομίζω).
Οπως και να έχει ... ήτανε στραβό το κλίμα, το 'φαγε και ο γάιδαρος... Πίκρα
-
[quote='nass']Υπενθυμίζω πως η πίστα ανήκει στον Αναστασιάδη, όχι στους 4Τ ή στον ALMAN...
Aκομα???????
-
Ελεησον!!!
-
Ελεησον!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπενθυμίζω πως η πίστα ανήκει στον Αναστασιάδη, όχι στους 4Τ ή στον ALMAN...Και τι σημασια να εχει αυτο; Απο τη στιγμη που μιλαμε για διοργανωση πρωταθληματος η αρχη του σπορ οφειλει να φροντισει ειτε η πιστα να συμμορφωθει, ειτε εγκαιρα να αλλαξει το προγραμμα στελνωντας τους αγωνες σε πιστα που εχει τα απαραιτητα χαρτια (εδω υπαρχει ενα ερωτημα αν υπαρχει τετοια πιστα γενικα). Τελευταια στιγμη αναβολη η οποια μαλιστα ανακοινωνεται απο την λεσχη (αν ειναι δυνατον!!) πως να δικαιολογηθει; Που ειναι η ΕΘΕΑ να επικοινωνησει τι θα γινει με το πρωταθλημα ΤΗΣ;
Ετσι οπως εξελισονται τα πραγματα αναρωτιεται κανεις τι ακριβως εχει πετυχει αυτη η αρχη του σπορ μετα απο τοσα χρονια. Το θεμα με τα τρειλερ δεν το ελυσε, το θεμα με τις αδειοδοτησεις των πιστων δεν το ελυσε, σε επιπεδο ασφαλειας ειναι εξαιρετικα συζητησιμο το τι πετυχε, σε επιπεδο προβολης απετυχε παταγωδως, σε επιπεδο υποδομης κλαφτα, σε οργανωτικο επιπεδο τα πραγματα παραμενουν οπως ηταν, σε επιπεδο εμπορικοτητας απετυχε μεχρι και στο Ακροπολις.
Αληθεια οταν κανει απολογισμο αυτος ο ανθρωπος τι λεει για να παρηγορηθει;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Υπενθυμίζω πως η πίστα ανήκει στον Αναστασιάδη, όχι στους 4Τ ή στον ALMAN...
Και τι σημασια να εχει αυτο; Απο τη στιγμη που μιλαμε για διοργανωση πρωταθληματος η αρχη του σπορ οφειλει να φροντισει ειτε η πιστα να συμμορφωθει, ειτε εγκαιρα να αλλαξει το προγραμμα στελνωντας τους αγωνες σε πιστα που εχει τα απαραιτητα χαρτια (εδω υπαρχει ενα ερωτημα αν υπαρχει τετοια πιστα γενικα). Τελευταια στιγμη αναβολη η οποια μαλιστα ανακοινωνεται απο την λεσχη (αν ειναι δυνατον!!) πως να δικαιολογηθει; Που ειναι η ΕΘΕΑ να επικοινωνησει τι θα γινει με το πρωταθλημα ΤΗΣ;
Ετσι οπως εξελισονται τα πραγματα αναρωτιεται κανεις τι ακριβως εχει πετυχει αυτη η αρχη του σπορ μετα απο τοσα χρονια. Το θεμα με τα τρειλερ δεν το ελυσε, το θεμα με τις αδειοδοτησεις των πιστων δεν το ελυσε, σε επιπεδο ασφαλειας ειναι εξαιρετικα συζητησιμο το τι πετυχε, σε επιπεδο προβολης απετυχε παταγωδως, σε επιπεδο υποδομης κλαφτα, σε οργανωτικο επιπεδο τα πραγματα παραμενουν οπως ηταν, σε επιπεδο εμπορικοτητας απετυχε μεχρι και στο Ακροπολις. Αληθεια οταν κανει απολογισμο αυτος ο ανθρωπος τι λεει για να παρηγορηθει;
.....ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ), ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ POST ΣΟΥ, Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ '' Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ'' , ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ...
''....ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ !!!! ''....ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Κακως ειχες καταταξει τοτε, το γεγονος οτι καποιος λεει ενα 'μπραβο' σε κατι που θεωρει σωστο και ενα 'κακως' οταν κατι δεν του αρεσει δεν τον δενει στη μια ή στην αλλη πλευρα. Για την ακριβεια οι περισσοτεροι απο εμας που απλα βλεπουμε αγωνες δεν εχουμε κανενα λογο να ειμαστε με την μια ή την αλλη πλευρα. Απλα διεκδικουμε το δικαιωμα να βλεπουμε καλυτερους αγωνες ή τελοσπαντων (οπως εχουν φτασει τα πραγματα) να βλεπουμε αγωνες γενικα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και τι σημασια να εχει αυτο; Απο τη στιγμη που μιλαμε για διοργανωση πρωταθληματος η αρχη του σπορ οφειλει να φροντισει ειτε η πιστα να συμμορφωθει, ειτε εγκαιρα να αλλαξει το προγραμμα στελνωντας τους αγωνες σε πιστα που εχει τα απαραιτητα χαρτια (εδω υπαρχει ενα ερωτημα αν υπαρχει τετοια πιστα γενικα). Τελευταια στιγμη αναβολη η οποια μαλιστα ανακοινωνεται απο την λεσχη (αν ειναι δυνατον!!) πως να δικαιολογηθει; Που ειναι η ΕΘΕΑ να επικοινωνησει τι θα γινει με το πρωταθλημα ΤΗΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΟΕΟ .... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ .....ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ........
Ετσι οπως εξελισονται τα πραγματα αναρωτιεται κανεις τι ακριβως εχει πετυχει αυτη η αρχη του σπορ μετα απο τοσα χρονια. Το θεμα με τα τρειλερ δεν το ελυσε, το θεμα με τις αδειοδοτησεις των πιστων δεν το ελυσε, σε επιπεδο ασφαλειας ειναι εξαιρετικα συζητησιμο το τι πετυχε, σε επιπεδο προβολης απετυχε παταγωδως, σε επιπεδο υποδομης κλαφτα, σε οργανωτικο επιπεδο τα πραγματα παραμενουν οπως ηταν,(ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ) σε επιπεδο εμπορικοτητας απετυχε μεχρι και στο Ακροπολις.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ .......... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ
[color=blue έγραψε:
.....ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ), ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ POST ΣΟΥ, Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ '' Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ'' , ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ...
''....ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ !!!! ''....ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ[/color:2kjnazj7]ΠΟΥΣΕ ΜΑΚΗΗΗ ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ , ΑΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ........... ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΣΟΥ ...........
-
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007