-
Νομίζω το παρατραβήξατε
(Moderator nass)
-
Νομίζω το παρατραβήξατε
(Moderator nass)
-
Νομιζω το παρατραβηξατε [brillis]
-
τι εγινε εδω ρε παιδια ..??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
τι εγινε εδω ρε παιδια ..??Μάλλον το παρατραβήξανε!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η Parta Fata παρουσιάζει:
ΤΟ DVD ΤΟΥ roadrunner αφιερωμενο εξαιρετικα στους **διοργανωτες ** του παρτυ των γιδιων , με σφυριγματακια και για σου ΜΗΤΣΟ με κολπα σου
....ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΜΗΤΣΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ !!!!
.....ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ.
.........ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕ !!!!...ΚΑΤΙ ΑΠΟ .......ΝΤΙΜΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Καλημέρα ΘΩΜΑ! (άπιστε)
...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΘΩΜΑΣ........, Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΝΤΕ !!!
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ??
...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ............ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.......!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ .........
.........ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ .........
.........ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΟι Ζωντοχήρες τι κάνουν?
-
.........ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ.
.........**ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕ **!!!!...ΚΑΤΙ ΑΠΟ .......ΝΤΙΜΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕ ?..... ΚΑΛΑ ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ?
ΤΟ ΝΤΕΜΗΣ ? ΠΩΣ Τ'ΑΚΟΥΣ ?
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ DVD TOY ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ..
Αλλη μια χρονια , στον πατο ... κι αλλος για Κυπρο τραβηξε , κι αλλος για Ιταλια , κι οι υπολοιποι οδηγοι -και όχι μόνο -, τραβανε ......
ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ , ΠΟΥΛΑΚΙ , ΕΒΡΙ ΜΠΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ..... -
ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕ ?..... ΚΑΛΑ ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ?
...ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ????
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ !!!
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ DVD TOY ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣ.
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.
ΒΡΗΚΑ ΦΘΗΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ ΣΑΡΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ.
ΠΗΓΑΜΕ 17 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ [ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,1 1/2 ΠΑΡΑΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ]
ΔΗΛΩΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ.
ΟΠΩΣ
΄΄ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ. ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ.ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΜΕ.
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ΄΄
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄΄
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.
ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΩ.
ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΕΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΩ.Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑPR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Προς το rally.gr.
Στην είδηση για τον αγώνα ταχύτητος της Ρόδου έχετε στην κεντρική σας σελίδα τη φωτογραφία του Σταμάτη Κατσίμη με το Honda του.
Ξέρετε αυτό το Honda που δεν έπρεπε να τρέχει γιατί ... .
Βγάλτε το και βάλτε κανέναν άλλο γρήγορο της κατηγορίας. -
[17/10/2007]
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Επιστροφή στη Ρόδο!
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται μετά από ένα διάλειμμα μεγάλης διάρκειας και τα φώτα στρέφονται στο νησί των Ιπποτών, που θα φιλοξενήσει τον 3ο και 4ο γύρο του θεσμού, **με το ενδιαφέρον να έχει εκτοξευτεί στα ύψη. **
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ........ ΤΟ timing ΟΜΩΣ ...............
ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2007 , ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ,( ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Η ΑΧΥΡΟΜΠΑΛΕΣ Η ΚΟΡΙΝΕΣ ) ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΓΧΡΩΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ .
ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ?
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΡΟΔΙΤΕΣ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΩΔΙΑ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ , ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ?
Η ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ( ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ,Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ VIDEO , OYTE ΦΩΤΟ ΔEN EXOYN ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ )ΑΠ' ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ , ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΜΗΝΙΤΕΣ , ΣΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ .........ΟΣΟ Η ΕΘΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ , ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ..........
ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ...ΠΟΙΑ ΦΩΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ , ΣΤΡΕΦΟΝΤΕ ............?
ΟΥΤΕ Η ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
**ΟΣΟ Η ΕΘΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ **,
....ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ωραια περασα(με)...
ονειρο η Ροδος (20/10 οι τουριστες με τα μαγιω τους στις πισινες του ξενοδοχειου και εμεις με τις φορμες σαν τους εξωγηινους), διχως την πολυκοσμια του καλοκαιριου αλλα με οση ζεστη χρειαζοταν. Προσωπικα ξετρελαθηκα απο την πιστα (σαν χαραξη) και ενιωθα σαν τον Stig στο αεροδρομιο του Top Gear αλλα η περιγραφη του Clarkson θα ηταν 'What a rubbish driver'
Παει και αυτο. Ευτυχως που το Blue Star φοραγε ohlins και δεν κουνηθηκαμε και τοσο οσο φοβομασταν. Θελω να πω πολλα ευχαριστω στους...αντιπαλους μου (Δουμουλιακας, Παυλιδης) για την παρεα/φιλοξενια τους, αλλα και στον Λεωνιδα Λεοντοπουλο που παρολο που ειναι...slick and tired μετα απο 19 χρονια αγωνων παραμενει προσιτος και ευχαριστος στην συζητηση. Οσο για τον Χοχολη τι να πω...οδηγος, μηχανικος και ολα αυτα απο θεσσαλονικη ακουραστα επι ποσα χρονια. Αρχοντας. Γενικα ηταν μια υπεροχη (αν και την Παρασκευη τα χρειαστηκα απο μια σκισμενη εξωτερικη φουσκα) και ακρως επιμορφωτικη για μενα τον 'νεοπα' εξορμηση.
ΥΓ1: Αντωνη μου, σορρυ που δεν πηγαμε μπουζουκια αλλα εχουμε και να (παρα)μορφωσουμε κοσμο. Θα ρεφαρουμε τα Χριστουγεννα (να μου αφησεις κανενα ψιλο ομως μπας και γινει ποτε το 106 μου απο ΙΧ πραγματικο αγωνιστικο)
ΥΓ2: ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! -
Χμμμμμμμ
πολυ καλη η ροδοςγια αλλη μια φορα
ισως με βοηθα το πνευμα των ιπποτων που με σπρωχνει παντα για νικη χαχχαχαχα
παντως εκτος απο μερικες παρατηπειεσ στον αγωνα ολα καλα πηγανε αν και περιμενα και απο αλλουσ λιγο καλυτερα .δεν πειραζει
johanndelta εμεισ ευχαριστουμε που μπορεσεσ και αντεξες μαζι μας χαχαχαχα
αφου δεν μπορουμε να εχουμε στην ελλαδα μια σωστη πιστα τοτε ασ τρεχουμε στα αεροδρομια απο το τιποτα καλο ειναι και το αεροδρομιο
Παντως ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους βοηθησαν την προσπαθεια μας
αντε και στα μεγαρα με πιο πολλες συμμετοχες -
χμμ
και κατι ακομα
δεν ειδα να χτυπανε κουδουνια
μπηκαμε λετε στο μαντρι?
αλλα τα γιδια ειναι ελευθερης βοσκης -
ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα!
-
rise and shine boys (and girls)
Ο αγώνας 17 + 18 Νοεμβρίου στα Μέγαρα θα γίνει ?? οεο
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007