-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=5362Έλεος! ποιός θα πάρει αυτό το πράγμα με 30 χιλιάρικα?
απαπαπα...έχασα το φως μου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=5362
Έλεος! ποιός θα πάρει αυτό το πράγμα με 30 χιλιάρικα?
Αυτός που θα θέλει να περνάει από πάνω αυτόν που θα πάρει Tiguan με 30 χιλιάρικα
σωστο, απλα οι πιθανοτητες να συναντησεις αυτο το πραγμα στο δρομο (και να εχει προθεση να σε περασει κιολας) ειναι οσες εχεις να σου πεσει μετεωριτης στο κεφαλι....
-
Αυτός που θα θέλει να περνάει από πάνω αυτόν που θα πάρει Tiguan με 30 χιλιάρικα
Σόρι αλλά επιτρέπεται η ειρωνεία;
(lkar το ανάγνωσμα...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(lkar το ανάγνωσμα...)
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Το... πράμα αυτό είναι ένα ψηλωμένο Leon FR με τετρακίνηση, έστω και Haldex. Λες να έχει τύχη μπροστά του οποιοδήποτε SUV των 30 χιλιάδων το πετύχει στο δρόμο?
Το αν θα πουλήσει είναι άλλο θέμα, κι εγώ πανάσχημο το βρίσκω.
-
τί σχέση έχει το Tiguan εδώ;;; /off topic
Επί του /off topic, κάτσε να βρεθεί αγοραστής πρώτα
-
(lkar το ανάγνωσμα...)
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Το... πράμα αυτό είναι ένα ψηλωμένο Leon FR με τετρακίνηση, έστω και Haldex. Λες να έχει τύχη μπροστά του οποιοδήποτε SUV των 30 χιλιάδων το πετύχει στο δρόμο?
Το αν θα πουλήσει είναι άλλο θέμα, κι εγώ πανάσχημο το βρίσκω.
το tiguan δηλαδη δε θα εχει τυχη απεναντι του??
-
Δηλαδή είμαι ο μόνος που διακρίνω κάποια θετικα στοιχεία;
Εντάξει κι εγώ οταν το πρωτοείδα μου φάνηκε λιγάκι έκτρωμα
Αλλά: Φαντάζει ώς ένα πάρα πολύ καλό οικογενειακό.
Πολύ καλοί χώροι για 5 & αποσκευές,
Πολυμορφικές ιδιότητες,
πολύ καλός κινητήρας (αν ο πατέρας θέλει το κάτι παραπάνω),
κάποιες εκτός δρόμου δυνατότητες + ασφάλεια λόγω τετρακίνησης, + δυνατότητες στο χιόνι
Βασικό για μένα οι άβαφοι προφυλακτήρες
...κι όλα αυτά με 30Κ αν αληθεύουν οι φήμες.
Επίσης 'λένε' οτι θα είναι στάνταρ και το σύστημα πολυμέσων στην οροφήΌλα τα παραπάνω δεν αρκούν για να παρακάμψει κάποιος την (υποκειμενικό αυτό) οχι και τόσο καλή εμφάνιση;
Υ.Γ. στο γκριζάκι είναι σαφώς καλύτερο -
http://www.channel4.com/4car/rt/seat/al ... ack/2142/2
http://www.dailymotion.com/video/x2x1bq ... track_auto
Manufacturer's Warranty 3 year(s)
Mας δουλεύουν στο Ελλαδιστάν ή μου φαίνεται; -
Ελατε τωρα,crossover αρπαχτη της πλακας ειναι
Μεχρι εκει την αφηνουν τη Seat...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ελατε τωρα,crossover αρπαχτη της πλακας ειναιΜεχρι εκει την αφηνουν τη Seat...
Λάθος.
Αρπαχτή θα ΗΤΑΝ αν ήταν προορισμένο να πουλήσει. Και, φυσικά, δεν θα πουλήσει τιποτα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν έχει μερικά καταπληκτικά στοιχεία σαν αυτοκίνητο, εφόσον κανείς προσπεράσει την ασχήμια του και μπει μέσα να το οδηγήσει. Η δε τιμή, απλώς δεν παίζεται. -
Αρπαχτη με την εννοια οτι δε προοριζεται να πληρωσει καποια θεση στο portfolio της εταιρειας,παρα να εκμεταλλευετει το ρευμα των SUV για να πουλησει,ευκαιριακα, Altea με αλλο περιτυλιγμα.
Η σοβαρη προσπαθεια μια εταιρειας θα προυποθετε να αναπτυξει η και να εξελιξει ενα διαφορετικο αμαξωμα,βελτιωμενα μηχανικα μερη,εξελιγμενη 4κινηση και ενα σχεδιαστικο twist για κερασακι.
Αντ΄αυτου η Seat τι κανει:Λεει 'εχω 5-6 καταπληκτικα στοιχεια,οπως λες κι εσυ στα χερια μου:κινητηρας,πλαισιο κτλ.Ομως σαν Altea,δεν μου πουλανε.Ας ανακατεψω την τραπουλα μπας και μου πουλησουν'.Και φυσικα το ολο πακετο επικουρειται απο την επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη που μπορει να εφαρμοσει.Αυτο βεβαια δεν εγγυαται επιτυχια.Υπαρχει και αρρνητικο προηγουμενο με τη Renault.
Ομως συνολικα εγω βλεπω με θετικο ματι την κινηση αυτη,Ειναι το 3ο μοντελο που βασιζεται στο ιδιο consept,που δειχνει οτι εκει στη Seat το παλευουν οπως μπορουν,ή μαλλον οσο τους επιτρεπεται.
-
Αν το καλοσκεφτείτε ποιος ευρωπαίος κατασκευαστής εξέλιξε ενα νεο SUV;
(Αν εξεραίσουμε τα πολυτελή, νομίζω μόνο η BMW με το X3)
Η PSA ψώνισε απο Ιαπωνία, η ΟΠΕΛ απο Κορέα, η Ford παλεύει ακόμη μ'αυτη την 'αμερικανιά' το Maveric.
H Φιατ πήρε έτοιμο απο τη Suzuki.
Ρενό, alfa Romeo, skoda προηγήθηκαν της Seat και εμπλούτισαν τη γκάμα τους με κάποιες λύσεις ανάγκης, χωρίς να είναι άσχημα αυτοκίνητα, εκτός ίσως απο το ρενό που υπολοιπόταν σε δύναμη -
Opel GM πλατφόρμα
VW Tiguan -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Opel GM πλατφόρμα
VW TiguanΑναφερόμουν στις υπάρχουσες κατασκευές
-
Τη διάθεση του νέου Altea Freetrack στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Seat. To πρώτο SUV της ισπανικής εταιρείας θα διατίθεται, στο κοινό, σε μία πλούσια εξοπλισμένη έκδοση τόσο με τον 2λιτρο TFSI των 200 ίππων όσο και με τον ίδιας χωρητικότητας πετρελαιοκινητήρα.
Ειδικότερα ο εξοπλισμός του μοντέλου περιλαμβάνει ABS, σύστημα ευστάθειας ESP, σύστημα αντισπιναρίσματος TCS, αερόσακο οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους οροφής, αισθητήρα πίεσης ελαστικών, αισθητήρες βροχής για τους υαλοκαθαριστήρες, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρα παρκαρίσματος πίσω, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, φιμέ κρύσταλλα παραθύρων, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, καθίσματα τύπου μπάκετ, ραδιο-cd με mp3 player και 8 ηχεία, σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών που περιλαμβάνει οθόνη TFT 7 ιντσών και είσοδο σύνδεσης RCA, υπολογιστή ταξιδιού, cruise control, λειτουργία περιμετρικού φωτισμού Coming home, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.Όπως προαναφέραμε η τιμή του μοντέλου ανέρχεται στα 29.900 ευρώ, ενώ η τιμή της πετρελαιοκίνητης έκδοσης στα 32.500 ευρώ
29900,00 με υπερπλήρη εξοπλισμό...
Δεν είναι κι άσχημα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τη διάθεση του νέου Altea Freetrack στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Seat. To πρώτο SUV της ισπανικής εταιρείας θα διατίθεται, στο κοινό, σε μία πλούσια εξοπλισμένη έκδοση τόσο με τον 2λιτρο TFSI των 200 ίππων όσο και με τον ίδιας χωρητικότητας πετρελαιοκινητήρα.
Ειδικότερα ο εξοπλισμός του μοντέλου περιλαμβάνει ABS, σύστημα ευστάθειας ESP, σύστημα αντισπιναρίσματος TCS, αερόσακο οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους οροφής, αισθητήρα πίεσης ελαστικών, αισθητήρες βροχής για τους υαλοκαθαριστήρες, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρα παρκαρίσματος πίσω, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, φιμέ κρύσταλλα παραθύρων, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, καθίσματα τύπου μπάκετ, ραδιο-cd με mp3 player και 8 ηχεία, σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών που περιλαμβάνει οθόνη TFT 7 ιντσών και είσοδο σύνδεσης RCA, υπολογιστή ταξιδιού, cruise control, λειτουργία περιμετρικού φωτισμού Coming home, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.Όπως προαναφέραμε η τιμή του μοντέλου ανέρχεται στα 29.900 ευρώ, ενώ η τιμή της πετρελαιοκίνητης έκδοσης στα 32.500 ευρώ
29900,00 με υπερπλήρη εξοπλισμό...
Δεν είναι κι άσχημαΤο Φρίτρακ είναι άσχημο!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τ
Δεν είναι κι άσχημαΤο Φρίτρακ είναι άσχημο!
απο μέσα όμως δεν το βλέπεις...
-
Το Φρίτρακ είναι άσχημο!
Ενω το Tiguan...
-
To Tiguan αγαπητε Omikrone μην το βαζεις στο στομα σου οταν πας να κανεις συγκριση με το Freetrack.
To Tiguan φανταζει ως εμπνευσμενο δημιουργημα του Pininfarina, μπροστα στην μαλατσια της Seat...
H τιμη του Freetrack μου ακουγεται παντως αρκετα κακη, δεδομενου του Tiguan.
-
O Corsair ειναι ασχημος!
Seat Altea Freetrack 2007