-
Εννοω οτι βλεποντας την ολη κατασταση στην ομαδα τον εχει παρει απο κατω η ψυχολογια...
Αυτο τωρα αν δεν εχει τα @@ να δειξει ποσο αξιζει ...τι να πω...στο καλο!
-
Ε τι να κάνει ο ανθρωπος όταν η ομάδα τον έχει ψιλογραμμένο...
να αλλάξει το οδηγικό του στυλ σαν τον Μοντόγια και να είναι ακόμη πιο αργός?
Ενώ σε μία Renault η BMW αν πάει θα είναι πιστευω αισθητά πιο γρήγορος από τους team-mates του και θα στήνουν το αμάξι σύμφωνα με τα δικά του γούστα.Από την άλλη συμφωνώ με τους μηχανικούς της ΜακΛάρεν να στήνουν το αμάξι με βάση το στυλ του Χάμιλτον που είναι πιο ευκολο στην κατανόηση.
Το ίδιο καλός με τον Αλόνσο είναι, Αγγλος είναι γιατί να μη ασχοληθούν περισσότερο με αυτόν? κι γω στη θέση τους το ίδιο θα 'καναΠερισσότερες ελπίδες θα χει για πρωτάθλημα αν πάει του χρόνου στη Renault αν αληθευει το ότι δε τα πάει καλά φέτος λόγω χρημάτων που είχαν ξοδευτεί πέρσυ, παρά στη ΜακΛάρεν και παραγκωνισμένος
-
Vengas το συμπέρασμα ότι η McLaren ευνοεί τον Hamilton από που το έχεις βγάλει και το λες και το ξαναλες, σαν να είναι η υπέρτατη αλήθεια;
Όσο για το αν σκέφτεται ο Alonso να φύγει, πιο σοβαρό site το έχει αναφέρει και δεν το βλέπω πουθενά;
-
Αν φυγει παντως (απιθανο το βλεπω) θα εχει φυγει ηττημενος απο ΕΝΑΝ rookie... Kαθολου κολακευτικο για εναν δις..
-
Δεν νομιζω οτι θα φυγει παιδια ο φερναντο...ειναι τα κλασσικα δημοσιευματα καθε χρονιας....
Δουλεια δεν εχουν τριβολια σπερνουν...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Vengas το συμπέρασμα ότι η McLaren ευνοεί τον Hamilton από που το έχεις βγάλει και το λες και το ξαναλες, σαν να είναι η υπέρτατη αλήθεια;Όσο για το αν σκέφτεται ο Alonso να φύγει, πιο σοβαρό site το έχει αναφέρει και δεν το βλέπω πουθενά;
Εχει πει ο Prost ότι η ΜακΛάρεν είναι πιο ευκολο να στησει το μονοθεσιο συμφωνα με το στυλ του Χάμιλτον λόγω του πιο ομαλού στυλ οδήγησής του. Κάτι θα υπονοούσε δε το 'πε τσαμπα. Επίσης όλα εκεινα τα λάθη του στον Καναδά και αλλού θυμίζουν το 2004 που το μονοθεσιο ηταν στημένο με βαση το στυλ του Τρούλι, στη Ρενώ τότε, και ο Αλόνσο έκανε συχνά λάθη ενώ το 2003, 2005, 2006 τα πήγε περίφημα που το αμάξι του ταίριαζε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Εχει πει ο Prost ότι η ΜακΛάρεν είναι πιο ευκολο να στησει το μονοθεσιο συμφωνα με το στυλ του Χάμιλτον λόγω του πιο ομαλού στυλ οδήγησής του. Κάτι θα υπονοούσε δε το 'πε τσαμπα. Επίσης όλα εκεινα τα λάθη του στον Καναδά και αλλού θυμίζουν το 2004 που το μονοθεσιο ηταν στημένο με βαση το στυλ του Τρούλι, στη Ρενώ τότε, και ο Αλόνσο έκανε συχνά λάθη ενώ το 2003, 2005, 2006 τα πήγε περίφημα που το αμάξι του ταίριαζεΠροφανώς κάτι υπονοούσε... Βασικά πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο άνθρωπος
@νδρέας
-
Και επειδή το είπε ο Prost, έγινε αναμφισβήτητη αλήθεια;
Όλα αυτά δεν παύουν να είναι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Και εγώ σου λέω ότι όταν φτιάχνανε το μονοθέσιο το φτιάξανε ακριβώς στα μέτρα του Alonso μιας και ο teamate του δεν ήταν ακόμη καν γνωστός.
Και τέλος πάντων τόσο μ@λ@κες είναι στην McLaren να δώσανε τόσα εκατομμύρια στον δις παγκόσμιο πρωταθλητή, για να στήνουν το μονοθέσιο για ένα ρούκι; -
Μα ο Αλόνσο δοκίμασε πρωτη φορά ΜακΛαρεν την τελευταία μέρα του 2006 ενώ ο Χάμιλτον είναι πόσα χρόνια στην ομάδα.
Βασικά όλη αυτη η κατάσταση μου θυμίζει 1988-1989. Στη μία χρονιά μπορεί να εδιναν ελαφρά καλύτερο μονοθέσιο στο Σεννα και στην αλλη στον Πρόστ συμφωνα με αυτά που γραφουν τα περιοδικά.
Επίσης τα λεφτά που παίρνει ο Αλόνσο ίσως δικαιολογούνται και από το ότι αυτός κάνει τις περισσότερες δοκιμές...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Μα ο Αλόνσο δοκίμασε πρωτη φορά ΜακΛαρεν την τελευταία μέρα του 2006 ενώ ο Χάμιλτον είναι πόσα χρόνια στην ομάδα.Βασικά όλη αυτη η κατάσταση μου θυμίζει 1988-1989. Στη μία χρονιά μπορεί να εδιναν ελαφρά καλύτερο μονοθέσιο στο Σεννα και στην αλλη στον Πρόστ συμφωνα με αυτά που γραφουν τα περιοδικά.
Επίσης τα λεφτά που παίρνει ο Αλόνσο ίσως δικαιολογούνται και από το ότι αυτός κάνει τις περισσότερες δοκιμές...
O Hamilton είναι στην ομάδα όσο και ο Alonso. Ένα χρόνο.
Και για Prost-Senna που είπες. Περίπτωση να δίνουν το ίδιο μονοθέσιο και στους δύο δεν παίζει; Που είναι και το πιο λογικό;
Όπως μας βολεύει κάθε φορά, στον τάδε δίνουν καλύτερο μονοθέσιο στον δείνα χειρότερο. Αν έχεις δίκιο τότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποτέ και κανέναν.
Μπορώ κι εγώ πχ να λέω ότι όλη η Renault ήταν στημένη για τον Alonso και ο Fisichella είναι καμιά δεκαριά κλάσεις ανώτερος. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Hamilton είναι στην ομάδα όσο και ο Alonso. Ένα χρόνο.
Και για Prost-Senna που είπες. Περίπτωση να δίνουν το ίδιο μονοθέσιο και στους δύο δεν παίζει; Που είναι και το πιο λογικό;
Όπως μας βολεύει κάθε φορά, στον τάδε δίνουν καλύτερο μονοθέσιο στον δείνα χειρότερο. Αν έχεις δίκιο τότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποτέ και κανέναν.Πραγματικά.. Αρχισαμε πάλι τα ίδια! Οποτε κάτι δεν πάει καλά αρχιζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας... Οτι δηλαδή δίνουν χειρότερο μονοθέσιο (αν είναι δυνατόν) και λιγότερη σημασία (ε δεν είναι αγγλος) στον άνθρωπο που χώσανε τα χοντρά λεφτά! Αυτά είναι αστεία.. Τουλάχιστον..
Μπορώ κι εγώ πχ να λέω ότι όλη η Renault ήταν στημένη για τον Alonso και ο Fisichella είναι καμιά δεκαριά κλάσεις ανώτερος.
καλά αυτό ούτε για παραδειγμα υπερβολής δεν λέγεται
-
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπαίνει θέμα 'καλύτερου' ή 'χειρότερου' μονοθεσίου και αυτό δεν αφορά μόνο στην ομάδα της McLaren. Πιστεύω, λοιπόν, πως το 'πρόβλημα' έχει σχέση με το στήσιμο του μονοθεσίου ανάλογα με το οδηγικό στυλ του κάθε οδηγού.
Για μένα είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο μονοθέσιο, μπορεί να στηθεί σχετικά εύκολα για τις οδηγικές 'ιδιαιτερότητες' του Hamilton, αλλά για τον Ισπανό δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή. Κι αυτό το λέω γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχει 'άριστη' επικοινωνία ανάμεσα στον Αλόνσο και στην ομάδα γενικά.
Και εν τέλει, γιατί να αποκλείουμε και το ότι ο Hamilton, μπορεί να είναι ένα κλικ ικανότερος από τον Alonso? -
Εγώ παιδιά καταρχήν δεν πολυ-πιστεύω την 'είδηση', αλλά ακόμα κι αν αληθεύει πως ο Αλόνσο τα είπε, αδυνατώ να πιστέψω πως είναι δυνατόν να δίνει η ΜακΛάρεν χειρότερο αμάξι στον 2ις και νυν πρωταθλητή.
Μακράν πιθανότερο μου μοιάζει να ψάχνει ο Αλόνσο φτηνές (φθηνότατες) δικαιολογίες για την αδυναμία του να ξεπεράσει σε επιδόσεις τον ρούκι ομόσταυλό του. Αν επίσης αληθεύει η είδηση (επαναλαμβάνω ότι πολύ αμφιβάλλω) τότε η τακτική του τα παρατάω (ή φεύγω) στις δυσκολίες μου δεν είναι χαρακτηριστικό ανθρώπου με πείσμα πρωταθλητή. Οπότε, στο καλό και να μας γράφει...
-
Εγω εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη είδηση - που εμφανίσθηκε σε ιταλικό MME - πήρε λέξεις εκτός συνοχής από κάποια συνέντευξη του Alonso.
Τα προβλήματα του Alonso εκτιμώ ότι έχουν να κάνουν με την αδυναμία προσαρμογής του στα ελαστικά της Bridgestone. Ίσως η πολύ καλή 'επαφή' που είχε με τα Michelin τόσα χρόνια στη Renault, τον δυσκολεύει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο Kimi δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και δεδομένου ότι ήταν στη McLaren - που ίσως δεν είχε τόσο στενή 'επαφή' με τα Michelin όσο η Renault - περιμένω ότι σύντομα θα μπορέσει να ανακάμψει. Μη ξεχνάμε επίσης ότι ο Alonso πήγε σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοθέσιο, απ'αυτό που είχε στη Renault, ενώ ο Kimi σε παραπλήσιο (όσον αφορά τη συμπεριφορά τους στις στροφές). Διότι, εκεί είναι που έχει πρόβλημα ο Fernando και αυτό φαίνεται σε όλα σχεδόν τα onboard πλάνα του.
Αυτή είναι μια άποψη που συμμερίζονται και άλλοι οδηγοί όπως ο Webber, Coulthard και ο Ralf. Αν δεν κάνω λάθος, ο Alonso πρέπει να οδήγησε για πρώτη φορά φέτος με Bridgestone στην αγωνιστική του καριέρα στην F1.
Φυσικά, όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν εκπληκτικό team-mate όπως ο Hamilton, μιας που έτσι αποκαλύπτονται τυχόν αδυναμίες σου. Δείτε π.χ φέτος το Fisi πόσο καλός δείχνει δίπλα στον Kova, χωρίς να θέλω να τους υποτιμήσω.
-
Μου έκανε εντύπωση πως, απ' ότι άκουσα στην σημερινή μετάδοση, ο Χάμιλτον θέλει να κλείσει την καρριέρα του στην Μακ Λάρεν. Ίσως αυτό να έρχεται και σε αντιδιαστολή με αυτά που λέγονται περί επιθυμίας του Αλόνσο να αποχωρήσει...
-
Για όλους τους McLaren-ικούς με πολύ πολύ αγάπη!
Και για πιο πολλά, εδώ!
-
[οπαδός mode]
Πολύ τον πάω τον Δαβίδ!
Όχι σαν κάτι σιχαμένους προδότες
[/οπαδός mode] -
Πρωταθλημα ξανα!
Αν εχουμε καμια αποφαση παραξενη στο δικαστηριο θα μιλαμε για ρεζιλικη ολκης! -
Δρομο σκατοπου...η αλονσο!
-
Τα σχετικά με τη McLaren και το Stepneygate μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.
(Moderator nass)
McLaren........