-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πεζος που ειναι τοοοοοσο πανηλιθιος ωστε να αποφασισει να περασει πισω απο αυτοκινητο που κανει οπισθεν, αξιζει οτι παθει.
υπερβάλλεις
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
γ. Αν δε βρω μεγαλυτερο παρκινγκ ,ξαναγυριζω και αναγκαστικα προσπαθω να παρκαρω 'ακουμπωντας' λιγο τον πισω. Βολευει βεβαια γιατι εχω πλαστικους προφυλακτηρες και δεν γρατζουνιουνται ,δεν ξεβαφουν κτλ.
**
o δικος σου. του αλλου? **
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Πεζος που ειναι τοοοοοσο πανηλιθιος ωστε να αποφασισει να περασει πισω απο αυτοκινητο που κανει οπισθεν, αξιζει οτι παθει.
υπερβάλλεις
Προφανώς και υπερβάλλεις κέισι
Χώρια που παίζει και να έχει προεραίοτητα ο πεζος!!!
-
μπορει, μπορε και οχι. οποιος και αν εχει προτεραιοτητα, ειναι καποια πραγματα που δεν γινονται. Πχ εχεις γυρισει κεφαλι ακριβως για προσεχεις τους πεζους, και ο πεζος ερχεται απο την αλλη μερια. Ε δεν γινεται να τον δεις. Και μετα καθιστε να βρειτε ποιος εχει προτεραιοτητα, εγω λεω οτι πρεπει να ειναι πολυ ζωον καποιος που ενω βλεπει οτι ενα αμαξι κανει οπισθεν, παει να περασει απο πισω του.
-
Εγω αν δω οτι χρειαζεται ακουμπαω προφυλακτηρες, και δεν αισθανομαι το παραμικρο ιχνος τυψεων
ΥΓ. Κραξτε ελευθερα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
γ. Αν δε βρω μεγαλυτερο παρκινγκ ,ξαναγυριζω και αναγκαστικα προσπαθω να παρκαρω 'ακουμπωντας' λιγο τον πισω. Βολευει βεβαια γιατι εχω πλαστικους προφυλακτηρες και δεν γρατζουνιουνται ,δεν ξεβαφουν κτλ.
**
o δικος σου. του αλλου? **
Τον ακουμπαω τοσο μαλακα, που δεν παθαινει τιποτα. Εξαλλου, παντα κοιταω αν δημιουργησα προβλημα... Αν το αμαξι ειναι γεματο γρατζουνιες, δεν νομιζω οτι θα εκανα και τιποτα για να τον αποζημιωσω.. Αν τυχει ποτε να γρατζουνισω ενα περιποιημενο ή καινουργιο αμαξι, πιθανον να του αφησω το τηλεφωνο μου. Αλλα ακουμπαω τοσο μαλακα που δεν εχει συμβει τιποτα ως τωρα.
Αντιθετα, την μπροστινη μου πινακιδα την εχω ισιωσει ισα με 10 φορες επειδη καποιοι προφανως με κοτσαδορο, δεν με ακουμπανε απλα, αλλα επιμενουν στο γκαζι... -
Ποτε δεν γυρνω πισω... με τον μεσαιο καθρεπτη και τον δεξι εχω παρκαρει σε χρονο dt. Εμαθα απλα να εκτιμω την αποσταση μεσω καθρεπτη.
Περι 'ακουμπηματος'... Καλυτερα να μην πετυχω κανενα να προσπαθει να παρκαρει-ξεπαρκαρει ακουμπωντας το αμαξι μου... θα ηταν δυσαρεστη η εξελιξη μετα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Περι 'ακουμπηματος'... Καλυτερα να μην πετυχω κανενα να προσπαθει να παρκαρει-ξεπαρκαρει ακουμπωντας το αμαξι μου... θα ηταν δυσαρεστη η εξελιξη μετα.
Eσυ δεν το εχεις κανει ποτε? Και εμενα δεν μου αρεσει να με ακουμπανε, αλλα μερικες φορες το ανεχομαι. Και πιστεψε με το αμαξι μου το προσεχω οσο φαινεται οτι το προσεχεις και εσυ... Δεν νομιζω ομως να εκανα καβγα για τετοιο θεμα (εκτος αν δεν με ακουμπουσε απλα αλλα με χτυπουσε...)
-
Eσυ δεν το εχεις κανει ποτε? Και εμενα δεν μου αρεσει να με ακουμπανε, αλλα μερικες φορες το ανεχομαι. Και πιστεψε με το αμαξι μου το προσεχω οσο φαινεται οτι το προσεχεις και εσυ... Δεν νομιζω ομως να εκανα καβγα για τετοιο θεμα (εκτος αν δεν με ακουμπουσε απλα αλλα με χτυπουσε...)
Κοιτα, ατυχηματικα θα το δεκτο πως μπορει καποιος να με ακουμπησει και συνηθως ειναι με μηδενικες επιπτωσεις... απο την αλλη ομως, ο προφυλακτηρας εχει καποια στηριγματα, καποιες βασεις... και δεν γουσταρω να τρεχω στο συνεργειο επειδη μου την στραβωσε καποιος και τωρα εχει χασμα. (Την εχω παθει με τον πισω προφυλατηρα ετσι)
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να αντιληφθω πως ο αλλος παρκαρει και ξεπαρκαρει πανω μου δια της μεθοδου ακουμπηματος συνειδητα...thats a bad thing to do, and I can be a bad person. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κοιτα, ατυχηματικα θα το δεκτο πως μπορει καποιος να με ακουμπησει και συνηθως ειναι με μηδενικες επιπτωσεις... απο την αλλη ομως, ο προφυλακτηρας εχει καποια στηριγματα, καποιες βασεις... και δεν γουσταρω να τρεχω στο συνεργειο επειδη μου την στραβωσε καποιος και τωρα εχει χασμα. (Την εχω παθει με τον πισω προφυλατηρα ετσι)
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να αντιληφθω πως ο αλλος παρκαρει και ξεπαρκαρει πανω μου δια της μεθοδου ακουμπηματος συνειδητα...thats a bad thing to do, and I can be a bad person.Αυτο λεω και εγω...Αλλο πραμα ειναι ισα-ισα να σε ακουμπησει χωρις συνεπειες και αλλο ειναι να σε κοπανησει και να σπασουν οι βασεις, να φυγει μπογια κτλ. Και στο κατω-κατω, αν ερθει πχ ο πισω μου και με κολλησει (ενω ασ'πουμε μπορει να κανει 5-10εκ πισω) δεν θα μεινω παρκαρισμενος για παντα... Αναγκαστικα τον ακουμπαω... Αν κανει σκηνικο γι'αυτο, ειναι πλεον προβλημα του...
-
Εγω εκεινο που δεν αντεχω ειναι να μου κανουν κουμαντο στο πως θα παρκαρω.Τα 'ελα,ελα, εχεις χωρο' μου σπανε τα νευρα!!!Μονο στο καραβι υπακουω σε τετοιες εντολες.Αν δεν μπορεσω να το βαλω μονος μου τοτε εχω κανει λαθος υπολογισμο και το αμαξι δεν χωραει στον συγκεκριμμενο χωρο,οποτε παμε για άλλα.
-
Ψήφισα το β. Στο Φίαττ 124 του πατέρα μου γυρνούσα απλώς πίσω το κεφάλι. Και στο Φόκους που έχω τώρα κάνω το ίδιο.Τον καθρέφτη τον χρησιμοποιώ για να υπολογίσω την απόσταση από το πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Πεζος που ειναι τοοοοοσο πανηλιθιος ωστε να αποφασισει να περασει πισω απο αυτοκινητο που κανει οπισθεν, αξιζει οτι παθει.Πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται...
Έχω γλυτώσει κάμποσες φορές στο 'τσακ'..._
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω εκεινο που δεν αντεχω ειναι να μου κανουν κουμαντο στο πως θα παρκαρω.Τα 'ελα,ελα, εχεις χωρο' μου σπανε τα νευρα!!!Οι κλασικοι παπουδες χαραμοφαιδες ξερολες με το κομπολοι στο χερι που βγαζουν βολτα το σκυλο
-
εγω γυρναω το κεφαλι και με το δεξι χερι κρατιεμαι κοντρα απο καθισμα του συνοδηγου.καθρεπτες μονο για υπολογισμο της αποστασης απο πεζοδρομιο
Σπανια ακουμπαω καποιον,τωρα 5 χρονια να εχω ακουμπησει 3-5 φορες καποιν απο λαθος εκτιμηση παντα και οχι για να βεβαιωσω οτι δεν εχω αλλο χωρο
Κοιτα ειναι ενοχλητικο να σε ακουμ[πανε αλλα ενταξει δεν το κανω και θεμα,ειναι ανοητο να μαλωσεις για τετοιο λογο και γρατζουνια να σου κανει
Φορντ τρανζιτ με ακουμπησε και μου εβγαλε το χρωμα στο καινουριο μου τοτε αμαξι πριν 1 χρονο και το αμαξι 1 ετους.Μου αφησε τα στοιχεια του και τον πηρα τηλ αλλα δεν εκανα τιποτα τελικα γιατι η φασαρια να μπλεξεις με ασφαλεια και σχετικα αγνωστη για μια γρατζουνια 5 εκατοστα κοστιζει πιο πολυ σε χρημα και νευρα απο την ιδια ζημια
Απο την αλλη σκεφτηκα να ζητησω λεφτα κανενα 20 Ε αλλα και παλι θεωρω οτι ειναι λιγο καρμιρια και αυτα τα λεφτα θα τα δωσεις μετα παρα πολυ γρηγορα σε κατι αλλο που θα σου συμβει -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν γυρνώ ποτέ το κεφάλι.Χρησιμοποιώ τους καθρέπτες (ο δεξιός στρέφεται εάν το επιλέξω και μου δείχνει το πίσω δεξιό τροχό) καθώς και τους αισθητήρες παρκαρίσματος (όταν υπάρχουν).που να δεις πίσω με τη φερράρι
-
Μόνο με καθρέπτες.
-
Εγω εκεινο που δεν αντεχω ειναι να μου κανουν κουμαντο στο πως θα παρκαρω.Τα 'ελα,ελα, εχεις χωρο' μου σπανε τα νευρα!!!
Οι κλασικοι παπουδες χαραμοφαιδες ξερολες με το κομπολοι στο χερι που βγαζουν βολτα το σκυλο
εχω και εναν φιλο που σου κανει κουμαντο με το ζορι!
Η πλακα ειναι οτι δεν καταλαβαινω και τι εννοει! Λεει πχ. 'κοφτο!' Δλδ?
Περί παρκαρίσματος: χρήση καθρεπτών και άλλες συνήθειες