Ο χρήστης corsair έγραψε:
Περι 'ακουμπηματος'... Καλυτερα να μην πετυχω κανενα να προσπαθει να παρκαρει-ξεπαρκαρει ακουμπωντας το αμαξι μου... θα ηταν δυσαρεστη η εξελιξη μετα.
Eσυ δεν το εχεις κανει ποτε? Και εμενα δεν μου αρεσει να με ακουμπανε, αλλα μερικες φορες το ανεχομαι. Και πιστεψε με το αμαξι μου το προσεχω οσο φαινεται οτι το προσεχεις και εσυ... Δεν νομιζω ομως να εκανα καβγα για τετοιο θεμα (εκτος αν δεν με ακουμπουσε απλα αλλα με χτυπουσε...)
Κοιτα, ατυχηματικα θα το δεκτο πως μπορει καποιος να με ακουμπησει και συνηθως ειναι με μηδενικες επιπτωσεις... απο την αλλη ομως, ο προφυλακτηρας εχει καποια στηριγματα, καποιες βασεις... και δεν γουσταρω να τρεχω στο συνεργειο επειδη μου την στραβωσε καποιος και τωρα εχει χασμα. (Την εχω παθει με τον πισω προφυλατηρα ετσι)
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να αντιληφθω πως ο αλλος παρκαρει και ξεπαρκαρει πανω μου δια της μεθοδου ακουμπηματος συνειδητα...thats a bad thing to do, and I can be a bad person.
Αυτο λεω και εγω...Αλλο πραμα ειναι ισα-ισα να σε ακουμπησει χωρις συνεπειες και αλλο ειναι να σε κοπανησει και να σπασουν οι βασεις, να φυγει μπογια κτλ. Και στο κατω-κατω, αν ερθει πχ ο πισω μου και με κολλησει (ενω ασ'πουμε μπορει να κανει 5-10εκ πισω) δεν θα μεινω παρκαρισμενος για παντα... Αναγκαστικα τον ακουμπαω... Αν κανει σκηνικο γι'αυτο, ειναι πλεον προβλημα του...