-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πράγματι στο 6 τα φωτα δεν σβήνουν στο off.
Με το που θα ξεκινήσει ο κινητήρας ανάβουν και αυτά. Ηδη η Audi το έχει στο στάνταρ εξοπλισμό στα Α4 και Α5 σαν φώτα ημέρας ...Ιδιο φως έχει Νορβηγία ίδιο οι μεσογειακές χώρες;
-
Ο βοράς κυβερναει και αποφασίζει. Εμείς απλώς θα πούμε 'ναι, βεβαίως ότι πείτε!'
-
Πρέπει να βρούμε την ασφάλεια που απενεργοποιεί τα φώτα ημέρας. Είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε φώτα αναμμένα μέσα στο πρωί και το μεσημέρι.
-
Εγώ λέω να τα βγάλουμε εντελώς τα σώματα, θα γλιτώσουμε και το βάρος.
-
Καμιά πατέντα δε γίνεται?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο βοράς κυβερναει και αποφασίζει. Εμείς απλώς θα πούμε 'ναι, βεβαίως ότι πείτε!'Όταν ο Βορράς μας δίνει τα λεφτά για να κάνουμε έργα είναι καλός αμα μας ζητήσει να ακολουθήσουμε κάποιον κανόνα είναι κακός
-
Εγώ προσωπικά πάντως ανοίγω ΠΑΝΤΑ τα φώτα πορείας κινούμενος επί της Πατρών-Κορίνθου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ προσωπικά πάντως ανοίγω ΠΑΝΤΑ τα φώτα πορείας κινούμενος επί της Πατρών-Κορίνθου.Δεν ξέρεις εσύ, να τα σβήσεις, θα κάνεις και οικονομία στην ΔΕΗ έτσι.
-
Τις μηχανές τις σκέφτεσαι καθόλου aserf;
-
Εγώ πάντως δε γουστάρω αναμμένα φώτα την ημέρα στο αμάξι μου. Δεν αγοράζω απλά αμάξι με αναμμένα φώτα. Θα προλάβω να αγοράσω αμάξι πριν από το 2009 που να μην έχει τέτοιες παπαριές...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Καμιά πατέντα δε γίνεται?Δεν χρειάζονται πατέντες, το αυτόματο άναμμα είναι προγραμματισμένο στην κεντρική μονάδα του multiplex. Πας στην αντιπροσωπεία και στο αλλάζουν
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τις μηχανές τις σκέφτεσαι καθόλου aserf;Τι εννοείς;
Τα φώτα πορείας είπα ότι ανοίγω, όχι τη μεγάλη σκάλα να τυφλώνω τους πάντες.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Καμιά πατέντα δε γίνεται?Ρώτησα γνωστό μου ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι πιθανότατα χρειάζεται επέμβαση στον εγκέφαλο των φώτων. Αν υπάρξει δηλαδή κάποια γνωστή διαδικασία τροποποίησης έχει καλώς. Αλλιώς τρέχα γύρευε με trial and error, που πιθανότατα θα έχει επιπτώσεις στην εγγύηση (πολλά αυτοκίνητα παρουσιάζουν επιπλοκές στον εγκέφαλο που ελέγχει τα φώτα και ο οποίος είναι αρκετά τσιμπημένος).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καμιά πατέντα δε γίνεται?
Ρώτησα γνωστό μου ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι πιθανότατα χρειάζεται επέμβαση στον εγκέφαλο των φώτων. Αν υπάρξει δηλαδή κάποια γνωστή διαδικασία τροποποίησης έχει καλώς. Αλλιώς τρέχα γύρευε με trial and error, που πιθανότατα θα έχει επιπτώσεις στην εγγύηση (πολλά αυτοκίνητα παρουσιάζουν επιπλοκές στον εγκέφαλο που ελέγχει τα φώτα και ο οποίος είναι αρκετά τσιμπημένος).
Ε δε μπορεί ελλάδα είμαστε κάποια πατέντα θα υπάρξει. Εχουμε και καλούς χάκερς
Πάντως στα Focus ξέρω οτι η ίδια η αντιπροσωπεία σου απενεργοποιεί το σπαστικό μπιπ των ζωνών μέσω νέου προγραμματισμού στον εγκέφαλο.
-
καλά δεν θα σκάσω κιόλας...άστα να ανάβουν.
-
Εδώ πάντως δε φαίνεται να έχει τα φώτα αναμμένα... -
Tι ακριβώς σε χαλάει τόσο στα φώτα ημέρας;
-
Πάντως ενώ τα γουστάρω πολύ τα φώτα ημέρας στο δικό μου (ανάβουν οι δακτύλιοι) κάτι άσχετοι (παππούδες και κυράτσες) μου λένε να τα σβήσω επειδή καίει...ρεύμα
Btw από το κεντρικό μενού του αυτοκινήτου απενεργοποιούνται...ίσως γίνεται και στο 6...διαφορετικά μη ψάξεις να τα σβήσεις με πατέντες...ζημιά θα κάνεις...σιγά το πράγμα.
Όσο για το μπίμπερ των ζωνών...είναι τουλάχιστον αστείο και χαζό να το σβήσει κάποιος...ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά...για την ασφάλεια του κόσμου μιλάμε...πατέντα για να μη φοράμε ζώνη????
-
Nikos120i
angel eyes!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι ακριβώς σε χαλάει τόσο στα φώτα ημέρας;Με χαλάει όσο και το να βάζω το κλιματισμό στο κρύο το χειμώνα. Όταν κάτι δε χρειάζεται, γιατί να λειτουργεί χωρίς λόγο? Σιγά μη σωθώ από την νταλίκα που έρχεται από απέναντι. Στην Ελλάδα είμαστε την πιο ηλιόλουστη χώρα, μας βλέπει ο άλλος, δεν είμαστε στα σκοτάδια του αρκτικού κύκλου…
Νέο Mazda 6