-
τελικα τι λαδια βαζουμε? τα selenia racing στο μαυρο κουτι? Eχω την εντυπωση οτι ειναι 10-60 αυτα.
-
Tα selenia 10-50 βαζουμε που ειναι με το σημα της Abarth. Aν δε κανω λαθος εχουν περιπου 23ευρο το λιτρο
-
Ο χρήστης Αγόρος Σταθης έγραψε:
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Εγω το παρηγγειλα 10 οκτωβριου απο σφακιανακη στη θεσσαλονικη.ο πωλητης μου ειχε πει οτι θα ερθει σε 10 με 12 εβδομαδες.Τελικα ηρθε μεσα σε 40 μερες και το πηρα 15 δεκεμβριου.να σημειωσω οτι μου ειπε οτι θα αργησει να ερθει λιγο παραπανω επειδη το παρηγγειλα με αισθητηρες βροχης και τεμπελη.να σημειωθει οτι μενω αρτασιγουρα φιλε προκειται για αμαξι που ακυρωθηκε η παραγγελια του υπ'οψιν πως τεμπελης και αισθητηρες παρκαρισματος μπορουν να μπουν και εδω. ακυρωσεις τουλαχιστον αθηνα εγινανα καμποσες και κυριως σε 500
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
ΑΛΛΑ περα απο αυτο μην ξεχνας κατι πιο σημαντικο.....Οτι οταν θα βαλεις μπρος και δεν εχει κυλησει το λιπαντικο μας παντου, και δεν εχουν φθασει σε θερμοκρασια λειτουργιας και το νερο και τα λαδια, δεν πιεζουμε ποτε τον κινητηρα ειδικα πανω απο 2.000σαλ. Αυτο για μενα ειναι πιο σημαντικο απο ενα στρωσιμο.
Δηλαδη ο καλος καθημερινος κατοχος.......Εγω επιπλεον οταν κανει κρυα εκκινηση ο κινητηρας , το αφηνω περιπου 3 λεπτα στο ρελαντι πριν ξεκινησω.Αυτο κανει καλο ή το βλαπτει? ή ξηπως τελικα δεν χρειαζεται καθολου?
φιλε μου παλι καλα κανεις και εγω 2 λεπτα οταν το βαζω μπρος παγωμενο και 2 λεπτα μετα ζεστο να κρυωσει λιγο η τουρμπινα, ε τα τουρμπο τα εχουν αυτα και πτνα παιζεις με πιεση σχεδον 1 bar καλο ειναι να κανεις λιγο υπομονη. Το εχειριδειο λεει ξεκινα αμεσως με χαμηλες στροφες λαθος για μενα και λιγο κουλο για τουρμπο αμαξι.
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
το manual που εχετε παιδια ειναι στα ελληνικα? Εμενα οχι, μου ειπαν οτι καποια..στιγμη θα ερθει και θα
με ειδοποιησουν. κατι που δεν περιμενω να γινει φυσικα.φυσκια και ειναι.....στα αγγλικα ακομα δεν εχουν ερθει ελληνικα και μας εδωσαν αυτοκινητα με αγγλικα λες και ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να ξερουμε. φυσικα μην περιμενεις να μας παρουν πραγμα δυσκολο επιπεδο ενημερωσης πολυ χαμηλο. Εγω λεω να κανουμε club για τα δικαιωματα μας, εχειριδειο ελληνικων, πατακια Abarth, καλυτερη συμπερηφορα κτλ κτλ. Παντως στην Ιταλια h abarth εχει παρα πολλα προιοντα και αξεσουαρ εδω τριχες και πανακριβα ενα μπλουζακι ειχε 80 ευρω με ενα μικρο σηματακι της εταιρειας.
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Tα selenia 10-50 βαζουμε που ειναι με το σημα της Abarth. Aν δε κανω λαθος εχουν περιπου 23ευρο το λιτροσωστος.
Παιδια μην μπερδευεστε δεν υπαρχει abarth συνεργειο στην Ελλαδα του παζαροπουλου ειναι και αργοτερα θα σπασει το μονοπωλιο και θα το πηγαινουμε σε οποιονδηποτε εξουσιοδοτημενο fiat θελουμε. Αυτο που σου πανε μιλα με abarth, εννοντας πωλησεις ειναι ακυρο γτ αυτοι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, εγω μιλαω με τον τεχνικο συμβουλο του παζαροπουλου μονο. Τα λαδακια παντως ειναι ακριβουτσικα.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ΑΛΛΑ περα απο αυτο μην ξεχνας κατι πιο σημαντικο.....Οτι οταν θα βαλεις μπρος και δεν εχει κυλησει το λιπαντικο μας παντου, και δεν εχουν φθασει σε θερμοκρασια λειτουργιας και το νερο και τα λαδια, δεν πιεζουμε ποτε τον κινητηρα ειδικα πανω απο 2.000σαλ. Αυτο για μενα ειναι πιο σημαντικο απο ενα στρωσιμο.
Δηλαδη ο καλος καθημερινος κατοχος.......Εγω επιπλεον οταν κανει κρυα εκκινηση ο κινητηρας , το αφηνω περιπου 3 λεπτα στο ρελαντι πριν ξεκινησω.Αυτο κανει καλο ή το βλαπτει? ή ξηπως τελικα δεν χρειαζεται καθολου?
φιλε μου παλι καλα κανεις και εγω 2 λεπτα οταν το βαζω μπρος παγωμενο και 2 λεπτα μετα ζεστο να κρυωσει λιγο η τουρμπινα, ε τα τουρμπο τα εχουν αυτα και πτνα παιζεις με πιεση σχεδον 1 bar καλο ειναι να κανεις λιγο υπομονη. Το εχειριδειο λεει ξεκινα αμεσως με χαμηλες στροφες λαθος για μενα και λιγο κουλο για τουρμπο αμαξι.
Εδω εμενα που ειναι ατμοσφαιρικο το αμαξι , το manual λεει οτι μετα απο γρηγορη οδηγηση ή απο μεγαλο ταξιδι να μην σβηνω τον κινητηρα κατευθειαν , αλλα να τον αφηνω λιγο στο ρελαντι για να κρυωσει.
Φαντασου εσενα που ειναι και τουρμπο...Καλο θα ηταν να βαλεις ενα turbotimer γιατι καμια φορα μπορει να βιαζεσαι και να πρεπει να βγεις απο το αμαξι κατευθειαν. -
Εδω εμενα που ειναι ατμοσφαιρικο το αμαξι , το manual λεει οτι μετα απο γρηγορη οδηγηση ή απο μεγαλο ταξιδι να μην σβηνω τον κινητηρα κατευθειαν , αλλα να τον αφηνω λιγο στο ρελαντι για να κρυωσει.
Φαντασου εσενα που ειναι και τουρμπο...Καλο θα ηταν να βαλεις ενα turbotimer γιατι καμια φορα μπορει να βιαζεσαι και να πρεπει να βγεις απο το αμαξι κατευθειαν.Να καταλαβεις ασχετοσυνη σε σχετικη μου ερωτηση στους νεους πωλητες της abarth για το συγκεκριμενο θεμα αν πρεπει και τι πρεπει μου ειπαν πως το αμαξι δουλευει σε χαμηλη πιεση και αρα δεν χρειαζεται ξεκιναω κανονικα απλα μετα απο ταξιδι μονο αν θελω δεν σβηνω κατευθειαν. Τα σχολια δικα σας.....με αυτο τωρα τι εννουσαν ακουσε μας και σε 40.000 κμ αλλαγη τουρμπινας μια τουρμπινα στον κυριο παρακαλω.
το turbo timer το εχω σκεφτει και εγω θα δω ισως στο μελλον προς τα παρον οκ.
-
Καλα οι πωλητες ειναι για τον π@@τσ@.Εγω βασικα σε κρυα εκκινηση περιμενω μεχρι να αρχισει να ανεβαινει ο δεικτης της θερμοκρασιας.Και αυτο ειναι περιπου 3 λεπτα το χειμωνα και 1 λεπτο το καλοκαιρι.Και φυσικα πριν το σβησω περιμενω απο 10 εως 30 δευτερολεπτα.Αναλογα την οδηγηση που εκανα πριν.Καλα εσυ που εχεις τουρμπο τουλαχιστον 30 δευτερολεπτα πριν το σβησεις.
Αχ και να ειχα και εγω το Abarth...Μαζι του θα κοιμομουν
-
Εγω παιδια, στο GT που ειχα (ααχχχ......) το εβαζα μπρος και περιμενα λιγο. Αρχιζα να του δινω αφου πρωτα η θερμοκρασια ειχε φτασει στη κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας. Κατοπιν, οταν εφτανα στον προορισμο μου και αφου του ειχα δωσει περιμενα να μπει το βεντιλατερ και επειτα το εσβηνα. Αυτον τον τροπο λεω να ακολουθησω και τωρα μιας και με τους ασχετους δεν βγαζεις ακρη. Θυμαμαι ομως τους παλιους πωλητες και μαλιστα τον υπευθυνο οταν ειχα παει για test drive και ο ιδιος μου ειχε πει να μην του δωσω οσο ειναι κρυο αλλα και οταν τελειωσαμε την βολτα μου ειχε πει να μην το σβησω αμεσως. Η συντηρηση ενος turbo αυτοκινητου ειναι δαπανηρη υποθεση και απαιτει λιγη προσοχη στην χρηση του προκειμενου να εξασφαλιστει η μακροζωια και η αντοχη του κινητηρα. Απο εκει και περα ας λεει ο καθε ασχετος ο,τι θελει!!!!
-
Καλα οι πωλητες ειναι για τον π@@τσ@.Αχ και να ειχα και εγω το Abarth...Μαζι του θα κοιμομουν
το πρωτο ξαναπεστο τωρα οσοσν αφορα το δευτερο εγω που το εχω το εχω μακρια μου λογω ελλειψης παρκιν, γτ η περιοχη που μενω δεν ειναι για τετοια αυτοκινητα.....
Τωρα κατι που ειπε πριν ενας φιλος ο Αρης και ο Σωτηρης (παλιοι πωλητες) ηταν γνωστες του χωρου και του αντικειμενου τωρα τα καινουργια παιδια ο ενας ο νεαρος και οχι οχοντρουλης αν καταλαβαινετε ποιον εννοω, ειναι η πρωτη του δουλεια.....τι περιμενετε????????????????παιδια οτι προβλημα εχετε μιλατε με τα συνεργεια σε μοσχατο και κηφησιας πραγματικα φιλικη συμβουλη δεν θα βρειτε ακρη αλλιως!!!!! Επιτρεπετε ο πελατης να μιλαει με τεχνικους με ανταλλακτικα με προισταμενο after sale που ακουστηκε αυτο ??????????????? λες και ειναι υποχρεωση του?????επειδη δεν γνωριζουν οι πωλητες...
Εγω προσωπικα για να εξυπηρετηθω μιλησα με τα κεντρικα του Παζαροπουλου αλλιως δεν.....Παιδια δεν ειναι τα πρωτα μας αμαξια ξερουμε δεν ειμαστε ολοι ασχετοι γνωριζουμε απο αμαξια αλλα και απο συμπεριφορα εταιριων - πωλητων προς πελατη που εδωσε τα ωραια του λεφτακια.......
-
εγω στην delta την αφηνω 1-2λεπτα να ζεσταθει κρυο και πριν το σβυσω 1λεπτο λογω τουρμπινας.παντως με τα συνθετικα λαδια δεν υπαρχει προβλημα πιο πολυ ψυχολογικο ειναι.
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Tα selenia 10-50 βαζουμε που ειναι με το σημα της Abarth. Aν δε κανω λαθος εχουν περιπου 23ευρο το λιτρο23 ευρώ το δίλιτρο δεν έχει?
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
το manual που εχετε παιδια ειναι στα ελληνικα? Εμενα οχι, μου ειπαν οτι καποια..στιγμη θα ερθει και θα
με ειδοποιησουν. κατι που δεν περιμενω να γινει φυσικα.φυσκια και ειναι.....στα αγγλικα ακομα δεν εχουν ερθει ελληνικα και μας εδωσαν αυτοκινητα με αγγλικα λες και ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να ξερουμε. φυσικα μην περιμενεις να μας παρουν πραγμα δυσκολο επιπεδο ενημερωσης πολυ χαμηλο. Εγω λεω να κανουμε club για τα δικαιωματα μας, εχειριδειο ελληνικων, πατακια Abarth, καλυτερη συμπερηφορα κτλ κτλ. Παντως στην Ιταλια h abarth εχει παρα πολλα προιοντα και αξεσουαρ εδω τριχες και πανακριβα ενα μπλουζακι ειχε 80 ευρω με ενα μικρο σηματακι της εταιρειας.
Σωστος,πολυ ΣΩΣΤΟΣ. Αλλιως ειναι να φωναζει μεμονομενα καποιος, και να τον λενε περιεργο πελατη, και αλλιως να αρχιζουμε και να τους την λεμε ολοι μαζι. οσο για το σιριαλ με τα πατακια, μου ειπαν οτι αυτα που σου δωσαμε ειναι ενταξει και φυσικα οταν καποια στιγμη ερθουν τα σωστα θα πρεπει να τα πληρωσουμε! Και ολα αυτα την στιγμη που ολες οι αντιπροσωπιες με την αγορα αυτοκινητου σου δινουν και ενα μεταχειρισμενο δωρο.
-
Ξέρει κανείς σε τι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, και αν έχει λόγο ύπαρξης αυτό το gadgetάκι ???
Φυσικά κάτι λέει η περιγραφή (http://www.gpabarth.com/0/News/27/kit-additivi-abarth.htm αλλά μήπως είναι μόνο marketing ???
Δεν τους έφτανε το ένα, τρία διαφορετικά παρακαλώ!!!Οι Ιταλοί δεν παίζονται στις designιές !!! κοιτάτε συσκευασία !
(στα βενζινάδικα πάνω στις αντλίες δεν τα βάζουν αυτά συνήθως να τα πουλήσουν ??? )είμαι περίεργος για την τιμή του την χώρα μας... 57,60 ο Ιταλός, τα διπλά ο Έλληνας άραγε ??? (έτσι για να νιώθει πιο premium!!!)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ξέρει κανείς σε τι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, και αν έχει λόγο ύπαρξης αυτό το gadgetάκι ???Ελα μωρε τωρα.Σε νομισματικο συστημα ζουμε.Ο καθενας επινοει εναν τροπο για να σου παρει τα λεφτα.
-
Για μπιντέ καλό είναι το αμάξι... Αλλά ιταλική απάτη, δεν αγοράζουν οι έξυπνοι άνθρωποι.
Απλά τα πράγματα. -
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Σωστος,πολυ ΣΩΣΤΟΣ. Αλλιως ειναι να φωναζει μεμονομενα καποιος, και να τον λενε περιεργο πελατη, και αλλιως να αρχιζουμε και να τους την λεμε ολοι μαζι. οσο για το σιριαλ με τα πατακια, μου ειπαν οτι αυτα που σου δωσαμε ειναι ενταξει και φυσικα οταν καποια στιγμη ερθουν τα σωστα θα πρεπει να τα πληρωσουμε! Και ολα αυτα την στιγμη που ολες οι αντιπροσωπιες με την αγορα αυτοκινητου σου δινουν και ενα μεταχειρισμενο δωρο.
Φιλε επειδη εγω μιλαω και με αλλα παιδια που εχουν το συγκεκριμενο αμαξι τους λεω οτι τα πατακια οσοι τα θελουνε θα τα πληρωσουνε τα οποια ειναι μαυρα με κοκκινες ραφες και κοστιζουν 55-60 €. κανονικα αυτα επρεπε να εχουν τα αμαξια μας απο την αρχη. πηραμε και καλα Premieum car και οχι FIAT εμενα εχει πατακια απο punto αλλουνου εχει πατακια panda και το γραφει κιολας μιλαμε για την ξεφτιλα!!!! τα συγκεκριμενα πατακια ειχαν παραγγελθει αλλα καθυστερησε η παραλαβη τους (επισημη δικιαολογια) τωρα ποσο καθυστερησε και πως ειναι δυνατον να ηρθαν τα αυτοκινητα και οχι τα πατακια αλλο θεμα. Επισης μην ξεχνατε οτι μπορει να ναι κολπο του εδω αντιπροσωπου για νατα αγορασουμε. Το σκεφτηκατε????για σκεφετιτε να περναμε GTI ή OPC με απλα πατακια θα χε γινει θεμα αλλα εδω τιποτα.
-
Ο χρήστης toyotas13 έγραψε:
Για μπιντέ καλό είναι το αμάξι... Αλλά ιταλική απάτη, δεν αγοράζουν οι έξυπνοι άνθρωποι.
Απλά τα πράγματα.Εσύ καλή αρχή έκανες στο Forum..... αντε να δούμε που το πας... και για πόσο.....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Απλά τα πράγματα.Εσύ καλή αρχή έκανες στο Forum..... αντε να δούμε που το πας... και για πόσο.....
Δε το πάω πουθενά. Τη γνώμη μου εκφράζω όπως όλοι...
Γενικά, η ευρωπαϊκή βιομηχανία είναι πλέον τελειωμένη με εξαίρεση τους γερμανούς.Δηλαδή, να σπαταλάμε χώρο στο forum για εταιρίες που θα κλείσουν επείδη θα τους πάρουν τα σώβρακα οι ασιάτες;
Σαν νεκρολογία είναι...
Fiat Grande Punto ABARTH