-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Τα φώτα τύπου LED, XENON και DAY TIME RUNNING LIGHT πολλών μη ιταλικών αυτοκινήτων
όπως Audi A4 και Audi R8 είναι της Magneti Marelli.http://www.magnetimarelli.com/english/a ... ve_led.php' target='_blank
http://www.magnetimarelli.com/english/a ... e_xeno.php' target='_blank
http://www.magnetimarelli.com/english/a ... diurna.php' target='_blank
http://www.magnetimarelli.com/english/a ... fanali.php' target='_blank
Στο HGT και στην μπαρκετα παντως εχουν βαλει hitachi εγκεφαλο.
-
Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή...
Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκα από την αντιπροσωπεία του Παζαρόπουλου, καθώς είχα μπει στη σχετική λίστα ενδιαφερομένων, πήγα σήμερα και το είδα στην Πειραιώς (το κατάστημα της Abarth στο Υγεία ανοίγει 1 Σεπτέμβρη) και μέχρι τέλος της εβδομάδας το παραγγέλνω!
Το είχα ξαναδεί στην έκθεση της Αθήνας αλλά σήμερα που μπήκα και μέσα αρρώστησα περισσότερο...Θεϊκά μπάκετ, πολύ καλή θέση οδήγησης για τα δικά μου γούστα, ωραίο ταμπλό και αν κάποια πλαστικά είναι λίγο σκληρά προσωπικά δε με πολυνοιάζει!
Δυστυχώς test drive από αρχές Σεπτέμβρη αλλά ακόμα και στο ρελαντί που το άκουσα μου άρεσε.
Η αρχική μου απόφαση για άσπρο + το πακέτο κόκκινες ρίγες και καθρέφτες (διατίθενται μόνο με το άσπρο) δεν άλλαξε. Αυτό θα είναι και το μόνο έξτρα που θα βάλω καθώς ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης (με διζωνικό κλίμα, blue & me και mp3 στερεφωνικό με 60W ενισχυτή και 100W subwoofer τα οποία στην Ιταλία είναι έξτρα). Παρεμπιπτόντως κανένα χρώμα από τα τρία δε χρεώνεται έξτρα. Τελική τιμή για το δικό μου 19200€ μαζί με έξοδα πινακίδων κλπ.
Στο μαύρο εκθεσιακό μου άρεσε πολύ το δερμάτινο σαλόνι αλλά δε μου κάθεται καλά σε σχέση με το συνολικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Εντάξει, δεν είναι Rally (This is not Sparta ) αλλά μην το παραφορτώσουμε κιόλας.
Επίσης, δεν έχει ρεζέρβα (μάλλον στα πλαίσια της προσπάθειας να μην ξεφύγει το βάρος) αλλά kit fix & go.
Όσον αφορά το κιτ esseesse, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο αλλά είναι προτιμότερο να το βάλει κανείς λίγο πριν συμπληρώσει χρόνο (ή 20000km μιας και αυτά είναι τα όρια τοποθέτησής του για τους ήδη κατόχους GPA) καθώς η εγγύηση αρχίζει να τρέχει ξανά από εκείνο το σημείο.
Τέλος, χρόνος αναμονής το πολύ 3 μήνες για τις τωρινές παραγγελίες. Καλά είναι αν σκεφτούμε τα 8μηνα του 500...
Για το επόμενο 3μηνο με βλέπω να ονειρεύομαι κάθε βράδυ σκορπιούς...Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πωλητές της Abarth, Άρη και Σωτήρη, για την αντιμετώπισή τους και το χρόνο τους!
-
Καλοτάξιδο PID! Είναι πράγματι ερωτεύσιμο....
-
Σ'ευχαριστώ πολύ Κώστα! Είναι το άτιμο!
BTW μήπως το thread πρέπει να πάει στο 'Κατασκευαστές' αφού επιτέλους δεν είναι μελλοντικό μοντέλο? -
Αντε, Παναγιώτη. Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Σ'ευχαριστώ πολύ Κώστα! Είναι το άτιμο!
BTW μήπως το thread πρέπει να πάει στο 'Κατασκευαστές' αφού επιτέλους δεν είναι μελλοντικό μοντέλο?έφυγε.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε, Παναγιώτη. Καλοτάξιδο!Νά 'σαι καλά Νίκο! Στις επόμενες Σέρρες η συμμετοχή για το βάπτισμα του πυρός ( ή μάλλον όχι του πυρός γιατί σκορπιός και φωτιά δεν τα πάνε καλά... ) είναι δεδομένη!
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Όσον αφορά το κιτ esseesse, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο αλλά είναι προτιμότερο να το βάλει κανείς λίγο πριν συμπληρώσει χρόνο (ή 20000km μιας και αυτά είναι τα όρια τοποθέτησής του για τους ήδη κατόχους GPA) καθώς η εγγύηση αρχίζει να τρέχει ξανά από εκείνο το σημείο.Δηλαδη αν καποιος παρει το Abarth και μετα απο ενα χρονο του βαλει το kit θα εχει συνολικα 6 χρονια εγγυηση?
-
Επισήμως μέχρι στιγμής η εγγύηση της Abarth δεν είναι 5ετής αλλά 2ετής. Είναι όμως πιθανό όπως μου είπαν σήμερα να δοθεί η δυνατότητα για 3ετή επέκταση (με κάποιο κόστος ίσως;) όπως και στα μοντέλα της Φίατ. Δηλαδή, όπως έχουν τα πράγματα ως τώρα η εγγύηση από διετής, γίνεται 3ετής με τοποθέτηση του esseesse λίγο πριν τη λήξη του πρώτου έτους.
-
Θα το παραγγειλω κι εγω απο Σεπτεμβριο...λευκο με τα αυτοκολητα...με ηλιοροφη...απλα μου αρεσουν πολυ οι ζαντες με το αστερι που εχει η abarth και μηπως τις βαλω...επισης ξερει καποιος αν εχει φωτα xenon??? γιατι δεν εχω δει κανενα grande punto με xenon...
-
Η λίστα με τα εξτρά που έχω από την αντιπροσωπεία δεν έχει τα xenon.
-
Αν δεν κανω λαθος το κιτ συνοδευεται με ξεχωριστη 24μηνη εγγυηση ασχετα με το ποτε το μονταρεις (μεσα στον 1ο χρονο παντα) αρα -υποθετω με καποια επιφυλαξη οτι- δεν κανει reset της εγγυηση ολοκληρου του αυτοκινητου οταν τοποθετηθει. βεβαια αν ισχυει οντως κατι τετοιο φοβαμαι οτι τελικα θα προκληθει μπαχαλο. Ελπιζω συντομα να μας διαφωτησει καποιος σχετικα που θα ξερει με βεβαιοτητα τι ισχυει..
Καλοταξιδο PID! ωραιο χρωμα διαλεξες
edit: ναι δυστυχως αυτη την ελλειψη με τα χenon την παρατηρησα κ γω. οπως κ ελλειψη foot rest κ μια αρχαια ταπα βενζινης που δε ασφαλιζει με το κεντρικο κλειδωμα με αποτελεσμα να σε αναγκαζει να βαλεις ως εξτρα παρακαλω με 50 ευρω την ταπα με την κλειδαρια. τελη 2008.. ημαρτον!
για να μην πω για το πορτ μπαγκαζ που δεν ανοιγει απ'εξω κ τα πισω καθισματα που δεν ειναι διαιρουμενα..
αλλα ως εκει τα αρνητικα του, περα απο αυτες τις λεπτομερειες τα σπαει! -
Ευχαριστώ! Καλορίζικο και καλοτάξιδο και το δικό σου!
-
Ευχαριστω φιλε
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
edit: ναι δυστυχως αυτη την ελλειψη με τα χenon την παρατηρησα κ γω. οπως κ ελλειψη foot rest κ μια αρχαια ταπα βενζινης που δε ασφαλιζει με το κεντρικο κλειδωμα με αποτελεσμα να σε αναγκαζει να βαλεις ως εξτρα παρακαλω με 50 ευρω την ταπα με την κλειδαρια. τελη 2008.. ημαρτον!
για να μην πω για το πορτ μπαγκαζ που δεν ανοιγει απ'εξω κ τα πισω καθισματα που δεν ειναι διαιρουμενα..
αλλα ως εκει τα αρνητικα του, περα απο αυτες τις λεπτομερειες τα σπαει!Σταματα τις γκρινιες εσυ τωρα και σκεψου απο Οκτωμβριο οτι θα αρχισουν οι τουρμποβολτες πανω που θα ξεκιναει και ο τουρμποκαιρος
Παντως οταν με περνας θα εχω να σου λεω 'Τρεχα εσυ μ@λ@κ@.....Εγω θα ακουμπησω το ποδιμου στο footrest και θα ακολουθησω χαλαρα ' -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
αλλα ως εκει τα αρνητικα του, περα απο αυτες τις λεπτομερειες τα σπαει!Απ' ότι μου είπαν οι πωλητές της Abarth, η τάπα που κλειδώνει δεν έχει νόημα γιατί μέσα από το στόμιο υπάρχει ένα μεταλλικό δίχτυ που δεν επιτρέπει να κλέψει κάποιος βενζίνη ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν φίλτρο. Για το footrest δεν το πρόσεξα. Το πίσω κάθισμα πέφτει τουλάχιστον όλο μαζί? Στο πούντο που έχω τώρα είχα γλίτώσει τις μπάρες οροφής για τα σκι βάζοντάς τα μέσα διαγώνια. Όπως και νά 'χει μπάρες οροφής στο Abarth ΔΕΝ βάζω. Τα xenon δε με απασχολούν αν τα φώτα του είναι σαν του τωρινού μου πούντο ενώ το πορτ-μπακάζ το έχω συνηθήσει.
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Σταματα τις γκρινιες εσυ τωρα και σκεψου απο Οκτωμβριο οτι θα αρχισουν οι τουρμποβολτες πανω που θα ξεκιναει και ο τουρμποκαιρος
Παντως οταν με περνας θα εχω να σου λεω 'Τρεχα εσυ μ@λ@κ@.....Εγω θα ακουμπησω το ποδιμου στο footrest και θα ακολουθησω χαλαρα 'Καλως τον απολωλως αμπαρτιστα γιατι ξηγιεσαι ετσι ρε αμικο; εγω δεν θα εχω 6η κ 23 κιλα ροπη; πως θα ολοκληρωσω το ταριφο-ιματζ μου μαζι με το υποβραχιονιο κ το σφυριγμα που κανει -οπως λες κ με φτιαχνεις- χωρις footrest??
Απ' ότι μου είπαν οι πωλητές της Abarth, η τάπα που κλειδώνει δεν έχει νόημα γιατί μέσα από το στόμιο υπάρχει ένα μεταλλικό δίχτυ που δεν επιτρέπει να κλέψει κάποιος βενζίνη ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν φίλτρο. Για το footrest δεν το πρόσεξα. Το πίσω κάθισμα πέφτει τουλάχιστον όλο μαζί? Στο πούντο που έχω τώρα είχα γλίτώσει τις μπάρες οροφής για τα σκι βάζοντάς τα μέσα διαγώνια. Όπως και νά 'χει μπάρες οροφής στο Abarth ΔΕΝ βάζω. Τα xenon δε με απασχολούν αν τα φώτα του είναι σαν του τωρινού μου πούντο ενώ το πορτ-μπακάζ το έχω συνηθήσει.
Αυτο με το στομιο δεν το γνωριζα αλλα κ παλι σκεφτομαι οτι θα μπορουν να σου ριξουν μεσα οτι μαμακια τους κατεβει..
Οσο για τα πισω καθισματα ενταξει ειπαμε, οχι κ ετσι ναι, βεβαιως κ ειναι αναδιπλουμενη η πλατη μονο που δεν ειναι κ διαιρουμενη (ενω στο απλο GP ειναι αλλα τεσπα, μικρο το κακο. οπως κ για τα xenon) -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Η λίστα με τα εξτρά που έχω από την αντιπροσωπεία δεν έχει τα xenon.Εχει βγαλει η αντιπροσωπεια επισημο προσπεκτους ή ειναι τυπωμενη απο υπολογιστη η λιστα με τα εξτρα???
μαλλον θα ανεβω την αλλη βδομαδα Αθηνα να το δω στον Παζαροπουλο στην Κηφισιας...αν και το ειχα δει στην Εκθεση αυτοκινητου στο Ελληνικο και ΔΕΝ εχει καμια σχεση απο κοντα απ' οτι να το δει καποιος στα περιοδικα...ειναι καταπληκτικο απο κοντα...
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...ηρθε η ωρα του σκορπιου -
-
Fiat Grande Punto ABARTH