Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή...
Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκα από την αντιπροσωπεία του Παζαρόπουλου, καθώς είχα μπει στη σχετική λίστα ενδιαφερομένων, πήγα σήμερα και το είδα στην Πειραιώς (το κατάστημα της Abarth στο Υγεία ανοίγει 1 Σεπτέμβρη) και μέχρι τέλος της εβδομάδας το παραγγέλνω!
Το είχα ξαναδεί στην έκθεση της Αθήνας αλλά σήμερα που μπήκα και μέσα αρρώστησα περισσότερο...Θεϊκά μπάκετ, πολύ καλή θέση οδήγησης για τα δικά μου γούστα, ωραίο ταμπλό και αν κάποια πλαστικά είναι λίγο σκληρά προσωπικά δε με πολυνοιάζει!
Δυστυχώς test drive από αρχές Σεπτέμβρη αλλά ακόμα και στο ρελαντί που το άκουσα μου άρεσε.
Η αρχική μου απόφαση για άσπρο + το πακέτο κόκκινες ρίγες και καθρέφτες (διατίθενται μόνο με το άσπρο) δεν άλλαξε. Αυτό θα είναι και το μόνο έξτρα που θα βάλω καθώς ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης (με διζωνικό κλίμα, blue & me και mp3 στερεφωνικό με 60W ενισχυτή και 100W subwoofer τα οποία στην Ιταλία είναι έξτρα). Παρεμπιπτόντως κανένα χρώμα από τα τρία δε χρεώνεται έξτρα. Τελική τιμή για το δικό μου 19200€ μαζί με έξοδα πινακίδων κλπ.
Στο μαύρο εκθεσιακό μου άρεσε πολύ το δερμάτινο σαλόνι αλλά δε μου κάθεται καλά σε σχέση με το συνολικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Εντάξει, δεν είναι Rally (This is not Sparta ) αλλά μην το παραφορτώσουμε κιόλας.
Επίσης, δεν έχει ρεζέρβα (μάλλον στα πλαίσια της προσπάθειας να μην ξεφύγει το βάρος) αλλά kit fix & go.
Όσον αφορά το κιτ esseesse, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο αλλά είναι προτιμότερο να το βάλει κανείς λίγο πριν συμπληρώσει χρόνο (ή 20000km μιας και αυτά είναι τα όρια τοποθέτησής του για τους ήδη κατόχους GPA) καθώς η εγγύηση αρχίζει να τρέχει ξανά από εκείνο το σημείο.
Τέλος, χρόνος αναμονής το πολύ 3 μήνες για τις τωρινές παραγγελίες. Καλά είναι αν σκεφτούμε τα 8μηνα του 500...
Για το επόμενο 3μηνο με βλέπω να ονειρεύομαι κάθε βράδυ σκορπιούς...
Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πωλητές της Abarth, Άρη και Σωτήρη, για την αντιμετώπισή τους και το χρόνο τους!