-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
....το μονο που ξερω ειναι οτι φοραει την garrett gt 1446 που φοραγε το προηγουμενο abarth ss οποτε αν σκεφτεις οτι στο προηγουμενο abarth για να το κανουνε ss αλλαζανε 98 περιφερειακα μέρη για να φτασει τα 180 αλογα καταλαβαινεις οτι η βελτιωση του (εκτος της επισημης αντιπροσωπειας) φανταζει γολγοθας!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
....το μονο που ξερω ειναι οτι φοραει την garrett gt 1446 που φοραγε το προηγουμενο abarth ss οποτε αν σκεφτεις οτι στο προηγουμενο abarth για να το κανουνε ss αλλαζανε 98 περιφερειακα μέρη για να φτασει τα 180 αλογα καταλαβαινεις οτι η βελτιωση του (εκτος της επισημης αντιπροσωπειας) φανταζει γολγοθας!
????????
-
????????
αυτά που γράφεις είναι δικιες σου αβάσιμες υποθέσεις...
Το κιτ ήταν Απο το εργοστάσιο , πράγμα που σημαίνει ότι το ss έχει τις ίδιες αντοχές με ένα εργοστασιακο μοντέλο... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχεις στοιχεια οτι κανει το κουπρα αυτο το πραγμα? εγω σου βαζω ενα βιντεακι παρακατω... δες το κυριως απο το 4:12 και μετα..!
πω πω με τις κοντρες
το 7αρακι dsg φιλε μου δεν εχει launch control και ποτε και για κανενα λογο δε θα ξεκινησει σωστα
οσο για τη βελτιωση του multiar, εμαθα οτι η τουρμπινα του ειναι πιο μικρη απο αυτη της μιτο, δηλαδη μια σταλια.. αρα για τι βελτιωση μιλαμε?
κοροιδευουν καποιοι το τουρμποκομπρεσσορρα και λενε οτι δε προσφερει τιποτα, ομως προσφερει μια -σχετικα- μεγαλη τουρμπινα για βελτιωση (και για να μην ειναι ψοφιο χαμηλα υπαρχει και ο κομπρεσσορας) , αρα μη μου λετε για μοτερ της χρονιας
To R8 είναι Lambo. To Scirocco συμμετοχικό δεν το πολυλές. Για το ΤΤ δεν γνωρίζω.
ουτε ο πασχος δεν τα λεει αυτα
φιλε μου δεν με ενδιαφέρει το DSG...ουτε δικαιολογω αυτο που βλέπω, απλα το κουπρα εμεινε και το clio εμειναν αρκετα πισω... και μην μου πειτε οτι το 1ο εμεινε λογω DSG... δεν μπορω να τα ακουω αυτα...!! απλα το παλιο SS τουλαχιστον (για το νεο θα δείξει..) απλα σκοτωνει στη κατηγορία του... πρεπει να το χονεψουν καποιοι αυτο και ας ειναι ιταλικο... αντε γιατι ξαφνικα γινανε ολοι γερμανοφιλοι..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
????????
αυτά που γράφεις είναι δικιες σου αβάσιμες υποθέσεις...
Το κιτ ήταν Απο το εργοστάσιο , πράγμα που σημαίνει ότι το ss έχει τις ίδιες αντοχές με ένα εργοστασιακο μοντέλο...ποιες ειναι οι αβασιμες υποθεσεις????οτι το νεο abarth evo φοραει την garrett του προηγουμενου ss???
oτι το απλο abarth για να στο κανουνε ss αλλαζανε 98 μηχανικα μερη για να παει 180 αλογα?????
ή οτι το για να βελτιωσεις το abarth evo ειναι μονοδρομος η αντιπροσωπεια??
γιατι ειπα εγω οτι δεν ητανε αξιοπιστο το abarth ss??
-
1τον οι 170αριδες μουλτιαιρ φοράνε ίδια τουρμπινα με το ss...
Μεγαλύτερη Απο της μιτο 155...
Έπειτα το χειρότερο σημείο του αμπαρθ είναι το 0-100...
Αλλά και εκεί βιαζει τον ανταγωνισμό... -
1τον οι 170αριδες μουλτιαιρ φοράνε ίδια τουρμπινα με το ss...
Μεγαλύτερη Απο της μιτο 155...
Έπειτα το χειρότερο σημείο του αμπαρθ είναι το 0-100...
Αλλά και εκεί βιαζει τον ανταγωνισμό...διαβαζεις αυτα που γραφω??
-
Για να σου βελτιώσουν το αμπαρθ σου αλλάζουν 80+ κομμάτια γιατί σου δίνουν και εργοστασιακή εγγύηση...
δεν μπορούσαν με ένα προγραμμα νομίζεις να δουν τέτοια νούμερα;;
Αφού έτσι και αλλιώς το αμπαρθ δουλεύει με ΠΟΛΥ πλούσιο μίγμα...
η βελτίωση όμως είναι εργοστασιακου επθιπεδου, και αλλάζουν τα πάντα ως όφειλαν για να επιτύχουν εργοστασιακα αποτελέσματα...
Η μεγαλύτερη τουρμπινα ( που δουλεύει σε χαμηλότερη πίεση Απο την εργ αν είχε την ίδια απόδοση) προσφέρει μακροζωια... -
1)η τιμη που εχει στο λινκ 22.700 για το κουπρα απλα δεν ισχυει.......με την εκπτωση της seat το παιρνεις 19.990 ευρω με το dsg!!!2)το αμπαρθ για να στο κανουνε αμπαρθ σσ σου θυμιζω πως αλλαζουνε 98 περιφερειακα μερη.........
.....για να παει 180 αλογα... κ σε τι πιεση δουλευει......κ εσυ μου λες οτι παει 250 αλογα χαλαρα????μονο σε ονειρα.......οσο για το νεο αμπαρθ ss με τα 200 αλογα........με τα 25 χιλιαρικα που θα εχει ειναι ανεκδοτο!
3)το βιντεακι που μου εδειξες σε πιστα ειναι abarth ss με cupra τα οποια εχουνε διαφορα 3.500 ευρω κ το abarth ss τερματιζει μισο δευτερολεπτο πιο γρηγορα....κλαιν μαιν δηλαδη!!
αν ειχε το abarth ss 20 χιλιαρικα οσο εχει το κουπρα... ναι εννοειται οτι θα το διαλεγα..........
- η πηγη ειναι σημερινη και εγκυρη, καλα δεν εψαξα και πολύ για την τιμη, αλλα δεν με νοιάζει κιολας ας ειναι φθηνοτερο παλι δεν θα το περνα..
- και τι σημασια εχει τι αλλάζουνε??? το ακούω συνεχεια αυτο σαν δικαιολογία απο τύπους με GT και σιρροκα... βαλε κατω τα χαρτιά, ειναι 1.4 και τα 2? εχουν ονομαστικη ιπποδυναμη 180+ και τα 2?? είναι στην ιδια κατηγορίακαι τα 2? ΤΕΛΟΣ..αρα παιζουν στα ίσα...
Δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος για τις επιδόσεις του αβαρτη ΣΣ με αυτα που λες...ουτε και για την τιμή. το αμαξι εχει 180+ ιππους και κανει γυρω στα 23.000. αυτα που λες εσυ δεν υπάρχουν...
Ποτε ειπα εγω οτι παει 250??? εγω ειπα μεχρι 220... και επειδη φίλος το εχει βελτιωσει το ξερω και ειναι και safe το αμαξι και πυροβολαει.... αρκει ενα τηλ. στους γνωστους ελληνες βελτιωτες και μια ερωτηση για το συγκεκριμενο και τι μπορει να παρει.. (για να μην κανω και διαφημιση, λογικα καταλαβες ποιους εννοω..)
3)δεν ξερω αν ειναι μισο ή καθολου δευτερο, το κουπρα ειναι 3 αμαξια σχεδόν πίσω...αυτο το είδες? γενικα αυτο το αμάξι και στρίβει και ανοιγει απιστευτα στην ευθεία...
-
Το Γολγοθάς που κολλάει ;;
Όπου θες το βελτιωνεις και το evo , απλώς χάνεις την εργοστασιακή σου εγγύηση... -
@ QsisVTS
το νεο abarth punto evo φοράει ήδη την gt1446 και οχι την IHI που φοραγε το παλιο το ίδιο και η mito QV... οπότε μια χαρα βελτιωνοντε αμφοτερα...
η συγκεκριμενη τουρμπίνα παρολο που δεν εχουν βρεθει οι χάρτες της και δεν γνωροζουμε απολυτα τι κανει, εχει υπολογιστει οτι αβιαστα φτανει τους 230... ως τουμπίνα πάντα. -
-
Καθισματαρες...
το sport button έγινε σαν το DNA της μιτο... -
το abarth ss εχει 23χιλιαρικα και το cupra 19.950.............
3 χιλιαρικα διαφορά...........
τσεκαρε ρεπριζ που εχει το cupra κ μετα ελα να μου πεις.........
ρεπριζ 3η???ρεπριζ 4ης? διαφορα γυρω στο 1.5 sec σε ολα........μονο σε 0-100 ειναι μπροστα το ss!
φρενα θες??? 120-0χλμ 55.7 μετρα το cupra...........57.8 το ss!
καταναλωση θες??? ασ'το!
εγω που ειμαι 2 χρονια στο abarth club βελτιωμενο με προγραμμα ss να φτανει τα 220 αλογα δεν εχω δει!
ωραιο το abarth αλλα ξεκολληστε λιγο με τα μυαλα σας.........
-
φιλε μου εγω να ξεκολισω απτο αβαρτη η εσυ απτο κουπρα?! πια 0-100?? στο βιντεο ανοιγουνε πολυ περισσοτερο...πιες ρεπριζ και λοιπα στην πραξη τι γινετε?? εκει θελω να καταλήξω...
οσο για το οικονομικο υπαρχει διαφορα, αλλα τα δυο αυτοκινητα δεν ειναι σε καμια περιπτωση το ίδιο.. -
Το ένα έχει χειροκινητο 6αρη και το άλλο αυτόματο 7αρη...
Έχει νόημα η ρεπριζ με 3τη;; Σκέψου λίγο πριν γράψεις... -
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ρεπρίζ (μια εντελώς τεχνιτή και ανούσια μέτρηση εκτός αν περιλαμβάνει μεγάλο φάσμα ταχύτητας και αλλαγες σχέσεων) 3ης του Cupra που φοράει 7άρι και η 3η του είναι θεόκοντη με αυτές του 6τάχυτου Abarth. Αντιπροσωπευτική μέτρηση είναι το 60-160 πχ.
-
Το πιο σωστό το είχαν οι 4τροχοι στις μετρήσεις τους με την προσπεραση φορτηγού και την ταχύτητα εξόδου...
-
Το ένα έχει χειροκινητο 6αρη και το άλλο αυτόματο 7αρη...
Έχει νόημα η ρεπριζ με 3τη;; Σκέψου λίγο πριν γράψεις...εεε χμμμμ......... δηλαδη εσυ το σκεφτηκες αυτο που εγραψες???
τι με νοιαζει εμενα αν το ενα εχει 6 αρη κ το αλλο αυτοματο 7 αρη?
2 αμαξια συγκρινω.........το αποτελεσμα κρινω!
το abarth ss μπορει να ειναι πιο απολαυστικο στην οδικη συμπεριφορα κ το cupra απλα αποτελεσματικο.......αλλα μεσα σε πιστα η διαφορα σε sec ειναι απειροελαχιστη υπερ του abarth ss!
το value/money που εχει το cupra ειναι αξεπεραστο ....(ασχετα αν εγω δεν θα το αγοραζα ποτε!)
-
σε πίστα ρίχνει Και η 155αρα μιτο στο κούπρα...
Το ss ξέρεις τι του κάνει;;Στο δρόμο υπάρχουν και τα κατευασματα ταχυτήτων ξέρεις...
Fiat Grande Punto ABARTH