-
το σαιτ του παζαροπουλου ειναι για τον πεοντα
-
παντως εγω που ρωτησα στη φιατ καβαλας μου ειπαν 17800 αλλα μου ειπε ο πωλητης οτι μαλλον ισχυει η εκπτωση της φιατ 2000 κατω δηλαδη οποτε θα φτασει στα 15800. ειπε θα με παρει τηλεφωνο μεσα στη εβδομαδα για να με ενημερωση....μακαρι να ισχυει
-
-
σευχαριστω,
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
συμφερει πιο πολυ το 207 rc με 21.000 κομπλε με το κλειδι στο χερι....το θέμα είναι να βρεις RC από τα στοκ, μιας και έρχονται λίγα κομμάτια κάθε χρόνο στην Ελλάδα..
-
επ ,επ ,επ ειπε κανεις κατι κακο για το rc????
-
μπα κακο λογο κανεις!
παιδια σε σyνολικο ανταγωνισμο στα κυβικα μαs
scirocco 160
207 rallye
leon fr
golf tsi 160
colt cztεχει βρεθει κανεις στο δρομο σε φαναρακι...κτλ?χαχαχα!φιλικα παντα!
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
μπα κακο λογο κανεις!
παιδια σε σyνολικο ανταγωνισμο στα κυβικα μαs
scirocco 160
207 rallye
leon fr
golf tsi 160
colt cztεχει βρεθει κανεις στο δρομο σε φαναρακι...κτλ?χαχαχα!φιλικα παντα!
το leon fr εχει 200 αλογα , μαλλον θες να πεις leon 1.8T με 160 αλογα
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
εχει βρεθει κανεις στο δρομο σε φαναρακι...κτλ?χαχαχα!φιλικα παντα!
εννοεις οτι αν τους ριχνεις ή σου ριχνουν 1-2 καροτσες θα αλλαξει κατι απ'τη ζωη σου ή εστω κατι σχετικα με τη συνολικη εικονα/αξια του αυτοκινητου;
-
αν πηγαινει 15.800 το abarth τοτε κωλολεει.............
γιατι εμφανισιακα ειναι ομορφοτερο απο το 207 κατα την γνωμη μου..........
αν κ εσωτερικα ειναι ψιλομουφεξ............
αλλα αν εχει 17.800 +250 ευρω λωριδες κ κοκκινοι καθρεφτες + εξοδα φακελου κ ιστοριες.....
κ αν βαλεις κ τιποτα δερματινα κ υποβραχιονιο πας στο 20 χιλιαρο...........
κ ειναι πολλα..........
γιατι με 21.000 παιρνεις το rc που ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν αμαξι!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Χθες ειδα ενα στην πατρα , στην κορινθου κατα τις 13.00.Απιστευτο αμαξι , πανεμορφο και τα τετραπιστονα μπροστα ειναι ολα τα λεφτα!Κοκκινο ηταν??? γιατι θα εφερνε ενα ο Ζαφειροπουλος για Test Drive.
Ετοιμαζει το service και την εκθεση στο κτιριο που εχει ολες τις αντιπροσωπειες του grouppo... -
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
Χθες ειδα ενα στην πατρα , στην κορινθου κατα τις 13.00.Απιστευτο αμαξι , πανεμορφο και τα τετραπιστονα μπροστα ειναι ολα τα λεφτα!
Κοκκινο ηταν??? γιατι θα εφερνε ενα ο Ζαφειροπουλος για Test Drive.
Ετοιμαζει το service και την εκθεση στο κτιριο που εχει ολες τις αντιπροσωπειες του grouppo...To ειδα και το κοκκινο!Το εχει φερει εδω και καμια βδομαδα , εγω το ειδα προχθες και γραφε πανω test drive.Παντως και σε κοκκινο ειναι πανεμορφο για να μην πω οτι ειναι και πιο ομορφο απο το ασπρο !!!
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Γιατι δεν πας να το παρεις παρα σε καθε ποστ σου τελειωνεις με αυτη τη προταση??
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γιατι δεν πας να το παρεις παρα σε καθε ποστ σου τελειωνεις με αυτη τη προταση??
ναι οντως
πηγαινε παρτο αγορι μου αφου αυτο γουσταρεις! -
Παιδες, ο Παζαροπουλος το δινει το αμαξι για 2ωρο test drive ή μπα;
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
δεν μου πολυαρεσει εμφανισιακα......
αλλα το μοτερ το παραδεχομαι....
-
Συμφωνω απολυτααααα αλλη λιγκα τελειως ασε που ειναι και τουρμπατοοοοοο για να μην πουμε και για καταναλωση σε σχεση με τα 75 hp.
-
φίλε toxoti το abarth που έχεις στο avatar σου είναι όλα τα λεφτά πανέμορφο!! υπάρχει η φώτο αυτή σε μεγαλύτερη?
-
εννοεις οτι αν τους ριχνεις ή σου ριχνουν 1-2 καροτσες θα αλλαξει κατι απ'τη ζωη σου ή εστω κατι σχετικα με τη συνολικη εικονα/αξια του αυτοκινητου;
oχι φιλε μου γι αυτο ειπα ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
οι 1-2 καροτσες μπροστα η πισω δεν ειναι λογος σοβαρης ασχολιας -
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
εννοεις οτι αν τους ριχνεις ή σου ριχνουν 1-2 καροτσες θα αλλαξει κατι απ'τη ζωη σου ή εστω κατι σχετικα με τη συνολικη εικονα/αξια του αυτοκινητου;oχι φιλε μου γι αυτο ειπα ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
οι 1-2 καροτσες μπροστα η πισω δεν ειναι λογος σοβαρης ασχολιαςΕτσι ειναι...
Fiat Grande Punto ABARTH