-
Καταρχην για τον φιλο που ρωτησε στην Καβαλα και του ειπε ο πωλητης οτι ισως ισχυσει και η εκτωση 2.000 ευρω που ισχυει στη FIAT πες του οτι δεν ξερει τι του γινεται , η FIAT δεν εχει καμια σχεση με την ABARTH σε αυτο το θεμα, γι αυτο και τα ABARTH πωλουνται μονο απο δυο αντιπρωσοπειες στην Ελλαδα μεχρι στιγμης και δεν πωλουνται απο καθε αντιπροσοπεια της FIAT, και εγω το ιδιο πιστευα και καθε μερα ρωτουσα την FIAT στο Κιλκις που ειχα παρει το απλο GRANDE PUNTO και μου ελεγε ο πωλητης ¨περιμενουμε να ερθει¨ ΄΄ακομα δεν ηρθε΄΄ και διαφορα τετοια , ενω η ABARTH ειχε ερθει στον Σφακιανακη στην Θεσσαλονικη 20 μερες ποιο πριν, και μολις το εμαθα πηγα φυσικα και το αγορασα απο εκει και οταν τους το ειπα μου ειπαν οτι εχω να κανω με αυτους και οχι με την αντιπροσοπεια της FIAT αλλοστε η ABARTH εχει στα σχεδια της να κανει δικες της αντιπρωσοπειες εξ ολοκληρου, κατι παρομοιο γινεται και τωρα απλα φιλοξενειται στις εγκαταστασεις του Παζαροπουλου και του Σφακιανακη και τις τιμες τις καθοριζουν τα στελεχει της ABARTH οχι της FIAT(αλλη δοιηκηση εχει η μια και αλλη η αλλη), τελος οσο για το RC που ακουσα δεν ξερω και ουτε με νοιαζει ποιο παει καλυτερα αν και στα περιοδικα το ABARTH εχει καλυτερα νουμερα, αυτο που ξερω ειναι οτι αν παρεις το ABARTH ..δεν θα περνας απαρατηρητος στον δρομο
-
το ss παει καλυτερα νομιζω απο rc (και μπορει να συγκριθει με το rc), οχι το απλο gpa.
το απλο gpa συγκρινεται με 207 gtτελος στο δρομο και με gpa θα περνας απαρατηρητος μιας και για τον περισσοτερο κοσμο ειναι ενα punto , εκτος κι αν σε δει καποιος που ξερει απο αυτοκινητα ο οποιος καποιος θα αναγνωριζε (εστω και με λιγη παραπανω προσπαθεια) και ενα rc
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελος στο δρομο και με gpa θα περνας απαρατηρητος μιας και για τον περισσοτερο κοσμο ειναι ενα punto , εκτος κι αν σε δει καποιος που ξερει απο αυτοκινητα ο οποιος καποιος θα αναγνωριζε (εστω και με λιγη παραπανω προσπαθεια) και ενα rc
Tι ειπες ΡΕ??
-
διεπραξα υβρη ε ?
τι να κανουμε ετσι ειναι κι εγω για το περισσοτερο κοσμο (ειδικα για τις γυναικες) οδηγω Α3.εσυ που εισαι σα λαχανο ξεχωριζεις κι ας οδηγεις golf
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
διεπραξα υβρη ε ?
τι να κανουμε ετσι ειναι κι εγω για το περισσοτερο κοσμο (ειδικα για τις γυναικες) οδηγω Α3.εσυ που εισαι σα λαχανο ξεχωριζεις κι ας οδηγεις golf
Σωστοοος
-
-
Αυτη ειναι η διαφορα, οτι το ABARTH δεν ειναι απλος ενα PUNTO, και πριν το grande punto ειχα αλλα μολις πηρα to ABARTH οι ¨ασχετοι¨ και οι γυναικες μου λεγαν : τι ειναι αυτο? τι μαρκα ειναι? Και οταν λεω δεν θα περνας απαρατητρητος εννοω παντα στους ασχετους και στοις γυναικες γιατι οι γνωστικοι τα ξερουν ολα, δεν ξερω για το αν περνανε το S3 με Α3 αλλα το εκ πειρας σου λεω οτι το ABARTH ακομα και να το περνανε για PUNTO ολοι κοιτανε και ρωτανε τι ακριβως ειναι, και επειδη ειμουν ο πρωτος που το αγορασε στην Β.Ελλαδα και ειδικα στην πολη μου ακομα και στα βενζιναδικα που σταματουσα με ρωτουσαν, την πρωτη βδομαδα ειδικα με σταματησαν 2 νεαροι τροχονομοι για ελεγχο ενα βραδυ και ακουω τον ενα να λεει στον αλλο : τι μαρκα ειναι ρε μαλακα ? ξερω γω πανε ρωτα τον, λεει ο αλλος , και φυσικα ηρθε με ρωτησε τι μαρκα γραφει η αδεια του αυτοκινητου και τους την εδειξα, καμια σχεση με τις φωτογραφιες, το αμαξι ξεχωριζει, πριν περνουσα απο τα καφε με το απλο και δεν κοιτουσε κανενας και ουτε ειμαι απο αυτους που το θελουν και τωρα γυρνανε ολοι καλος η κακος, γιατι οι ασχετοι καταλαβενουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο το απλο PUNTO κατι που δεν γινεται με το Α3 ΚΑΙ ΤΟ S3 οπως ειπες για τις γυναικες, οπως και με το GTC TURBO με τα 180 του αδερφου μου και το GTC το απλο με ενος φιλου μου, ιδια ειναι, οσο μονο ενας που ξερει ισως τα ξεχωρισει
-
Ο χρήστης giugiaro έγραψε:
Αυτη ειναι η διαφορα, οτι το ABARTH δεν ειναι απλος ενα PUNTO, και πριν το grande punto ειχα αλλα μολις πηρα to ABARTH οι ¨ασχετοι¨ και οι γυναικες μου λεγαν : τι ειναι αυτο? τι μαρκα ειναι? Και οταν λεω δεν θα περνας απαρατητρητος εννοω παντα στους ασχετους και στοις γυναικες γιατι οι γνωστικοι τα ξερουν ολα, δεν ξερω για το αν περνανε το S3 με Α3 αλλα το εκ πειρας σου λεω οτι το ABARTH ακομα και να το περνανε για PUNTO ολοι κοιτανε και ρωτανε τι ακριβως ειναι, και επειδη ειμουν ο πρωτος που το αγορασε στην Β.Ελλαδα και ειδικα στην πολη μου ακομα και στα βενζιναδικα που σταματουσα με ρωτουσαν, την πρωτη βδομαδα ειδικα με σταματησαν 2 νεαροι τροχονομοι για ελεγχο ενα βραδυ και ακουω τον ενα να λεει στον αλλο : τι μαρκα ειναι ρε μαλακα ? ξερω γω πανε ρωτα τον, λεει ο αλλος , και φυσικα ηρθε με ρωτησε τι μαρκα γραφει η αδεια του αυτοκινητου και τους την εδειξα, καμια σχεση με τις φωτογραφιες, το αμαξι ξεχωριζει, πριν περνουσα απο τα καφε με το απλο και δεν κοιτουσε κανενας και ουτε ειμαι απο αυτους που το θελουν και τωρα γυρνανε ολοι καλος η κακος, γιατι οι ασχετοι καταλαβενουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο το απλο PUNTO κατι που δεν γινεται με το Α3 ΚΑΙ ΤΟ S3 οπως ειπες για τις γυναικες, οπως και με το GTC TURBO με τα 180 του αδερφου μου και το GTC το απλο με ενος φιλου μου, ιδια ειναι, οσο μονο ενας που ξερει ισως τα ξεχωρισειΝαι, πράγματι έτσι είναι. Ξεχωρίζει πολύ.
-
Ο χρήστης giugiaro έγραψε:
...το αμαξι ξεχωριζει, πριν περνουσα απο τα καφε με το απλο και δεν κοιτουσε κανενας και ουτε ειμαι απο αυτους που το θελουν και τωρα γυρνανε ολοι καλος η κακος, γιατι οι ασχετοι καταλαβενουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο το απλο PUNTO κατι που δεν γινεται με το Α3 ΚΑΙ ΤΟ S3 οπως ειπες για τις γυναικες... -
Ο χρήστης chevroletcorvette έγραψε:
Αυτη ειναι η διαφορα, οτι το ABARTH δεν ειναι απλος ενα PUNTO, και πριν το grande punto ειχα αλλα μολις πηρα to ABARTH οι ¨ασχετοι¨ και οι γυναικες μου λεγαν : τι ειναι αυτο? τι μαρκα ειναι? Και οταν λεω δεν θα περνας απαρατητρητος εννοω παντα στους ασχετους και στοις γυναικες γιατι οι γνωστικοι τα ξερουν ολα, δεν ξερω για το αν περνανε το S3 με Α3 αλλα το εκ πειρας σου λεω οτι το ABARTH ακομα και να το περνανε για PUNTO ολοι κοιτανε και ρωτανε τι ακριβως ειναι, και επειδη ειμουν ο πρωτος που το αγορασε στην Β.Ελλαδα και ειδικα στην πολη μου ακομα και στα βενζιναδικα που σταματουσα με ρωτουσαν, την πρωτη βδομαδα ειδικα με σταματησαν 2 νεαροι τροχονομοι για ελεγχο ενα βραδυ και ακουω τον ενα να λεει στον αλλο : τι μαρκα ειναι ρε μαλακα ? ξερω γω πανε ρωτα τον, λεει ο αλλος , και φυσικα ηρθε με ρωτησε τι μαρκα γραφει η αδεια του αυτοκινητου και τους την εδειξα, καμια σχεση με τις φωτογραφιες, το αμαξι ξεχωριζει, πριν περνουσα απο τα καφε με το απλο και δεν κοιτουσε κανενας και ουτε ειμαι απο αυτους που το θελουν και τωρα γυρνανε ολοι καλος η κακος, γιατι οι ασχετοι καταλαβενουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο το απλο PUNTO κατι που δεν γινεται με το Α3 ΚΑΙ ΤΟ S3 οπως ειπες για τις γυναικες, οπως και με το GTC TURBO με τα 180 του αδερφου μου και το GTC το απλο με ενος φιλου μου, ιδια ειναι, οσο μονο ενας που ξερει ισως τα ξεχωρισει
Ναι, πράγματι έτσι είναι. Ξεχωρίζει πολύ.
+1 και απο μένα...........
το abarth ξεχωριζει κ τραβαει ολα τα βλεμματα.......
περισσοτερο απο καθε αλλο αμαξι στην κατηγορια του.......
αν ητανε κ 1600 κυβικα θα ητανε ιδανικο..........
ο 1400αρης κινητηρας το περιοριζει πολυ το αμαξι σε βελτιωση δυστυχως!
-
μας χαζευουνε η αληθεια.εμενα πιο συχνα με ρωτουν τι μαρκα ειναι αυτο και οταν τους το λεω με κοιτουν λες και ειμαι ο αντιχριστος.ασχετοσυνη χαχαχα!
ειμαι στα 4500 χλμ και νομιζω..αρχιζει καπωs και ανοιγει ο κινητηρας.. -
ΤΕλικα ισχυει η τιμη με τα 15800?αν ειναι ετσι τοτε μετραει!
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
μας χαζευουνε η αληθεια.εμενα πιο συχνα με ρωτουν τι μαρκα ειναι αυτο και οταν τους το λεω με κοιτουν λες και ειμαι ο αντιχριστος.ασχετοσυνη χαχαχα!
ειμαι στα 4500 χλμ και νομιζω..αρχιζει καπωs και ανοιγει ο κινητηρας..καλά δεν αναγνωρίζουν το 99.99999% του αυτοκινήτου που είναι ένα grande punto και κολλάνε στο 0.00001% που αντιστοιχούν στα badges??
δλδ. αν ας πούμε έβαζα στο saxo μου σηματάκια από simca λες να με σταμάταγαν να μου πουν: 'ρε φίλε τι αμάξι είναι αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί...'
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
φίλε toxoti το abarth που έχεις στο avatar σου είναι όλα τα λεφτά πανέμορφο!! υπάρχει η φώτο αυτή σε μεγαλύτερη?φυσικα και υπαρχει......
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παιδες, ο Παζαροπουλος το δινει το αμαξι για 2ωρο test drive ή μπα;με την καμια εκτος και αν ξερεις τον ιδιο τον παζαροπουλο ενα τετραγωνακι και πολυ σου ειναι χα χα χα
-
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
ΤΕλικα ισχυει η τιμη με τα 15800?αν ειναι ετσι τοτε μετραει!απο οσο ξερω εγω ουδεμια εκπτωση στα abarth και για κανενα λογο.....ευτυχως για μας που τα χουμε παρει 6 μηνες φανταζεσαι να χαναμε ηδη € 2000 αστο...
Εντωμεταξυ εχθες περναγα απο αντιπροσωπεια φιατ σον κηφισο και ειδα και εκει ενα λευκο Abarth απεξω και 10 ατονα να το κοιτανε σαν χανοι.....γνωριζετε αν εσπασε το μονοπωλιο??????ηθελα να σταματησω να ρωησω απο περιεργεια αλλα ημουν με μηχανη και λεω τωρα σστο αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα κανω μια ερωτησουλα να δω τι παιζει. Γιατι αν εισαγει και αυτοσ αραααα θα κανει service Και αυτοσ και αρα ολα τα εξουσιοδοτημενα και αρα δεν θα μας παταει στο λαιμο ο παζα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Παιδες, ο Παζαροπουλος το δινει το αμαξι για 2ωρο test drive ή μπα;
με την καμια εκτος και αν ξερεις τον ιδιο τον παζαροπουλο ενα τετραγωνακι και πολυ σου ειναι χα χα χα
Πω ρε κολλημα...
Εγω δηλαδη πως θα διαλεξω αμαξι;
-
συγνωμη δηλ υπαρχουν πολλες αντιπροσωπειες που δινουν τα οχηματα τους για διωρα test drive????εγω δεν ξερω καποια
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ΤΕλικα ισχυει η τιμη με τα 15800?αν ειναι ετσι τοτε μετραει!
απο οσο ξερω εγω ουδεμια εκπτωση στα abarth και για κανενα λογο.....ευτυχως για μας που τα χουμε παρει 6 μηνες φανταζεσαι να χαναμε ηδη € 2000 αστο...
Εντωμεταξυ εχθες περναγα απο αντιπροσωπεια φιατ σον κηφισο και ειδα και εκει ενα λευκο Abarth απεξω και 10 ατονα να το κοιτανε σαν χανοι.....γνωριζετε αν εσπασε το μονοπωλιο??????ηθελα να σταματησω να ρωησω απο περιεργεια αλλα ημουν με μηχανη και λεω τωρα σστο αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα κανω μια ερωτησουλα να δω τι παιζει. Γιατι αν εισαγει και αυτοσ αραααα θα κανει service Και αυτοσ και αρα ολα τα εξουσιοδοτημενα και αρα δεν θα μας παταει στο λαιμο ο παζα
To ειχα δει και εγω πριν κανα μηνα. Η αντιπροσωπια ειναι του Σφακιανακη αν δεν κανω λαθως.Μπορει να ειναι μεταχειρισμενο για πουλημα..
-
παιδια ειμαι απο καβαλα και ξερω σιγουρα οτι το abarth μπορω να το αγορασω απο την fiat της πολης μου και οτι τα service μπορω να τα κανω και εκει. ηταν τα πρωτα πραγματα που ρωτησα και ηταν σαφεστατος ο πωλητης...τωρα για την τιμη με την εκπτωση ακομα περιμενω τηλεφωνο......παντως μου ειπε οτι παιζει να ισχυει γιατι θελουν να το προωθησουν. αυριο θα περασω να δω τη γινεται...
Fiat Grande Punto ABARTH