-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
DYNOMET III ο ιδιος που μετραει το περιοδικο evo(162.5 αλογα ΤΕΥΧΟΣ 10/2008)εχω γνωστο και εριξε τιμη 60ε. 161.3 ΑΚΡΙΒΩΣΝα φανταστώ με 100αρα βενζίνη ε?
Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το διάγραμμα? -
ναι καπου εκει βγαινει με 100αρα το εχω δει και εγω αυτο..σε διαφημιστικα περιοδικα και στις σελίδες στο internet.
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
το αμακσι ειναι τελειο παιδια το μονο που με προβληματιζει ειναι ο παζαροπουλος που ακουγεται παει για κλεισιμο.
[offtopic]
[/offtopic]
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
ο παζαροπουλος που ακουγεται παει για κλεισιμο.δε ξερω.
Πάει να κλείσει;; Γιατί αυτό; Αν τελικά κλείσει, ποιός θα αναλάβει την υποστήρηξη της Abarth;
Mακαρι να κλεισει ο Παζαροπουλος για να μπορουμε να πηγαινουμε το αμαξι μας σε ολα τα συνεργια της Fiat
μπα μη φοβασαι θα βρεθει αλλο κορακι να μας πιει το αιμα. Πρεπει να ειμαστε η μονη χωρα που πρεπει να πηγαινουμε το αμαξι μας μονο σε εναν Εμπορο του οποιου τα συνεργεια δεν ειναι abarth αλλα fiaτ!!!και οχι σε ολα τα εξουσιοδοτημενα οπως γινεται παντου η τουλαχιστον ειναι εξειδικευμενα συνεργεια
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Πάει να κλείσει;; Γιατί αυτό; Αν τελικά κλείσει, ποιός θα αναλάβει την υποστήρηξη της Abarth;
Mακαρι να κλεισει ο Παζαροπουλος για να μπορουμε να πηγαινουμε το αμαξι μας σε ολα τα συνεργια της Fiat
Ο Παζαροπουλος γενικα(σε ολη την ελλαδα δλδ) παει για κλεισιμο ή μονο σαν αντιπροσωπος της abarth?
-
οντως αν κλεισει θα αναγκαστουν να μας εξυπηρετουν στη φιατ.
ακου εκει 127 ευρω λαδια μονο..ελεος
ρε παιδια μεσο ορο τι καταναλωση εχετε?11.2 πανω κατω εγω.εχουμε και μικρο ρεζςρβουαρ ολο βενζιναδικα ειμαι.θελω αποψη σας για 100αρα βενζινη αν αξιζει πραγματικα γιατι με τι τιμη που εχει..καθε 2-3 μερες βενζιναδικο με πχ 20 ευρω -
εμενα φιλε η μεση καταναλωση κυμαινεται στα 10 λιτρα. Η 100 ειναι καλη κατα την γνωμη μου σε ταξιδι, στην Αθηνα δεν θα δεις τρελες διαφορες.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εμενα φιλε η μεση καταναλωση κυμαινεται στα 10 λιτρα. Η 100 ειναι καλη κατα την γνωμη μου σε ταξιδι, στην Αθηνα δεν θα δεις τρελες διαφορες.Για την 100 συμφωνω και με 95 δεν εχουμε κανενα προβλημα αφου ουτε αμεσου ψεκασμου κινητηρες εχουμε ουτε πολυ υψηλη συμπιεση.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εμενα φιλε η μεση καταναλωση κυμαινεται στα 10 λιτρα. Η 100 ειναι καλη κατα την γνωμη μου σε ταξιδι, στην Αθηνα δεν θα δεις τρελες διαφορες.γιατι στην πολη δεν το ανοιγεις?
το μοτερακι σου μια χαρα μπορει να πιασει τα 180 στη κηφισιας
το καναμε χθες με 3(οχι και πολυ ελαφρια ) ατομα σε mitoτα brembo στο τελος μιλησαν
-
τα brembo πολυ καλα αλλα σε χαλαρο πατημα σε φαναρι πχ μου σφυριζουν και απο οτι εμαθα και σε αλλους.αντιαισθητικο νεα αμαξια
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
τα brembo πολυ καλα αλλα σε χαλαρο πατημα σε φαναρι πχ μου σφυριζουν και απο οτι εμαθα και σε αλλους.αντιαισθητικο νεα αμαξιατα τακακια μπορει να σφυριζουν ειδικα αν ζεσταθουν..αυτο παντως δεν ειναι καθολικο φαινομενο και οφειλεται στα οικολογικα υλικα των καινουριων τακακιων ( α ρε αμιαντε.. ).
ειναι σπαστικο, αλλα δεν ειναι προβλημα
το θεμα ειναι να φρεναρουν καλα και να μην ψηνονται γρηγορα(γιατι ολα ψηνονται στο τελος ακομα και τα brembo)ερωτηση: εκανες κανα δυνατο/αποτομο φρεναρισμα με πολλα χλμ προσφατα ή ελιωσες το αυτοκινητο σου??
αν ναι τοτε ειναι απολυτα λογικο να σφυριζουν. μπορει να κρατησει πολυ ,μπορει και λιγο καιρο..
ποτε δε μπορεις να ξερεις ρε γαμωτοστο audi παντως που εχω αυτο το προβλημα σε μεγαλο βαθμο κανω το εξης για να μην τα ζεσταινω χειροτερα αφου εχω λιωσει το αυτοκινητο.
σε φαναρια αν ειναι επιπεδος ο δρομος δεν κραταω πατημενο το φρενο και αν εχει κλιση βαζω χειροφρενο για να γλιτωνω οσο μπορω τα εμπρος.
το σφυρισμα εχει μειωθει αισθητα -
οχι δεν το εχω λιωσει απλα αθηνα ειμαστε ολο και καμια κυρα θα σου πεταχτει μπροστα και θα φρεναρεις αποτομα χαχα.την 1η δε φορα που πατησα αποτομα φρενο,κσερεις,στο αμπαρθ αναβουν αλαρμ μονα τους στιγμιαια για να σε δουν οι πισω,και λεω ωχ τι επαθε δεν το ηξερα.
-
ναι brake assist, φρεναρισμα πανικου και τα ρεστα..
σε ενα citroen που εχω αυτο ενεργοποιειται αν πατησεις πολυ αποτομα το φρενο(οχι απαραιτητα να βυθισεις τερμα το πεταλι), μαλλον ειναι κακορυθμισμενοστην αρχη ειχα μεγαλο προβλημα να το συνηθισω, καθως ειχα κινδυνευσει αρκετες φορες να σκασει καποιος πισω μου ή ακομα και να παρεξηγηθει γιατι νομιζε οτι του αναβω αλαρμ(και καλα σε τσαγιασα )
ελπιζω της fiat να δουλευει σωστα
-
οχι ειναι καλο πρεπει να πατησεις πολυ γερα για να ενεργοποιηθει και να εχεις και καποια χιλιομετρα.α νομιζαν τους κοροιδευες με το σιτροεν ε?:ysterical:
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
τα brembo πολυ καλα αλλα σε χαλαρο πατημα σε φαναρι πχ μου σφυριζουν και απο οτι εμαθα και σε αλλους.αντιαισθητικο νεα αμαξιαoοντως τα φρενα ειναι αγκυρες - εγγυηση - το σφυριγμα φιλε το εχω και εγω οταν ειναι κρυα κυριως ασε ειναι λγο ενοχλητικο αλλα οκ.....
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Ο Παζαροπουλος γενικα(σε ολη την ελλαδα δλδ) παει για κλεισιμο ή μονο σαν αντιπροσωπος της abarth?
Καλα ο παζαροπουλος βαζει λουκετο εδω και 2-3 χρονια, για να μην πω και παραπανω
-
η αληθεια ειναι πως εχει ζορισματα σαν ομιλος (το ξερω λογω δουλειας) λογω των μεγαλων ανοιγματων του και φυσικα λογω της εν γενει οικονομικης κρισης.
-
Λοιπόν επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να αλλάξω λάδια στον Παζαρόπουλο στο Μοσχάτο ο μηχανικός που ασχολήθηκε με το αμάξι μου φορούσε μία φόρμα της Abarth και αυτός ασχολιόταν μόνο με τα abarth. Άρα φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια ειδίκευση στα abarth.
Το ευχάριστο ήταν ότι χωρίς να του πώ τίποτα κάτι έκανε στα φρένα και τώρα δεν σφυρίζουν
Φυσικά για το πρόβλημα που έχω με το σφύριγμα του αέρα στην πόρτα δεν έγινε τίποτα όπως το περίμενα -
lol
-
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
lolασε γιατι απο χθες ακουω ενα παραξενο σαν σφυριγμα καθε φορα που πεφτω σε λακουβιτσα.αν ειναι πλαστικα..παει.ελπιζω να ειναι καθισμα ι κατι αλλο
Fiat Grande Punto ABARTH