-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
κόιτα εγω απλα το συγκρίνω με τα άλλα μοντέλα του γκρουπ..
...
...
η αίσθηση που έχεις όταν μπαίνεις σε αυτά και οταν μπαίνεις σε gpa δεν έχουν καμία σχέση.Εγώ μάλλον είμαι αλλού...για αλλού...
Από τις φωτογραφίες ποιο καλά μου κάθεται το abarth.
Και ξέρω γιατί.
Γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα σκαλοπάτια στην κεντρική κονσόλα στα υπόλοιπα. Μου αρέσει η κεντρική κονσόλα να είναι ενιαία... από πάνω μέχρι κάτω...Πως να είναι άραγε μία 'μέτρια' υφή και η αίσθηση των υλικών;;
Αν η συναρμολόγηση είναι καλή, στιβαρή τότε πως δικαιολογείται η αίσθηση 'μέτρια';χεχε, πάω πάσο, περί ορέξεως που λέμε.. απο απλη περιέργεια εχεις μπεί σε κανενα απο αυτα που σου λεώ?
απλα εγω επειδή τους τελευταίους 4 μήνες που εκανα ερευνα αγορας γύριζα απο εκθεση σε εκθεση με φίλους-γυναικα και εχοντας μπεί σε ολα αυτά δεν εχουν καμία σχέση.
τώρα οσον αφορά το θέμα της τιμής εγω την βλέπω 'ικανοποιητική'..
πως να το κάνουμε άλλωστε, σε ΟΛΑ τα μοντέλα μπορείς να πάρεις ενα φουλ εξοπλισμένο(βελτιωμένο στην συγκεκριμένη περίπτωση) ή να πας μια κατηγορία πανω..
οπότε αν θες εξοπλισμό φουλ, επιδόσεις, μικρότερες διαστάσεις,το σηματάκι με το σκορπιό κτλ επιλέγεις το πρώτο χαλαρά και χωρίς ενδοιασμους.. ολα είναι θέμα επιλογών.βέβαια τσιμπάει λίγο η τιμή του κιτ αλλά αυτό γιατί δε χάνεις την εγγύηση.. και γω αν θέλω μπορώ με πρόγραμμα να πάω το bravo στα 180hp με 500-700€ αλλά εγγύηση πάπαλα(και χωρίς καλύτερα φρένα που έχει το SS)..
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
σιγουρα υπαρχουν πολλα καλυτερα αυτοκινητα σε αυτη την τιμη και πολυ πιο ποιοτικα, στα 27.000. Για εμενα που ειμαι κατοχος abarth και μαλιστα αρκετα ευχαριστημενος απο το αμαξι μου καθολου δε απο την εξυπηρετηση πελατων και τους πωλητες γιατι μου εδωσαν την εντυπωσ οτι το αμαξι ειναι χειροτερο απο fiat και οχι κατι premium, θεωρω οτι 27.000 για να παρω μια 'αναβαθμισμενη¨ εκδοση του grande punto ειναι υπερβολικα πολλα. Οσον αφορα το rx8 επειδη το εχω οδηγησει απο επιδοσεις ειναι αρκετα καλο πισωκινητο καιει αρκετα ειναι μουρατο και πιστεψε αν δεις τι μπορει να κανει δεν θα το συγκρινεις με το Abarth και μιλαω για ατελειωτες πλαγιολισθησεις φυσικα.
Συμφωνω απολυτα...27000 ειναι παααρα πολλα...
Παιδια το SS κανει γυρω στα 23Κ με εξαιρετικο εξοπλισμο πανω του. Αν η κοπελα του εβαλε εξοπλισμο να ψηνει και καφε και πηγε 27Κ δεν φταιει το SS που ειναι ακριβο, γιατι δεν ειναι ακριβο...Απλα το ηθελε με ολο το δυνατο εξοπλισμο. Φαντοζομαι θα εχει δερμα, navigation, εχει την τεραστια ηλιοροφη κτλ κτλ κτλ... Οποιος θελει το απλο Abarth το παιρνει με 18600 (μαζι με τα αυτοκιλητα) και καθαρισε. Μην ακουω τρελες τωρα.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εντάξει ας μην υπερβάλουμε. 27 χιλιάδες κόστισε της κοπέλας που είναι ενα full SS. Ένα full extra Corsa OPC, Peugeot RC, Mini JCW πόσο κοστίζουν? Οι τιμές πιάνουν άνετα ταβάνι αν προσθέτεις.
Και επίσης ο συνειδητοποιημένος αγοταστής που ξέρει τι θέλει να αγοράσει εννοώ, δεν κοιτά με αυτά τα χρήματα αν παίρνει αμάξι ενός seg. παραπάνω. Σίγουρα με τα χρήματα που κοστίζουν οι top εκδόσεις παίρνεις αμάξι επόμενης κατηγορίας, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι.Ρε συ Τζιοβανι, οπως μια κοπελα δινει 45Κ για μια SLK που ειναι υπερτιμημενη, ετσι θα δωσει και 27 για ενα Φιατ Abarth...Τα γυναικεια αμαξια ειναι υπερτιμημενα, γιατι απευθυνονται στο ασθενες φυλλο μεσω του ισχυρου..
Τωρα σε αμαξια οπως OPC, RC,Cooper S, εκτος του οτι δεν θα ακουσεις τριγμους 'γρουτσου γρουτσου' (πολυ χαριτωμενα το ειπε το κοριτσι, πολυ μου αρεσε)
δεν θα δεις κοπελες παρα μονο στη θεση του συνοδηγουπαντως το cooper s και μια χαρα γυναικειο αμαξι ειναι(το εχουν απειρες κοπελες) και το προηγουμενο συγκεκριμενα που γνωριζω καλα, μετα απο καποιο καιρο τριζει της πουτ@νας...
πολυ μπουρουχι για τα λεφτα του.. -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εντάξει ας μην υπερβάλουμε. 27 χιλιάδες κόστισε της κοπέλας που είναι ενα full SS. Ένα full extra Corsa OPC, Peugeot RC, Mini JCW πόσο κοστίζουν? Οι τιμές πιάνουν άνετα ταβάνι αν προσθέτεις.
Και επίσης ο συνειδητοποιημένος αγοταστής που ξέρει τι θέλει να αγοράσει εννοώ, δεν κοιτά με αυτά τα χρήματα αν παίρνει αμάξι ενός seg. παραπάνω. Σίγουρα με τα χρήματα που κοστίζουν οι top εκδόσεις παίρνεις αμάξι επόμενης κατηγορίας, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι.Ρε συ Τζιοβανι, οπως μια κοπελα δινει 45Κ για μια SLK που ειναι υπερτιμημενη, ετσι θα δωσει και 27 για ενα Φιατ Abarth...Τα γυναικεια αμαξια ειναι υπερτιμημενα, γιατι απευθυνονται στο ασθενες φυλλο μεσω του ισχυρου..
Τωρα σε αμαξια οπως OPC, RC,Cooper S, εκτος του οτι δεν θα ακουσεις τριγμους 'γρουτσου γρουτσου' (πολυ χαριτωμενα το ειπε το κοριτσι, πολυ μου αρεσε)
δεν θα δεις κοπελες παρα μονο στη θεση του συνοδηγουΔηλαδή θεωρείς το abarth ss γυναικείο αυτοκίνητο και τα cooper s και opc αντρικά??
Το cooper s είναι ο ορισμός του γκομενοαυτοκινήτου...
Το abarth ss είναι σίγουρα πιο hard-core -
τσι θα δωσει και 27 για ενα Φιατ Abarth...Τα γυναικεια αμαξια ειναι υπερτιμημενα
Συγνώμη αλλά καμμία σχέση. Όπως και για την SLK που έγραψες... Το Abarth που εξωτερικά θυμίζει αγωνιστικό από που κι ως που είναι γυναικείο;
Ούτε καν το Mini θεωρώ γυναικείο κι ας έχει μέγιστη πέραση σε γυναίκες.
Βασικά το GPA είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά όταν το καλοσκέφτομαι φτάνω στο σημείο-κλειδί: '18.000 για Punto...; ' Αν και πλέον όλα τα αμάξια έχουν φτάσει στα ύψη.
Χτες το βράδυ είδα ένα άσπρο με ηλιοροφή στο Χολαργό και το χάζεψα σε σημείο που του κόρναρα. Έχω μια υποψία ότι είναι λίγο πιο φαρδύ από το απλό Punto ή κάνω λάθος;@kostaras
Δεν ξέρω κάτι για body kit. Φαντάζομαι θα βγει κάποιο που να μοιάζει πολύ με το αγωνιστικό αλλά αν δεν το βάζει η ίδια η Abarth δεν θα το σκεφτόμουν ούτε για πλάκα. -
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Πως να είναι άραγε μία 'μέτρια' υφή και η αίσθηση των υλικών;;
Αν η συναρμολόγηση είναι καλή, στιβαρή τότε πως δικαιολογείται η αίσθηση 'μέτρια';Προφανως τα παιδια εννοοουνε οτι δεν εχει μαλακα πλαστικα στο ταμπλο.Η αληθεια ειναι οτι ειναι σκληρα τα πλαστικα του αλλα μου φαινονται πολυ στιβαρα. Δηλαδη εγω προτιμω σκληρα πλαστικα και να μην εχω τριγμους παρα μαλακα και να τριζει..(οχι βεβαια οτι αυτο ειναι νομος)
Και εγώ της ίδιας φιλοσοφίας είμαι.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
χεχε, πάω πάσο, περί ορέξεως που λέμε.. απο απλη περιέργεια εχεις μπεί σε κανενα απο αυτα που σου λεώ?
απλα εγω επειδή τους τελευταίους 4 μήνες που εκανα ερευνα αγορας γύριζα απο εκθεση σε εκθεση με φίλους-γυναικα και εχοντας μπεί σε ολα αυτά δεν εχουν καμία σχέση.
...Έχω μπει σε απλό Grande Punto και Bravo...
Ποιο πολύ μου άρεσε το Grande Punto ίσως γιατί αναζητώ compact αμάξωμα...Τα mito , delta δεν τα κοιτώ καθόλου. Οι τιμές τους είναι απογοητευτικές αν κρίνω από τους καταλόγους του Internet μαζί με κάποια δεδομένα αξεσουάρ.
Αν το Mito ήταν ποιο προσιτό οικονομικά θα το κοιτούσα (αναφέρομαι πάντα στα 155ps) -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
... Οποιος θελει το απλο Abarth το παιρνει με 18600 (μαζι με τα αυτοκιλητα) και καθαρισε. ....
Eτσι ...
Και με τρία χρώματα χωρίς χρεώση και φουλ έξτρα...
Και αν ισχύουν οι τιμές εδώ:
http://www.abarthpazaropoulos.gr/prices_punto.phpτότε σίγουρα είναι δέλεαρ.
Χαρακτηρηστικά αναφέρω ότι το ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ σε ASTRA το 2004 το χρέωσαν 350euro!
Στο Abarth βλέπω 100euro;;;;
Το δερμάτινο σαλόνι 900euro;
Θεωρώ πολύ καλές τις τιμές αυτές. -
Παντως στο GPunto Abarth, το διαφορετικο στον εξοπλισμο που εχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο(πχ 207 Rallye) ειναι το ηχοσυστημα και τπτ αλλο.Απλως εχει καποια πραγματα που δεν εχουν τα αλλα αυτοκινητα του ανταγωνισμου και το κανουν πιο ξεχωριστο: τα μπακετ , οι τετραπιστονες , και οι σκορπιοι σε ολο το αμαξωμα.Κατα τα αλλα το 207 Rallye παραμενει η καλυτερη λογικη επιλογη σε αυτη την κατηγορια.Ομως σχεδον ποτε δεν αποφασιζουμε με βαση την λογικη...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Παντως στο GPunto Abarth, το διαφορετικο στον εξοπλισμο που εχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο(πχ 207 Rallye) ειναι το ηχοσυστημα και τπτ αλλο.Απλως εχει καποια πραγματα που δεν εχουν τα αλλα αυτοκινητα του ανταγωνισμου και το κανουν πιο ξεχωριστο: τα μπακετ , οι τετραπιστονες , και οι σκορπιοι σε ολο το αμαξωμα.Κατα τα αλλα το 207 Rallye παραμενει η καλυτερη λογικη επιλογη σε αυτη την κατηγορια.Ομως σχεδον ποτε δεν αποφασιζουμε με βαση την λογικη...Προσωπικά και με βάση τη λογική ... αυτή με σπρώχνει στο ABARTH. Βλέπεις αν έχεις πολύ κακή εμπειρία από την Peugeot κάτι σε σπρώχνει μακρυά της και ας έχει μοντέλο δέλεαρ...
Ποιος μπορεί π.χ. να μου εξασφαλίσει ότι δεν θα έχω πάλι προβλήματα και δεν θα τρέχω κάθε Παρασκευή πρωί στο συνεργείο; ; ; ; Εδώ σε θέλω...
Και αν έχω προβλήματα ποιος θα μου τα λύσει αν η ίδια η Peugeot δεν δίνει σημασία; -
Καλα τωρα βαζεις και αλλους παραγοντες.
Σκεψου το αλλιως:
Ξυπνας μια μερα και δεν εχεις αυτοκινητο ουτε ειχες ποτε και θες να αγορασεις ενα soupermini στα 150 αλογα με βασικο κριτηριο το καλυτερο value for money(δηλαδη η καλυτερη λογικη επιλογη).Ποιο θα αγοραζες?
Αλλο τωρα αν εσυ εχεις καποια προτιμηση στα Fiat ή απεχθανεσαι τα Peugeot ή σου αρεσει πιο πολυ το Abarth για καποιο λογο.Το θεμα ειναι οτι το 207 ειναι καλυτερη λογικη επιλογη εστω και για μια διαφορα της ταξεως των μολις 700 ευρω.Εγω παντως αν θες την προσωπικη μου γνωμη δεν θα αγοραζα ουτε με σφαιρες το Rallye.Θα πηγαινα κατευθειαν για Abarth γιατι εχω τους λογους μου.
ΥΓΦυσικα δεν εβαλα την επιλογη:αγορα με δοσεις γιατι εν τελει μπορει να εβγαινε πιο φτηνο το Abarth αλλα και παλι η καλυτερη ποιοτητα του Rallye εξισορροπει καπως τα πραγματα.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
...Το θεμα ειναι οτι το 207 ειναι καλυτερη λογικη επιλογη εστω και για μια διαφορα της ταξεως των μολις 700 ευρω.....Eκτός της οικονομικής διαφοράς που αλλού υπερτερεί το 207;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Το θεμα ειναι οτι το 207 ειναι καλυτερη λογικη επιλογη εστω και για μια διαφορα της ταξεως των μολις 700 ευρω.....
Eκτός της οικονομικής διαφοράς που αλλού υπερτερεί το 207;
Στην ποιοτητα.Οκ στην οδικη συμπεριφορα και στα φρενα ισως υστερει λιγο αλλα η διαφορα ειναι αμελητεα.Επισης εχει εστω και για λιγο, καλυτερη καταναλωση.Ομως συνολικα σαν αμαξι ειναι πιο value for money απο το Abarth.Αλλο οτι το Abarth υπερτερει σε καποιους συγκεκριμενους τομεις.
-
Καταρχήν μην μπερδεύουμε την ποιότητα του fiat grande πpunto με του abarth grande punto. Το abarth έχει πολύ καλύτερα πλαστικά και γενικά ποιότητα κύλισης και στιβαρότητα και αυτό το λέω ως πρώην κάτοχος grande punto sporting και νυν abarth. Όσο για την σύγκριση του abarth με το 207 επειδή τα έχω ζήσει και τα δυο μην το συζητάτε καν. Το abarth είναι πολύ μπροστά σε όλα!!!
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Καταρχήν μην μπερδεύουμε την ποιότητα του fiat grande πpunto με του abarth grande punto. Το abarth έχει πολύ καλύτερα πλαστικά και γενικά ποιότητα κύλισης και στιβαρότητα και αυτό το λέω ως πρώην κάτοχος grande punto sporting και νυν abarth. Όσο για την σύγκριση του abarth με το 207 επειδή τα έχω ζήσει και τα δυο μην το συζητάτε καν. Το abarth είναι πολύ μπροστά σε όλα!!!Επειδη δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο , σιγουρα η γνωμη σου ειναι καλυτερη.Εχω μπει ομως στο 207 και ειμαι κατοχος Grande Punto.Εισαι σιγουρος οτι εχουν διαφορετικα πλαστικα το Abarth με το απλο , γιατι εγω στις φωτο βλεπω τα ιδια πραγματα?
Κατα τα αλλα ναι το Abarth ειναι καλυτερο σε απολυτες επιδοσεις.Αυτο θα επαιζε ρολο αν η διαφορα ηταν αρκετα μεγαλη για να πεις οτι το Rallye δεν αξιζει τα λεφτα του ομως δεν πιστευω η διαφορα να ειναι μεγαλη. -
Ναι τα πλαστικά έινια διαφορετικά. Το ταμπλό είναι μαλακό και έχει μια υφή σαν λάστιχο. Επίσης η κεντρική κονσόλα που έχει την υφή με τα μπιμπίκια είναι πολύ ωραίο.
το χειρόφρενο και τον λευγε του 207 τα έχεις δεί; ούτε yugo δεν έινια έτσι. -
ΑΑΑ αυτο δεν το ηξερα για το Abarth...Τοτε ανακαλω τις αποψεις μου μεχρι να μπω μεσα σε ενα Abarth(Θα ανοιξει καμια αντιπροσωπια στην Πατρα??? ).Παντως τα περιοδικα δεν ειπαν τπτ για αναβαθμιση της ποιοτητας στο Abarth...
Για το χειροφρενο του 207 εχεις δικιο ειναι σαν ενα ξεκρεμαστο πραγμα μες τη μεση.Ο λεβιες του βασικα μου αρεσε. -
Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω τα αυθεντικά πατάκια του abarth; Γιατί μου είχαν δώσει κάτι πρόχειρα και έχουν λιώσει τώρα. Έχει βάλει κάποιος αυτά με την κόκκινη ραφή
-
Kαλα στην Abarth δεν εχουνε?
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω τα αυθεντικά πατάκια του abarth; Γιατί μου είχαν δώσει κάτι πρόχειρα και έχουν λιώσει τώρα. Έχει βάλει κάποιος αυτά με την κόκκινη ραφήΑν δεν βρίσκεις τίποτα στην αγορά τσέκαρε και τα πιο κάτω στο γερμανικό και το ιταλικό ebay:
Υπολόγισε περίπου 60-65 Ευρώ
Fiat Grande Punto ABARTH