-
αμα εχεις κονε και χρημα φιλε ολα γινονται...εδω μας λεει το πηρε κατευθειαν ετσι........αρα της το στρωσανε και της το δωσανε εκτος και αν πηρε κανενα test drive ή το εφεραν απο εξω μεταχειρο.....
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Ρωτάω γιατι αποκλειετε να εκει κανει 20000 χιλ τοσο προσφατα!Ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή εσύ? Το ΚΙΤ esseesse τοποθετείται μέχρι και πριν τις 20.000χιλιόμετρα. Μετά όχι
-
Παιδια λέει ότι δεν πρέπει να περάσεις αυτά τα χιλιόμετρα όχι ότι δεν μπορείς να το βάλεις πριν από αυτά. Εμένα στην αρχή ο Σωτήρης (από τα πρώτα παιδία μου είπε πως δεν γίνεται) ο Άρης όμως είπε ότι μπορώ να το βάλω κατευθείαν αρκεί να τους υπογράψω πως το βάζω από την αρχή υπ΄ευθυνη μου. Κ πριν είχα ρωτήσει στην abarth Γερμανία κ εκεί δέχτηκαν να μου το βάλουν κατευθείαν με μηδέν χιλιόμετρα πάνω.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Καλησπέρα, εδώ και 20 μέρες έχω το abarth grande punto ss μου με το οποίο είμαι ξετρελαμένη πιστεύω πως αξίζουν τα λεφτά για το κιτ (αν και δεν το οδήγησα ποτέ χωρίς αυτό το παρέλαβα κατευθείαν με το κιτ) αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί από την πρώτη μέρα που το πήρα ακούγεται ένα σπαστικό γρουτσου γρουτσου από πίσω δεξιά (πιστεύω κάτι στην ανάρτηση) αν κ από το συνεργείο μου λένε πως είναι κάποιο πλαστικό κ λόγω του ότι είμαι Κρήτη δεν μπορώ να τους το πάω να το δουν (ακούσουν) και αυτοί. Μήπως έχει κ κάποιος άλλος τον ίδιο εκνευριστικό ήχο και ξέρει κάτι παραπάνω?????
Ποσο σου εφτασε τελικη τιμη?
με τα εξτρα 27000 παρα κατι
-
Φώτο...
-
Θα το έκανα πολύ ευχαρίστως αλλά δεν ξέρω πώς να βάλω φωτο.
Καθε βοηθεια δεκτη. -
Ένα κοριτσάκι που χτύπησε GP Abarth και δη esseesse θα έχει και ένα κινητό που να βγάζει φωτογραφίες καλής ανάλυσης. Βγάζεις με το κινητό σου φώτο, τις περνάς στον υπολογιστή μέσω του ειδικού προγράμματος που σου δίνουν μαζί με το κινητό. Απλά περνάς το λογισμικό και μετά βάζεις το usb καλώδιο στο κινητό και κάνει σύνδεση μόνο του με το pc.
Μετά πας πχ στο http://www.imageshack.gr' target='_blank και ανεβάζεις οποιοδήποτε αρχείο του υπολογιστή σου και άρα εικόνες σε link τα οποία και βάζεις όπου θες στο internet.edit: τι χρώμα;
-
-
-
Παντως εχετε απ ολα τα γκρουπ...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παντως εχετε απ ολα τα γκρουπ...οχι οχι το leon κ rav δεν ειναι δικα μας ειναι φιλου εμεις στην οικογενεια επιμενουμε ιταλικα αφου εχω ακομα ενα punto sporting και εχουμε κ μια lancia
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Παντως εχετε απ ολα τα γκρουπ...
οχι οχι το leon κ rav δεν ειναι δικα μας ειναι φιλου εμεις στην οικογενεια επιμενουμε ιταλικα αφου εχω ακομα ενα punto sporting και εχουμε κ μια lancia
ok!Θα ειχε πλακα παντως ...καλα οχι οτι δεν συμβαινει,αλλωστε γιατι οχι?
-
Καλοριζικη και καλοταξιδη Illusion να ειναι η αμαξαρα σου!!!
Τελικα θα μου πει καποιος τι εγινε με το service της Αbarth στο δαχτυλιδι; Eκλεισε; Iσχυει οτι πλεον θα πηγαινουμε στον παζαροπουλο στην Πειραιως; -
Mπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει το **κόκκινο **ή το **μαύρο **ABARTH σε τι διαφέρει από το λευκό;
Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους (εκτός από το χρώμα φυσικά).
Με ενδιαφέρει περισσότερο το εσωτερικό; Αλλάζει κάτι στο εσωτερικό; π.χ. παραμένει το λευκό κομμάτι στο ταμπλό;
Επίσης πείτε μου αν οι 17άρες ζάντες είναι στάνταρ εξοπλισμός και είναι αυτές που βλέπω στις φωτογραφίες ή κάποιες άλλες;
Χθες το πρωί πέρασα από το Παζαρόπουλο στο δαχτυλίδι.
Το συνεργείο έχει κλείσει. Φορτώνουν αυτοκίνητα (τα μεταχειρισμένα). Υπολειτουργεί η OPEL. -
Φιλε μου Storm, η μονη διαφορα με τα χρωματα ειναι οτι αναλογα το χρωμα που θα παρεις το αυτοκινητο αλλαζει και το χρωμα ενως μερους του ταμπλο.Δηλαδη αν το παρεις κοκκινο το αυτοκινητο τοτε και το αντιστοιχο μερος του ταμπλο θα ειναι κοκκινο αν το παρεις μαυρο τοτε θα ειναι και το ταμπλο μαυρο..
Α! ξεχασα να σου πω οτι το πακετο με τους κοκκινους καθρεφτες και τις κοκκινες λωριδες μπαινουν μονο στο ασπρο χρωμα και εχουν επιπλεον επιβαρυνση 250ευρο. Απο τα τρια χρωματα μονο το μαυρο ειναι μεταλικο,και δεν πλειρωνεις καμια εξτρα επιβαρυνση για τα χρωμα που θα διαλεξεις. Οι ζαντες που βλεπεις στις φωτογραφιες ειναι στανταρ και ειναι δεκαεφταρες. -
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Φιλε μου Storm, η μονη διαφορα με τα χρωματα ειναι οτι αναλογα το χρωμα που θα παρεις το αυτοκινητο αλλαζει και το χρωμα ενως μερους του ταμπλο.Δηλαδη αν το παρεις κοκκινο το αυτοκινητο τοτε και το αντιστοιχο μερος του ταμπλο θα ειναι κοκκινο αν το παρεις μαυρο τοτε θα ειναι και το ταμπλο μαυρο..
Α! ξεχασα να σου πω οτι το πακετο με τους κοκκινους καθρεφτες και τις κοκκινες λωριδες μπαινουν μονο στο ασπρο χρωμα και εχουν επιπλεον επιβαρυνση 250ευρο. Απο τα τρια χρωματα μονο το μαυρο ειναι μεταλικο,και δεν πλειρωνεις καμια εξτρα επιβαρυνση για τα χρωμα που θα διαλεξεις. Οι ζαντες που βλεπεις στις φωτογραφιες ειναι στανταρ και ειναι δεκαεφταρες.Eυχαριστώ!!!! Με έφτιαξες πολύ άσχημα!...!
Φοβόμουν μήπως παράμενε λευκό μέσα....
Δύσκολη η απόφαση. Λευκό, κόκκινο ή μαύρο;
**Μαύρο **δεν έχω βρει ούτε μία φωτογραφία ούτε του εξωτερικού, ούτε του εσωτερικού.
Σε **κόκκινο **μου αρέσει πολύ.
Αλλά δεν έχω βρει φωτογραφίες του εσωτερικού...Ξέρεις αν ο Παζαρόπουλος έχει κανένα ABARTH για test drive;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Α! ξεχασα να σου πω οτι το πακετο με τους κοκκινους καθρεφτες και τις κοκκινες λωριδες μπαινουν μονο στο ασπρο χρωμα και εχουν επιπλεον επιβαρυνση 250ευρο. Απο τα τρια χρωματα μονο το μαυρο ειναι μεταλικο,και δεν πλειρωνεις καμια εξτρα επιβαρυνση για τα χρωμα που θα διαλεξεις. Οι ζαντες που βλεπεις στις φωτογραφιες ειναι στανταρ και ειναι δεκαεφταρες.Eυχαριστώ!!!! Με έφτιαξες πολύ άσχημα!...!
Φοβόμουν μήπως παράμενε λευκό μέσα....
Δύσκολη η απόφαση. Λευκό, κόκκινο ή μαύρο;
**Μαύρο **δεν έχω βρει ούτε μία φωτογραφία ούτε του εξωτερικού, ούτε του εσωτερικού.
Σε **κόκκινο **μου αρέσει πολύ.
Αλλά δεν έχω βρει φωτογραφίες του εσωτερικού...Ξέρεις αν ο Παζαρόπουλος έχει κανένα ABARTH για test drive;
Για να σε βοηθήσω, υπάρχει άλλη μια παράμετρος,
Αν βάλεις τα δερμάτινα (extra) τότε το εσωτερικό φιλέτο είναι ντυμένο με μαύρο δέρμα και κόκκινες ραφές.
Δες:
-
illusion μπόμπα το αμαξάκι σου...
Οι λαστιχάρες πρέπει να είναι 18' ε; Σε κόβω και για body kit σαν του S2000...
Με ψήνει πάρα πολύ το απλό Abarth σε σχέση με τη Mito πχ ή κάτι παρεμφερές.
Οι καθισματάρες είναι άβολες σε μεγάλο ταξίδι όπως λένε κάποια άρθρα ή καμμία σχέση; -
[quote='EDDIE_147']illusion μπόμπα το αμαξάκι σου...
Οι λαστιχάρες πρέπει να είναι 18' ε; Σε κόβω και για body kit σαν του S2000...
Με ψήνει πάρα πολύ το απλό Abarth σε σχέση με τη Mito πχ ή κάτι παρεμφερές.
Οι καθισματάρες είναι άβολες σε μεγάλο ταξίδι όπως λένε κάποια άρθρα ή καμμία σχέση;[/quoteΑυτό που είπες σχετικα με το body kit με φτιάχνει!!! Ξέρεις αν βάζουν εδω ίδιο με του S2000 ή θα πρέπει να πάει Αγγλία..?!
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Καλησπέρα, εδώ και 20 μέρες έχω το abarth grande punto ss μου με το οποίο είμαι ξετρελαμένη πιστεύω πως αξίζουν τα λεφτά για το κιτ (αν και δεν το οδήγησα ποτέ χωρίς αυτό το παρέλαβα κατευθείαν με το κιτ) αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί από την πρώτη μέρα που το πήρα ακούγεται ένα σπαστικό γρουτσου γρουτσου από πίσω δεξιά (πιστεύω κάτι στην ανάρτηση) αν κ από το συνεργείο μου λένε πως είναι κάποιο πλαστικό κ λόγω του ότι είμαι Κρήτη δεν μπορώ να τους το πάω να το δουν (ακούσουν) και αυτοί. Μήπως έχει κ κάποιος άλλος τον ίδιο εκνευριστικό ήχο και ξέρει κάτι παραπάνω?????
Ποσο σου εφτασε τελικη τιμη?
με τα εξτρα 27000 παρα κατι
To αμαξι σου ειναι απλα απιστευτο!!!
Θελω να μου πεις ομως , αν γινεται , ποσο εκανε το αμαξι χωρις τα εξτρα και τι εξτρα εχεις βαλει.
Απο εγγυηση τι σου ειπαν οτι ισχυει?5 χρονια για ολο το αμαξι εκτος του Kit και 1 χρονος για το Kit ή κατι αλλο?
Fiat Grande Punto ABARTH