-
Χτες έβαλα το πρώτο μου...
Ποιος με πιάνει τώρα...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Τυπώστε τα σε αυτοκόλλητες Α4 και στολίστε τους
Και αν απλά τα εκτυπώνω και τα αφήνω στο παρμπρίζ σαν κλήση της τροχαίας;
Δεν του τη σπας αρκετά. Το θέμα είναι να ζοριστεί να το ξεκολλήσει. Κόλλα τα, και παρακάλα να βρέξει (ή ρίξε και μόνος σου ένα μπουγέλο νερό). Μουλιάζουν από το νερό και δεν βγαίνουν σε ένα κομμάτι ΜΕ-ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!
-
δηλ κουβαλάτε μαζί σας αυτοκόλλητα;
είστε θεότρελοι...
-
krus το μόνο που με φοβίζει είναι οι μάπες που θα παίξω αν με πιάσουν...κατά τ' άλλα γίνομαι ευχαρίστως ο 'τιμωρός' του ωχαδερφισμού
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
krus το μόνο που με φοβίζει είναι οι μάπες που θα παίξω αν με πιάσουν...κατά τ' άλλα γίνομαι ευχαρίστως ο 'τιμωρός' του ωχαδερφισμούε δεν είναι δύσκολο...περνάς διακριτικά με ένα μικρό αυτοκόλλητο βγαλμένο από πριν και το κολλάς στο πλαϊνο παράθυρο...
-
Πάντως,άν σας τσακώσει ο ιδιοκτητης και σας αρχίσεις στις γρηγορες,εγω θα είμαι με το μέρος του.
Αν είναι γαιδουρια το να παρκάρεις ενοχλώντας,είναι γαιδουρια το να κολλήσεις στο αυτοκίνητο του άλλου αυτοκόλλητο -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως,άν σας τσακώσει ο ιδιοκτητης και σας αρχίσεις στις γρηγορες,εγω θα είμαι με το μέρος του.
Αν είναι γαιδουρια το να παρκάρεις ενοχλώντας,είναι γαιδουρια το να κολλήσεις στο αυτοκίνητο του άλλου αυτοκόλλητοδεν είναι απαραίτητο ότι θα ΤΟΥΣ πλακώσει...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν είναι γαιδουρια το να παρκάρεις ενοχλώντας,είναι γαιδουρια το να κολλήσεις στο αυτοκίνητο του άλλου αυτοκόλλητοΒέβαια, το αυτοκόλλητο στο πλαινό παράθυρο δεν νομίζω ποτέ να παρέσυρε παιδί 16 χρονών στη Λάρισα, ούτε βγάζει αναπήρους στην Αγ. Δημητρίου...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν είναι γαιδουρια το να παρκάρεις ενοχλώντας,είναι γαιδουρια το να κολλήσεις στο αυτοκίνητο του άλλου αυτοκόλλητοΚίνηση απελπισίας απέναντι στα γαϊδούρια είναι Αντρέα. Και, ούτε ζημιά προκαλεί, ούτε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ προσβλητικό είναι (παραδέχομαι ότι είναι πάντως).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν είναι γαιδουρια το να παρκάρεις ενοχλώντας,είναι γαιδουρια το να κολλήσεις στο αυτοκίνητο του άλλου αυτοκόλλητοΒέβαια, το αυτοκόλλητο στο πλαινό παράθυρο δεν νομίζω ποτέ να παρέσυρε παιδί 16 χρονών στη Λάρισα, ούτε βγάζει αναπήρους στην Αγ. Δημητρίου...
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω και εγώ Αντρέα. Η 'γαϊδουριά' του να κάνω κάποιον ρεζίλι δε συγκρίνεται με τη ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ του να παίζει ο άλλος με τη ζωή μας...
Αν είναι έτσι να μην βάζουμε ούτε φωτος στο 'ΖΩΑ-ΖΩΑ', επειδή έτσι προσβάλλουμε το ζώο...
-
στο κοσμος στην σαλονικη ζωο με περικεφαλαια παρκαρει σε μια θεση Αμεα μπροστα στον ανθρωπο σεκυριτι του χωρου
Με πολυ ευγενικο τροπο ο σεκυριτας του λεει να παρει το αμαξι απο την συγκεκριμενη θεση και να το απει αλλου
Τον γραφει λοιπον στα παπαρια του τον σεκουριτι και το αφηνει
Ο σεκυριτας λοιπον του κολλαει ενα αυτοκολλητο τυπωμενο απο την ιδια επιχειρηση του Κοσμος που λεει εχετα παρκαρει σε μια θεση σταθμευσης για ΑΜΕΑ
Τσατισμενος ο ιδιοκτξτξς ζωον του αυτοκινητου μολις το βλεπει κολλημενο στο παπριζ αρχιζει να φωναζει στον σεκυριτα και να του λεει δεν μπορεις να βαζεις χερι στην περιουσια μου και δεν την ειδα την θεση οτι ηταν Αμεα και χιλιες δυο δικαιολογιες
Επεμβαινουν και οι κλασσικοι περιεργοι και γινεται μια συζητηση σε εντονο υφος μεταξυ του ζωου και αλλων 5 πολιτων
Ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι ηθελα να του πω αλλα δεν το ειπα τελικα
κανεις την μαλακια ζητας και τα ρεστα
Μακαρι να ειχα καμια 10 αυτοκολλητα να του κολλησω σε ολα τα τζαμια -
Aν αρχίσουμε να κολλάμε αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα όσως θεωρούμε εμεις οι ίδιοι (και δικαστες και ενορκοι ταυτόχρονα) ώς γαιδούρια,τότε,άν αύριο σας κολλήσουν στο δικό σας αυτοκίνητο 'ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΩΝ ΑΛΛΟΝΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ' να μην ψαχνετε να βρειτε δικαιολογίες.
Αν αρχίσουμε όλοι μας να παριστανουμε τους τιμωρούς (και μαλιστα προκαλώντας-ισως και παρανομώντας) κατα βούλησιν,που πιστευετε οτι θα οδηγηθούμε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Aν αρχίσουμε να κολλάμε αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα όσως θεωρούμε εμεις οι ίδιοι (και δικαστες και ενορκοι ταυτόχρονα) ώς γαιδούρια,τότε,άν αύριο σας κολλήσουν στο δικό σας αυτοκίνητο 'ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΩΝ ΑΛΛΟΝΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ' να μην ψαχνετε να βρειτε δικαιολογίες.Αν αρχίσουμε όλοι μας να παριστανουμε τους τιμωρούς (και μαλιστα προκαλώντας-ισως και παρανομώντας) κατα βούλησιν,που πιστευετε οτι θα οδηγηθούμε;
εντάξει ρε Αντρέα δεν του βρίζεις και την μάνα...εγώ το βρίσκβ ιδιαιτέρως χιουμοριστικό και σίγουρα εάν έβρισκα ένα τέτοιο σκιτσάκι θα γέλαγα.
-
Δεν ξερω αν παρκαρεις φιλε χαντερ και εσυ οπου σε βολευει,δεν το νομιζω γιατι δεν εχεις δειξει τετοια δειγματα στο φορουμ,αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος
Ειναι ο πιο αναιμακτος τροπος να του δειξεις οτι κατι δεν κανει καλα
Δεν μπορομε να κανουμε εμεις το εργο της τροχαιας αλλα επειδη δεν υπαρχει κανενας ελεγχος σε αυτο το κρατος δεν πρπει να δειξουμε την δυσαρεσκεια μας?
Ο χ φιλος μας παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο δυσκολευει τον κοσμο να κινηθει (δεν σου λεω μονο για τα ατομα με ειδικες αναγκες -ικανοτητες αλλα ακομα και για πεζους παπαουδες,μαμαδες με καροτσακια,ακομα και τα παιδακια στις γειτονιες που βγαινυν στον δρομο επειδη ενα ζωο εχει κλεισει ολο μα ολο το πεζοδρομιο.Αφηνει λοιπον το αμαξι του και δεν τον νοιαζουν ολα αυτα αρκει να βολεψει την κουρσα του τζαμπανταν ,η να το βαλει ακριβως κατω απο το σπιτι του
Η αστυνομια δεν τον γραφει γιατι δεν ασχολειται,και αμα τον γραψει θα πληρωσει την κληση και θα το ξαναβαλει ή ακομα μπορει και να την σβησει αμα εχει τα κονε
Νομιζω πως το αυτοκολλητο εχει παιδαγωγικο χαρακτηρα περιισσσοτερο,στοχος δεν ειναι η ζημια ,θα μποριυσαμε να σπαζουμε τους υαλοκαθαριστηρες οπως κανουν μερικοι,η να τραβαμε κλειδιες στις πορτες και τα καπω.Υπαρχει νομιζω πιθανοτητα καποιο απο αυτα τα ζωα να διαβασει το αυτοκολλητο και να ντραπεί πραγματικά με αυτό που έκανε και να το σκεφτεί πιο καλά την επόμενη φορα που θα κλείσει όλο το πεζοδρόμιο
Εσυ δεν αγανακτείς που στην Αγιου Δημητρίου έξω απο την Οδοντιατρικη και σε όλο το μληκος του καινουριου και πολυ ωραίου πεζοδρομίουθ που εγινε το 2004 δεν υπάρχει ουτε μισι μετρο λατος να περπατησεις πάνω του γιατι ειναι γεματο αυτοκίνητα??? -
Αντρέα, δεν είπαμε οτι θα αρχίσουμε να κολάμε παντού και αδιάκριτα, τότε χάνει το νόημα η όλη πράξη... Αλλά είναι ορισμένες περιπτώσεις, τόσο ακραίες, που δεν υπάρχει άλλη λύση, αν σκεφτείς οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η αστυνομία με αυτές.
Στην περίπτωση που έβαλα εγώ το αυτοκόλλητο, ο τύπος είχε παρκάρει (και το κάνει κατ' εξακολούθηση) ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, στη γωνία του ακριβώς, εμποδίζοντας οποιονδήποτε ήθελε να διασχίσει το δρόμο και προς τις 2 κατευθύνσεις. Αναγκάζεσαι έτσι να βγεις σε δρόμο με αρκετή κίνηση και ελλειπή φωτισμό, ρισκάροντας να εμπλακείς σε ατύχημα. Τι θα έκανες εσυ στη θέση μου?
Εδώ και λίγες μέρες η κοπέλα μου κυκλοφορεί με πατερίτσες, εξαιτίας ενός τραυματισμού σε παιχνίδι με την ομάδα της. Εαν ήμουν 1 φορά ευαισθητοποιημένος σε τετοια θέματα ως πρόσφατα, τώρα είμαι 2 φορές, επειδή το ζω... Και λίγα τους κάνουμε στην τελική...
-
Οφείλετε όμως οι υποστηρικτές της προσπάθειας, να παραδεχτείτε οτι επειδή τα αυτοκόλλητα θα είναι στην κατοχή οποιουδήποτε, θα υπάρξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κρούσματα άδικης 'τιμωρίας' με ο,τι συνέπειες αυτό έχει....
Επίσης κατι που διάβασα στο site και δε μου άρεσε καθόλου (αν κατάλαβα καλά), είναι η προτροπή για 'ανοιγμα υαλοκαθαριστήρων, απορρύθμιση καθρεπτών, ξεφούσκωμα ελαστικών' των παραβατών κλπ.....
-
Στην Θεσσαλονικη η κατασταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πολλά κρούσματα άδικης τιμωρίας δεν θα υπάρξουν για τον απλό λόγο του ότι είναι τόσοι πολλοί οι κάφροι που αδιαφορούν για τους συμπολίτες τους, που εδώ δε θα φτάνουν τα αυτοκόλλητα! Στην Παπαναστασίου με Κ.Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο 5όροφο υπόγειο πάρκινγκ με ένα ωραίο πάρκο πάνω του. Δίπλα είναι η ντισκοτέκ Figaro. Σάββατο βράδυ τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα. Λεφτά για ποτά και καφέδες έχουνε (είναι μαγκιά να πληρώνεις 5 ευρώ τον καφέ, ή λεφτά στον παρκαδόρο στα μπουζούκια), λεφτά να αφήσουν το αμάξι στο πάρκινγκ δεν έχουνε . Και σκεφτείτε και το άλλο, όλοι αυτοί δεν θέλουν γράψιμο? Κάποιος επιχειρηματίας έχει επενδύσει τα λεφτά του (συνήθως πλέον τα παρκινγκ γίνονται με αυτοχρηματοδότηση ή είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικά), και περιμένει ανταπόδοση από την επένδυση του. Για πιο λόγο ο άλλος να επενδύσει αν βλέπει μια τέτοια κατάσταση? Τόσοι πολλοί παράνομοι και το πάρκινγκ του μισό άδειο!
Κανονικά πρέπει να αγοράσει η τροχαία (ή η Δημοτική Αστυνομία), 200 - 300 δαγκάνες που ασφαλίζουν το αυτοκίνητο. Δεν πληρώνεις το πρόστιμο, δεν το παίρνεις το αυτοκίνητο. Το πληρώνει η δεν το πληρώνει το πρόστιμο μετά? Και αν θέλει ας ξαναπαρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο! -
Πέρα από κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτι πως θα αποφασίσει που θα πρέπει να αφήσει κάποιος αυτοκόλλητο κ που όχι?
Ποιός μου λέει εμένα πως κάποιος δε θα ναι περίεργος κ σε κάθε αυτοκίνητο που δν είναι παρκαρισμένο απολύτως νόμιμα,θα κοτσάρει κ ένα αυτοκόλλητο?
Δε μαρέσει τόσο σαν ιδέα.Προσωπικά να έχω παρκάρει 1-2φορές σε πεζοδρόμιο,γιατί λυπάμαι να το ανεβαίνω(αυτό για να προλάβω κανέναν που μπορεί να μου πει πως το αφήνω όπου θέλω) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην Θεσσαλονικη η κατασταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πολλά κρούσματα άδικης τιμωρίας δεν θα υπάρξουν για τον απλό λόγο του ότι είναι τόσοι πολλοί οι κάφροι που αδιαφορούν για τους συμπολίτες τους, που εδώ δε θα φτάνουν τα αυτοκόλλητα! Στην Παπαναστασίου με Κ.Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο 5όροφο υπόγειο πάρκινγκ με ένα ωραίο πάρκο πάνω του. Δίπλα είναι η ντισκοτέκ Figaro. Σάββατο βράδυ τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα. Λεφτά για ποτά και καφέδες έχουνε (είναι μαγκιά να πληρώνεις 5 ευρώ τον καφέ, ή λεφτά στον παρκαδόρο στα μπουζούκια), λεφτά να αφήσουν το αμάξι στο πάρκινγκ δεν έχουνε . Και σκεφτείτε και το άλλο, όλοι αυτοί δεν θέλουν γράψιμο? Κάποιος επιχειρηματίας έχει επενδύσει τα λεφτά του (συνήθως πλέον τα παρκινγκ γίνονται με αυτοχρηματοδότηση ή είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικά), και περιμένει ανταπόδοση από την επένδυση του. Για πιο λόγο ο άλλος να επενδύσει αν βλέπει μια τέτοια κατάσταση? Τόσοι πολλοί παράνομοι και το πάρκινγκ του μισό άδειο!
Κανονικά πρέπει να αγοράσει η τροχαία (ή η Δημοτική Αστυνομία), 200 - 300 δαγκάνες που ασφαλίζουν το αυτοκίνητο. Δεν πληρώνεις το πρόστιμο, δεν το παίρνεις το αυτοκίνητο. Το πληρώνει η δεν το πληρώνει το πρόστιμο μετά? Και αν θέλει ας ξαναπαρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο!Απολύτως σωστά αυτά που έγραψες
Έτσι ακριβώς.
Τα λεφτά στα μπουζούκια και στα κλαμπ φεύγουν, για το παρκινγκ δεν έχουν.
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Πέρα από κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτι πως θα αποφασίσει που θα πρέπει να αφήσει κάποιος αυτοκόλλητο κ που όχι?
Ποιός μου λέει εμένα πως κάποιος δε θα ναι περίεργος κ σε κάθε αυτοκίνητο που δν είναι παρκαρισμένο απολύτως νόμιμα,θα κοτσάρει κ ένα αυτοκόλλητο?
Δε μαρέσει τόσο σαν ιδέα.Προσωπικά να έχω παρκάρει 1-2φορές σε πεζοδρόμιο,γιατί λυπάμαι να το ανεβαίνω(αυτό για να προλάβω κανέναν που μπορεί να μου πει πως το αφήνω όπου θέλω)μην υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων....
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)