-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οι εγκοπες ειναι απλα δυο τρυπες στο τσιμεντο του πεζοδρομιου? Ή εχει και δυο μεταλλικες υποδοχες μεσα στις τρυπες? Αν ειναι το δευτερο, εγω ανετα κουβαλαγα καποιον γνωστο μαστορα να τραβηξει μια κολληση στο Π να μην βγαινει...
Αν δεν κάνω λάθος είναι απλά δύο τρύπες στις πλάκες και στο τσιμέντο από κάτω, οπότε η ιδέα σου είναι μη υλοποιήσημη.
Θα μπορούσα όμως να βάλω λίγη καλή κόλλα μέσα και το αποτέλεσμα θα είναι παραπλήσιο...Εγώ θα δοκίμαζα κάτι πιο απλό...γράσσο πάνω στο Π, για να γίνει χάλια όταν θα πάει να το βγάλει!
Και επάλλειψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα...
-
Σωστοοοοος.
Τα παλια λαδια απο την επομενη αλλαγη, τωρα ξερεις που θα πανε.
Α και κατι αλλο. Τωρα τελευται σε Πειραια και Αθηνα εχω δει να τοποθετουνται απο τον δημο σε πολλα πεζοδρομια που χρησιμοποιουνται ως παρκινγκ, κολωνακια ακριβως για να αποτρεψουν αυτο το πραγμα. Προσπαθησε να επικοινωνησεις με τον δημο σου να δεις τι θα πουνε. 2-3 τηλεφωνα δεν κοστιζουν και τιποτα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α και κατι αλλο. Τωρα τελευται σε Πειραια και Αθηνα εχω δει να τοποθετουνται απο τον δημο σε πολλα πεζοδρομια που χρησιμοποιουνται ως παρκινγκ, κολωνακια ακριβως για να αποτρεψουν αυτο το πραγμα. Προσπαθησε να επικοινωνησεις με τον δημο σου να δεις τι θα πουνε. 2-3 τηλεφωνα δεν κοστιζουν και τιποτα.Πειραιάς, οδός Βούλγαρη (ή Ζέας ). Μια από τις καθετες στην βασ. Γεωργίου τελοσπάντων, προς Καστέλλα.
ΗΛΙΘΙΟΣ με μερτσέντες CLK200 έχει βάλει ΑΛΥΣΙΔΑ με λουκέτο ανάμεσα σε δυο δέντρα πάνω στο πεζοδρόμιο, την οποία αφαιρεί και παρκάρει σαν κύριος, με το αυτοκίνητο σχεδόν ΟΛΟ πάνω. Για να περάσει πεζός, ούτε λόγος
-
κολλα στιγμής στην κλειδαριά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κολλα στιγμής στην κλειδαριά.Περνάω από κει μια φορά το μήνα (είναι ο κουρέας μου εκεί δίπλα). Στο επόμενο κούρεμα, θα πάω οπλισμένος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περνάω από κει μια φορά το μήνα (είναι ο κουρέας μου εκεί δίπλα). Στο επόμενο κούρεμα, θα πάω οπλισμένος
Eγώ το έκανα σε 'γείτονα' που έβαζε αλυσίδα μεταξύ κολόνας για οριοθέτηση κάδου και ενός δέντρου.
Μετά κάθισα στο μπαλκόνι και απόλαυσα το θέαμα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περνάω από κει μια φορά το μήνα (είναι ο κουρέας μου εκεί δίπλα). Στο επόμενο κούρεμα, θα πάω οπλισμένος
Eγώ το έκανα σε 'γείτονα' που έβαζε αλυσίδα μεταξύ κολόνας για οριοθέτηση κάδου και ενός δέντρου.
Μετά κάθισα στο μπαλκόνι και απόλαυσα το θέαμα...
Σκέφτομαι και αυτή τη λύση:
Καλή η κόλλα, αλλά να βρει την αλυσίδα διαλυμένη κρίκο-κρίκο λέει περισσότερο
-
Το θέμα είναι πως με την κόλλα απλά κοιτάς την κλειδαριά για 2 δευτερόλεπτα και τελείωσες.
-
Σπύρο περισσότερο θα ταλαιπωρηθεί να κόψει την αλυσίδα και να πάει να πάρει άλλη παρά να πάρει απλά μία άλλη.
-
Μπορείς να πάς να βάλεις μαζί και ένα δικό σου λουκέτο που δεν θέλει και πολύ δουλειά...
Κι αυτό με την κόλλα καλό είναι....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπύρο περισσότερο θα ταλαιπωρηθεί να κόψει την αλυσίδα και να πάει να πάρει άλλη παρά να πάρει απλά μία άλλη.Σωστό
-
Σπύρο περισσότερο θα ταλαιπωρηθεί να κόψει την αλυσίδα και να πάει να πάρει άλλη παρά να πάρει απλά μία άλλη.
Σωστό
Επίσης που να κουβαλάς τόσο μεγάλο κόφτη. Φαντάζεσαι να μπείς στον κουρέα με τον κόφτη; Θα αδειάσει το μαγαζί σε χρόνο dt.
Ενώ η κόλλα...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σωστό
Επίσης που να κουβαλάς τόσο μεγάλο κόφτη. Φαντάζεσαι να μπείς στον κουρέα με τον κόφτη; Θα αδειάσει το μαγαζί σε χρόνο dt.
Λες να νομίσουν οι πελάτες ότι του έφερα το καινούριο εργαλείο για κούρεμα?
-
Σωστό
Λες να νομίσουν οι πελάτες ότι του έφερα το καινούριο εργαλείο για κούρεμα?
Aκριβώς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κολλα στιγμής στην κλειδαριά.Οταν θα σταξει κολλα στιγμης στην κλειδαρια, πρεπει να την κραταει και λιγο ορθια για να κυλησει μεσα στην κλειδαρια.
Εχω καλυτερο. Το λουκετο υποθετω το παιρνει μαζι του. Την αλυσιδα? Αν την αφηνει εξω στο δρομο και ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να μπορει να περασει γυρω απο το αυτοκινητο, οταν το παρκαρει πας, βαζεις την αλυσιδα γυρω απο το αυτοκινητο προς την μερια του δρομου, και βαζεις ενα δικο σου λουκετο. Και ασ΄τον το επομενο πρωι να προσπαθησει να φυγει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω καλυτερο. Το λουκετο υποθετω το παιρνει μαζι του. Την αλυσιδα? Αν την αφηνει εξω στο δρομο και ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να μπορει να περασει γυρω απο το αυτοκινητο, οταν το παρκαρει πας, βαζεις την αλυσιδα γυρω απο το αυτοκινητο προς την μερια του δρομου, και βαζεις ενα δικο σου λουκετο. Και ασ΄τον το επομενο πρωι να προσπαθησει να φυγει.Αν κάνει το λάθος κι αφήσει την αλυσίδα του χωρίς λουκέτο, παίζει. Αλλιώς φέρνεις δική σου και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Στην οποία περίπτωση θα είναι κρίμα να μη στηθεί και μια καμερούλα να το γράψει το σκηνικό, να τον καμαρώνουμε μετά σε κανα γιουτιουμπ τον τύπο...
-
Συγνώμη, γιατί δεν φωνάζετε την τροχαία; Όχι μια φορά, αλλά δέκα αν δεν έρθουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συγνώμη, γιατί δεν φωνάζετε την τροχαία; Όχι μια φορά, αλλά δέκα αν δεν έρθουν.Σου είπα: περνάω μια φορά το μήνα από κει και συνήθως βιάζομαι ΠΑΡΑ πολύ. Οι γείτονές του τον ανέχονται προφανώς...
-
A, μάλιστα. Πιο κάτω, στην Ανδρούτσου, κάποιος πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο βάζοντας μάλιστα 2 κολωνάκια πριν μερικά χρόνια. Σε μια βδομάδα είχαν εξαφανιστεί μαζί με την αλυσίδα.
Και τώρα μπορείς να κάνεις επώνυμη (κ. Ταδόπουλος) καταγγελία στην τροχαία (δωρεάν και από κινητό ). -
1561
Δημοτικη αστυνομια Πειραια. Εχουν και μια 'εκστρατεια κατα της αντικοινωνικης σταθμευσης' οπου μιλανε για αμεση παρεμβαση σε καταγγελιες στο νουμερο αυτο.
http://www.pireasnet.gr/pages/dieythins ... ynomia.htm
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)