-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο: σήμερα το πρωί φεύγοντας από το σπίτι μετακίνησα το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κανονικά στο δρόμο σε θέση πάνω στο πεζοδρόμιο (περίμενα να αδειάσει μια) και μετά έφυγα. Ο δρόμος (γνωστός κωλόδρομος στη Θεσσαλονίκη) πλημμυρίζει με τα 'έντονα' καιρικά φαινόμενα και δεν ήθελα να βρω το αυτοκίνητο με νερά. Σήμερα θα μείνει πάνω στο πεζοδρόμιο (πρόβλεψη καταιγίδων) - αύριο θα κατέβει.ένα αυτοκόλλητο στον κύριο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο: σήμερα το πρωί φεύγοντας από το σπίτι μετακίνησα το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κανονικά στο δρόμο σε θέση πάνω στο πεζοδρόμιο (περίμενα να αδειάσει μια) και μετά έφυγα. Ο δρόμος (γνωστός κωλόδρομος στη Θεσσαλονίκη) πλημμυρίζει με τα 'έντονα' καιρικά φαινόμενα και δεν ήθελα να βρω το αυτοκίνητο με νερά. Σήμερα θα μείνει πάνω στο πεζοδρόμιο (πρόβλεψη καταιγίδων) - αύριο θα κατέβει.
ένα αυτοκόλλητο στον κύριο...
Νομίζω μια σημαδούρα θα κάνει καλύτερη δουλειά από αύριο...
-
Σήμερα ξεκίνησα το κόλλημα και νοιώθω άλλος άνθρωπος.
Ψυχοθεραπεία τζάμπα! -
Ετσι!!!Σημερα δεν εισαι ο παλιός σου εαυτος!!!Σημερα έγινες...κοντζαμ Πάνθηρας!!!
-
έτσι, έτσι
-
Υπάρχουν και άλλες σελίδες ακτιβιστών σχετικά με το δρόμο. Αυτό δεν ανησυχεί άραγε την πολιτεία; Σε λίγο θα γίνει φαρ ουεστ...
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Υπάρχουν και άλλες σελίδες ακτιβιστών σχετικά με το δρόμο. Αυτό δεν ανησυχεί άραγε την πολιτεία; Σε λίγο θα γίνει φαρ ουεστ...Στους δρόμους γρονθοκοπούνται οι οδηγοί καθημερινά. Σε μερικά χρόνια οι ακτιβιστές θα γίνουν ιδιωτικοί αστυνομικοί και θα αστυνομεύουν περιοχές επί πληρωμή.
ΔΩΡΕΑΝ αστυνομικούς που πληρώνονται από τους φόρους μας και χρησιμοποιούνται για φιλιππινέζες θα συνεχίσουν να έχουν οι δημοσιογράφοι, όπως εκείνος με το βαμένο μαλλί που βγαίνει σε πρωινάδικο και κάνει πολύ μεγάλα νούμερα.
-
Αντιγραφω απο την εφημεριδα της 'Ελληνικο Φεστιβαλ Α.Ε.'
**Πανθηρες και Πανθηρινες **
(....) Ενας συμπολιτης μας τολμησε να περασει ΠΑΝΩ απο ενα αυτοκινητο που εκλεινε το πεζοδρομιο και βρεθηκε αντιμετωπος με τον ιδιοκτητη,περιοικους και αστυνομια!Αντιμετωπιστηκε σαν αλητης,υπεκυψε στην πιεση που του ασκηθηκε,δεχθηκετην ενοχη του και του ζητειται τωρα να αποζημιωσει τον 'παθοντα'.
Αναζητουμε νομικη συνδρομη απο εθελοντες δικηγορους Αθηνας (....)Υ.Γ.Ο εχων ωτα ακουειν, ακουετω.
-
Κριμα, πολυ κριμα...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
**Πανθηρες και Πανθηρινες **
(....) Ενας συμπολιτης μας τολμησε να περασει ΠΑΝΩ απο ενα αυτοκινητο που εκλεινε το πεζοδρομιο...Το έχω σκεφτεί πολλάκις να το κάνω και γω αυτό...
Κάποια στιγμή θα το υλοποιήσω και ας με τρέχουνε σε ό,τι δικαστήρια θέλουν.Παρεπιπτόντως, πριν από καμιά βδομάδα είδα πρώτη φορά κολλημένο αυτοκόλλητο σε παράθυρο συνοδηγού ενός αυτοκινήτου που παρκάρει μόνιμα πάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία που μένει ο ιδιοκτήτης του.
Το συγκεκριμένο είναι ψιλοαδιέξοδο, με την έννοια ότι δεν έχει νόημα να μπει κάποιος σ' αυτό αν δε μένει κάπου κοντά, οπότε όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί αυτή η τακτική είναι συνηθισμένη από τους ιδιοκτήτες 3-4 αυτοκινήτων που έχουν οικειοποιηθεί το πεζοδρόμιο κάτω από την πολυκατοικία τους.
Μια φορά έκανα το λάθος να παρκάρω προσωρινά και γω πάνω στο πεζοδρόμιο για λίγη ώρα γιατί έψαχνα θέση 45 λεπτά και δεν έβρισκα και βγήκε ο 'ιδιοκτήτης' και μου είπε να το απομακρύνω γιατί είναι δική του η θέση. Φυσικά και του απάντησα καταλλήλως, ότι αν θέλει να καλέσει την τροχαία να με γράψει και ότι αν το κάνει όποτε τον βλέπω να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο θα καλώ και γω την τροχαία. Να δούμε τότε ποιόν θα πειράξει περισσότερο...
Περιττό να πω ότι ο ιδικτήτης της Mercedes βάζει σε σίδερα κάθε φορά που φεύγει έτσι ώστε να μην του 'φάνε' την 'ακριβοπληρωμένη' θέση. Αλλά ναι, του ανήκει το κτίσμα, οπότε αυτομάτως θεωρεί ότι του ανήκει και το πεζοδρόμιο μπροστά από τ κτίσμα. Νοοτροπία μαλακοέλληνα
-
καθόλου 'πίξελ' η φωτό σου...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Περιττό να πω ότι ο ιδικτήτης της Mercedes βάζει σε σίδερα κάθε φορά που φεύγει έτσι ώστε να μην του 'φάνε' την 'ακριβοπληρωμένη' θέση. Αλλά ναι, του ανήκει το κτίσμα, οπότε αυτομάτως θεωρεί ότι του ανήκει και το πεζοδρόμιο μπροστά από τ κτίσμα.Έχει κανει δλδ κάποια σιδηροκατασκευή για να καβατζώνει τη θέση? Και γιατί δεν παίρνεις την αστυνομία, όπως έκανα εγώ και αναγκάστηκε να την ξηλώσει ο μαγκάκος? Αν πάρεις και δεν κάνουν τίποτα, ξαναπάρε μέχρι να γίνεις σπαστικός, πίστεψέ με, δουλεύει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καθόλου 'πίξελ' η φωτό σου...Όταν τραβάς τη φωτο στις 3:30 το πρωϊ και με ενεργοποιημένη τη νυχτερινή λήψη αυτά παθαίνεις...
Έχει κανει δλδ κάποια σιδηροκατασκευή για να καβατζώνει τη θέση? Και γιατί δεν παίρνεις την αστυνομία, όπως έκανα εγώ και αναγκάστηκε να την ξηλώσει ο μαγκάκος? Αν πάρεις και δεν κάνουν τίποτα, ξαναπάρε μέχρι να γίνεις σπαστικός, πίστεψέ με, δουλεύει...
Έχει φτιάξει ένα σιδερένιο Π, το οποίο τοποθετεί σε εγκοπές στο πεζοδρόμιο όταν παίρνει το αυτοκίνητο. Το Π προσωπικά δεν το θεωρώ παραλόγο, εφόσον το έβαζε για να μην παρκάρει ΚΑΝΕΙΣ. το παράλογο-παράνομο στην υπόθεση είναι ότι το βάζει και το βγάζει απλά για να έχει καβάτζα ο ίδιος μια θέση. Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο.
Το ξέρω ότι καλώντας την αστυνομία αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γράψει, το θέμα είναι ότι μια φορά μάλωσα πέρισυ με έναν τύπο της γειτονιάς για μια λαλακία που είχε κάνει και έπεσε όλη η γειτονιά να με φάει. Από τότε αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με τους λαλάκες εφόσον δε με προκαλούσαν. Ίσως πρόκειται για λανθασμένη αντίδραση, όντας όμως φοιτητής στην επαρχία δεν το βρίσκω και ό,τι καλύτερο να τσακωθώ με τους πάντες στη γειτονιά. -
Χθες ένας 30άρης με παλιό Jeep καβάλησε μπροστά μου, ενώ οδηγούσα, ένα πεζοδρόμιο κολλώντας τη μούρη του στον γωνιακό τοίχο. Αποφάσισα να μην το αφήσω έτσι, κατέβασα το τζάμι και του λέω:
'Ωραίο παρκάρισμα έκανες'
'Άσε μας ρε φίλε, προχώρα'
'Αν περάσει καμιά γυναίκα με καροτσάκι, θα της πεις να προχωρήσει;'
'Θα της πάω το καρότσι βόλτα στο τετράγωνο'
Μετά λογοφέραμε, με είπε περίεργο τύπο, εγώ τον είπα βλάχο κλπ.Θυμήθηκα αργότερα ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο το βλέπω παρκαρισμένο στις 2 πίσω ή τις 2 μπροστά ρόδες σε διακοπτόμενη νησίδα με πράσινο. Αν τον ξαναπετύχω, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι κακώς θα του κοτσάρω τον γάιδαρο στον υαλοκαθαριστήρα;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
καθόλου 'πίξελ' η φωτό σου...
Όταν τραβάς τη φωτο στις 3:30 το πρωϊ και με ενεργοποιημένη τη νυχτερινή λήψη αυτά παθαίνεις...
Έχει κανει δλδ κάποια σιδηροκατασκευή για να καβατζώνει τη θέση? Και γιατί δεν παίρνεις την αστυνομία, όπως έκανα εγώ και αναγκάστηκε να την ξηλώσει ο μαγκάκος? Αν πάρεις και δεν κάνουν τίποτα, ξαναπάρε μέχρι να γίνεις σπαστικός, πίστεψέ με, δουλεύει...
Έχει φτιάξει ένα σιδερένιο Π, το οποίο τοποθετεί σε εγκοπές στο πεζοδρόμιο όταν παίρνει το αυτοκίνητο. Το Π προσωπικά δεν το θεωρώ παραλόγο, εφόσον το έβαζε για να μην παρκάρει ΚΑΝΕΙΣ. το παράλογο-παράνομο στην υπόθεση είναι ότι το βάζει και το βγάζει απλά για να έχει καβάτζα ο ίδιος μια θέση. Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο.
Το ξέρω ότι καλώντας την αστυνομία αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γράψει, το θέμα είναι ότι μια φορά μάλωσα πέρισυ με έναν τύπο της γειτονιάς για μια λαλακία που είχε κάνει και έπεσε όλη η γειτονιά να με φάει. Από τότε αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με τους λαλάκες εφόσον δε με προκαλούσαν. Ίσως πρόκειται για λανθασμένη αντίδραση, όντας όμως φοιτητής στην επαρχία δεν το βρίσκω και ό,τι καλύτερο να τσακωθώ με τους πάντες στη γειτονιά.Οι εγκοπες ειναι απλα δυο τρυπες στο τσιμεντο του πεζοδρομιου? Ή εχει και δυο μεταλλικες υποδοχες μεσα στις τρυπες? Αν ειναι το δευτερο, εγω ανετα κουβαλαγα καποιον γνωστο μαστορα να τραβηξει μια κολληση στο Π να μην βγαινει...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντιγραφω απο την εφημεριδα της 'Ελληνικο Φεστιβαλ Α.Ε.'**Πανθηρες και Πανθηρινες **
(....) Ενας συμπολιτης μας τολμησε να περασει ΠΑΝΩ απο ενα αυτοκινητο που εκλεινε το πεζοδρομιο και βρεθηκε αντιμετωπος με τον ιδιοκτητη,περιοικους και αστυνομια!Αντιμετωπιστηκε σαν αλητης,υπεκυψε στην πιεση που του ασκηθηκε,δεχθηκετην ενοχη του και του ζητειται τωρα να αποζημιωσει τον 'παθοντα'.
Αναζητουμε νομικη συνδρομη απο εθελοντες δικηγορους Αθηνας (....)Υ.Γ.Ο εχων ωτα ακουειν, ακουετω.
Και καλα του κανανε, και εμενα με τσαντιζουν οι μαλακες που παρκαρουν σαν ζωα, αλλα το να περπατησω πανω στο καπο του ξερω ότι μπορει να με οδηγησει στο νοσοκομειο ή το δικαστηριο....μετα λοιπον δεν θα ζηταω τσαμπε δικηγόρο! Τσαμπα μαγκες εχουν γινει ολοι! Κληση του κοψανε του τυπου που παρπατησε πανω στο αμαξι του ο ακτιβηστης?
Τεσπα, απο την αρχη δεν μου αρεσε η φαση εμ τα αυτοκολητα κλπ, οποιος την υιοθετησε απλα πρέπει πιστευω να έχει γνωση του τι κανει!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οι εγκοπες ειναι απλα δυο τρυπες στο τσιμεντο του πεζοδρομιου? Ή εχει και δυο μεταλλικες υποδοχες μεσα στις τρυπες? Αν ειναι το δευτερο, εγω ανετα κουβαλαγα καποιον γνωστο μαστορα να τραβηξει μια κολληση στο Π να μην βγαινει...Αν δεν κάνω λάθος είναι απλά δύο τρύπες στις πλάκες και στο τσιμέντο από κάτω, οπότε η ιδέα σου είναι μη υλοποιήσημη.
Θα μπορούσα όμως να βάλω λίγη καλή κόλλα μέσα και το αποτέλεσμα θα είναι παραπλήσιο... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χθες ένας 30άρης με παλιό Jeep καβάλησε μπροστά μου, ενώ οδηγούσα, ένα πεζοδρόμιο κολλώντας τη μούρη του στον γωνιακό τοίχο. Αποφάσισα να μην το αφήσω έτσι, κατέβασα το τζάμι και του λέω:
'Ωραίο παρκάρισμα έκανες'
'Άσε μας ρε φίλε, προχώρα'
'Αν περάσει καμιά γυναίκα με καροτσάκι, θα της πεις να προχωρήσει;'
'Θα της πάω το καρότσι βόλτα στο τετράγωνο'
Μετά λογοφέραμε, με είπε περίεργο τύπο, εγώ τον είπα βλάχο κλπ.
....Τέτοιος τύπος είναι πλέον ο κλασσικός νεοΕλληνάρας...
Είναι ο Ελληνάρας ο οποίος 'συγκινείται ιδιαίτερα' όταν καίγεται ή αν θα καεί η Πάρνηθα ή αν θα γκρεμιστεί το σπίτι του διπλανού του...Η νοημοσύνη του φτάνει μέχρι μία τσουγκράνα για να τα ξύνει...
Φίλοι μου τα αυτοκόλλητα δεν κάνουν τίποτα!
Φωτιά πρέπει να βάζουν στα 4τροχα και 2τροχα των ανεγκέφαλων...Μου κάνει εντύπωση που νομιμοποιήσαμε και το παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμια...
Υ.γ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενώνεται ο έντυπος τύπος να κάνει μία εκστρατεία για όλα αυτά; Η δύναμη του ειδικού τύπου είναι αδιαμφισβήτητη, γιατί δεν κάνουν κάτι για να σουλουπώσουν τα μαύρο χάλι του Ελλαδιστάν σε διάφορα θέματα;
-
Eπειδή αυτοί είναι που τα κάνουν πρώτοι απ' όλους, χαζοί είναι να κράξουν τους εαυτούς τους.
Ο τύπος στη γειτονιά μου που έχει οικειοποιηθεί το πεζοδρόμιο είναι δημοσιογράφος.
-
Ενας συμπολιτης μας τολμησε να περασει ΠΑΝΩ απο ενα αυτοκινητο που εκλεινε το πεζοδρομιο και βρεθηκε αντιμετωπος με τον ιδιοκτητη,περιοικους και αστυνομια!
Εγώ πάντως έχω αναγκαστεί να καθήσω πάνω σε καπώ αυτοκινήτου που έκλεινε την πόρτα για να μπω στο σπίτι μου.
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)