-
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το καινούργιο Corsa το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω στην 4τάχυτη αυτόματη έκδοση!Προβληματίζομαι όμως γιατί πιστεύω ότι η αυτόματη έκδοση θα είναι υπερβολικά αργή και λόγω κινητήρα και λόγο κιβωτίου! Όσοι μπορόυν να με διαφωτίσουν ας που την γνώμη τους!
-
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το καινούργιο Corsa το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω στην 4τάχυτη αυτόματη έκδοση!Προβληματίζομαι όμως γιατί πιστεύω ότι η αυτόματη έκδοση θα είναι υπερβολικά αργή και λόγω κινητήρα και λόγο κιβωτίου! Όσοι μπορόυν να με διαφωτίσουν ας που την γνώμη τους!
-
-
σωστα προβληματιζεσαι. ουτε με το χειροκινητο κανει πολλα.
-
Και εγώ το σκεφτόμουνα (θέλω αυτόματο με μικρές διαστάσεις), αλλά οδήγησα το χειροκίνητο και μου φάνηκε αργό, οπότε με το αυτόματο (και μάλιστα 4ταχυτο) μάλλον αθ σέρνεται. Καλλές εναλλακτικές για μικρό αυτόματο είναι:
-
Suzuki Swift 1.5 Automatic (Δεν υπάρχει στο σιτε της Suzuki στην Ελλάδ, αλλά ρώτησα και μου είπαν οτι μπορούν να το φέρουν, περίπου €16.500). Για λεμπτομέρεις αν θές στείλε μου ΠΜ.
-
VW Polo που θα έρθει σύντομα στα 1.6 (105ps) με 6ταχυτο αυτόματο.
-
ΜΙΝΙ με 6ταχυτο κιβώτιο επίσης, αλλά ξεφεύγει στην τιμή.
-
-
το παλιοτερο αυτοματο κορσακι εβγαζε πολλα προβληματα στο κιβωτιο
4 σχεσεις μονο,σε 1.4 ξεχνα το
πολυ αργο
New Opel Corsa 1,4 sport automatic ?