-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η μηπως η seat ξεδιπλωνει καποιο ισπανικο ταπεραμεντο αναδεικνειοντας διαφορετικο DNA σε σχεση με το group vw?
Αμφιβάλλεις; Το Leon μου είναι εκρηκτικότατο, του αρέσουν οι κλακέτες, παίζει καταπληκτική κιθάρα και όμπρε, είναι πολύ περήφανο. Όλε!
Ολε!
-
Η μηπως η seat ξεδιπλωνει καποιο ισπανικο ταπεραμεντο αναδεικνειοντας διαφορετικο DNA σε σχεση με το group vw?
Αμφιβάλλεις; Το Leon μου είναι εκρηκτικότατο, του αρέσουν οι κλακέτες, παίζει καταπληκτική κιθάρα και όμπρε, είναι πολύ περήφανο. Όλε!
Eστω κ αν το θετεις υπο την χιουμοριστη σου πλευρα εγω προσωπικα διαφωνω,ειναι γερμανοκεντρικοτατο!!
Αν σε βάλω να πατησεις τα μάγουλα απο Γιαπωνέζικο Re-720 και απο Πολωνέζικο,θα δείς τι εστί διαφορα.Ο σκελετος του πολωνέζικου είναι μέν σκληρός,αλλά του Ιαπωνικού είναι ΤΣΙ-ΜΕ-ΝΤΟ
Το εχω ξανα ακουσει αυτο αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο εν λογο κατασκευαστης θα επελεγε να διαφοροποιει τις γομες στο ιδιο μοντελο ελαστικου.
Κ αυτο θα το εκανε πιστευω μονο για να αντιμετωπισει τις κλιματολογικες ιδιετεροτητες τις καθε χωρας ωστε να το προσαρμοζει.
Ετσι σε καθε αλλη περιπτωση γιατι να πωλειται ενα potenza ιαπωνικο κ ενα τσεχικο στην χωρα μας με διαφορετικη συσταση γομας? -
Αμφιβάλλεις; Το Leon μου είναι εκρηκτικότατο, του αρέσουν οι κλακέτες, παίζει καταπληκτική κιθάρα και όμπρε, είναι πολύ περήφανο. Όλε!Το ταΐζεις τάπας αντί για βενζίνη??
-
travelman
Του αρέσει να το πηγαίνω σε μεξικάνικα, εκεί ή τάπας παίρνει ή μπουρίτος!tractioner
Εννοείται! Η μαμά εταιρεία δεν αφήνει περιθώρια. Είναι εργατικό, ταπεινό και η αίσθηση του χιούμορ του είναι λίγο ιδιαίτερη! Δεν είναι και αγγλικό όμως! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αν σε βάλω να πατησεις τα μάγουλα απο Γιαπωνέζικο Re-720 και απο Πολωνέζικο,θα δείς τι εστί διαφορα.Ο σκελετος του πολωνέζικου είναι μέν σκληρός,αλλά του Ιαπωνικού είναι ΤΣΙ-ΜΕ-ΝΤΟ
Το εχω ξανα ακουσει αυτο αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο εν λογο κατασκευαστης θα επελεγε να διαφοροποιει τις γομες στο ιδιο μοντελο ελαστικου.
Κ αυτο θα το εκανε πιστευω μονο για να αντιμετωπισει τις κλιματολογικες ιδιετεροτητες τις καθε χωρας ωστε να το προσαρμοζει.
Ετσι σε καθε αλλη περιπτωση γιατι να πωλειται ενα potenza ιαπωνικο κ ενα τσεχικο στην χωρα μας με διαφορετικη συσταση γομας?Σε αυτην την περίπτωση δεν μιλάμε για διαφορα στη γόμα,αλλά στο σκελετο.Επειδη φοραω ΜΟΝΟ Re-720 εδω και χρόνια,και επειδη έχω φαει πάρα πολλές τετράδες απο αυτα στην πίστα,επέτρεψε μου τουλάχιστον για το συγκεκριμένο παραδειγμα να έχω σχηματίσει καλύτερη άποψη.
Πριν λίγο καιρο έλεγα κι'εγω ακριβως τα ίδια με εσένα,μη νομίζεις.
Μέχρι που έτυχε να πέσουν στα χερια μου μια τετράδα γιαπωνέζικα.Αυτη τη στιγμή που μιλάμε,τα εχω ξεζανταριστα,δίπλα σε αυτα έχω ξεζανταριστα και τα Πολωνέζικα,και όποιος θελει μπορει να έρθει να τα δει με τα ίδια του τα ματια.Συμπερασματα ΔΕΝ μπορω να βγαλω,μπορω να υποθέσω ότι,ή οι πρώτες ύλες που προμηθεύονται τα εργοστασια είναι διαφορετικές,ή οτι οι μέθοδοι κατασκευής είναι κατώτερες,ή οτι όντως υπάρχει τσιγκουνια στα υλικά (όπως και στο κόστος της εργατοώρας που είναι το προφανες κίνητρο του κατασκευαστη).
Να συμπληρώσω λέγοντας ότι ΚΑΙ τα Γαλλικής κατασκευής Re-720 εχουν μαλακό σκελετο
Απο τη γόμα όλων τους είναι ικανοποιημένως πλήρως,για αυτο και δεν τα αλλάζω -
Μήπως η διαφορά οφείλεται σε διαφορές στις προδιαγραφές λόγω οδοστρώματος (το Ιαπωνικό λένε πως είναι το σκληρότερο στον κόσμο, 'γυαλόχαρτο').
Πάντως δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Μαλαισιανός ή ο Τούρκος εργάτης κάνουν εξίσου καλή δουλειά με τον Ιάπωνα ή το Γερμανό. Δεν είναι θέμα εξυπνάδας ή ικανοτήτων, είναι περισσότερο θέμα νοοτροπίας και εμπειρίας/εκπαίδευσης. Και όσο τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας είναι ακόμα ατελή σε τέτοιας κλίμακας βιομηχανικές εφαρμογές, να αμέσως η διαφορά στην ποιότητα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο τη γόμα όλων τους είναι ικανοποιημένως πλήρως,για αυτο και δεν τα αλλάζω
Δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω μαλλον εχεις δικιο.
Παρα το γεγονος, ησουν το ιδιο ικανοποιημενος απο ολα, αυτο συνεβη κ στο βαθμο φθορας κ αποδοσης?
Σορρυ για το οff topic.τελευταιο post -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Απο τη γόμα όλων τους είναι ικανοποιημένως πλήρως,για αυτο και δεν τα αλλάζω
Δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω μαλλον εχεις δικιο.
Παρα το γεγονος, ησουν το ιδιο ικανοποιημενος απο ολα, αυτο συνεβη κ στο βαθμο φθορας κ αποδοσης?
Σορρυ για το οff topic.τελευταιο postΟχι βέβαια.Ο σκληρός σκελετος δίνει τιμόνι 'ξυραφι' άν και όχι την ίδια άνεση.Σχετικα με άλλα ελαστικα (μισλέν,κοντινενταλ,πιρελι κ.λ.π.) ακόμα και τα πολωνέζικα μπρίτζ εχουν και πάλι σκληρωτερο σκελετο.Αν πιασεις μισλέν σε 195/50-15 ξεζανταριστο θα δείς τρομακτικη διαφορα.
Η φθορα πάλι,σχετίζεται με πολλους παραγοντες και δεν μπορεις να πείς οτι την 'μέτρησες'
Φανηκαν ισαξια πάντωςΤελος τα οφ-τοπικ κι'απο μενα.Φιλε τρακσιονερ,άν θελεις περισσότερες πληροφοριες για αυτα τα λάστιχα,στειλε ενα ΡΜ
Ιαπωνες vs Ευρωπαιων!