-
το χαμόγελο μου
-
το χαμόγελο μου
-
το χαμόγελο μου
-
η εξυπνάδα μου...
-
το εισόδημά μου
-
Η ιστοσελίδα μου
-
η ακαμψια μου
-
H
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Hπουστικη ματια σου ?
Ps. εννοειται το πουστικη με την καλη την εννοια..για να μη δημιουργηθουν και παρεξηγησεις...
υπαρχει καλη εννοια?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
υπαρχει καλη εννοια?
υπάρχει
η λέξη πούστης χρησιμοποιείτε -ενίοτε- για να δηλώσει τον θαυμασμό μας σε ένα πρόσωπο και στις πράξεις αυτού
πχ έχεις κάνε κάτι θαυμαστό και άξιο λόγου μπορεί να ακούσεις τους άλλους να λένε 'ω! τον πούστη', 'πω! τον πούστη τι έκανε' κλπ κλπ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
υπαρχει καλη εννοια?
υπάρχει
η λέξη πούστης χρησιμοποιείτε -ενίοτε- για να δηλώσει τον θαυμασμό μας σε ένα πρόσωπο και στις πράξεις αυτού
πχ έχεις κάνε κάτι θαυμαστό και άξιο λόγου μπορεί να ακούσεις τους άλλους να λένε 'ω! τον πούστη', 'πω! τον πούστη τι έκανε' κλπ κλπ
το οποιο ξεκινησε εχοντας ως βαση το συναισθημα της ζηλιας και του φθονου και μην μπορωντας να χωνεψουμε αυτο που εκανε ο αλλος, τον λεγαμε πουστη
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
υπαρχει καλη εννοια?
υπάρχει
το οποιο ξεκινησε εχοντας ως βαση το συναισθημα της ζηλιας και του φθονου και μην μπορωντας να χωνεψουμε αυτο που εκανε ο αλλος, τον λεγαμε πουστη
άσχετα το πώς ξεκίνησε έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του λαού ως έκφραση θαυμασμού
-
Η ομορφιά μου.
-
Η ηρεμία μου.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H+1
-
Αγνωστο Χ
-
To golf μου
-
Η μαλακία μου.
-
Η συνεχής προσπάθεια μου να είμαι δούλος καλών συνηθειών.
-
Ποιό είναι το δυνατό σας σημείο της προσωπικότητας σας?