-
Τα δεδομένα: έβγαζα στο Duna ΚΕΚ κάθε χρόνο το Γενάρη. Φέτος παρέλειψα αλλά το αυτοκίνητο πέρασε κανονικά ΚΤΕΟ το Μάρτιο, όπου και σημειώθηκαν οι εκπομπές καυσαερίων στο χαρτί, το οποίο και έχω πάντα στο ντουλαπάκι με τα υπόλοιπα έγγραφα.
Η ερώτηση: μπορούν να με γράψουν για έλλειψη ΚΕΚ από την ώρα που το αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ με πιστοποιημένες τιμές καυσαερίων από εκεί και -θεωρητικά- ισχύουν για ένα χρόνο;
-
Renault Scenic II 16v 11/2003
Μοτέρ 100% μάμά800σαλ 0.000% CO 52HC PPm
2500σαλ 0.000% CO 58HC PPm λ=0,998Μέτρηση:28/08/2007
χλμ μοτέρ/καταλήτη: 61.000Στην εκτυπώσιμη απόδειξη με το θερμικό το ποσοστό του μονοξειδίου είχε τιμή, αλλά πολύ χαμηλή εξ' ού και ο μηχανικός έγραψε τελικά 0 στην κάρτα...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα δεδομένα: έβγαζα στο Duna ΚΕΚ κάθε χρόνο το Γενάρη. Φέτος παρέλειψα αλλά το αυτοκίνητο πέρασε κανονικά ΚΤΕΟ το Μάρτιο, όπου και σημειώθηκαν οι εκπομπές καυσαερίων στο χαρτί, το οποίο και έχω πάντα στο ντουλαπάκι με τα υπόλοιπα έγγραφα.Η ερώτηση: μπορούν να με γράψουν για έλλειψη ΚΕΚ από την ώρα που το αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ με πιστοποιημένες τιμές καυσαερίων από εκεί και -θεωρητικά- ισχύουν για ένα χρόνο;
Kανονικά πρέπει να βγάλεις πρόσθετη ΚΕΚ...χάνει λεφτά το κράτος από τα παράβολα...τι νόμιζεις
-
Δεν εχω βγαλει καρτα καυσαεριων ποτε και ποτε δεν εχω περασει κτεο
-
Mπράβο σου.
-
Ειναι καθαρα απο αμελεια μου..οχι απο μαγκια
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Ειναι καθαρα απο αμελεια μου..οχι απο μαγκιαΚαλά θα κάνεις να πας να βγάλεις κάρτα καυσαερίων και να περάσεις ΚΤΕΟ, μιας και ούτως ή άλλως αν το αμάξι σου είναι η Alfa της φωτο δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.
Προσωπικά πιστεύω μάλιστα ότι ένας καλός έλεγχος στα ΙΚΤΕΟ μπορεί να σου πει πολλά για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.
-
Ειναι καθαρα απο αμελεια μου..οχι απο μαγκιαΟκ, απλώς ο τρόπος που το έθεσες είχε έναν τόνο μαγκιάς. Συγγνώμη για την παρεξήγηση.
Πάντως καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις. Υπόθεση μισής ώρας είναι.
-
Καρτα καυσαεριων θα βγαλω μεσα στην βδομαδα.Για το κτεο εχω προβλημα οταν παω το αμαξι?Ειναι 7ετιας και δεν εχω ξαναπερασει
-
Απλά θα πληρώσεις το πρόστιμο
-
Kαι το ποσο ειναι?
-
-
Kαι το ποσο ειναι?83,5 Euro χωρίς κάρτα καυσαερίων....Γύρω στα 90 με κάρτα....
-
μία λίγο off topic ερώτηση: από την στιγμή που θα λήξει η κάρτα έχω ακούσει πως υπάρχει ένας μήνας περιθώριο για ανανέωση, ισχύει αυτό;
-
Όχι, αφού ούτως ή αλλιώς βγαίνει καινούργια. Κανείς δεν κοιτάει την παλιά
-
αυτό που θέλω να πω είναι πως η κάρτα έληξε χθες, έχω ένα μήνα περιθώριο για να βγάλω νέα;
-
Αν σε πιάσουν εννοείς; Δεν γνωρίζω για περίοδο ανανέωσης κλπ. τίποτα.
Γενικά πάντως, δεν έχεις πρόστιμο στην ανανέωση της κάρτας. Δεν είναι σαν το ΚΤΕΟ που αν το αργήσεις καιρό πληρώνεις παραπάνω στην επόμενη επίσκεψη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν σε πιάσουν εννοείς; Δεν γνωρίζω για περίοδο ανανέωσης κλπ. τίποτα.Ναι, ακριβώς αυτό.
-
έτος: MY08
προδιαγραφές: EURO4
μοντέλο: V50 1.8χλμ μέτρησης : 32.000χλμ
αλλαγή καταλύτη: όχιCO% HC ppm λ 800σαλ 0,00 1 - 2500σαλ 0,01 1 1,000
-
Τα καινουρια βγαζουν μετα 4 χρονια οπως ισχυει με το ΚΤΕΟ ή ειναι σε μικροτερο χρονικο διαστημα;
κάρτες καυσαερίων --- Μετρήσεις