-
Τι μικρό θα αγοράζατε μέχρι 9.000 ευρώ σε μεταχειρισμένο μέχρι 1.4 λίτρα; Οχι ραλλυ και όχι διθέσια.
Σαξο και κορσακια μαλλον δεν τα θελουμε.
Αν μιλάγαμε για καινούργιο και 10.000 ευρώ;; Περιορίζονται πολύ οι επιλογές για αυτό σκέφτηκα μεταχειρισμένο.
-
Τι μικρό θα αγοράζατε μέχρι 9.000 ευρώ σε μεταχειρισμένο μέχρι 1.4 λίτρα; Οχι ραλλυ και όχι διθέσια.
Αν μιλάγαμε για καινούργιο και 10.000 ευρώ;; Περιορίζονται πολύ οι επιλογές για αυτό σκέφτηκα μεταχειρισμένο.
-
-
Κανένα Fabia 1,4 ή Getz 1,3 ως διετία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κανένα Fabia 1,4 ή Getz 1,3 ως διετία.Η κανα Rio ή κανα accent ή κανα matiz...
Παρε βρε Ηλια ενα Polo ή και swift ισως βρεις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
swift ισως βρεις..+1 αλλά δεν θα υπάρχουν πολλά μτχ
Μία κορολίτσα προηγούμενης ή προπροηγούμενης γενιάς δεν θα ήταν άσχημη σε αυτά περίπου τα λεφτά και πάει μία χαρά με το μοτέρ το 1.4.
Η προσφορά του 206 1.4 8βάλβιδο 10Κ ισχύει ακόμα (ντίνο?)
αν ναι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με 10Κ καινούργιο...
-
Δεν μας είπες τι ανάγκες θες να καλύπτει! Θες χώρους;
Αμαξάκι μικρό, για την πόλη που 'κάνει την δουλειά του', μάλλον αξιόπιστο και με καλό εξοπλισμό είναι το Picanto. Με περίπου 8Κ έχει και αρκετό εξοπλισμό.
Αλλιώς μτχ yaris 1300!
-
Θέλω αφενος να είναι μικρό(οχι ομως τυπου Ατος. το αμέσος επόμενο μέγεθος) μιας και μιλάμε για χρήση πόλης. Από Μαιο - Σεπτέμβρη θα κινείται σε επαρχιακους δρομους νησιου, οποτε δεν θελω να ειναι ασθενικό και πρεπει να εχει καλή οδηγική συμπεριφορά.
Δεν θέλω ούτε Κια ουτε Ηυyndai.
- Το φάμπια πως είναι στο δρόμο;
- 206 1,4 με 75 άλογα δεν είναι αυτό; Δεν είναι πολύ ψόφιο παρά τα 75;
- Τι άλλο;
-
και το κλιο 1.4 δεν θα ηταν ασχημο...
-
Nissan almera.
-
an se endiaferei poulao ego ena astra!!!des stis aggelies!!!!!
-
Προτεινω χαλαρα το yaris 1.3
Tα 206, fabia, clio που αναφερθηκαν ειναι καλες επιλογες, το almera ομως
-
Scoda octavia 1 1.6 από εμένα.
Και εξηγούμε:
Μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο από τα άλλα που λες, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα μέσα στην πόλη.
Είναι ευκολοδήγητο, άνετο για εσένα και τους φίλους σου, χωράει πολλά γκομενάκια στα πίσω καθίσματα, χωράει το ποδήλατο άνετα μέσα, αν ρίξεις τα πίσω καθίσματα, επίσης μπορείς να το κάνεις και διπλό κρεβάτι για να πηγαίνεις εκδρομές με την κοπελιά, δεν καίει πολύ… αυτά τα ολίγα. Ε τι στο καλό, πιστεύω το απλό 1.6 3-4 χρονών το πολύ με 10 χιλιάρικα το βρίσκεις. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
swift ισως βρεις..
+1 αλλά δεν θα υπάρχουν πολλά μτχ
Μία κορολίτσα προηγούμενης ή προπροηγούμενης γενιάς δεν θα ήταν άσχημη σε αυτά περίπου τα λεφτά και πάει μία χαρά με το μοτέρ το 1.4.
Η προσφορά του 206 1.4 8βάλβιδο 10Κ ισχύει ακόμα (ντίνο?)
αν ναι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με 10Κ καινούργιο...
Δεν ξέρω αν η προσφορά ισχύει ακόμα. (αν το Ντίνος αναφερόταν σε μένα δλδ)
Νταξει, σφαίρα δεν είναι, αλλά ούτε και ψοφίμι. Ψοφίμι ολκής ήταν το 1,1.
Το είχα νοικιάσει στην Σύρο, και με 4 άτομα μέσα και αποσκευές μια χαρά τραβούσε σε ανηφόρες κτλ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Scoda octavia 1 1.6 από εμένα.Και εξηγούμε:
Μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο από τα άλλα που λες, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα μέσα στην πόλη.
Είναι ευκολοδήγητο, άνετο για εσένα και τους φίλους σου, χωράει πολλά γκομενάκια στα πίσω καθίσματα, χωράει το ποδήλατο άνετα μέσα, αν ρίξεις τα πίσω καθίσματα, επίσης μπορείς να το κάνεις και διπλό κρεβάτι για να πηγαίνεις εκδρομές με την κοπελιά, δεν καίει πολύ… αυτά τα ολίγα. Ε τι στο καλό, πιστεύω το απλό 1.6 3-4 χρονών το πολύ με 10 χιλιάρικα το βρίσκεις.Θανάση έχεις δίκιο ίσως να χρειάζομαι σε μερικές περιπτώσεις μεγαλύτερο όχημα. Αλλα σίγουρα δεν θα κοιτούσα για κάτι τόσο μεγάλο, εφόσον έχουμε το ξαντια που μπορώ να το χρησιμοποιώ όποτε θέλω.
;
Το αλμέρα δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση και εχοντας οδηγήσει ένα μιας πρωην, δε μου ειχε αρέσει καθόλου και σαν οδηγική συμπεριφορά.Φίλε με το άστρα σε ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι χιλιομετροφάγος. Και θα αγοράσω κάτι με λίγα χιλιόμετρα.
;
Απο τιμές σέρβις για φαμπια, 206 και οτιδήποτε άλλο προταθεί, τι παίζει; -
μτχ yaris θα ελεγα...
-
Αν μπορεις να παρεις 206 1.4 75ΗΡ καινουργιο ειναι καλυτερη επιλογη απο οποιοδηποτε μεταχειρισμενο.
Οδηγησε το, δεν ξερω σε τι εχεις συνηθισει, αλλα δεν ειναι τοσο ψοφιμι!
-
yaris 1.3
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αν μπορεις να παρεις 206 1.4 75ΗΡ καινουργιο ειναι καλυτερη επιλογη απο οποιοδηποτε μεταχειρισμενο.Οδηγησε το, δεν ξερω σε τι εχεις συνηθισει, αλλα δεν ειναι τοσο ψοφιμι!
+1
Δεν είναι ψοφίμι το 75άρι 206. Σε σχέση με το 100άρι ίμπιζα (σχεδόν ίδιο με το φάμπια δηλαδή) δεν έχει μεγάλη διαφορά στις χαμηλές στροφές.Το 206 είναι πολύ καλή επιλογή με πολύ καλούς χώρους για τις διαστάσεις του, χαμηλή κατανάλωση, ωραίο σχήμα και ...παιχνιδιάρικη ουρά αλλά έχει 2 βασικά μειονεκτήματα:
α) κιβώτιο (είναι λίγο άθλιο)
β) αρκετές αναφορές για καμμένες φλάτζες (είτε σε αυτό είτε στο αντίστοιχο μοτέρ της σιτροέν)
αν θέλω να γίνω και παραπονίαρης θα ήθελα και ένα ρυθμιζόμενο τιμόνι μέσα έξω... -
Μειονεκτήματα του 206 κατ'εμέ:
-Κιβώτιο (αν και με κόστος 20 ευρώ αλλάζοντας βαλβολίνες στρώνει πάρα πολύ)
-μοντέλο σχετικά παλιό
-απτή ποιότητα εσωτερικού σε σχέση με τα νέας εσοδείας υπερμίνι.
Όσον αφορά τις φλάτζες, με λίγη προσοχή δεν πρόκειται να έχεις κανένα πρόβλημα.
Κατά τα άλλα, διασκεδαστικό στον δρόμο με αρκετά παιχνιαδιάρικη ουρά, πολύ καλή άνεση, οικονομικό και αρκετά αξιόπιστο.
Δεν έχω ιδέα πάντως για τιμή. Υπολόγισε 11,5 χιλιάρικα με μετ. χρώμα και κλειδί στο χέρι προ έκπτωσης.
Μικρό μεταχειρισμένο μέχρι 9.000Ε.