-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
*Windows Update:
Windows Genuine Advantage - το εργαλείο που σας ειδοποιεί αν το αντίγραφο των Windows που έχετε δεν είναι αυθεντικό. Εάν αποδειχθεί ότι το σύστημά σας δεν είναι αυθεντικό, το εργελείο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των Windows με άδεια χρήσης.
*Τι λέτε; Να το κατεβάσω;
αν πιστευεις οτι θα σε βοηθησει, κατεβασε το!
-
Το είχα κατεβάσει από περιέργεια. Δεν το βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το είχα κατεβάσει από περιέργεια. Δεν το βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το είχα κατεβάσει από περιέργεια. Δεν το βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμο.μη μου πεις οτι χρησιμοποιεις ςπασμεν@ windows!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη μου πεις οτι χρησιμοποιεις ςπασμεν@ windows!!!!!
Δεν ντρέπεσαι Σπύρο να ρωτάς τέτοια πράγματα τον Μάνο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τον AVEL τον ρώτησες;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν ντρέπεσαι Σπύρο να ρωτάς τέτοια πράγματα τον Μάνο?
-
Το κατέβασα για να ελέγξω την αυθεντικότητα του λειτουργικού μου.
Δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος τη σήμερον ημέρα με τόσες μαϊμούδες που κυκλοφορούν.
Δεν δούλεψε σωστά πάντως. Έλεγε κάτι μπούρδες ότι δήθεν τα γουίντοουζ δεν ήταν εντάξει και τρίχες κι ας τα είχα αγοράσει από καλό μαγαζί [δεν λέω ποιο για να μη θεωρηθεί διαφήμιση] και τα ενεργοποίησα από τηλεφώνου. Α ρε MS, Α ΡΕ MS!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος τη σήμερον ημέρα με τόσες μαϊμούδες που κυκλοφορούν.
Δεν δούλεψε σωστά πάντως. Έλεγε κάτι μπούρδες ότι δήθεν τα γουίντοουζ δεν ήταν εντάξει και τρίχες κι ας τα είχα αγοράσει από καλό μαγαζί και τα ενεργοποίησα από τηλεφώνου. Α ρε MS, Α ΡΕ MS!!!Ναι, ναι! Δεν τα φτιάχνουν πιά όπως παλιότερα!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν δούλεψε σωστά πάντως. Έλεγε κάτι μπούρδες ότι δήθεν τα γουίντοουζ δεν ήταν εντάξει και τρίχες κι ας τα είχα αγοράσει από καλό μαγαζί [δεν λέω ποιο για να μη θεωρηθεί διαφήμιση] και τα ενεργοποίησα από τηλεφώνου. Α ρε MS, Α ΡΕ MS!!!καλα εκανες φιλε, γιατι εχουμε πηξει στις μαιμουδες...
λες να το κανω και εγω να δω τι θα βγαλει ή θα αποφασισει με αυτα που θα δει μεσα να κανει auto-format???
-
Δηλαδή όταν λέει ότι βοηθάει στην απόκτηση του νόμιμου λογισμικού δεν εννοεί ότι κάνει κατάθεση στο λογαριασμό σου το ποσό της αγοράς των Windows;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν δούλεψε σωστά πάντως. Έλεγε κάτι μπούρδες ότι δήθεν τα γουίντοουζ δεν ήταν εντάξει και τρίχες κι ας τα είχα αγοράσει από καλό μαγαζί [δεν λέω ποιο για να μη θεωρηθεί διαφήμιση] και τα ενεργοποίησα από τηλεφώνου. Α ρε MS, Α ΡΕ MS!!!καλα εκανες φιλε, γιατι εχουμε πηξει στις μαιμουδες...
λες να το κανω και εγω να δω τι θα βγαλει ή θα αποφασισει με αυτα που θα δει μεσα να κανει auto-format???
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δηλαδή όταν λέει ότι βοηθάει στην απόκτηση του νόμιμου λογισμικού δεν εννοεί ότι κάνει κατάθεση στο λογαριασμό σου το ποσό της αγοράς των Windows;αυτο ειχα καταλαβει και εγω στην αρχη, οτι ενισχυει οικονομικα τους ασθενεστερους, μαλιστα ειχα συγκινηθει τοσο πολυ απο αυτη τη κινηση της ΜS που ημουνα ετοιμος να το κανω και στο pc της γυναικας μου...
ο Θεος με φυλαξε και τελικα αποφασισα να μην επιβαρυνω την ΜS ενω ταυτοχρονα εσωσα και το γαμο μου...
-
-
Δηλαδη μονο εγω βλεπω αυτη την σουπερ ουαου σελιδα; http://www.microsoft.com/genuine/offers ... c6e117ff68
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλαδη μονο εγω βλεπω αυτη την σουπερ ουαου σελιδα; http://www.microsoft.com/genuine/offers ... c6e117ff68Και γω!
(Πανεπιστημιακά προγράμματα rule )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
στρατηγικές συμφωνίες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λες να το κανω και εγω να δω τι θα βγαλει **ή θα αποφασισει με αυτα που θα δει μεσα να κανει auto-format??? **
Γνήσια έχω (στο ένα μηχάνημα) αλλά για το γαμώτο δε το εγκατέστησα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδη μονο εγω βλεπω αυτη την σουπερ ουαου σελιδα; http://www.microsoft.com/genuine/offers ... c6e117ff68
Και γω!
και εγω το βλεπω!!!!
απο τη δουλεια μονο!
-
Και εγώ την βλέπω.
Και τα έχω σπασμένα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]