-
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το κανώ και με τί κόστος?
-
-
-
Στην CONNOLY Leather, υπόλογισε 100-150 ευρώ.
-
Μόνο μη το οδηγάς πολύ γιατί χαλάει αμέσως.
-
Η αλκανταρα είναι ιδανική αν φορας γάντια σπάρκο στα χερια.
Αν δεν φορας είναι όλο μειονεκτηματα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η αλκανταρα είναι ιδανική αν φορας γάντια σπάρκο στα χερια.
Αν δεν φορας είναι όλο μειονεκτηματαΦώναξε κανείς τον ποπόλαρο;
-
Δηλαδή λέτε να μην το κάνω?
Όταν λέμε χαλάει αμέσως...πόσο αμέσως? Δηλαδή αντέχει 50.000χλμ. οδήγησης?
Με γυμνά χέρια τί προβλήματα υπάρχουν?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόνο μη το οδηγάς πολύ γιατί χαλάει αμέσως.Ναι η αλκαντάρα δεν είναι για να τρίβονται χεράκια πάνω της. Με τον καιρό θα γίνει λεία...
-
θελει πεντακαθαρα χερια και να ειναι σχετικα χορταστικη η στεφανη. αν δεν φορας γαντια βαλε max 1 χρονο να αντεξει. Η αισθηση ομως ακομα και χωρις γαντια ειναι πολυ πολυ τελεια..
Αν το χαλαλιζεις παντως το 100αρι αξιζει. Προσοχη στα τελειωματα οταν θα αρχισει να γινεται λειο γιατι μπορει να γλυστρισει απο τα χερια σου χωρις να το καταλαβεις. Με μια πολυ απαλη βουρτσιτσα μπορεις να το αγριευεις που και που.. -
Mήπως υπάρχουν διάφορες ποιότητες?
Δλδ σε CSL, GT3 κλπ. που έρχεται η στεφάνη σε αλκαντάρα πόσο αντέχει?
Θέλω πολύ να το κάνω πάντως!
Ακόμα, πέρα από τη γρήγορη φθορά υπάρχουν άλλα μειονεκτήματα?
-
Δεν θέλει βρώμικα χέρια και διατηρείται αν το καθαρίζεις τακτικά. Έχω καθαρίσει γυαλισμένο αλκαντάρα (βρώμισε από χρήση) και έγινε αρκετά καλό (όχι τιμόνι). Μου έδωσαν μια περίεργη αλοιφή σιλικόνης, στην αρχή έγινε άθλιο αλλά όταν στέγνωσε πολύ καλό - ίσως αυτή η αλοιφή να μη κάνει για τιμόνι επειδή γλιστράει.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτά ακούω και ντρέπομαι να φορέσω τα γάντια που ήταν στην προίκα του αυτοκινήτου...Τα παραδοσιακά δερμάτινα γάντια σε ξύλινο ή βακελιτένιο τιμόνι είναι εντελώς ' '. Στα άλλα υλικά (μαλακά πλαστικά-δέρματα) νομίζω ότι δεν έχουν και πολύ νόημα...
-
Μια χαρά αντέχει η αλκαντάρα στο τιμόνι αρκεί να οδηγάς με καθαρά χέρια και να μην τύχει και βραχεί.
Επίσης, δεν έχει καμία σχέση σαν αίσθηση με το πλαστικό ή το δέρμα.
Go for it
-
'Kαθαρά χέρια' τί εννοείτε?
-
Αλκαντάρα (σαν των αγωνιστικών πιστεύω να εννοείς) χωρίς γάντια = Φερράρι χωρίς βενζίνη.
-
Μην το ζηλεΒεις το Αλκαντάρα οταν ειναι καινουριο ειναι κ@υλ@ αλλα για να διατηρισεις την ιδια οψη κ αισθησιση ειναι μαλλον ακατορθωτο.
Το πρωτεινω μονο για αγωνιστικη χρηση οπως ειπαν κ οι προγραψαντες!
Eπένδυση αλκαντάρα στο τιμόνι!