-
Καλα ορισμενοι εδω μεσα ειναι συνεχεια ντυμενοι
Αλλα οι υπολοιποι τι θα ντυθουμε?
εγω θα ντυθω φοιτητης που διαμαρτυρεται για την εκπαιδευτικη μεταρυθμιση
Θα βαλω περουκα με αλογοουρα,θα φορεσω ενα παλιο τζιν παντελονι και τζιν μπουφαν(απαραιτητως ξεθωριασμενα),κοκκινο καρω πουκαμισο,ζωνη lacoste(Ουπς!-αυτη θα την εχω φορεσει 'κατα λαθος' ) και παπουτσακι μαυρο puma 5ετιας.Θα μεινω αξυριστος καμμια βδομαδα θα βαλω και γυαλι με κοκκαλινο σκελετο-και ετοιμος
Θα βγω στους δρομους και θα φωναζω:Π.Α.Μ.Ε!Αγωνας!Καταληψη! και αλλα τετοια αντιαμερικανικα,και οπου βρσκω τηλ.καμερα θα απαγγελω αποσπασματα απο κομμουνιστικα μανιφεστα λεγοντας 'Ας 'ουμε' αναμεσα στις φρασεις μου(σ.σ:Ας πουμε)
Κι ολα αυτα μεχρι τις 25-26 του μηνα που θα τελειωσουν τα καρναβαλια(και η εξεταστικη) ουπς! ο αγωνας εννοουσα
-
Θα βαλω περουκα με αλογοουρα,θα φορεσω ενα παλιο τζιν παντελονι και τζιν μπουφαν(απαραιτητως ξεθωριασμενα),κοκκινο καρω πουκαμισο,ζωνη lacoste(Ουπς!-αυτη θα την εχω φορεσει 'κατα λαθος' ) και παπουτσακι μαυρο puma 5ετιας.Θα μεινω αξυριστος καμμια βδομαδα θα βαλω και γυαλι με κοκκαλινο σκελετο-και ετοιμος
Θα βγω στους δρομους και θα φωναζω:Π.Α.Μ.Ε!Αγωνας!Καταληψη! και αλλα τετοια αντιαμερικανικα,και οπου βρσκω τηλ.καμερα θα απαγγελω αποσπασματα απο κομμουνιστικα μανιφεστα λεγοντας 'Ας 'ουμε' αναμεσα στις φρασεις μου(σ.σ:Ας πουμε)
Κι ολα αυτα μεχρι τις 25-26 του μηνα που θα τελειωσουν τα καρναβαλια(και η εξεταστικη) ουπς! ο αγωνας εννοουσα
-
-
δεν νομιζω να χρειαζεται να ντυθεις
-
Αλλο ενα αξιολογο thread !!
Ευτηχως που μαλλον για σενα omikrone οι mods κοιμουνται, αλλα το πρωι θα ντυθουν omikronebusters! -
omikrone3 εγραψε:
FlowerPower εγραψε:
δεν νομιζω να χρειαζεται να ντυθεις
tractioner εγραψε:
Ευτηχως που μαλλον για σενα omikrone οι mods κοιμουνται, αλλα το πρωι θα ντυθουν omikronebusters!
ναι ,ευτυχως που τα διανυκτερευοντα τσιρακια τους δεν εχουν αυξημενες αρμοδιοτητες
(tractioner! που τα βρισκεις ρε θηριο)Με αυτιστικους χαιρετισμους...
-
θα ντύσω το γαλατάδικο Alfa
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θα ντύσω το γαλατάδικο AlfaEγω θα ντυσω το Μαυρο Καβαλαρη μου πριμιουμ...
-
Εγώ είμαι ντυμένος καρνάβαλος από τις 6 του περασμένου Νοέμβρη, και αυτό δεν προβλέπεται να αλλάξει μέχρι την έκτη του ερχομένου... Συχνάζω σε ένα μέρος που όλοι είναι ντυμένοι το ίδιο: καρνάβαλοι στο χακί!!!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ?